Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

Μια ερωτηση στις ταξιδιαρες μανουλες.....

Σας δινω τα δεδομενα

* Θα φυγουμε κυριακη δευτερα διημερο....σε σπιτι με ανεσεις αλλα εξοχικο...

* Θα εχουμε μαζι την μικρη

* Γενικα με το μεσημεριανο φαι εχουμε θεμα....δεν τρωει καθολου ευχαριστα κανενα φαγητο, με το ζορι 10 κουταλιες κ αν

Κ περναω στις ερωτησεις

* Για να μην κουβαλαω βρασμενο φαι κ θελω αλεσματα κλπ να παρω βαζακια? ειναι πολυ χάλια? λετε να τα φαει πιο ευχαριστα?

* να παρω φρουτα φρεσκα κ μπισκοτα κλπ κ να της κανω κανονικα την φρουτοκρεμα ή να πάρω βαζακια (υπαρχουν κ φρουτοκρεμες νομιζω) ή σκονη, αλλα απο την αλλη να γορασω φρουτοκρεμα σκονη για 2 γευματα μλκ δεν ειναι? η απλα να μην φαει 2 μερες φρουτα κ να παρω κρεμα βανιλια για το πρωι κ γιαουρτακι για το απογευμα???

πηζω με λεπτομερειες ωρες ωρες το ξερω...

Μυρτουλα κι εγω ανηκω σε αυτες που δεν θα επαιρναν ετοιμο φαγητο. Πιστευω ειναι καλυτερα να παρεις φρεσκα φρουτα και φαγητο της μπεμπας. Εγω μια φορα δοκιμασα τα ετοιμα φρουτα της nutricia και δεν της αρεσαν καθολου.

http://www.ogamos.com/weddingsincyprus/atelierpenelope/fashion_wedding_dress_gamos_cyprus_2.jpg ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΚΤΕΣ !:-P:-P:-P:-P:-P

Αγγελακι φοβερο το φορεμα

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το αλλο ήταν κλάσεις ανώτερο!!!

Φορεμα ακομα δεν εχω βρει αλλα αποφασισα οτι η μπεμπα θα σκασει στην εκκλησια με τετοια πιπιλα

http://www.mumlo.com/uk/

απλα επειδη υπαρχουν πολλα site ψαχνω να βρω το πιο συμφερον....καλο????

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Δεν το πιστεύω ότι η Λίτσα δεν έχει μπει ακόμα να μας πει αυτό που δεν ξέρουμε! Λίτσα όσο αργείς ανησυχώ ότι δεν σου πήγε όσο καλά ήθελες... Φυσικά το απεύχομαι αυτό...

Εγώ έχω ψοφήσει... Και δεν έχω τελειώσει ακόμα...

Ο μικρός σήμερα ήταν απίστευτα ήρεμος και ήσυχος... Αν κάποιος τον έβλεπε χτες και σήμερα θα νόμιζε ότι κάτι το πότισα... Έχει κι ένα τσιρότο στο μάγουλο σαν να κόπηκε στο ξύρισμα... Ξύπνησε στις 10 περίπου για τα φρούτα και έτρεχε αίμα λίγο πιο κάτω από το μάγουλο... Η Μυρτώ (που μπήκε πρώτη μέσα) ορκίζεται ότι γρατζουνίστηκε. Και η πλάκα είναι ότι χτες το βράδυ του έκοψα τα νύχια... Τέλος πάντων, δεν έκλαιγε κιόλας κι ίσως όντως το έκανε μόνος του...

Λίτσα με βλέπω να έρχομαι σπίτι σου...

Διαφημίσεις

Μυρτώ έχετε αποφασίσει το όνομά της?

Μελίνα. Στην πιπίλα σκεφτομουν να το βάλω Μελινάκι.

Παραγγειλε μια κοπελα απο αλλο φορουμ που γραφω κ περιμενω να τις παραλαβει για να δουμε πως ειναι.

Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι ενω στο preview δειχνει οτι γραφουν ελληνικους χαρακτηρες μην ειναι μουφα κ ερθει κανα κινεζικο.

Το αλλο ήταν κλάσεις ανώτερο!!!

Φορεμα ακομα δεν εχω βρει αλλα αποφασισα οτι η μπεμπα θα σκασει στην εκκλησια με τετοια πιπιλα

http://www.mumlo.com/uk/

απλα επειδη υπαρχουν πολλα site ψαχνω να βρω το πιο συμφερον....καλο????

Πολυ καλο! Αυτα δεν μπορουμε να τα βρουμε εδω;

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Πολυ καλο! Αυτα δεν μπορουμε να τα βρουμε εδω;

ψαχνω....αν βρω κατι θα σας ενημερωσω...

βασικα εβαλα κ την νονα στο τριπακι κ ψαχνει.....αυτη κολοβαραει σημερα ενω εγω πηζω οποτε θα εχω report κ θα σας ενημερωσω παραυτα!!!

Διαφημίσεις

Αχ μπράβο κορίτσια με το καλό να γίνουν οι βαφτίσεις σας... Και τα δύο μου αρέσουν πολύ...

Εμένα που θα βγει... Βαγγέλης? Ωχ Θεέ μου...

Μια χαρα αντρικο ονομα. Τι σοι αντρακλας ειναι;;)

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Δεν το πιστεύω ότι η Λίτσα δεν έχει μπει ακόμα να μας πει αυτό που δεν ξέρουμε! Λίτσα όσο αργείς ανησυχώ ότι δεν σου πήγε όσο καλά ήθελες... Φυσικά το απεύχομαι αυτό...

θα μας σκασει αυτη η κοπελα!!! μας αναψες φυτιλιες!!!!

Ωραιες οι πιπιλες Μυρτω....Φανταζομαι οτι στα μαγαζια που τυπωνουν φωτογραφιες και logo σε μπλουζακια, κουπες κλπ οτι μπορει να το κανουν και σε πιπιλες!!!

ηρθα!!

τέλειο το Μελίνα και το Κατερίνα επίσης!! αλλά το Μελίνα με τρελαίνει!!!

η πιπίλα σούπερ!! μακάρι να έπαιρνε πιπίλα κ η δικιά μου, της έχω πάρει armani πιπίλα και μπιμπερό και ούτε τα χρησιμοποίησε 1 φορά για δείγμα-άθικτα στο κουτάκι τους!! αν τα θέλει καμμία της τα στέλνω μην πάνε χαμένα..

Και το Βαγγέλης μ'αρέσει, έτσι λένε το αγαπημένο μου ξαδερφάκι που του έχω τρελή αδυναμία!

Αγγελάκι το πρώτο σαφώς καλύτερο, τα άλλα δε μου λένε τίποτα..

Ρε κοριτσάκια το Λιτσάκι λέτε να μην είναι καλα; αν εχει καμμία το κινητό της δεν της στέλνει κανένα sms μόνο να δούμε αν είναι καλα..

Επεξεργάστηκαν by maan
δε σου λεω γιατι εκανα εντιτ να σκασεις

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...