Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πρωτα απο ολα ειχαμε πει με τον αντρα μου οτι το θεμα του ονοματος ειναι δικο ΜΑΣ.

Αρχικα ειχαμε πει αν είναι κορίτσι να ειναι Κωνσταντίνα (η μαμα μου) κ αν ειναι αγόρι Ανδρέας (ο πεθερός μου)

Μετα που γέννησα 19/5 δεν μας καθόταν το Κων/να γιατι θα ειχε κοντά γενέθλια κ γιορτη κ δεν θέλαμε κ κατσαμε κ ψαξαμε (δλδ εψαξα κ τιποτα δεν του αρεσε κ μου εβγαλε την πιστη) κ καταληξαμε στο Μελινα που ηταν η πρώτη μου επιλογη (τωρα γιατι με επρηξε κ ελεγε οτι δεν του αρεσει δεν ξερω γιατι τελικα τρελαινεται.....αντρες.....) Στην αρχη εκανα κατι χαζες δευτερες σκεψεις αλλα μετα το αποφασισαμε κ το ανακοινωσαμε (κ τελικα μετα που εκατσαν κ τα γεγονοτα με την μαμα μου δεν το μετανιωνω καθολου μα καθολου)

Η πεθερα απορησε κ ρωτησε "κ η μαμα σου δεν εχει προβλημα?" βεβαια ξέρω οτι μέσα της βραζει κ αχνιζει που εκεινη δεν παιζει πουθενα (γιατι το δευτερο αν ερθει θα ειναι Ανδρεας/Ανδριαννα γιατι το θελει ο αντρας μου πολυ) κ επειδη ειναι χωρισμενη με κακιστες σχεσεις με τον οεθερο μου.......αυτα επιγραμματικα

Οι γονεις μου δεν εχουν κανενα προβλημα κ θεωρουν χαζο το "εθιμο" κ για του λόγου το αληθες εγω έχω άσχετο όνομα κ όχι γιαγιας.........

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

MYRTOYLA ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙΝΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΝΔΗ !

χαχα κ τι εχω να ζηλεψω εγω απο την βανδη?????

τα λεφτα της? δεν φερνουν ευτυχια...

τον αντρα της? όλο λειπει σε δουλειες

την ζωη της? μα ζωη ειναι αυτη ξενυχτι κάθε μέρα

την αναγνωρισιμότητα της? κ να σε κυνηγαει ενας παπαρατσι απο πισω

ασε καλά είναι κ έτσι.....η μικρή ταπεινή κ ασημη Μυρτώ....

άσε που κ το Μυρτώ είναι πιο ωραίο απο το Δέσποινα........

σας κάλυψα???????????????????

ηρθα!!

τέλειο το Μελίνα και το Κατερίνα επίσης!! αλλά το Μελίνα με τρελαίνει!!!

η πιπίλα σούπερ!! μακάρι να έπαιρνε πιπίλα κ η δικιά μου, της έχω πάρει armani πιπίλα και μπιμπερό και ούτε τα χρησιμοποίησε 1 φορά για δείγμα-άθικτα στο κουτάκι τους!!

Καλά δεν σε πιστεύω μιλάμε!!! Ρε Άγιος ο συμπέθερος, όταν με το καλό σε σκοτώσει εγώ θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης του... Ψωνάρα...

Και το Βαγγέλης μ'αρέσει, έτσι λένε το αγαπημένο μου ξαδερφάκι που του έχω τρελή αδυναμία!

Σ' αρέσεις δε σ'αρέσεις αυτό είναι... Είχα όμως μια σιγουριά ότι θα είναι κορίτσι... Πάλι Ευαγγελία θα έβγαινε αλλά θα την φωνάζαμε Εβελίνα... Ελπίζω τώρα μην συστήνετε ...Γκέλη από το Βαγγέλης!!!!

Ρε κοριτσάκια το Λιτσάκι λέτε να μην είναι καλα; αν εχει καμμία το κινητό της δεν της στέλνει κανένα sms μόνο να δούμε αν είναι καλα..

Τι νομίζεις κυρά μου ότι είμαστε όλες αδιάκριτες σαν εσένα. (θα περιμένω σήμερα και αύριο θα την τσακίσω)...

Έλα συμπεθερούλα μου, μην παίζεις με το έντιτ και δεν μου λες γιατί, θα πεθάνω λυπήσου με την γυναίκα!!! Τι ήθελα και στο έλεγα???

χαχαχαχα...θα συμφωνησω!!!

(συμεριζομαι ομως και το δραμα που ζει η φιλη Ελενη)

Ναι γελάστε σιχαμένες, για αυτό δεν έλεγα το όνομα του παιδιού μου... Ο Βαγγέλας και μές την τρίχα!

Ευχαριστώ Τζενάκι για την συμπαράσταση, είσαι φίλη τελικά!:P

Διαφημίσεις

Πάντως Μυρτούλα η μαμά σου ήταν πολύ μπροστά τότε... Και διάλεξε και φοβερό όνομα, ειδικά για την εποχή... (τώρα θα μου πεις ποια εποχή... το 1990?)

Βρε όργιο δεν βαφτίστηκα 8 χρονών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για την ακρίβεια βαφτίστηκα 21/05/1983 κ εκεινη την ημέρα έβγαλα το πρώτο δόντι!!!! Καθυστερημενο κ εγώ......κ φυσικά τσίριζα (απο οσο λεει η μαμα) απο την ωρα που φτάσαμε στην εκκλησία εως που κοιμήθηκα μετά την βάφτιση......

χαχα κ τι εχω να ζηλεψω εγω απο την βανδη?????

τα λεφτα της? δεν φερνουν ευτυχια...

τον αντρα της? όλο λειπει σε δουλειες

την ζωη της? μα ζωη ειναι αυτη ξενυχτι κάθε μέρα

την αναγνωρισιμότητα της? κ να σε κυνηγαει ενας παπαρατσι απο πισω

ασε καλά είναι κ έτσι.....η μικρή ταπεινή κ ασημη Μυρτώ....

άσε που κ το Μυρτώ είναι πιο ωραίο απο το Δέσποινα........

σας κάλυψα???????????????????

ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ?

Βρε όργιο δεν βαφτίστηκα 8 χρονών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για την ακρίβεια βαφτίστηκα 21/05/1983 κ εκεινη την ημέρα έβγαλα το πρώτο δόντι!!!! Καθυστερημενο κ εγώ......κ φυσικά τσίριζα (απο οσο λεει η μαμα) απο την ωρα που φτάσαμε στην εκκλησία εως που κοιμήθηκα μετά την βάφτιση......

Καλά ρε κοπελιά μεταφορικά το είπα το '90, έλεος δηλαδή!!! Εννούσα ότι είσαι μωρό ακόμα, αλλά που να το καταλάβεις...

Άσχετο.... Δεν αντέχω άλλο ρε κορίτσια, δεν την μπορώ την τόση δημοκρατία!

ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ?

ε καλά κ εσύ μην τα πέρνεις όλα της μετρητοίς!!!!!

εκανα συγκριση εμενα με την Βανδή......απλά για να σας αποδείξω οτι δεν εχω τίποτα να ζηλέψω!!!!

Καλά ρε κοπελιά μεταφορικά το είπα το '90, έλεος δηλαδή!!! Εννούσα ότι είσαι μωρό ακόμα, αλλά που να το καταλάβεις...

Άσχετο.... Δεν αντέχω άλλο ρε κορίτσια, δεν την μπορώ την τόση δημοκρατία!

Πες μας το πρόβλημα σου να σε βοηθησουμε.......θες να επαναφερουμε την χούντα????

Διαφημίσεις

Εγω να σας πω το προβλημα μου????

Παιρνω αντισυλληπτικα κ αυτο το μηνα κ δεν ξεχασα κανενα κ δεν επιδοθηκα κ τρελλα στο αθλημα....επρεπε να εχω αδιαθετησει χτες αλλα δεν....

Να ανησυχω??????

Μυρτούλα μου δεν έχω ιδέα από αντισυλληπτικά... Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να ελαττώσω το κάπνισμα για να πάρω χάπια οπότε δεν έπαιξε ποτέ σαν επιλογή για μένα... Δεν ξέρω τι να σου πω κούκλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...