Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΟΥ ΜΕΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μυρτούλα πολυ ωραίο το φορεμα!!!

Και τα βαπτιστικα πολυ ωραια. Για στειλε περισσοτερες λεπτομερειες για το μαγαζι που πηγατε, μηπως και παω με τη κουμπαρουλα μου!!

εμένα μου άρεσαν οι μπομπονιέρες πολύ κ το προσκλητήριο

το φόρεμα πολύ πολύχρωμο για τα γούστα μου...είπαμε είμαι συντηρητική!!!

βαλτο όμως και βγες φωτο να σε δουμε...έτσι στην κρεμάστρα τι να δείξει κοπελια΄;;!!

τζενάκι τα κατάφερες βλέπω....σε ζηλεύω...πρεπει κ εγω να αποκτησω αυτες τις διπλωματικές συνήθειες σιγα σιγα

μόλις έφυγαν οι φίλοι μας, λέω να την πέσω ήπια και κάτι κρασιά και λίγο κουτουλάωωωω

καληνύχτα σε όλες

Mo09p3.png

αααααα Αγγελακι στο μαγαζί που πήρα το φορεμα μου είχε κατι φουστανακια που πλησιαζαν καπως το φορεμα που μας ειχες ποσταρει, δεν ηταν ακριβως ετσι αλλα της ιδιας φιλοσοφιας δλδ ενα χερι μεσα, ενα εξω κ αερινο, αλλα ηταν με μεταξωτο απο μεσα κ απο πανω μουσελινα. κ σε σχετικα μικρα νουμερα....δεν ξερω τις διαστασεις σου....δλδ s-m οχι παραπανω. Αν θες ζητα πληροφοριες απο DEL που ειναι το μαγαζι, εμενα με πηγαν....

Απο τα βαφτιστικα κ εμενα το πρωτο το ροζ λινο μπαλουν κ το ακρο μου εκαναν κλικ....αλλα ειναι θεμα των νονων...δεν θελω να ανακατευτω πολυ, δλδ αν μου πουν ελα να μας πεις την γνωμη σου οκ αλλα αλλιως μονη μου δεν θελω να παω (βεβαια ξερω οτι σχεδον σιγουρα ια μου πουν ελα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) απλα εχω πει οτι δεν θελω "τουρτοκατασταση" κ πολλα τουλια κλπ θελω κατι σχετικα ευκολοφορετο.....

Τζενακι το roberto ειναι στην Λ. Καβαλας ειναι πολυ ευκολο.....εχει κ ενα sm Metro διπλα....επισης με πηγαν (Το Μιλουπακι να ειναι καλα, ξερεις εσυ!!!) αλλα ειναι πολυ ευκολο. δες κ το site http://www.robertocreations.gr/baptish.html

νεραιδες δεν ειπες οτι θες κ εσυ? εχει πολλλυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πραγμα. Σαν αυτες που θα παρω εγω, πιο παιδικες, ακομα πιο "μεγαλιστικες", εχει νεραιδακια μωρακια...πολυ γλυκουλια ηταν αλλα σκετα διακοσμητικα κ ηθελα κατι καπως "χρηστικο" ειναι κυριολεκτικα η χαρα της νεραιδας! Κ σου κανει κ ολοκληρωμενες προτασεις για στολισμο εκκλησιας κ κεντρου, να συνδυασεις αν θες με το θεμα κουτι ρουχων, λαμπαδα κλπ, εχει πρωτοτυπες ιδεες κ νορμαλ τιμες!

Μανιτσα μου θα βαλω το φορεμα να με θαυμασετε....τα πλουσια ελεη μου.....απο βδομαδα ομως εεε?????

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Σου στέλνω και εγώ mail.
Μail πάνε κι έρχονται ωρέ, εγώ μόνο από μανίτσα κάνα ανέκδοτο λαμβάνω :rolleyes:
δεν είμαστε ρεντίκολο αγαπητή ρεντιcolour έχουμε καταντήσει!

Ναι, στο άλλο ταμπώ βάζεις τα καλά σου κι είσαι σοβαρή! Γιαυτό έρχονται τα κορίτσια από κει να σε μαζέψουν!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αφενός πετυχημένο το ρεντικολορ, αφετέρου δεν είμαι σοβαρή ούτε από κει, με άλλη με μπερδέψατε :P

Mυρτώ, στο φόρεμα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν είναι το στυλ μου, βρωμάω συντηριτικό σαν την μανίτσα κι εγώ. Μου άρεσε πολύ το προσκλητήριο γιατί είναι απλό και χαρούμενο. Και τα περισσότερα βαπτιστικά φορεματάκια ήταν μούρλια!

Εχω γυρίσει από μαραθώνιο σήμερα και είμαι κομμάτια. Αμ αδιαθέτησα, αμ έφαγα έναν και μόνο κεφτέ στην πεθερά και μ'έφαγε όλη μέρα... Με πέθανε, με τσάκισε, έχω πάρει χάπι κι ακόμα να συνέλθω... Σας καληνυχτώ το λοιπόν, πάω και στο από κει τσαντήρι να δω τι λένε, να δώσω το βραδινό γάλα του μικρού το οποίο αρνήθηκε να πιει ξύπνιος και να ξεραθώ.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Μπα-μπα...τί κόσμος καλέ στο σαλονάκι μας βραδιάτικα...΄

Λοιπόν κορίτσια είμαι τρελή...λαρρωστη...ό,τι θέλετε είμαι, αλλά κάθομαι και ψάχνω τί χειροτεχνία να κάνω αύριο στης μαμάς μου σχετική με τη γιορτή των ερωτευμένων (Χρόνια μας Πολλά και ας γιορτάζουμε κάθε μέρα...ε μα με την ξινίλα τους....) που θα έχει τραπέζι ποιον λέτε;;;Εμάς και τα πεθερικά μου, την κουνιάδα μου,τον άντρα της κτλ.Αρρωστοι οικογενειακώς...Είναι καλοί άνθρωποι μωρέ (καλέ δεν είμαι διχασμένη προσωπικότητα...γιατί το λέτε αυτό;;;Κατά βάση τους συμπαθώ, απλά καμιά φορά στραβώνω με κάτι και μετά μου φεύγει...) και θα ήθελα μια εκπληξούλα μέρα που είναι...π.χ. κόκκινη χαρτοπετσέτα μέσα στο ποτήρι με σοκολατάκια κτλ!

Μυρτούλα, με γεια το φόρεμα...περιμένουμε και φωτό...είσαι και μελαχροινή, θα σου πάει super!!!!!Τα βαφτιστικά τέλεια (να θυμηθώ να κάνω και ένα κοριτσάκι!!!) και οι μπομπό επίσης...Προσωπικά νομίζω πως η πρώτη επιλογή θα είναι κάπως πιο ρομαντική και σικάτη...αν δεν μπορείς πάω πάσο, αλλά αν σε βοηθήσουν 2-3 φίλες και κάτσετε μια Κυριακή και τις κάνετε;;;Φαντάζομαι από τη μέση τους θα δέσετε τις κορδελίτσες, ε;;;Εγώ έχω φίλη και κουμπάρα γραφίστρια και το θέμα προσκλητήριο θα μας απασχολήσει πολύυυυ...Βέβαια για του γάμου ακόμα μου λένε...δεν θα μπορούσα καν να ονειρευτώ κάτι τέτοιο!Πήγε σε μια γνωστή ζωγράφο, της έδειξε φωτό, της μίλησε για μένα και τον άντρα μου, αυτή έφτιαξε έναν παραμυθένιο πίνακα με μας (δεν είμαστε και φτυστοί...)και αυτή ήταν η μπροστινή πλευρά και πίσω με κάτι τεράστια γράμματα τα απολύτως απαραίτητα...Ο πίνακας της κόστισε πολύ, αλλά μας πάντρεψε με μία άλλη φίλη μου και ήταν το δώρο γάμου της!Αχ!Αντε να δούμε φέτος...κάτι για χελιδόνια μου είπε...ελπίζω να της αλλάξω γνώμη...Αντε, καλά να περάσετε όλες και have fun..

ΥΓ.Ουφ...κάθε Κυριακή τα ίδια, εφημερίδες, αγγελιοφόρος, τηλέφωνα, τζίφος και ξανά μανά τα ίδια...Ευχηθείτε να βρεθεί κάτι καλό αυτή την εβδομάδα...γιατί αλλιώς θα βάλω εμότικον που βαράει το κεφάλι του στον τοίχο!!!!!!!

Τωρα εγω θα ρωτησω...ειναι κ περασμενη ωρα.....

ΠΟυ ξερεις οτι ειμαι μελαχρινη?

αααααααα καταλαβα....επειδη φαινεται απο τα ποστ μου πόσο έξυπνη ειμαι κατάλαβες οτι δεν ειμαι ξανθια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Τωρα εγω θα ρωτησω...ειναι κ περασμενη ωρα.....

ΠΟυ ξερεις οτι ειμαι μελαχρινη?

αααααααα καταλαβα....επειδη φαινεται απο τα ποστ μου πόσο έξυπνη ειμαι κατάλαβες οτι δεν ειμαι ξανθια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ψιτ... Μυρτούλα...να σου πω λίγο, αλλά να μη μας ακούνε οι άλλες...:rolleyes:

Καλά, δεν είμαστε φίλες στο facebook και δεν είσαι και στο group επίσης στο fc, όπου, αν δεν κάνω λάθος-που δεν κάνω-έχεις φωτό;;;Μη με σκιάζεις νυχτιάτικα!!!Αντε, κοιμήσου τώρα και αύριο που θα είσαι φρέσκια-φρέσκια τα ξαναλέμε111:tongue::tongue:

Καλησπερα κοριτσια. Καιρο εχουμε να τα πουμε, η μικρη με κραταει απασχολημενη ολη την μερα και δεν πολυμπαινω. Βλεπω εχετε πει πολλα, αλλα δεν μπορωνα τα διαβασω. Βασικα ειμαι πολυ ταραγμενη ακομα γιατι σημερα το απογευμα το μωρο επεσε απο το κρεββατι μας απο δικο μου λαθος. Την ειχα αφησει καθιστη να παιζει κι εγω βγηκα απο το δωματιο για 2 δευτερολεπτα. Ακουω ενα "γκτουπ" και βλεπω το μωρο ανασκελα στο πατωμα να ουρλιαζει. Την πηρα αγκαλια και σταματησε αμεσως, αλλα αρχισα εγω! Τελοσπαντων δεν περιγραφω τις σκηνες απειρου καλλους που ακολουθησαν με τον αντρα μου. Η μικρη αμεσως μετα αρχισε να συμπεριφερεται οπως ειναι παντα, ευτυχως δλδ. Παρολα αυτα την πηγαμε νοσοκομειο αλλα δεν βοηθησαν και πολυ. Ειπαν να την παρακολουθουμε για 2 24ωρα και στον υπνο. Καλα εγω καθε 3 και 1 πηγαινω και την σκουνταω. Πως θα κοιμηθω αποψε? Τα μωρα σας και τα ματια σας! Εγω ακομη δεν μπορω να το πιστεψω!

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Roxoula είσαι καλύτερα?

Σωθηκα σημερα με ενα σιροπι που μου εφερε ο αντρας μου και εχει σταματησει αυτος ο βηχας που δεν με αφησε δυο βραδια να κοιμηθω,οχι οτι κοιμομουν τα προηγουμενα,αλλα πονανε ολα τα μεσα μου μετα απο αυτο τον βηχα βρε παιδακι μου...Εσενα τα ματακια πως ειναι?

Μέχρι και η μικρή είπε "μπάβο αντούλη μου" πριν ... του δώσει μια τσιμπιά!

:lol::lol::lol::lol::lol:

καθαρα δευτερα εχει lunch στην πεθερουλα - να σας προλαβω και να σας πω πως ειναι εξαιρετικη γυναικα και ευτυχως δεν εχουμε κανενα προβλημα. μετα ισως να παμε για κανενα καφεδακι, αν φυσικα δεν βρεχει και δεν ειμαστε και σκασμενοι απο το φαι!

Και για ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????:roll::roll::roll:ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΑ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΜΕΝΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: TWINKY ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ?

Αυτα τα εμοτικον...........:confused:

. Βασικα ειμαι πολυ ταραγμενη ακομα γιατι σημερα το απογευμα το μωρο επεσε απο το κρεββατι μας απο δικο μου λαθος. Την ειχα αφησει καθιστη να παιζει κι εγω βγηκα απο το δωματιο για 2 δευτερολεπτα. Ακουω ενα "γκτουπ" και βλεπω το μωρο ανασκελα στο πατωμα να ουρλιαζει. Την πηρα αγκαλια και σταματησε αμεσως, αλλα αρχισα εγω! Τελοσπαντων δεν περιγραφω τις σκηνες απειρου καλλους που ακολουθησαν με τον αντρα μου.

Κοριτσι μου δικο σου λαθος ξεδικο σου αυτα γινονται και προσπαθησε να μην νοιωθεις ενοχη σε παρακαλω.Το ιδιο θα εκανα και εγω στην θεση σου θα εσκαγα αλλα απο οτι εχω τελικα καταλαβει μετα απο ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα,αν ειναι να σου πεσει το παιδι θα σου πεσει δε πα να το'χεις εσυ δεμενο σταυροποδι..εγω χθες την κραταγα σφιχτα και με τα δυο χερια και την '' περπαταγα'' και μου αφησε με δυναμη το ενα χερι μου για να τρεξει να φυγει λες και περπαταγε καιρο και σαφως σοκαρομαι αφου στο τσακ την επιασα και δεν εσπασε κανενα κεφαλι στην γωνια του τραπεζιου αφου δεν μπορει να κανει ουτε ενα βημα μονη της και αναγκαστικα αφηνοντας το χερι μου εγειρε προς το τραπεζι...αλλα γελασα μπροστα της για να μην τη φοβησω.....

Ελπιζω να περασουν γρηγορα τωρα οι νυχτες αυτες και μη στενοχωριεσαι,εχουν γερα κεφαλια τα μωρα.

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Διαφημίσεις

Roxy μου ευτυχως την προλαβες και δεν επαθε τιποτα το παιδι. Η δικια μου ειναι και περιεργη, ριχνει ενα παιχνιδι στο πατωμα και μετα σκυβει να δει που πηγε. Κατι τετοιο θα γινε και τωρα γιατι αλλη μια φορα ετσι εκανε και την επιασα εγκαιρα. Πριν λιγο ξυπνησε μονη της και δεν το πιστευω οτι χαρηκα! Παω για υπνο με αγχος. Καλο ξημερωμα να εχουμε.

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Ξεχασαααααααααα

mirtoula μου αρεσει το φορεμα σου και μπραβο στην μανα σου μια χαρα τα καταφερε...

Το προσκλητηριο μου αρεσει και καπως ετσι θα ειναι και το δικο μας,απο το ιντερνετ εχω βρει παρεμφερη σχεδια και τα χρωματα ειναι πολυ ωραια.Και εμεις λαχανι-φουξια η σκετο ροζ αλλα σε ολες τις τελευταιες κοριτσιστικες βαφτισεις ολο λαχανι φουξια παιζει,θα μου πεις τωρα δεν εχει παιξει το ροζ???????τι θα λεγατε σε σκετο λιλα?τωρα μου ηρθε......ή λιλα με κατι αλλο μαζι μμμμμμμ θα το ψαξω.

Τα φορεματα ειναι μια χαρα αλλα καπως αλλιως το εχω στο μυαλο μου και ευτυχως θα παω με κουμπαρα να τα δουμε οποτε αξιωθουμε δηλαδη...

ελενη ξεχασα να σου πω οτι ειχα διαβασει στις πεθερες τι εγινε στην βαφτιση της μικρης σου,μαλιστα μου ειχα καρφωθει συν τοις αλλοις το μαυρο καλσον.και την απαντηση που εδωσες μετα απο την βρισια στο παιδι!!!!......ελεος ειπα σε βαφτιση πανε οτι και να'ναι, αλλα δεν ειχα διαβασει το ονομα που ειχε γραψει το ποστ,αλλα προχθες που το συζηταγατε εδω πηγα και ξαναδιαβασα και ειδα οτι αυτο που μου ειχε καρφωθει στο μυαλο ηταν γραμμενο απο εσενα...σοκ.Κρατα γερα τι να πεις για αυτες...αθλιες ειναι .το λιγοτερο.:evil::evil::evil:

Roxy μου ευτυχως την προλαβες και δεν επαθε τιποτα το παιδι. Η δικια μου ειναι και περιεργη, ριχνει ενα παιχνιδι στο πατωμα και μετα σκυβει να δει που πηγε. Κατι τετοιο θα γινε και τωρα γιατι αλλη μια φορα ετσι εκανε και την επιασα εγκαιρα. Πριν λιγο ξυπνησε μονη της και δεν το πιστευω οτι χαρηκα! Παω για υπνο με αγχος. Καλο ξημερωμα να εχουμε.

Καλο ξημερωμα γλυκια μου και ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις.

Μail πάνε κι έρχονται ωρέ, εγώ μόνο από μανίτσα κάνα ανέκδοτο λαμβάνω :rolleyes:

Τα οποία η μανίτσα λαμβάνει από μένα!!!

Έχουμε και λέμε τώρα!

Μυρτώ το φόρεμα μου αρέσει πάρα πολύ...Και τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες ωραία φαίνονται, δεν μπορώ βέβαια να τα φανταστώ τελειωμένα μιας και εγώ πρέπει να δω κάτι τελικό, φαντασία μηδέν... Δεν θα μπορούσα με τίποτα να κάνω παζάρια, ή να είμαι με κάποιον που κάνει... Ντροπή!!!

Xamodraki χαίρομαι που σε ξαναβλέπω, λυπήθηκα βέβαια που είσαι τόσο αγχωμένη... Η αλήθεια είναι ότι τα μωρά έχουν άγνοια κινδύνου τώρα, δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη ούτε για μισό δευτερόλεπτο, όμως όσο και να τα προσέξεις τα μικροατυχήματα θα συμβούν! Ότι έγινε έγινε, μην τρελαίνεσαι, πάλι καλά που δεν ήταν κάτι σοβαρό... Προσοχή πολύ λοιπόν αλλά να είμαστε προετοιμασμένοι ότι όλο και κάτι θα συμβεί... Απλά να είναι όσο το δυνατόν ανώδυνο...

Roxy μου αγαπημένη!!! Αχ, ναι εγώ ήμουν είδες, αυτήν την προσωπικότητα την γνώρισες καλύτερα!

Λοιπόν στην βάφτιση της κόρης μου από χρώματα είχαμε παίξει με ροζ, φούξια και λευκό... Από τότε όλοι έπαιζαν με φούξια και λαχανί, το οποίο αν και μου άρεσε πολύ, είχα βαρεθεί να το βλέπω... Δεν έχω σκάνερ για να σου δώσω μια ιδέα γμτ, αν όμως σου ακούγεται καλό θα δούμε πως θα το κάνουμε...

Επίσης, θέλω να σου γράψω ένα πμ σεντόνι όμως θέλω χρόνο και ηρεμία για να συντονίσω λίγο αυτά που θέλω να σου πω και όσες φορές προσπάθησα μέχρι τώρα αυτό στάθηκε αδύνατο... Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΦΟΡΕΜΑ ΡΙΧΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΤRΑ LARGE ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ , ΠΕΙΡΑΙΑ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΜΟΔΙΣΤΡΑ !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...