Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια ...

Εμεις καλα ...

Και ναι και το απογευματακι θα παμε με την Λιλλη και το Χριστινιο για καφε επιτελους να γνωρισω και εγω το Χριστινιο ... Μακαρι να ημασταν και εμεις καπου κοντα να σας γνωριζαμε αλλα τελος παντον δεν θα ερθει καμια κανενα καλοκαιρι να γνωριστουμε ε ε ε???

Ανια μου μην στεναχωριεσαι και μενα μου κλεψαν την φωτογραφικη και ειχα πολυ ομορφες φωτο του μικρου !!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στα κοριτσια μας Πελαγιτσα!

Αχ βρε Ανια μου.......ποιοσ σας εφαγε???????? Μη στεναχωριεσαι...το καλυτερο ειναι πως αυτες οι στιγμες θα ειναι παντα χαραγμενες στο μυαλο σου και ας μην υπαρχουν σε καμερα!!! Πιο πολυ αυτο θα με σταναχωρουσε κι εμενα.......

Αντε τωρα που γυρισατε και περασατε καλα δες ποτε ευκαρεις να κανονισουμε αλλη μια συναντηση!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Aχ περασαμε super πολυ τρεξιμο ομως αχ απο τις 8 μεχρι της 12 παιζανε τα πουλακια μας και κυνηγαγαμε εμεις , η Λιλλη απλα υπεροχη οπως και η μικρη Χριστινα απλα δυσκολη και εκεινη στο φαγητο οπως εμεις .... Αυριο παλι θα συναντηθουμε για παιχνιδι!!!! Ειμαι off!!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου,

είμαι ένα πτώμα, πάλι δουλειά σήμερα, ο Άγγελος ξεκίνησε απεργία πείνας πάλι ... και όταν έφευγα το πρωί με πήρε χαμπάρι και έκλαιγε ο καημενούλης μου, φαντάζεσται τη διάθεση μου όλη μέρα στη δουλεια.

Ελεγα να συναντηθούμε αυτη την εβδομάδα αλλά ο άντρας μου έχει γαστρεντερίτιδα οπότε καλύτερα να μην σας δούμε μην σας μεταφέρουμε κανένα μικροβιο... Όπως καταλαβάινεται γυρνώντας από τη δουλειά έχω 2 μωρά να νταντέβω γιατί ο μεγάλος ψήνεται στην πυρετό και δεν μπορεί να κουνηθεί , ευτυχώς έχει η μαμά μου άδεια και με βοηθάει λίγο.

Πάω να σιδερώσω να κανω ένα μπανάκι και να την πέσω , φιλακια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα κοριτισααααα......

Ανια μου καλωςηρθατε τα περασατε super απο οτι διαβασα,ο Αγγελακος εφτιαξε καθολου τον υπνο του στις διακοπες η σαν τον Νικολα που συνεχιζει ακαθεκτος τις απεργιες υπνου(με ειχε απο τις 2,30 εως τις 4,00 ορθια)????:confused::confused::confused:Περαστικα στον αντρα σου και οταν με το καλο αναρρωσει κανονιζουμε να βρεθουμε , χαμος θα γινει:P:p:p

Ανδριανη δεν μου ειπες οτι εισαι πατρινια και εγω επισης μηπως να παμε μαζι Πατρα????

Μπισκοτακι δεν εχω σιγουρη ημ/νια αλλα εαν το κανονισω θα σου στειλω μνμ να δω εαν εισαι Πατρα:cool::cool::cool:

Μαρακι Bibito και τα υπολοιπα κοριτσια που ειστε ....μαλλον διακοπουλες....να περνατε υπεροχα ευχομαι!!!

Πελαγιτσα ολα καλα?φουσκωσε η Λιλουκα η οχι ακομα?τι καλα που συναντηθηκατε και εσεις μακαρι να ειμασταν ολες απο την ιδια περιοχη να μαζευομαστε με τα μπεμπε μας να γινετε ΠΑΝΙΚΟΣ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες,

Πόπη πως πήγε το μπανάκι; είχες παρέα; μου άνοιξες την όρεξη για να ερχόμουνα εγώ αλλά πρώτον ο Άγγελος κοιμάται τέτοια ώρα και δεύτερον τον κόλλησε ο μπαμπάκας του γαστρεντερίτιδα :cry:. Δεν τρώει σχεδόν τίποτα ο φουκαράς εδω και δύο μέρες. Απο ύπνο τα ίδια και εδώ και στις διακοπες, κάθε 2 ώρες :?, αφού η φιλενάδα μου που έχει ένα μωράκι 2 μηνών κοιμαται πιο πολύ :oops:

Εμένα που έπρεπε να κολλήσω μπας και το ράξω λίγο και χάσω κανένα κιλό γιατί στις διακοπές οργίασα δεν με πιάνει τίποτα... :mrgreen:

Στη δουλειά μπάχαλο, έχω μείνει σ΄ εναν όροφο μόνη μου, το τι μου ζητάει ο κόσμος δεν λέγεται Ιουλιάτικα, ένας σήμερα με έπρηζε μια ώρα για να του σβήσω μια κλήση της τροχαίας, αντε να τον πείσεις ότι δεν έχεις καμια δουλεια με αυτό, και το κερασάκι στη τούρτα, τελείωσε το χαρτί Α4 και ο προμηθευτής δεν ξαναφέρνει λέει γιατί δεν έχει πληρωθεί απο το κράτος, του χρωστάνε συνολικά 500.000 Ευρώ :shock:, οπότε αναγκάστηκα να αγοράσω από την τσέπη μου , έλεοςςςςς, αθάνατο ελληνικό κράτος!!!! Αυτά για να γελάσετε

Σας καληνυχτώ, φιλάκια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερακιαααα.....

Αχχχχχχ τι θα απογινουμε με αυτα τα καλικαντζαρακια παλι με τρελανε με τις αυπνιες του ο Νικολας μου το χειροτερο ειναι οτι εχθες ηθελε να παιξουμε αφου ξυπναει φωναζει μαμα μαμα τρεχω στο δωματιο το ματι ορθανοιχτο λες και ηταν 9 το πρωι(ελα ομως που ηταν 3)και μου εδειχνε τα παιχνιδια του.....δεν αντεχω αλλο!!!τελικα ξανακοιμηθηκε στις 4,30 με τα χιλια ζορια και ειμαστταν και παραλια απο τις 4 εως τις 8 οπου δεν εβαλε πωπω κατω και παλι τι να ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ανια μου περαστικα στον Αγγελακο αντε μολις γινει καλα να τα φερουμε σε επαφη να τα πουνε οι ξενυχτηδες θα τα κανουν πλακακια ειμαι σιγουρη και θα γελανε εις βαρος μας που τρεχουμε σαν τις τρελες τα βραδια......

Κοριτσια κους κους προχθες το απογευμα πηγαμε στον Φλοισβο ειναι πολυ ωραια για βολτα εχει κουνιες και ενα μικρο λουνα παρκ και συναντησα την Κελυ Κελεκιδου καλα το μικρο της ειναι ιδιο με τον Κουρκουλη ταλε κουαλε αυτη εκνευριστικα ΑΔΥΝΑΤΗ και πολυ μαυρισμενη αυτο που μου εκανε ομως φοβερη εντυπωση ηταν οτι δεν εσερνε απο πισω της καμια Φιλλιπινεζα και επειδη μου επιασε την συζητηση ξερετε σαν μαμαδες διαπιστωσα οτι ειναι μια απλη κοπελα σαν εμας που μεγαλωνει μονη της τον Θανο ολα αυτα σας τα ειπα γιατι λογω της δουλειας μου ερχομαι σε επαφη καθημερινως με επωνυμες που το παιζουν μανες και εργαζομενες και φωτογραφιζονται ταχα ταχα με τα παιδια και απο πισω εχουν 15 νοματαιους να τρεχουν για τα μωρα !!!!

Αυτα τα νεα μας αρκετα σας κουρασα πολλα πολλα φιλακια:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια καλημέρα!!

Ania μου περαστικά και στους δύο άντρες σου!!

Πόπη μου πολύ χαίρομαι που βρήκα και άλλη Πατρινιά, από Σεπτέμβρη μας βλέπω να κατεβαίνουμε καμιά βόλτα στην Πατρα, όποτε να δούμε μήπως το κανονίσουμε για συνάντηση. Έχεις χαιρετισμούς από την Μαρία από την δουλειά μου...

Mpiskotaki όταν κατέβουμε Πάτρα θα σου πω.

Ειρήνη τι κάνει η μικρή Βάλια??

Και εγώ έχω πήξει αύτη την εβδομάδα στην δουλειά, γενικά υπάρχει μια αναστάτωση λόγω κρίσης και έχουμε όλοι μια ανασφάλεια.... θα δούμε από Σεπτέμβρη....

Η μικρή ξύπνησε απόψε από τις 2 μέχρι τις 4,30, οπότε σας καταλαβαίνω τους ξενύχτηδες!!

Εμείς φεύγουμε το άλλο Σάββατο και για πρώτη φορά στα τελευταία 15 χρόνια θα κάνω 3 εβδομάδες διακοπές.

Φιλιά πολλά σε όλες και καλό ΣΚ!!!

NcHfp3.png

Κορίτσια είδα αυτό μέσα στο cafe και είπα να το βάλω αν μπορούμε να βοηθήσουμε.

http://troktiko.blogspot.com/2010/07...post_6762.html

"S.O.S.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΩΝ,ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ" ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΙΜΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑΤΙ ...

ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ,ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΖΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΑ .ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ SITE Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ BLOG ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ".

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. 6978963639, 6979255782 & 6972234458"

NcHfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

σας γράφω τα νέα μας τωρα που ο Αγγελάκος κοιμάται γιατί όλη την υπόλοιπη μέρα είναι στην αγκαλιά μου. Δυστυχώς η γαστρεντερίτιδα τον έχει γονατίσει. Έχει να φάει από την Πέμπτη, ευτυχως που υπάρχει το Θεόσταλτο γαλατακι της μαμάς και επιβιώνουμε με αυτό. Θηλάζει πιο συχνά και από νεογέννητο. Στη δουλεια δεν μπορώ να πάω και να τον αφήσω και το ωραίο είναι ότι εκει δεν υπάρχει κανενας να με αντικαταστήσει... αλλά χ#στ*κα ,το μωρό μου είναι πάνω απ όλα

Σήμερα πήγαμε τα κακα του για καλλιέργεια μήπως τελικά είνια μικροβιο και όχι ίωση, και ξεκινήσαμε και αντιβίωση γιατί είχε και πιον στα λαιμά :(. Εχει αδυνατίσει ο φουκαράς , δεν έχει όρεξη για τίποτα, με το ζόρι μου σκάει ένα χαμόγελο, δεν αντέχω άλλο να τον βλέπω έτσι, θέλω να γίνει ΚΑΛΑΑΑΑ

Αυτά τα ολίγα νέα μας και όχι ευχάριστα.

Σας φιλω κοριτσάρες και προσέχετε τα μικρούλια σας στις παιδικές χαρές γιατί αυτο το μαρτύριο ούτε στον εχθρό μου....

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Αχ ρε Ανια μου ο αγγελουκος τι κριμα αντε περαστικα σας , μωρε πολυ στεναχωρεθηκα ολη την θετικη μας ενεργεια για γρηγορη αναρωση φιλακια πολλα να του δωσεις!!!

Ania μου καλημέρα,

Περαστικά γρήγορα στον Αγγελούκο, να φύγει η παλιοαρρώστεια και να μην ξανάρθει ποτέ....Πρόσεχε το παιδάκι σου και μην σκέφτεσαι την δουλειά.

Πολλά πολλά φιλάκια

NcHfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...