Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια, μου λείπετε πολύ όλες. Θέλω να ξέρω ότι είστε όλες καλά, χαρούμενες και ευτυχισμένες, και ότι τα παιδάκια σας είναι όλα γερά και όπως φαίνεται...στην καλύτερή τους φάση!!!Θα ήθελα όμως τόσο πολύ να σας έλεγα πως σήμερα ήμουν στεναχωρημένη και τσαντισμένη ΄και τί έκαναν πάλι τα "αγγελούδια" μου στα σχολείο, και ότι έμαθα ότι η ταινία μας θα προβληθεί στο "Ολύμπιον" και τόσα άλλα...ελπίζω να μη βλέπω αυτό το μήνυμα μια βδομάδα αναπάντητο, ελπίζω να γυρίσετε όλες πίσω...μη σας περιλάβω!Από όλες τις καθημερινές σας συνήθειες..αυτό βρήκατε να κόψετε;;;;εεε;; :)Ουφ!νιώθω λίγο σαν να μιλήσαμε!Φιλιά σε όλες..πραγματικά θα ήθελα να ξέρω ότι είστε καλά και ότι και εσάς σας λείπει λίιιιγο το καφέ μας!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαγδουλα καλημερα και καλο μηνα. Χαιρομαι που σημερα τελικα ειδα κειμενο κατω απο το υελευταιο μολυ μηνυμα. Εγω θα ειμαι παντα εδω και θα ελπιζω πως καποια μερα θα ανοιξει ξανα η πορτα του καφε μας και θα γεμισει με τις φωνες μας και τα γελια μας. Φιλακια σε ολες..........:(:(:(:(:(:(

1211708.png

1219295.png

αν πω οτι δεν μου λειπετε θα ειναι ψεματα...αλλα απο την άλλη δεν βλέπω κ καμια ιδιαίτερη διάθεση να επανέρθουμε κάπως στις παλιές καλές μέρες....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες

εχω δυο αγορακια τον Μαριουλη που εχει γεννηθει 22 μαιου 2009 και τον Χαρουλη 17 δεκεμβριου 2010. Ανακαλυψα το parents στο δευτερο αγορακι μου οποτε δεν μπορουσα να σας κανω παρεα απο το πρωτο μου παιδακι. Μπηκα λοιπον να πω ενα γεια και καταλαβαινω οτι κατι εχει συμβει.........Ευχομαι ολα να πανε καλα και να επανερθετε. Αν με θελετε στην παρεα σας εστω και καθηστερημενα!

agelaki-007 χρονια πολλα και ευτυχισμενα. Μην μασς ειμαστε στην καλυτερη ηλικια. Εγω ειμαι 35....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλημερα σε ολες

εχω δυο αγορακια τον Μαριουλη που εχει γεννηθει 22 μαιου 2009 και τον Χαρουλη 17 δεκεμβριου 2010. Ανακαλυψα το parents στο δευτερο αγορακι μου οποτε δεν μπορουσα να σας κανω παρεα απο το πρωτο μου παιδακι. Μπηκα λοιπον να πω ενα γεια και καταλαβαινω οτι κατι εχει συμβει.........Ευχομαι ολα να πανε καλα και να επανερθετε. Αν με θελετε στην παρεα σας εστω και καθηστερημενα!

agelaki-007 χρονια πολλα και ευτυχισμενα. Μην μασς ειμαστε στην καλυτερη ηλικια. Εγω ειμαι 35....

καλως ηρθες και να χαιρεσε τα παιδακια σου σε ευχαριστω πολλη κοριτσι μου :tongue::tongue:

μην στεναχωριεσε που βλεπεις ησυχια σιγα σιγα θα ξαναγραφουν και οι υπολοιπες κοπελες φιλακια:-P:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...