Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας :D

Μπήκα να σας γράψω ότι είμαστε λίγο καλύτερα, έχουμε φάει από ένα μπολάκι φαγητό χτες και σήμερα και ανακτήσαμε κάπως δυνάμεις. Υποχώρησαν κάπως και οι διάρροιες. Περιμένω κ αυτη την καλλιέργεια αυριο για να δω αν θα συνεχίσουμε την αντιβίωση. Ελπίζω πραγματικά να τελειώνει το βάσανό μας και το ΣΚ να είναι ο Αγγελάκος μου περδίκι , να τρέχει , να φωνάζει και να μου χαλάσει το μισό σπίτι :tongue:.

Σας φιλώ μανούλες να είσαστε καλά

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ti να πω βρε κοριτσια μαλλον οι ιωσεις δεν κανουν διακριση καλοκαιρι-χειμωνα!!!

Απο εχθες μου φτερνιζεται συνεχεια εχει πολλες μα παρα πολλες μυξουλες και βηχει που και που ευτυχως δεν εχει κανει πυρετο μεχρι στιγμης τουλαχιστον και αντε παλι οροι και ρουφηγμα το οποιο το ειχε ξεχασει φαινεται και μολις το βλεπει πριν καν του το βαλω χαλαει τον κοσμο!!!!

Κοιμηκαμε παρεουλα το βραδυ μιας και ο μπαμπας μας ειχε υπηρεσια και ο κακομοιρουλης δεν μπορουσε να παρει ανασα νυσταζε και δεν μπορουσε να κοιμηθει!!!

Ania μου βγηκαν τα αποτελεσματα της καλλιεργειας?

Τα υπολοιπα κοριτσια που εισαστε????

Καλησπέρα κοριτσια,΄

Πόπη περαστικά και σε σας, την έχω ξανακούσει αυτη την ίωση με αυτα τα συμπτώματα αυτές τις μέρες...

Εμείς ευτυχώς κάθε μέρα πάμε και καλύτερα και τρώμε και όλο και περισσότερο. Η καλλιέργεια βγήκε και δεν βρέθηκε μικρόβιο, συνεχίζουμε παρόλαυτα την αντιβίωση κ την ΄Κυριακή θα τον πάμε να τον ξαναδεί. Το κακό είναι ότι μετά την γαστρεντερίτιδα αναστατώθηκε το στομάχι και επανεμφανίστηκε η παλλινδρόμηση και είναι το μωρό μου μεσα στη γκρίνια και την τσαντίλα, τον εκνευρίζουν όλα ακόμα και τα ρούχα που του φοράω... και δεν τον αφήνει η άτιμη να κοιμηθεί , τώρα μας χάλασε κ το μεσημεριανό ύπνο που είχαμε στάνταρ ένα τριωράκι.

Εσείς κοριτσάκια, τι νεα ; φεύγει καμία διακοπούλες αυτές τις μέρες; απο βενζίνι πως πάτε έχετε; :mrgreen: εμείς έχουμε κλειστεί μέσα με τις αρρώστιες οπότε είμαστε φουλ

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερακια μανουλιτσες !!!

Ειμαι δουλεια και βαριεμαι τρελαααααα ποσο θα ηθελα να ημουν παραλια:(:(:(:(

Εχθες βεβαια που τελειωσα νωρις πηγαμε για μπανακι και περασαμε τελεια ο ΝιΚΟΛΑΚΗς εκανε τρελες βουτιες οποτε ανοιξε και η μυτουλα με το θαλασσονερο και ειμαστε καλυτερα βεβαια το βραδυ ως συνηθως το ξενυχτησαμε;)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ να ρωτησω εαν γνωριζει καμια σας για το επιδομα παιδιου απο τον ΟΑΕΔ ποτε το παιρνεις και τι δικαιολογητικα χρειαζεται???

Ανια μου ολα καλα διαβαζω σιδερενιοι οι αντρες σου !!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ανια μου τι πέρασε ο καημενούλης ο Αγγελάκος!!!

Ευτυχως που είναι καλά τώρα!!

Τι καλά που συναντηθήκατε κάποιες!!!

Μου είπε η Ειρήνη πως περάσατε τέλεια!!!

Μακάρι κάποια στιγμή να σας συναντήσω και εγώ!!!!

Εγώ χάθηκα γιατί είχα πολύ δουλειά και πήγαμε και διακοπες 1 εβδομάδα!!

Εντός νησιού βέβαια, αλλά περάσαμε υπέροχα!!!!!

Περιμένω πως και πως και την ανηψιά μου και τ' αδέρφια μου το Σάββατο!!!

Οπότε πάλι θα "λείψω" για λίγες μέρες ακόμα!!

Ο δικός μου από κει που έτρωγε τα πάντα και κυρίως το φαί του, τώρα δεν τρώει σχεδόν τίποτα!

Εδώ και ένα μήνα εχει κόψει πολλά!

Μόνο το γάλα του πίνει και το αυγό του τρώει!

Την υπόλοιπη μέρα τρέφεται με καρπούζι και σαλάτα....

Αυτά τα νέα μας!!

Καλά να περνάτε!!!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου,

πως τα περνάτε;

εμεις είμαστε καλά από τη γαστρεντερίτιδα η οποία συνοδεύτικε από αμυγδαλιτιδα την ξεπερασαμε .......... αλλά τώρα έχουμε κολλήσει ρινιτιδα. Συνεχίζουμε την αντιβίωση λίγο προληπτικα μην μας γυρίσει σε ωτιτίδα......... Τι να πω όλα τα τίτιδα πρέπει να μας επισκεφθουν καλοκαιριάτικα :confused::confused::confused:

Πήγαμε χτες να τον δει η παιδίατρος επειδή δεν μου άρεσε που ήταν λίγο μπουκωμένος και μας είπε τα νέα, πέρασε η παλιά ίωση ήρθε η καινούρια. Το περίμενε λέει πως μπορούσε να συμβεί τόσο καταβεβλημενος που ήταν ο καημένος μου θα μπορούσε να κολλήσει με το παραμικρό. Ευτυχως δεν ειναι κατι σοβαρό το περνάμε στο πόδι....

Επειδη λέει δεν έκανε χειμωνα να ψοφίσουν οι παλιοιοι , η ατμόσφαιρα είνια φουλ απο δαύτους

Μαρία χάρηκα που διαβασα νέα σου, καιρό είχαμε να σε ακούσουμε...

Πόπη πως είναι ο Νικόλας;

Τα υπόλοιπα κορίτσια , τι κάνετε;

Ψάχνω να βρω για να πάμε κάπου κοντά 13 - 23 Αυγούστου γιατί με τις αρρώστιες δεν μπορσεσα να ασχοληθώ και είνια όλα κλεισμένααααααααααααααα κατά τα άλλα κριση σου λέει .....

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κοριτσαρες γυρισαμε!! Επιτελους ιντερνετ~~...

Τι κανετε??!! Βλεπω ιοσουλες να γυρνανε απο δω κι απο κει!! Περαστικα σε ολες..

Εμεις συνεχιζουμε την αρνηση να μασησουμε οτιδηποτε..μεχρι και τη φρυγανια τη γλυφει...εχουμε απελπιστει..τι αν πω ρε γμτ..βλεπω αλλα παιδια να τρωνε μπανανα και πατατα και τρελαινομαι!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ποσο μου λειψατεεεεεεεεεεεεεε......αν και σας διαβαζα οποτε μπορουσα εχω να γραψω παρααααααααααα πολυυυυυυυυυυυυυυ καιρο!!!!

διαβασα τα νεα με τις ιωσεις κοριτσια και εμεις δεν πηγαμε πισω τα μικρα ειχανε 3 εικοσιτετραωρα ακατεβατο 39,5 πυρετο....τρεληηηη γκρινια μπουκομενα και δεν κλειναμε ματι ολη τη νυχτα μεχρι τις 6 το πρωι...εγω δλδ γιατι ο μπαμπακας μας μια χαρα κοιμοτανε...περνουμε αντιβιωση. ο γιατρος ειπε φαρυγοαμιγδαλιτιδα αλλα η μικρη εχει και βηχα που δεν τις εχει περασει και ενω εχει 6 μερες που περνει την αντιβιωση ο βηχας βηχας θελει να την ξανα παω αυριο να τη δει .να δωσει κανενα σιροπι γιατι αυτο που μου ειχε δωσει δεν τιςτο εδωσα και ευτυχως δλδ γιατι σημερα που πηρα το μπουκαλι να τι δωσω λεω για να διαβασω το χαρτακι τι λεει και βλεπω πως δεν χορηγητε σε παιδια...και συνηστωμενη δοση ενα κουταλακι του γλυκου μονο για ενηλικες λεω χριστε μου απο τι μια ελεγα τι βλακεια εκανα και δεν το εδωσα το παιδι και σιροπι και απο την αλλη καλα εκανα μιας και δεν κανει για παιδια και αυτοςςο να μην τον πω καμια κουβεντα δεν το γνωριζε???????????:twisted::twisted:

κατα τα αλλα και εμεις εχουμε γινει πολυ δυσκολοι με το φαγητο μας απο τοτε που αρρωστησαμε αρχισαμε και κανουμε νουμερα ενω μεχρι τωρα τρωγανε τα παντα με ευκολια πλεον δεν θελουνε. η κρυστιανα εχω παρατιρησει πως της αρεσει να τσαλαβουταει μονη της!!!αχχχ ειναι μια τρελααα δεν τρωει και ο μεγαλος μου απο ανεκαθεν ετσι και αρχισουνε και τα μικρα παειιιι δεν την παλευωωωωωωω:cool::cool:ας ελπισω πως θα ειναι παροδικο!!!!!

πραγματικα ειναι πολυ ωραια που συναντηθηκατε κοριτσια . η μονη που καταφερα να δω ηταν η ειρηνη και εκεινο μια φορα...αν και υπηρχε μια περιπτωση να την ξαναεβλεπα και να εβλεπα και το μαρακι στη μυτηληνη τελικα αλλαξανε τα σχεδια και ειπαμε φετος να παμε καπου κοντα και οδικως και αποφασισαμε να παμε χαλκιδικη!!!!αχχχχχχχχχχχ πως το περιμενω ρε κοριτσια σαν μωρο παιδι!!!!!για 7 μερες σε ξενοδοχειο με πισινα πολυ οικονομικο μονο που θα παρω μαζι μου παρκοκρεβατο για τα μικρα αληθεια εσειςκοριτσια που πηγατε διακοπεσ πηρατε μαζι σας????εγω δεν βασιζομαι να τα κοιμησω σε ενα κρεβατι και τα 2 φοβαμαι!!!!

ααααααα πρεπει να κανω και μια λιστα με το τι θα χρειαστουμε εκτος απο τα στανταρ εχετε πραγματα υποψην τα οπια να ειναι απαραιτητα και να μην παει το μυαλο μας?????οι μανουλες που πηγανε διακοπες.....ανια μαρια πελαγια και δεν θυμαμαι τωρα πιες ακομη αςς πουνε τη γνωμη τους!!!!

αληθεια η σοφια που εχει εξαφανιστει και εκεινη εχω να διαβασω νεα της παρα πολυ καιρο και γενικα να τη δω οπου7υδηποτε στο διαδυκτιο!!!!!

σας φιλωωωω ευχομαι περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρακια μας!!!!και καλο υπολοιπο καλοκαιρακι!!!!θα σας διαβαζω και θα σας γραφω οποτε μπορω πολλα φιλια σε ολες και ολα τα ζουζουνια!!!!!!:P:p:p:p

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

ευακι μου καλος ηρθατε...διαβαζω αυτο που γραφεισς για το λοη και θελω να σου πω πως δεν πρεπει να απελπιζεσε και ουτε να το βαζεις κατω...ο μεγαλος μου ο γιος που τωρα ειναι 4ρων εχει περιπου ενα χρονο που αρχισε να τρωει να μασαει δλδ κανονικα τα φαγητα και εκεινο μετριμενα...μεχρι τα 2,5 του τα αλεθα ετρωγε συγκεκριμενα πραγματα..μοσχαρι,κοτοπουλο,αστρακι και τραχανα και εκεινο με το ζορι οτιδηποτε αλλο αριοτανε να το δοκιμασει δεν ηθελε να δει τπτ και το αλεσμενο με το ζορι του το εδεινα...θα ερθει ο καιροσ που θα σου δειξει εκεινος ποτε ειναι ετοιμος για κανονικη τροφη ειναι θεμα παιδιου μην ανχωνεσε και αστο να σε καθοδηγησει εκεινο για το ποτε θα φαει μασοντας...μην σε φοβηζει....αρκει που τρωει και ας ειναι και αλεσμενα κανενας μεγαλονοντας δεν αρεσκετε στην εικονα του αλεσμενου οποτε μεγαλονοντας θα αλλαξει:P προτημησεις!!!!!!!:P

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Κοριτσια τι κανετε;Εμεις ευτυχως πολυ καλα αλλα ακομη τρεχω με το σπιτι.Internet για αρκετο καιρο δεν θα εχουμε γιατι ο ΟΤΕ για να μας βαλει τηλ. θελει 1255 ευρω για να μας κανει τη συνδεση,χαλια μαυρα δηλ.Το κοριστακι μου ευτυχως ειναι καλα,οταν την πηρα απο τη μαμα μου ηταν λιγο αρρωστη αλλα με τη θαλασσα εγινε περδικη.Το σπιτι ωραιο αλλα τα σκαλια πολυ κουραση κοριτσια μεχρι να τακτοποιηθω πληρως μαλλον με βλεπω να ανεβοκατεβαινω πολλες φορες.

το καλο της υποθεσης ειναι οτι εχασα ολα τα κιλα και ολο κατεβαινω προς τα κατω γιατι δεν προλαβαινω να φαω,πολλες φορες ερχομαι στη δουλεια χωρις να φαω,ετοιμαζω για ολους τους αλλους φαι αλλα οχι για μενα.δεν με πειραζει ομως καλα ειναι.

φιλια πολλα σε ολες σας,περαστικουλια στα μωρακια σας,θα διαβασω νεα τις επομενες μερες ελπιζω να προλαβω και να μην εχει δουλεια γιατι ολο και κατι γινεται.

Γράφω τοσο πρωι γιατι ειμαι στη δουλεια κ σε λιγο σχολαω,ευχομαι να κοιμηθω μεχρι τις 10.00 γιατι συνηθως με ξυπνανε κ πιο νωρις.

Μου λειψατε κοριτσια μπορει να μην σας ξερω αλλα πολλε φορες αναρρωτιεμαι τι να κανετε,το κακο ειναι πως τωρα με την κριση εχει αυξηθει πολλη η δουλεια κ απο εδω ειναι λιγο δυσκολο να μπαινω.φιλια κ παλι σε ολες.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Τι γίνεται βρε κορίτσια με τα μικρά σας καλοκαιριάτικα....

Περαστικά στα καημενούλια...

Δεν φτάνει η ζέστη, είναι κι άρρωστα.....:(

Εύη μου μη στεναχωριέσαι, σίγουρα θα αρχίσει να τρώει κάποια στιγμή:)!

Κι ο δικός μου γύρισε στ' αλεσμένα...:?

ο ΟΤΕ για να μας βαλει τηλ. θελει 1255 ευρω για να μας κανει τη συνδεση

ΠΟΣΑΑΑΑΑ?????:shock::shock::shock::shock::shock:

Α, δεν πάμε καλάαααα!!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε??

Που χαθήκατε??

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Αχ ρε κοριτσια μεγαλη υπομονη κάνω με το φαγητο του Λοη..στεναχωριεται κι ο πατερας του...εχει το αγχος του εχουμε και το παιδι να μη μασαει (αυτο τον νοιαζει περισσοτερο..γιατι μάσημα= ομιλια...και απο αυτο δεν λεμε και πολλα)..

Στη θαλασσα κι εμεις τρέχουμε καθε φορα αλλα βαριεται ευκολα μεσα και τον βγαζω με τα βοτσαλακια να παιζει.

Αντε ποιες ηταν να ερθουν Πατρα, η Ειρηνη σιγουρα, ποια αλλη!? Ελατε να σας δουμε και απο κοντα!

Εμεις τελη Σεπτεμβρη φευγουμε πάμε για πάντα στο μερος του αντρα μου...για καλυτερα..και για βοηθεια γιατι δε μας βλεπω να κανουμε δευτερο χωρις βοηθεια απο κανενα...αν ειναι και κακοφαγο σα το Λοη...τη βαψαμε..

ΠΟπο να σας πω τι επαθα πριν μερικες μέρες..

Ξυπναω λοιπον μεσ΄τον υπνο μου ιδρωμενη και τρομαγμενη γιατι ειδα οτι ειχε παει το παιδι κάτω απο τα καγκελα της πεθερας μου στην ακρη ακρη κι ηταν ετοιμο να πεσει..

Το λεω του αντρα μου...κλασικα "αμαν πια με τα ονειρα σου αφου δε σου βγαινουν.."

Το ιδιο απογευμα παιζαμε στο μπαλκονι με το παιδι (μπαλκονι 12 μετρα) να τρεχει περα δωθε ο μικρος και να του κρυβομαι εγω στη γωνια να ερχεται να με βρισκει, κι ο πατερας του να βλεπει στη πορτα, στα μισα του μπαλκονιου..

ΚΑποια στιγμη λοιπον εκατσε κατω αυτος και με κοιτουσε που κρυβομουνα και του εκανα κουκου και γελουσε..γυρισε μπρουμυτα για παιχνιδι και αρχισε να πηγαινει με την οπισθεν σιγα σιγα γελωντας με αποτελεσμα να περασει κατω απο τα καγκελα και μιλαμε για 15 εκ. (ενω δεν εχουν κενα απο πανω..) να εχει βγαλει τα ποδια του να κρεμονται απο κατω...εγω να φωναζω το παιδι παιδι και να εχω παγωσει, ο αντρας μου να τρεχει να τον προλαβει και να μη θελει να τον τρομαξει για να μη κανει καμια κινηση και φυγει πισω...αφηστε πανικος..τον επιασε τον εβαλε μεσα...εγω σε κατασταση αμοκ να τρεμω να κλαιω..απαπαπα...το σκεφτομαι και τρελαινομαι...

Εκανα να συνελθω μια μερα...

Ε, την επομενη βαλαμε διχτυ 50 μετρα μπαλκονι γυρω γυρω..τι να καναμε..

Φανταστειτε να μην ειμασταν και μπροστα, να ψαχναμε το παιδι και να ειχε πεσει στο δρομο...αφηστε που μου περασανε ολα τα κακα απο το μυαλο...καταλαβαινετε...και μονο στη σκεψη ειχα πλανταξει στο κλαμα..

Ουτε στιγμη απο τα ματια σας...εκει που γελανε, κανουνε κατι και κινδυνευουν πολυ!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Γεια σας μανούλες,

πο πο mpiskotaki μου τι φρίκη πέρασες... μου θύμησες την βαφτιστήρα μου που σφήνωσε το κεφάλι της όταν ήταν στην ηλικία των ζουζουνιών μας στα κάγκελα του μπαλκονιού μου. Εμείς να καθόμαστε να πίνουμε καφέ, η μικρή να χαζεύει απο τα κάγκελα τον σκύλο κ ξαφνικά πανικός, σφήνωσε και δεν έβγαινε το κεφάλι με τίποτα... τελικά ευτυχώς βγήκε...

Bibito αντε καλορίζικο το σπιτάκι σας, δεν θυμάμαι να σου εχω ευχηθεί ήδη, το έκανες μεζονέτα; αν ναι σε λυπάμαι , τα ίδια τραβάω και εγώ, έχω αγανακτήσει, μέχρι να το πουλήσω σκέφτομαι τόση κούραση με τις σκάλες...

Ρούλίτσα και εσείς αρρωστούλιδες , περαστικα σας... Αντε να γίνεται τελείως καλά να φύγετε για διακοπές ξένοιαστοι. Παρκοκρέβατο συνήθως έχουν τα ξενοδοχεία αλλά τις περισσότερες φορές δεν έχουν στρώμα. Όποτε καλύτερα παρε δικό σου να είσαι ήσυχη . Λίστα με πράγματα είχαμε φτάξει με την Πελαγία σε προηγούμενες σελιδες δες εδω : http://http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=177&page=47 και εδώ http://http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=177&page=46

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Aχ κοριτσια συμπασχω και εμεις αρρωστοι ειμαστε το μωρουλινι μου εχει αρρωστησει 2 φορες μονο και εχω τρελαφει οι μυξες ατελειωτες , εμενα παιδια απο φαγητο το τρωει ολο απο ολα απλα και εμεις του τα αλεφουμε τα φρουτα και λιγο το φαγητο για να φαι πιο γρηγορα αλλα δεν με πειραζει γιατι μασαει το παιδι , προχθες τρογαμε στην βεραντα ψητα και του κοβει ο ανδρας μου ενα κομματι μπριζολα και παιδια το μασησε ηταν η πρωη φορα ποθ μασαει μπριζολα δεν ηταν και μαλακια , ενω ολα τα αλλα δεν εχω προβλημα . σημερα εφαγε μακαρονια απλα επειδη του αρεσουν τα σπαγγετι του τα περασα στο Multi να γινουν πιο μικρα κομματια . Επισης του αρεσει πολυ το σταφιλι και το καρπουζι και ολα τα φρουτα γενικα. Περαστικα στα αλλα μωρακια και φιλακια σε ολες στις μαμαδες ...

Μπισκοτακι αχ αχ αυτα τρεμω και εγω τα ατυχηματα που μπορει να συμβουν !!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

πωπω τι θα γινει τελικα ρε κοριτσια????γενικο βλεπω το κακο ολα τα μωρα του απριλιου αρρωστα εεε μηπωσ μας ματιαξανε?????

αχχ βρε ευακι τι τραβηξατε και εσεις??φανταζομαι πανικοςςςςςςςς

ανια μου προσπαθησα να ανοιξω τις σελιδες με τισ λιστες και δεν τα καταφερα λεει οτι εχει ληξει...:(:(

μολις τελιωσα το σιδεροοοοοοο και θα καθησω να γραφω τι χρειαζομαστε σιγα σιγα να τα βαλω σε μια σειρα...πολλα φιλακιαααα

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...