Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ στα τρίκαλα δεν έχω πάει αλλά πήγε η αδερφή μου πριν κανά 4άμηνο κ έμεινε σε ένα που λέγεται αρχονταρίκι κ είπε αρκετά καλό

πότε θα πάς ευάκι;

σκεφτομαστε μεσα στο φλεβαρη γιατι αυτο το μηνα δεν νομιζω να προλαβουμε. σκεφτομαι να παμε π-σ-κ, και να παρουμε και το νικολη μαζι μας.

θα ψαξω αυτο το αρχονταρικι να δω τι παιζει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

να πάτε, να πάτε...

εμείς αρχές μάρτη μάλλον τελικά θα ακολουθήσουμε το μπαμπά μας για μαδρίτη...

έχει έκθεση κ θα έλειπε 2 εβδομάδες...τουλάχιστον τη 1 λέω να πάμε κ εμείς...θα δούμε βέβαια πώς θα είμαστε μέχρι τότε...

αααααα επίσης είδα στο φεις ότι έχει γενέθλια η αγλαίτσα σήμερα!!!

χρόνια σου πολλά!!!!!!! που είσαιιιιιιιι??????? χάθηκες!!! άντε πέρνα να μας κεράσεις!!!!!!!!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Εγώ πάλι αν κ θεωρητικά έχω εμπιστοσύνη στον παιδίατρο μου φαίνεται αδιανόητο να δώσω ή να τσιμπήσω με κάτι τη μικρή εάν δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτό... κ ακούω όλους τι μου λένε και τον παιδίατρο, κ αυτά που διάβασα, κ τι είπε μια άλλη μαμά που το πέρασε κλπ κλπ, κ κρατάω επιλεκτικά αυτά που μου αρέσουν...έτσι είμαι σε όλα γενικά..όχι μόνο στο μωρό...τυφλή εμπιστοσύνη δεν εχω σε κανένα..απλά τον ακούω..κ ανάλογα απορρίπτω αυτό που λέει ή το δέχομαι... τελικά είναι θέμα χαρακτήρα..

υπάρχουν πάντως χιλιάδες φορές που θα ήθελα απλά να δεχτώ αυτό που μου λέει κάποιος χωρίς να αγχωθώ..αλλά δεν το έχω καταφέρει...κάτι με τρώει μέσα μου...

Αρε κοριτσάκι!!! Να που ταιριάζουμε αλλά δεν θα συμπεθεριάσουμε!!! Κι εκεί είναι το ένστικτο της μάνας για μένα!!! Με τις γνώσεις (που δεν έχεις) προσπαθείς να κάνεις ότι καλύτερο για το παιδί σου... Χρειάζεται βέβαια και κοινή λογική, κάτι που δεν είναι αυτονόητο όμως...

Το θυμάμαι πολύ καλά γιατί μου το έγραψε κιόλας στο ικα.

Με την καμμία όμως... Δες το βιβλιάριο του ΙΚΑ, πρεβενάρ 13 σου έγραψε! Κι αυτό γράφεται κανονικά! Η 5η δόση, αν και χρειάζεται να γίνει δεν γράφεται ακόμα στο ΙΚΑ ... Όταν αρχικά ψαχνόμουν να μην κάνω το νέο εμβόλιο δύο φαρμακοποιοί (η ξαδέρφη και η αδερφή της φίλης μου) μου επιβεβαίωσαν ότι έχει αποσυρθεί...

πχ τωρα με την Μελινα ειδατε οτι αλμορα μου εδωσε οταν βαρυνε η κατασταση ενω εσεις λεγατε οτι δινεται με το που κανει εμετο μετα το 2ωρο, μπηκα στο τριπακι να το κανω αλλα μετα λεω ας ακουσω τον γιατρο...η με το φαγητο που λεγατε με τπτ γαλα κ εκεινος μου ειπε δωσε αραιωμενο...ναι μπηκα σε προβληματισμο αλλα κατεληξα να ακουσω εκεινον...σωστο? λαθος? θα δειξει....

Το αλμορά δεν είναι φάρμακο κοριτσάκι μου, θες να μου πεις ότι προτιμούσε ο παιδίατρος σου να μην χειριστείς την κατάσταση σωστά από την αρχή και αν δυσκόλευε (που θα δυσκόλευε εφόσον σου έδωσε γάλα!!!) να βάλεις στο παιδί υπόθετο (που είναι φάρμακο και μάλιστα το συγκεκριμένο βαρβάτο!)??? Είσαι τυχερή που το Μελινάκι δεν είχε γαστρεντερίτιδα, αν είχε με τις αηδίες που σου είπε ο παιδίατρός σου θα είχε αφυδατωθεί το παιδί!

Στην γαστρεντερίτιδα που νομίζαμε ότι είχε (δεν είχες αναφέρει ότι το παιδί έχει βήχα ή μύξες, τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, εφόσον είχε μύξες τα καφέ που έβγαλε με το γάλα της ήταν σίγουρα φλέγματα, μην ψάχνεσαι άλλο!!!) αφήνεις το στομάχι να ηρεμήσει, δεν ασχολείσαι με το θέμα φαγητό... Κι επειδή δεν ξέρεις πόσο σοβαρό είναι, το πας σωστά από την αρχή! Κι αν το πας σωστά από την αρχή (ψάξου λίγο, παντού αναφέρεται ποιος είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των συνεχόμενων εμετών στα μωρά, αν το υπόθετο ήταν πανάκεια θα το χορηγούσαν όλοι) δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξεις στο νοσοκομείο με αφυδάτωση, τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων!

Πάντως Μυρτούλα, καλά κάνεις κι έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου, δεν χρησιμοποίησες καθόλου την λογική στο συγκεκριμένο περιστατικό με την Μελίνα... Χωρίς παρεξήγηση κι εντελώς φιλικά (εγώ θέλω να ακούω σταράτες κουβέντες για μένα), με φρίκαρες λίγο όμως....

ασχετο, εχει παει καμια σας τρικαλα κορινθιας; να μου δωσει καμια ιδεα για ξενοδοχειο;

Αν σου πω ότι έχω πάει παλιά??? Δεν θυμάμαι αν μείναμε εκεί ή όχι... Ήταν ωραία όμως (νομίζω)... Σε κατατόπισα?

Λιτσα, αν στα 4 που πας τον Γιωργο για το επαναληπτικο σου πει ο γιατρος οτι πρεπει να κανουμε παλι 2 δοσεις απο το 13δυναμο?

Δεν κάνεις μαρή ποτέ ξανά επαναληπτικό του πρεβενάρ, εκτός κι αν το ιστορικό του παιδιού υποδείξει κάτι τέτοιο...

Διαφημίσεις

Αν σου πω ότι έχω πάει παλιά??? Δεν θυμάμαι αν μείναμε εκεί ή όχι... Ήταν ωραία όμως (νομίζω)... Σε κατατόπισα?

εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι η Ελένη δεν πήγε στα Τρίκαλα...ή μήπως πήγε τελικά;; πάντως αν πήγε έμεινε σε ένα ξενοδοχείο στα άνω τρίκαλα...ή μήπως στα κάτω..; η μάλλον έμεινε σε σαλέ στο βουνό.....ναι ναι αυτό ήταν...αλλά το σαλέ ήταν τελικά στα τρίκαλα...ή στην αράχωβα..; αααχχχ δεν θυμάται.. πάντως ήταν τέλεια!!

εντάξει όταν λέμε τέλεια είχε κ τα στραβά του..αλλά καλά περάσανε...αν εξαιρέσεις την υγρασία, τον άσχημο δρόμο κ την κακή παρέα...βέβαια να μου πεις...εκεί ήταν η κακή παρέα; ή μήπως στο άλλο ταξίδι που πήγανε στον παρνασσο...τι να σου πω θα σε γελάσω ευάκι μου

εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι η Ελένη δεν πήγε στα Τρίκαλα...ή μήπως πήγε τελικά;; πάντως αν πήγε έμεινε σε ένα ξενοδοχείο στα άνω τρίκαλα...ή μήπως στα κάτω..; η μάλλον έμεινε σε σαλέ στο βουνό.....ναι ναι αυτό ήταν...αλλά το σαλέ ήταν τελικά στα τρίκαλα...ή στην αράχωβα..; αααχχχ δεν θυμάται.. πάντως ήταν τέλεια!!

εντάξει όταν λέμε τέλεια είχε κ τα στραβά του..αλλά καλά περάσανε...αν εξαιρέσεις την υγρασία, τον άσχημο δρόμο κ την κακή παρέα...βέβαια να μου πεις...εκεί ήταν η κακή παρέα; ή μήπως στο άλλο ταξίδι που πήγανε στον παρνασσο...τι να σου πω θα σε γελάσω ευάκι μου

:P:p:p

Σίγουρα είχε ομίχλη... Αλλά τώρα που το λες, ομίχλη είχε και στα Χάνια στο Πήλιο... Κι όντως, τα Τρίκαλα είναι πολύ κοντά, γιατί να μείναμε εκεί? Έλα όμως που το θυμάμαι σαν να ήταν χτες!!!

Κι εγώ για δύο πράγματα φημίζομαι, για την καλή μου μνήμη είναι το ένα!!!

Συγγνώμη, θέλεις να μου πεις ότι το γάλα Δέλτα ήταν ότι καλύτερο για το 2010? Πλάκα μας κάνουν?

Το άλλο είναι ένα πακέτο που θα σου πω άλλη ώρα (όχι που δεν θα τσιμπούσες!)

Διαφημίσεις

το καλύτερο...λέμε τώρα...

είναι βασικά η στάση των εταιριών σχετικά με τη χρήση μεταλλαγμένων στις ζωοτροφές..

το όλυμπος που το'χουμε κ σε εκτίμηση..1,5 μονάδα κάτω απο τη δέλτα κ της αμερικ. γεωργικής σχολής που το είχα κορυφαίο 0!!!!!!!!σοκ έπαθα!

σημαντικό το λές..βέβαια..

εεεεε έτσι με κάνεις..με φουντώνεις κ μαφήνεις με την απορία..πως θα κοιμηθώ τώρα;

Επειδή η Γεωργική Σχολη έχει πατώσει γενικώς στο συγκεκριμένο οδηγό, μήπως, λέω εγώ τώρα απλά δεν έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο? Είναι πολύ γενικοί οι όροι της κατάταξης... Για να είμαι ειλικρινής, το γάλα της Γεωργικής Σχολής, ήταν το μόνο (τις λίγες φορές που το βρήκα και το πήρα) που την δεύτερη μέρα στο ψυγείο κιτρίνιζε πάνω, έκανε σαν πέτσα... Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι περισσότερο φυσικό?

είναι βασικά η στάση των εταιριών σχετικά με τη χρήση μεταλλαγμένων στις ζωοτροφές..

μπορεί να είναι φυσικότατο το προίον αλλά οι τροφές των ζώων να περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς..(φτηνότερες κ μεγαλύτερης ποικιλίας κ ευκολότερα αφομοιώσιμες κ βοηθούν στην αύξηση παραγωγής γάλακτος)

δεν έγινε με ερωτηματολόγιο η έρευνα..με δείγμα από γάλατα κ από τις ίδιες τις ετικέττες που είναι υποχρεωμένοι να αναγράφουν εαν περιέχονται ΓΤΟ ή όχι

ναι, το ξαναδιάβασα τώρα... Από την πρώτη φορά που είδα τέτοιον οδηγό, είχα μείνει στο "απαντήσεις τους σε ερωτηματολόγια" και "πρόθεση να αποτυπωθεί..." Νόμιζα ότι απλά δεν ασχολούνται κάποιοι σοβαρά...

Κοίτα να δεις... Όντως σοκ...

άντε το λύσαμε κ αυτό...δέλτα από αύριο!!!(λες;...) - σου αφήνω κάτι να προβληματιστείς - μην πάει τζάμπα η μέρα ή μάλλον η νύχτα!!!

πάω για ξάπλαααααααα

φιλιάαααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...