Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

γκουντ μορνινγκ κουκλίτσες!!!

να ζήσετε μαράκι να είστε πάντα μαζί κ ευτυχισμένοι!!!

κ εγώ τίποτα δεν έχω να πω σημερα...προς το παρόν δουλειά, το απόγευμα φεύγει ο αντώνης και χομ αλον!!! μαμα+εβελίνι!

δυστυχώς βρέχει όμως και μου χάλασε τα σχέδια...ελπίζω από αύριο να φτιάξει λίγο ο ρημαδοκαιρός...

ποιός είναι ο Παναγιωτάκης ρε κορίτσια; έχασα τίποτα; τι μόσχευμα; πόσο χρονών είναι; ελπίζω όλα καλα...αμαν ακούω τέτοια και σφίγγεται η καρδιά μου...

ααα το πρωί διάβαζα ότι έκλεψαν ένα μωράκι από το μαιευτήριο έλενα...το είχε η μαμά στο κουνάκι δίπλα της, το είδε 4:30 η ώρα και την πήρε ο ύπνος, άκουσε ένα θόρυβο ξύπνησε αλλά άφαντο το μωρο...να τρελαίνεσαι μιλάμε...

Mo09p3.png

Καλημέρα!!

Ουτε και γω εχω κατι συνταρακτικό...

Και γω το θεμα με τον Παναγιωτη, δεν το εχω δει. Μπαινω μονο στο καφε μας...

Μαρινάκι να περασετε τελεια!!! Εδω ηλιο εχει και ακουσα για ανωδο της θερμοκρασιας τις επομενες μερες!!

Το βρεφος, βρεθηκε τελικα!!! Αλλά είναι να τρελαίνεσαι!!

τωρα το ακουσα και εγω με το βρεφοs και επεσα απο τα συννεφα τι ηθελε απο ενα μωρο αυτη και το πηρε που εχουμε φτασει ουτε εξω να μην μπορουμε να τα παμε τα παιδια μαs για τον παναγιωτακη μακαρι να του δωσει η παναγια δυναμη και σε αυτο και στουs γονειs τoυ εχω στεναχωρεθη παρα πολλη παιδι μεγαλωνο και τρελενομε

Διαφημίσεις

πώς το κανεις το φοντυ; κρέμα γάλακτος και τυριά;;; εμένα ποτέ δε μου έχει πετύχει...

τσου....εναλλακτικη ενα παιρνω ετοιμο μιγμα απο το σμ στα συσκευασμενα τυρια (σκλαβενιτης, καρφουρ μεγαλα εχουν) κ αν εχω ριχνω κανενα μαλακο τυρι που λιωνει επιπλεον. εναλλακτικη δυο παιρνω απο τα ψυγεια ενα ειδικο τυρι (εμμενταλ αλλα ειδικο λεει fondue απο εξω) κ ριχνω επιπλεον γκουντα ή οτι αλλο θελω (αλμυρό ή γλυκό αρκεί να λιώνει)

κ πολλες φορες αντι για ψωμι ψηνω φιλετινια κοτοπουλου κ τρωμε μαζι....

μιαμ μιαμ μου αμοιξε η ορεξη τωρα....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

στη δευτερη εναλλακτική

εκτος απο εμενταλ τι αλλο βαζεις; εννοω δεν βαζεις κρεμα γαλακτος ή γαλα ή κατι για να λιωσει μεσα το τυρι;

οχι...κρεμα γαλακτος κ γαλα οχι, μπορεις να βαλεις ποτο, αλλα δεν θυμαμαι τι...η αληθεια ειναι οτι κατα βαση παιρνω το ετοιμο κ το εμπλουτιζω.....θα ψαχτω κ θα σου επανερθω...

Διαφημίσεις

Χαϊβάνες τι κάνετε; Οργίασε χτες το συμπεθερολόι βλέπω!

Μάρω μια χαρά το φόρεμα, εγκρίνεται.

Μυρτώ να τα εκατοστήσετε (θα έλεγα χιλιάσετε αλλά τι, με τον ίδιο άντρα θα είμαστε μια ζωή; :lol: )

Για όσες ρώτησαν για μπραντ, έχει στένωση πνευμονικής βαλβίδας και ζορίζεται το αίμα να φύγει από την καρδιά προς πνεύμονες. Πάει καλύτερα όμως, ευχαριστώ για τις ευχές σας!

WN6Op3.png

Μυρτώ να τα εκατοστήσετε (θα έλεγα χιλιάσετε αλλά τι, με τον ίδιο άντρα θα είμαστε μια ζωή; :lol: )

σωστα ενω τωρα μπορώ κατα τα 120 να αλλάξω άντρα να δοκιμάσω νέες εμπειρίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...