Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:λυσαξατε σημερα,για ονομα πια πα πα πα πα και εγω που εχω δανεικο υπολογιστη και ειπα να σας γραψω τα νεα μου....τι να σας πω τωρα, δεν ειστε σοβαρες ,τελος.:tongue:

Αγγελακι εμενα το πρασινο με κουραζει...καθοτι και στραβη...

Εχω ομως ενα παραπονο απο σενα και σκεφτηκα πολυ πριν σου το γραψω αλλα μου αρεσει η ευθυτητα.Προχθες εγραψες ενα μηνυμα οτι μας εχεις κουρασει κ.τ.λ.Ξερω οτι ισως να νοιωθεις οτι μπηκες αργα στην παρεα αλλα απο οτι εχεις δει ειμαστε χυμα δεν κολλαμε στο να πουμε πως αισθανομαστε και γραφουμε τα νεα μας σχεδον καθημερινως ειτε τα νεα αυτα αφορουν τους αντρες μας ειτε τα παιδια μας ειτε ειτε ειτε...Γραψε μας γενικα πεντε πραγματα για σενα,γιατι ξερεις εδω με το μπιρι μπιρι και γραφοντας πως ειναι η καθημερινη μας ζωη ψιλογνωριζομαστε,εγω τουλαχιστον εχω περιπου καταλαβει λιγο τους χαρακτηρες που συνομιλω,και μπορω να πω πως γουσταρω πολυ για αυτο , μα για σενα δεν ξερω τιποτε και βλεποντας απο τις απαντησεις που δινεις δεν σε πιανω..δεν ειπαμε να δωσεις τα στοιχεια σου :lol::lol:μην παρεξηγηθω κιολας..αλλα γραψε πως περνας πως αισθανεσαι,ανοιξου βρε παιδι μου,αν θες βεβαια,εδω δεν σε ξερει κανεις και αν δεν θες δεν θα σε μαθει κιολας και δεν ειναι αναγκαιο να τα ξερασεις και ολα:lol:Και εγω εχω πραγματα να πω αλλα περιμενω την ρημαδα την συναντηση που ο θεος ξερει ποτε θα μπορεσω να παω για να ανοιξω το στομα μου για πραγματα που εδω δεν εχω πει.Μου αρεσει καποια πραγματα να τα μοιραζομαι με ανθρωπους που γνωριζω προσωπικα,αλλα ομως και πολλα απο αυτα τα μοιραζομαι και εδω.Ελπιζω να μην παρεξηγηθεις με ολα αυτα που σου εγραψα,ηθελα μερες αλλα εχω προβλημα με το p.c. μου και δεν σου εγραψα την ημερα που εγραψες το μηνυμα.

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Κατα τα αλλα,το βραδυ που περασε ηταν πολυ ασχημο,βηχας και αγιος ο θεος,κυκλοφορω συνεχεια με μια μασκα για να μην κολλησω την μικρη και τα εχω παρει κρανιο με αυτη την μασκα γιατι με πνηγει.Αστε που θελω να ξεκινησω τα περι βαφτισης και δεν υπαρχει χρονος,ο αντρας μου δουλευει ως αργα κ.τ.λ. και αρχισα να αγχωνομαι....

Σας αφηνω τωρα γιατι ξυπνησε η μπουμπου και θελω να της δωσω το γιαουρτι της.Φιλακια.

Περαστικούλια Roxy μου και άντε φτιάξε το πισι σου επιτέλους!

Τι ήθελες να πεις καλέ? Εδώ ξέρεις ο καθένας το κοντό και το μακρύ του, ξέρεις πόσο σοβαρές μπορούμε να γίνουμε!

Ο μόνος λόγος που μπήκα τώρα σφήνα ήταν για να σας πω ότι πραγματικά ζαλίζομαι και δεν βλέπω μπροστά μου... Άντε τώρα!

Διαφημίσεις

αγγελάκι συμφωνωνω με roxy... αγοράζεις αγοράζεις αλλά δεν πουλάς

λενιώ γιατί ζαλίζεσαι;;;

αντε που ειστε το εβελινι εχει 1 ωρα που κοιμηθηκε και καμμια δεν ειναι εδω...κ ο αντωνης ακομα δεν γυρισε...σημερα θα βγει κιολας αργοτερα....επήλθε βαρεμάρα τρελή

Επεξεργάστηκαν by maan

Mo09p3.png

γεια σου ρε Ελενακι με τις γενικες σου καθαριοτητες!!! δεν προλαβες χρυσο μου τα πατζουρια;;;; εεεε να σου στειλω μια πρωην συναδελφο που εβαζε ξυπνητηρια 7.30 το πρωι του σαββατου για να τα καθαρισει - εδω κολλαει εμοτικον που βαραει σφυρια στο κεφαλι του!!!! ντοινγκ ντοινγκ ντοινγκ. εγω σοβατεπι δεν καθαριζω, αν θυμηθω λεω να τα κανει η κοπελα που μου κανει γενικη καθε 15 μερες!!

Λιτσακι μεγεια τα ματια - κυριολεκτικα!! εχω κανει την επεμβαση και ειδα το φως μου και τον κοσμο αλλιως!! μονο προσοχη τωρα τις πρωτες μερες ε;

εγω κοριτσακια πηγα σημερα στον ορθοπεδικο γιατι με ποναει η περιοχη γυρω απο τον αριστερο αστραγαλο και μου βρηκε - ακουσον ακουσον !! - τενοντιτιδα και στα δυο ποδια απο κουραση :-( επισης του ειπα πως με ποναει ο δεξιος μου καρπος και η περιοχη των χεριων κατω απο τους ωμους - καλα γελαγε ο χριστιανος - και μου ειπε αντιφλεγμονωδη για πολυ καιρο!! επισης μου λεει κανε ενα τσεκαρισμα το θυροειδη γιατι τοση εξαρση πονου μαζεμενη .... μααααααλιστα!!! με εχει τσακισει ο θυροειδης απο την αρχη της εγκυμοσυνης και δε λεει να στρωσει ακομα!

και μπαι δε γουει πολυ γκρινια ο μικρος μου, μολις μας δει και βγαινουμε απο το δωματιο παταει στριγκλιες λες και τον εγκαταλειπουμε! το συνδρομο του αποχωρισμου μας ελειπε!

σας φιλω και σας ευχομαι καλο βραδυ - και περαστικα στις πεθεροπληκτες :rolleyes: αν σας φορωθουν το σ/κ να ριξετε αλατι πισω σας και να βαλετε τη σκουπα αναποδα μπας και ξεκουμπιστουν!

Μααn μου εγω μπηκα αλλα εσυ δεν εισαι εδω:-)μοναξιες σημερα ε?αστον να βγαινει αλλα με ρεγουλα:wink:και εσυ κανε ενα ζεστο μπανακι και χαλαρωσε.

Εva μου τεντονιτιδα και στα δυο ποδια??????Βρε παιδι μου αυτα τα φαρμακα δεν ειναι καλα καμια αλλη λυση?καμια θεραπεια αλλη?Γιατι και με τα φαρμακα δεν περναει αυτη η τεντονιτιδα θελει πολυ καιρο απο οτι εχω ακουσει..

Myrtoula τι εκανες με το φαι για το διημερο?πως τα κανονισες τελικα?Αντε να φυγετε να ξεκουραστειτε και κοιταξε να περασετε καλα χωρις αγχος οσο γινετε ε?

del πως εισαι σημερα με τα ματια σου,ολα οκ?η αδερφη σου ξεπερασε το σοκ?παντως δυσκολα πραγματα αυτα και γινονται καθε μερα πολλα τετοια περιστατικα,να δουμε που θα φτασουμε πια.

Μαρινάκι είχες όρεξη για κουβεντούλα έ? Δεν συντονιστήκαμε καλά σήμερα, είχα κόσμο και ένα κεφάλι καζάνι... Δεν κάνω πλάκα από εκείνη την ώρα με τα χρώματα κι αρώματα με έπιασε μια ζαλάδα, έχω πιει 2 ντεπόν και δεν λέει να φύγει... Και τώρα με δυσκολία βλέπω, (γράφω ευτυχώς με τυφλό σύστημα έτσι κι αλλιώς) άσε που ήρθαν κάτι φίλοι μας και δεν μπορούσα να σταθώ!

Ευάκι, έλα τώρα να δεις πως είναι το σπίτι και μετά μιλάμε πάλι... Τίποτα τελικά, θα το δείτε κι εσείς όταν αρχίσουν τα παιδιά να περπατάνε, όταν υπάρχει πιτσιρίκι στο σπίτι ότι και να κάνεις το σπίτι καθαρό δεν μένει... Άσε την χρυσόσκονη που μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Ναι καλά κοροιδεύετε η πιτσιρικαρία.... Πάντως πραγματικά, εγώ μηνύματα με κουλά χρώματα δεν ξαναδιαβάζω... Μην πείτε μετά ότι δεν σας μιλάω!

Διαφημίσεις

Γεια σου Μυρτούλα που μας άνοιξες τα μάτια!!!!!:D:D:DΤόσο καιρό γράφαμε...γράφαμε...ενώ ώρα δες: Θα πω μόνο μία λέξη και θα καταλάβετε...πεθερά:mad:!!!Πλάκα κάνω...Μου έχουν βάλει μικροτσίπ ανοχής...δεν εξηγείται...ό,τι και να μου λένε...εγώ το χαβά μου!!!Ε και ένεκα των ημερών...και το χαλβά μου...Ας μην τον μελετάω και μου ανοίξει η όρεξη!67,2 πέσαμε..κατεβαίνουν τα ρημάδια, αλλά αργά και βασανιστικά... Μωρέ κορίτσια, περαστικά στα ζουζούνια που είναι αρρωστούλικα και όσο για τον εμετό ένα έχω να πω...είναι σοφά τα παιδάκια μας! Είχα διαβάσει πως ο μόνος τρόπος να φύγουν τα φλέμματα από το μωρό είναι να προκληθεί εμετός. Κι εμένα το φουρφούρι μια φορά έκανε εμετούλι από μόνο του και ησύχασε και ήταν η μόνη φορά που έκανε εμετούλι και χάρηκα!!!!Κορίτσια...ώρες ώρες νομίζω ότι θα το ζουλήξω το νινί μου τόσο δυνατά...δεν το χορταίνω...φαντάζομαι να πάω και στη δουλειά τι έχει να γίνει...Del πρόσεχε με το ματάκι και αν δεν έφυγε η θολούρα να πας να το δεις...Αντε!!!Και εσείς οι υπόλοιπες οι χρωματιστές...με τα μηνύματα τα σερπαντινιασμένα...έχετε περιθώριο μέχρι την Καθαρά Δευτέρα!!!Μετά μαζεύω σερπαντίνες, κομφετί και ρίχνω μια σκούπα και βγάζω από το πατάρι τα Πασχαλιάτικα!!!!Σύμφωνοι;;;;;(Πλάκα κάνω...ό,τι θέλετε κάντε...το μικροτσίπ που λέγαμε...)

Αχ βρε Ελενάκι μου, φτου-φτου-φτου!!!Τα μωρά σου είναι τρέλα...A ρε Μαρινάκι τί γαμπρό θα κάνεις...είναι ολίγον μαλλιάς και μοιάζει ταραχοποιό στοιχείο, αλλά δεν κολλάμε έτσι;;;Εμείς για την ώρα ξαναφορέσαμε τις πουκαμισιές μας και συνεχίζουμε να γοητεύουμε...δεν έχουμε λογοδοθεί...αν και μας ζητάνε πολλές...δύο σαλονικιές και μια καστοριανή...Αμέ....

Ερχεται το poorents cafe:lol::lol::lol::lol::lol:
Eντάξει, μετά κι απ'αυτό τι να πει κανείς; Έγραψες κοπελιά! Είμαστε το πιο ρεντίκολο καφέ :tongue: Ευτυχώς που παίζω σε δύο ταμπλώ εγώ χαχαχαχαχα

WN6Op3.png

Ερχεται το poorents cafe:lol::lol::lol::lol::lol:

μας έστειλες λέμε!!!:lol::lol::lol::lol:

Αχ βρε Ελενάκι μου, φτου-φτου-φτου!!!Τα μωρά σου είναι τρέλα...A ρε Μαρινάκι τί γαμπρό θα κάνεις...είναι ολίγον μαλλιάς και μοιάζει ταραχοποιό στοιχείο, αλλά δεν κολλάμε έτσι;;;Εμείς για την ώρα ξαναφορέσαμε τις πουκαμισιές μας και συνεχίζουμε να γοητεύουμε...δεν έχουμε λογοδοθεί...αν και μας ζητάνε πολλές...δύο σαλονικιές και μια καστοριανή...Αμέ....

γι αυτό την πατήσαμε κοπελιά!! επειδή ο γαμπρούλης μου είναι μαλλιάς και αλάνι!! δεν το ξέρεις πάντα τα ετερώνυμα ελκονται!!!

αλλά και ο δικός σου εεεε δεν πάει πίσω... το μαλλί μαλλί..!! τελικά μόνο εμείς είμαστε φαλακρές!!!πάντως τι κουκλάκι...αχχχχ έπαθα πλάκα!!! καλά δεν το δείχνω στον αντώνη θα έχουμε κ δεύτερο γύρο---θελω γιο και τέτοια!!!

σήμερα κόρες έχει ζέστη και ήλιο!!! δεν το πιστεύω!!! παίρνω το εβελίνι και το μπαμπά του και την κάνουμε για τσάρκα!! όλη μερα έξω θα είμαστε!!!

ο δε μπαμπάς του βγήκε χθες με κάτι φίλους του, μας γύρισε στις 5:30 παρακαλώ....και είχε και όρεξη πανάθεμά τον!!! και μας γέμισε και το σπίτι χρυσόσκονη Ελένη!!! έχει να τον βάλω να κάνει ηλεκτρική μόλις ξυπνήσει που θα πάει σύννεφο!!!

Mo09p3.png

Καλημερες!!!

Τι κανετε?

Τι θα κανετε την Δευτερα?

Καλα η Μυρτω ανακοινωσε οτι θα σουρτουκεψει. Καλα να περασετε κοριτσι μου!!!

Μαγδα υπομονη με την διαιτα, μην πεσεις τωρα που κατεβαινει η ζυγαρια, εστω και βασανιστικα!!

Χαιρομαι πολυ που θα ειμαι 2 μερες στο σπιτι με την μπουμπου μου!!!!

Poorents cafe????????

Αγλαια εγραψες!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...