Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μάγδα όταν μπαίνεις πρωί σε παρακαλώ να προειδοποιείς... Μόλις σε είδα κοίταξα έξω να δω αν είναι μέρα ή νύχτα!!! Μου έκοψες το αίμα... Τελικά εσύ μάλλον θα αγιάσεις... Ή είσαι πραγματικά καλοκάγαθη (για να μην πω αγαθοβιόλα) ή είσαι πάαααρα πολύ έξυπνη! Γουστάρω που ενώ σε ενοχλούν πολλά πράγματα, τα ξεπερνάς και τα βλέπεις από την καλή τους μεριά, αρκεί αυτό να μην παραγίνει έτσι?

Μυρτώ Χρόνια σας Πολλά να είστε πάντα γεροί και πάντα μαζί!

Λατρεύω Συμπεθερούλα μου σήμερα....

Πήγαμε παιδίατρο και για τα δύο. Ο μαλλιάς είναι 9.750, ύψος 80 και κεφάλι 48!!! Καλά παιδιά στο κεφάλι αλλού η καμπύλη κι αλλού εμείς! Για να σας δώσω να καταλάβετε η Μυρτώ έχει περίμετρο κεφαλιού 50 και του ρίχνει 3 χρόνια! Εκείνη μου είπε να μην ανησυχώ, λογικά δεν θα μεγαλώνει έτσι από δω και πέρα, μην τα συγκρίνω τα δύο παιδιά, το ένα κορίτσι το άλλο αγόρι κτλ, είναι υπερκινητικός, δεν υπάρχει ανησυχία... Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι όταν ήταν 25 ημερών είχαμε κάνει υπέρηχο εγκεφάλου και ήταν όλα φυσιολογικά... Τον υπέρηχο τον κάναμε επειδή είχε προκεφαλή ο μπέμπης (όπως και η Μυρτώ, τι να κάνω το δικό μου εργοστάσιο έτσι τα βγάζει τα παιδιά) και η παιδίατρος θεωρούσε ότι μέσα σε 20 μέρες θα έπρεπε να είχε απορροφηθεί κάτι που φυσικά δεν είναι έτσι (η παιδίατρος που είχα στην Μυρτώ δεν ανησύχησε καθόλου για αυτό, ούτε και ο ακτινολόγος που πήγαμε τον μπέμπη)... Τέλος πάντων σε 2 μήνες θα πάμε πάλι, ελπίζω να μην έχει μεγαλώσει άλλο.... Ενώ από την άλλη μεριά, για την νυφούλα μου θέλω το αντίθετο...

Τι μέρα αυτή σήμερα, τι φοβερός ήλιος... Πήγαμε στις κούνιες μετά την παιδίατρο, δυσκολεύτηκα μόνη μου με τα δύο... Από ευελιξία μηδέν...

Καλημέρες σας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!

Εχτες εμεινα με την μικρη σπιτι, δεν μπηκα καθολου και μπηκα και ειδα τα μαντατα!!!

Πρωι πρωι με πιασανε τα ζουμια.. Για τον Παναγιωτη μιλαω!!!

Και εντω μεταξυ, η κοπελα μενει εδω Κορυδαλλο, μακαρι να την γνωριζα να παω να της σταθω.

Δστυχως δεν μπορω να γινω δοτρια και αυτο με τρελαινει ακομα πιο πολυ!!!

Ελενη, δεν καταλαβα τι εγινε με την Μαγδα???????

Το βραδυ μας πηγε ετσι κι ετσι, η μικρη εχει αρχισει και βηχα και της ξεκινησα aerolin.

Ειμαι και ηλιθια, ακουσα την πεθερα μου, μου ειπε να μην κανω μπανιο το παιδι τωρα που ειναι ετσι και την αφησα απλυτη 2 μερες.

Εχτες που μιλησα με δρ μου λεει να την κανω μπανιο, ισα ισα που θα το βοηθησει το παιδι η υγρασια.

Αυτα προς το παρον!!!

Χτες συζητουσαμε λίγο για την βάφτιση κ σκεφτόμαστε να μην κάνουμε βαζάκι με γλυκό που έλεγα αρχικά αλλά να παρουμε ζαχαρωτά κ μπισκότα κ να τα βάλουμε σε ζελατινα που ειναι σε σχημα χωνάκι κ να το δεσουμε με χρωματιστες κορδελιτσες κ καρτελακι ευχαριστήριο. Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι μήπως είναι "λίγο"...εσάς πως θα σας φαινόταν αυτό σε βάφτιση? θα το σχολιάζατε αρνητικά?
Όχι ρε συ, τι λες! Να σου πω και κάτι; Μια ώρα δουλειά είναι, μετά πόσοι νομίζεις θα ασχολούνται με τα βαφτίσια μας; Όπως και με τον γάμο, άγχος να είναι όλα τέλεια... και; Μετά το ξεχνάνε όλοι. Κάνε ότι νομίζεις πιο εύκολο, όμορφο και οικονομικό, δεν είναι καιροί για τρελλά ανοίγματα. Εγώ πήρα ιδέα από Ναρλή. Θα συγκρίνω να δω πόσο μου βγαίνει να φτιάξω μόνη τις μπομπο, αλλιώς θα τις παραγγείλω να τελειώνω όταν έρθει η ώρα. Η μια είναι πουγκί λινάτσα με ένα μπρελόκ δαγκωμένο παγωτό να κρέμεται (αν έχω και παγωτατζή τελικά, θα παίξουμε με θέμα το παγωτό ακόμα και στην πρόσκληση) κι η άλλη είναι όμορφοι μεγάλοι σελιδοδείκτες που πάνω έχουν σκαραβαίο ή ποδήλατο. Το πρώτο βγαίνει περί το 1,30, το άλλο βγαίνει γύρω στα 0,70. Παιδιά δεν σκάω παραπάνω, είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!
λσφξοε γοηυς ε σοιευτ α;
Τίποτα δεν αφήνεις να πέσει εσύ;
Πήγαμε παιδίατρο και για τα δύο. Ο μαλλιάς είναι 9.750, ύψος 80 και κεφάλι 48!!!
Τι ύψος είναι αυτό κοπελιά! Ενός έτους παιδί και τέτοιο ύψος δεν έχει :D Όσο για το κεφάλι μην ανησυχείς, κι εμένα (δε θυμάμαι περίμετρο τώρα) είναι κεφάλας, αλλά είναι κι ο πατέρας του. Γουρουνοκεφαλές in da house :lol:

WN6Op3.png

Πρωι πρωι με πιασανε τα ζουμια.. Για τον Παναγιωτη μιλαω!!!
Aυτό σκεφτόμουν χτες το βράδυ και δε μπορούσα να κοιμηθώ... Θα προσπαθήσω να πάω δευτέρα για τεστ κι εγώ... Μακάρι να είχα ένα μαγικό ραβδάκι γαμώτο!

WN6Op3.png

Χριστινακι ποσο θα σου πάει ο παγωταζής, εχεις πάρει προσφορά, το σκεφτηκα κ εγώ αλλά δεν ξέρω κατα ΄πόσο συμφέρει...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Χριστινακι ποσο θα σου πάει ο παγωταζής, εχεις πάρει προσφορά, το σκεφτηκα κ εγώ αλλά δεν ξέρω κατα ΄πόσο συμφέρει...
Έναν ρώτησα ως τώρα, 300 ευρώ για 100 άτομα εκτός Αθήνας (στο εξοχικό) και όσο παγωτό θέλουν. Θα το σκεφτώ, αν είναι τραγικά μεγάλη διαφορά με γλυκά ίσως αναθεωρήσω. Αλλά μου άρεσε το κόνσεπτ παγωτό, σκεφτήκαμε μέχρι και καρικατούρα μπραντ πάνω σε ποδήλατο να τρέχει με παγωτό στο χέρι να βαφτιστεί στην εκκλησία. Έχω την κάρτα του, να σου δώσω τηλ αν θες, ίσως είναι φτηνότερα μέσα στην Αθήνα

WN6Op3.png

Έναν ρώτησα ως τώρα, 300 ευρώ για 100 άτομα εκτός Αθήνας (στο εξοχικό) και όσο παγωτό θέλουν. Θα το σκεφτώ, αν είναι τραγικά μεγάλη διαφορά με γλυκά ίσως αναθεωρήσω. Αλλά μου άρεσε το κόνσεπτ παγωτό, σκεφτήκαμε μέχρι και καρικατούρα μπραντ πάνω σε ποδήλατο να τρέχει με παγωτό στο χέρι να βαφτιστεί στην εκκλησία. Έχω την κάρτα του, να σου δώσω τηλ αν θες, ίσως είναι φτηνότερα μέσα στην Αθήνα

για στείλε ενα πμακι με στοιχεια....αν κ δεν νομιζω να συμφέρει

Συμφωνώ απόλυτα με μαμά Μπράντη Χριστίνα όσον αφορά το θέμα βάφτιση... Χαλαράαααααα... Χριστίνα στην κόρη μου, το γλυκό από χάι ζαχαροπλαστείο και τσιμπημένο της περιοχής, είχε πάει 1,20 το κομμάτι... Ήταν κουτάκια Forever Friends με ένα απίστευτο γλυκό που στην ουσία το φτιάξαμε μόνοι μας (φάγαμε ένα σκασμό γλυκά για να καταλήξουμε) κάτι σαν σοκολατόπιτα με μπράουνις και κάτι άλλο αν θυμάμαι καλά... Υπολογίζω τώρα να έχει πάει γύρω στο 1,50, το παγωτό σου βγαίνει 3 ευρώ το κεφάλι, σίγουρα το γλυκό συμφέρει καλύτερα από οικονομικής άποψης... Ωραία φάση όμως ακούγεται ο παγωτατζής... Ρε κορίτσια μπήκα λίγο στην βάφτιση στο πάρεντς την προηγούμενη βδομάδα και έπαθα σοκ... Έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που βαφτίσαμε την Μυρτώ, τι βιβλία ευχών, τι γλυκά και κεράσματα (δεν έχω καταλάβει την διαφορά), πολλές νέες "υποχρεώσεις" διάβασα και λίγο φρίκαρα... Τα θεωρώ υπερβολικά και δεν θα ασχοληθώ...

Όσο για το θέμα Παναγιωτάκης δεν το ξανασυζητάω με χαλάει πάρα πολύ.... Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Χριστινακι αστο το πμ.

Μιλησα με τον χωρο της δεξιωσης (ειμαστε φιλοι με τον υπευθυνο) κ μου αφηνει τον παγωτατζη με καροτσακι 2€ το ατομο κ new entry παγωτομηχανη στην εκκλησια με 1,5€ το ατομο. Κ παλι πολλα τα βρισκω....ποι φτηνα θα μου έρθουν τα χωνάκια, κ σκεφτηκα οτι θα τα βαλω κ μεσα σε χαρτινο χωνακι κ θα ειναι σουπερ!!!

Συμφωνω μαζί σας στο χαλαρά αλλά θέλω αν είναι όλα όμορφα κ ταιριαστά, έχω κ πολλή όρεξη κ διάθεση οπότε το ψάχνω αρκετα.....

Βιβλίο ευχών θα κάνω γιατι είχαμε κ στο γάμο κ είναι πολύ ωραίο κ συγκινητικό ενθύμιο.

Ελενη με το φτωχό μου μυαλό θεωρω οτι γλυκάκι κ κέρασμα είναι το ίδιο, ετσι κ αλλιώς κ στην Μυρτώ είχε γλυκάκι αρα το ένα κ το αυτο.....

ήρθαμε κούκλες!! κάναμε τεράαααστια βόλτα, στα παπάκια, στο πάρκο, στην παιδική χαρά, στα μαγαζιά και κάτσαμε και για καφέ (το εβελίνι έπαιζε με το καλαμάκι και μιλούσε στα παπάκια μέχρι που ένα την πλησίασε και πάτησε κάτι τσιρίδες η φοβίτσω!!!)

τώρα χλαπάκιασε και έπεσε ξερή για το τριωράκι της..!!!

θέμα βάφτιση...: τα θεωρώ τόοοοοσο χαμένα λεφτά κόπο και ενέργεια που εγώ τουλάχιστον θα κάνω οτι πιο απλό... εκτός από τα ρούχα-παπούτσια της μικρής και της μαμάς που θα είναι υπερπαραγωγή και θα τα αγοράσω εγώ!!! (δεν εμπιστεύομαι κανέναν σαυτό το θέμα!) εκτός από αυτό δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ δεν έχω κρατήσει ούτε μια μπομπο ούτε από γάμο ούτε από βάφτιση και η όλη εικόνα μου εχει φύγει από το μυαλό στα πρώτα 24άωρα... μπορεί να είμαι ισοπεδωτική αλλά και στο γάμο μου έτσι το έβλεπα...(δυστυχώς δεν το έβλεπαν έτσι οι δικοί μου που πλήρωναν....)

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

[

Λατρεύω Συμπεθερούλα μου σήμερα....

φούρνος γκρεμίστηκε ή με γελούν τα μάτια μου....;;;;!!!!

Πήγαμε παιδίατρο και για τα δύο. Ο μαλλιάς είναι 9.750, ύψος 80 και κεφάλι 48!!!

πωπωπω κεφάλι...!!!! και δεν φαίνεται στις φώτο μεγάλο ρε συ!!! καλά ούτε το βάρος φαίνεται...τσιλιβίθρας είναι αλλά είναι ψηλός γι αυτό... εμέις πήραμε 2 χιλιοστά στο κεφάλι...άρα υπαρχει "κινητικότητα" πάμε καλά...!!!:wink:

Mo09p3.png

Λατρεμένη μου (μην αναρωτιέστε, για σήμερα είναι η Μαρίνα) σιγά μη δεν πηγαίνατε καλά!!! Η νύφη η δική μου είναι σούπερ!

Πάντως με στέλνεις λίγο... Θα περίμενα ότι εσύ στον γάμο σου ή στην βάφτιση θα έκανες ΤΗΝ υπερβολή! Μπράβο σου που έχεις κάποια ξεσπάσματα λογικής!!!

Η Εβελίνα θα κοιμηθεί 3 ώρες για μεσημέρι? Μαρή μην τα λες έτσι αυτά, λυπήσου μας!

Nathael δεν έγινε κάτι με την Μάγδα, απλά πάντα έχει καλή κουβέντα να πει (ή δεν έχει κακή κουβέντα να πει) για κάποιους άσχετα με το αν πράγματα που κάνουν ή λένε την ενοχλούν... Έχει πάντα να κάνει με την σκοπιά από την οποία το βλέπεις...

Στο μεταξύ κι εγώ κοιτάω και ξανακοιτάω το παιδί μου, δεν μου κάνει για κεφάλας, τι να πω ρε γμτ... Ύψος και βάρος είναι στα ανώτατα αλλά μέσα στην καμπύλη, το κεφάλι αυτήν την φορά βγήκε εντελώς... Και το μέτρησε 2 φορές η τύπισσα... Ούτε η Μυρτώ φαίνεται ότι του ρίχνει 2 πόντους μόνο στην περίμετρο, φαίνεται πιο μεγάλο το κεφάλι της... Μήπως τα μαλλιά μας ανεβάζουν την τιμή? Μήπως αν του τα κόψω αλλάξει όψη?

πωπωπω πολύ γλύκα έπεσε και ανατρίχιασα!!!!

θέμα 1: το εβελίνι κοιμάται κάθε μεσημέρι 3ώρες ξυπνάει σαν ξυπνητήρι, μόλις συμπληρώσει 3ωρό τσουπ φωνάζει αααααα!!!

θέμα 2ο: ποτέ δεν ήμουν της φανφάρας!!!η αλήθεια ειναι ότι πάντα την κορόιδευα...αλλα και σε αυτό το θέμα με έχεις παρεξηγήσει!!!τέτοια κακόψυχη είσαι!!

θέμα 3ο: άσε τη Μάγδα ήσυχη που θα μιλήσεις ΕΣΥ γι αυτόν τον άγιο άνθρωπο!!!

θέμα 4ο:να αφήσεις τα μαλλιά του παιδιού στη θέση τους μή σε πάρει και σε σηκώσει!!!ακούς;!

τα κατάφερα να σε τσατίσω ή ακόμα;

Mo09p3.png

Ακουστε σκηνικο να κρίνετε...

Χτες η μικρή ηταν με τον μπαμπά της μια κ δεν δούλευε. Τα φρούτα κ την κρέμα τα έφαγε μια χαρα, απο μεσημεριανό ούτε μπουκιά. Σημερα είναι με την μαμα μου, ΤΟ ΙΔΙΟ μεσημεριανο με εχτες (λυπηθηκα να το πεταξω κ ο παιδιατρος μου ειπε αν ειναι ανεγκιχτο οτι για μια μερα μπορω να κραταω αλεσμενο στο ψυγειο, αν φαει λιγο δλδ λερωθει το κουταλι με σαλακια, νερο κλπ καλο ειναι να μην το κραταω) το τσακισε.....

Με τον πατερα της ποτε δεν τρώει μεσημεριανό, ενω φρουτα, κρέμες, γάλα μια χαρα....

Ποιός με δουλευει????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...