Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

της γνωστής Μυρτω;;;; Να την πάρω τηλεφωνο;;

yes yes!!! Δεν μπορεις να φανταστεις πόσο χάρηκα!!!!

θα της μιλησω αργοτερα στο τσατ κ θα σου πω για τηλ....αλλα λογικα ναι...γιατι όχι???? να την πειραξει που στο ειπα εγω (εχω κατι τετοια κουλα κολληματακια....μου εχουν μεινει απο παρεξηγησεις που ειχαν γινει στο παρελθον)

Μαλλον για ενα παιδακι παει απο την τιμη της χοριακης. Αλλα ειναι νωρις ακομα για να το ξερει σιγουρα αυτο!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχχχχ....πολυ χαρηκα!!!! Συγκινηθηκα!!! Το συζηταγαμε την προηγουμενη εβδομαδα, και μου ελεγε ποσο αγχωνοταν!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Το καλυτερο νεο της ημερας!!!!

Ρε ηταν τελειως απαισιοδοξη σου λεω.....δεν το περιμενε καθολου. Εγω μολις το εμαθα ανατριχιασα κ με πηραν τα ζουμια....η Μιλουπι ακομα κλαιει κ χτυπιεται απο την χαρα....την ακουσε ολο το Καματερο λεει!

Ακομα κ τωρα γραφω κ συγκινουμε....

Τελικα το κοριτσακι μου ειναι αρρωστο.

Με πηρε η πεθερα, εχει 38 πυρετο.

Μιλησα με δρ, μου ειπε να την παω μηπως ειναι καμια ωτιτιδα!!

Πρωτη φορα μου αρρωσταινει και αισθανομαι χαλια..

Εχω και τυψεις που χτες το βραδυ φωναζα!!!

Πυρετος.....να ρωτησω....ολο ξεχναω να ρωτησω τον παιδιατρο κ δεν βρισκω λογο να τον παρω στο ασχετο για αυτο.

Στο βιβλιαρακι που ειχε μεσα το θερμομετρο που εχω (ηλεκτρονικο αυτιου κ μετωπου ακριβειας κ πολυ καλο) γραφει οτι σε ηλικιες 0-2 το 36-38 ειναι νορμαλ θερμοκρασια......εμενα μου κανει λιγο κουλο αυτο......ξερετε τι παιζει?

Διαφημίσεις

καλά ρε nath με 38 πυρετό και θα το πας εσύ το μωρό; να έρθει ο παιδίατρος σπίτι σας...

εγώ δεν το πήγαινα με τπτ! είναι που είναι αρρωστούλι να το ταλαιπωρήσουμε και περισσότερο;

περαστικά σας και ότι και να είναι θα της περάσει γρήγορα μην ανησυχείς...θα πάρει τα φαρμακάκια της και θα γίνει περδίκι!! αχ πολυ σε συμπονω να ξέρεις...εδω το εβελίνι ήταν μπουκωμένο και κόντεψα να σαλτάρω από την αγωνία μου, όλο το βράδυ έκανα βόλτες να ακούω πώς αναπνέει!!

συγχαρητήρια κ για τη φίλη σας την εγκυούλα μυρτω+twinky!! όλα καλά να πάνε εύχομαι

Mo09p3.png

Μαρινα δικιο εχεις, αλλα η δρ εχει παντα πολυ κοσμο στο ιατρειο της και το βραδυ τελειωνει κατα τις 10 30.

Αυριο μπορει να ερθει το απογευμα που δεν εχει ιατρειο.

Εντω μεταξυ μεχρι αυριο, μπορει να ειναι πιο ασχημα τα πραγματα.

Θελω να παω να προλαβω μην τυχων γινει κατι αλλο.

Θαα την κουκουλωσω και θα την παω.

Σκεφτομαι τωρα τελευταια να την αλλαξω μονο και μονο για κατι τετοια!!!

Μυρτώ μέχρι 37,8 δεν θεωρείται πυρετός στα μωρά, δεν δίνεις ούτε Ντεπόν...

Νατ σήμερα σήκωσε πυρετό η μικρή? Αν είναι σήμερα η πρώτη μέρα συνήθως οι γιατροί δεν βλέπουν το μωρό για να κλείσει τουλάχιστον ένα 24ωρο με πυρετό... Εγώ για 3 μέρες (που θεωρείται ίωση) απλά μιλούσα με τον γιατρό στο τηλέφωνο, μετά ερχόταν εδώ για να το δει... Το συντομότερο που έχει δει την Μυρτώ η παιδίατρος με πυρετό ήταν μετά από 2 μέρες...

και αγορομάνες οι απορίες συνεχίζονται! Όταν λέτε "καθαρισμός" τι εννοείτε? Εγώ μόνο απ' εξω το καθαρίζω (βασικά το πλένω), δεν κατεβάζω τίποτα... Αυτό εννοείτε κι εσείς ή όχι? Γμτ κορίτσια και πάλι κορίτσια!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ! NATHAEL ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΤΗΤΑ! CHIGUITAS ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ !ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΔΥΜΑ ! ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΦΙΛΑΚΙΑ :-P:-P:-P:-P:-P:-P

ουφφφ βαρέθηκα σήμερα ήδη...

έχει και τρελό χίονι έξω...με ταξί με βλέπω να γυρνάω σπίτι....

επηξα με κατι μπαρούφες κ δεν μπορω να βρω ακρη και γενικα σκ@τ@!!

Mo09p3.png

Χριστινάκι συγχαρητήρια για τα παλαμάκια σας!!! Άντε και στο τραγούδι τώρα!
Προς το παρόν χορεύουμε εδώ και μήνες (έχει απίστευτο γέλιο ο τυπάς!) αλλά για τραγούδι δεν ξέρω, κάτι τσιρίδες πετάμε για γάλα το βράδυ κι όταν χρησιμοποιώ το μούλτι, πιάνεται; :lol:
καλά ρε nath με 38 πυρετό και θα το πας εσύ το μωρό; να έρθει ο παιδίατρος σπίτι σας...
Αθήνα κοπελιά, δεν πετάγεται ο ντόκτορ όποτε τον θες, πας και περιμένεις...
και αγορομάνες οι απορίες συνεχίζονται! Όταν λέτε "καθαρισμός" τι εννοείτε? Εγώ μόνο απ' εξω το καθαρίζω (βασικά το πλένω), δεν κατεβάζω τίποτα... Αυτό εννοείτε κι εσείς ή όχι? Γμτ κορίτσια και πάλι κορίτσια!
Ρε συ νομίζω τα κορίτσια είναι πιο ευαίσθητα κάτω... Τέσπα, ναι, καλό ξέπλυμα με νερό απ'έξω! Άλλωστε πως να μπεις μέσα; :tongue:

WN6Op3.png

Μια ερωτηση στις ταξιδιαρες μανουλες.....

Σας δινω τα δεδομενα

* Θα φυγουμε κυριακη δευτερα διημερο....σε σπιτι με ανεσεις αλλα εξοχικο...

* Θα εχουμε μαζι την μικρη

* Γενικα με το μεσημεριανο φαι εχουμε θεμα....δεν τρωει καθολου ευχαριστα κανενα φαγητο, με το ζορι 10 κουταλιες κ αν

Κ περναω στις ερωτησεις

* Για να μην κουβαλαω βρασμενο φαι κ θελω αλεσματα κλπ να παρω βαζακια? ειναι πολυ χάλια? λετε να τα φαει πιο ευχαριστα?

* να παρω φρουτα φρεσκα κ μπισκοτα κλπ κ να της κανω κανονικα την φρουτοκρεμα ή να πάρω βαζακια (υπαρχουν κ φρουτοκρεμες νομιζω) ή σκονη, αλλα απο την αλλη να γορασω φρουτοκρεμα σκονη για 2 γευματα μλκ δεν ειναι? η απλα να μην φαει 2 μερες φρουτα κ να παρω κρεμα βανιλια για το πρωι κ γιαουρτακι για το απογευμα???

πηζω με λεπτομερειες ωρες ωρες το ξερω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...