Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειμαστε ανωτεροι ανθρωποι εμεις!!! ΟΛΟΥΣ!!!:lol:

ποσο πια ανώτεροι!!!:;; δεν την παλεύω άλλο λέμε!!

αχ κοριτσάκια μου γελάω πολύ αλλά σας αφήνω, ήρθε το αδερφάκι μου για καφεδάκι θα σας διαβάσω μετά!! μακια

πάλι άγνωστες λέξεις; τι είναι τσιντσιλά;;;!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Επεξεργάστηκαν by mirtoula
Γιατι είχαν κολλήσει οι φατσούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ

Ευτυχώς που το ξεκαθάρισες Αγγελάκι μου γιατί εδω πλακωνόμαστε ποια θα σε πρωτοχαρεί!

Σε λιγο θα το χωρίσει ανα μηνα και θα ειναι μονη της....!!!

Τελικά θα μας πεις ή θα μας σκασεις;;;;;

Ανά μέρα θα το πάω ... Μόνο γεννημένοι στις 16/09/75 από τις 9 μέχρι τις 10 το πρωί!

Όχι κοπελιά, μείνε, απλώς αναρωτήθηκα γιατί διάβασα ότι έφευγες :rolleyes:

Ξύπνησε ο μπέμπης αλλά δεν ακούγεται τώρα... Ελπίζω να είναι καλά το παιδί μου!:tongue:

Ξύπνησε ο μπέμπης αλλά δεν ακούγεται τώρα... Ελπίζω να είναι καλά το παιδί μου!:tongue:

το ενδεχομενο να πας να δεις??? παιζει η μπααααααααααααα? απονη μανααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Φανταστείτε εικονα...Ειμαι μονη μου σε ενα γραφειο και γελαω σαν την ηλιθια!!!

Ααααα, και για να μην το ξεχασω...Μαρινακι τη φωτο με τα χιονια γιατι την εβαλες;;; για να μας συγχισεις;;;;;

επειδη κ εγω καθομαι κ κολοβαραω πηρα τηλ τον αφεντικοπου εφυγε απο τις 2 κ του ανακοινωσα οτι φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τα λεμε αυριο αλλιως τριτη!!!!!!!!!!!!

καλα να περασετε ολες πεθεροπληκτες (κατι τετοιο μαλλον θετε να αποφυγετε) κ μη! κ ο καιρος ας κανει οτι βολευει την καθεμια!!!!

καλα να περασετε ολες πεθεροπληκτες (κατι τετοιο μαλλον θετε να αποφυγετε) κ μη! κ ο καιρος ας κανει οτι βολευει την καθεμια!!!!

πως με πιανεις!!!! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...