Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα εχω γελασει πολυ ανια........μα τι σκαρφιζεται μια μανα για να φαει το παιδι της!

Λογιστρια ειμαι Ανια μου.....Εχω παρει τα προγραμματα τα λογιστικα στο σπιτι στον υπολογιστη μου και παιρνω διαφορους πελατες τους καταχωρω εδω και τους τα πηγαινω..... Ελ επαγγελματιας δηλαδη! Μονο που πρεπει να βρω ενα χωρο...δε παλευεται αλλο!

Κι εμενα σου λεω... κατευθειαν τηλεφωνο!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το mmr λετιζια ερυθρα ιλαρα παρωτιτιδα...! Κανει μεγαλο πυρετο για αρκετες μερες ωγαζουν και εξανθηματα και στις μεγαλες ζεστες καλο ειναι να αποφευγεται....αλλα καλυτερα να ακουσεις τον παιδιατρο!

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα.

Μην αγχώνεστε με το φαγητό, και μένα τα ίδια μου έκανε για κανά μήνα και αγχωνόμουν και τώρα άρχισε να στρώνει πάλι. Βέβαια και εμείς σκαρφιζόμαστε διάφορα, την Κυριακή πήραμε με τον άντρα μου κάτι ζωάκια που έχει και ονομάσαμε το πρόβατο Σουμάχερ και την αγελάδα Αλόνσο από την φόρμουλα και τα έβαζε ο άντρας μου να κάνουν αγώνες και εγώ έχωνα στο στόμα κουταλιές..... αλλά και μένα όλα αλεσμένα ακόμα, μόνο τυρί και ψωμί τρώει πολύ μικρά κομματάκια. Πάντως αν το παιδί δεν έχει πρόβλημα με τα κιλά του και ο παιδίατρος μου είπε να μην ανησυχούμε γιατί είναι τα δόντια που βγάζουν είναι και το καλοκαίρι και τους κόβεται η όρεξη.

Ειρήνη μην στεναχωριέσαι για την τράπεζα και να καθυστερήσεις λίγο... σε όλους το ίδιο κάνουν, εμένα για την δόση του αυτοκινήτου μου στέλνουν και μήνυμα και τηλέφωνο αν καθυστερήσω μία ήμερα. Τι να κάνουμε άνθρωποι είμαστε....

NcHfp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...

ΕΔΩ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ..γιατι δεν φυσάει καν πλέον χιχι

Τι μου κάνετε? Μεγαλώνετε και σεις? Πείτε μου ότι και τα δικά σας είναι ζωηρά όλη μέρα από πίσω σας περπατάνε πέρνουν ότι εσεις αφήσετε κτλ? Η κόρη μου πέρνει τα ρούχα απο τα συρτάρια και τα βάζει στο πλυντήριοαν το βρει ανοιχτό αλλιώς πεταμένα εξω...ανοιγει και κλείνει ότι υπάρχει στο ύψος της κρέμεται απο χερούλι της κουζίνας, δεν λέει να γύγει από την καταψηξη αν την ανοίξει κάποιος και προσπαθεί να κάνει με το κεφάλι κάτω κουλουτούμπες..επίσης μου φέρνει τα παπούτσια μου για να τα βάλω κ να την πάω βόλτα καθώς και το τηλ όταν χτυπάει(πότε θα μάθει να κάνει και φραπε???χιχιχι) Κάθε φορά που πίνει κάποιος κάτι κάνει στο τελος αααααααααααααχχχχ! Και το καλύτερο κάνει όλη μέρα μα το νινι της μαμάς όταν δεν με σκαρφαλώνει με χέρια και πόδια θα βγει το άλλο κ θα μας πλακώσει στο ξύλο...

Το καλό είναι ότι μετά απο 1,5 μήνα πλέον κοιμάται στο κρεβάτι της στο δωμάτιο της ξανά αλλά το κακό είναι ότι τρώει ελάχιστα 3-4 κουταλιές τις περισσότερες μέρες φαι μπορεί και καθόλου να την βγάλει μόνο με γάλα....

Οσο για το άλλο εκει μέσα αυριο θα πάω να το δω μπας και φανει επιτέλους το φύλο χιχι ήσυχο που είναι ούτε μιλάει ούτε λαλάει τι να πω???? Την Κυριακή μπαινω στον 6ο ποτε περασαν ε?

Φιλάκια πολλά!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τελικα ολα κανουν νερα με το φαγητο καποια στιγμη ... Εμενα σημερα μετα το γαλα εφαγε ελαχιστα και μετα εφαγε στις 6 το απογευμα 2 κομματια σπιτικης πιτσας που εφτιαξε ο ανδρας μου (ακομα και την ζυμη) και μετα την ωρα του μπανιου ( να σαι καλα βρε ανια με της ιδεες σου) τσακισε και την φρουτοκρεμα και το καλυτερο ηπιε και 200ml γαλα πριν τον υπνο!!!

Βρε κοριτσια και τα δικα σας ειναι τρομερα ζουζουνια ???? εμενα ειναι πολυ παει και περνει τα κρεμυδια και τα σκορδα και αμα πας να του τα παρεις τρεχει να μην τα παρεις και σημερα παραλιγο να φαει την σκυλοτροφη ελεος τι αλλο θα κανει αυτο το παιδι???

Α επισης τα δικα σας θελουν να τα κρατατε αποο το χερι?? εμενα οχι και αμα τον κραταω τσαντιζετε!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Αχ λιλλικα μου μια απο τα ιδια θα τον δεις οταν ερθεις κ@λ@@@@ δεν θα βαλουν με το χριστινιο θα δεις !!!

Επισεις ο μικρος αμα θελει κατι μας τραβαει απο το παντελονι και μας διχνει και επικοιμωμουμε καπως!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Λιλλακι μου με το καλο δε το ηξερα εκτος και αν το ειπες πρωτη φορα τωρα!!! να προσεχεις πολυ..... παει ολες οι μαμαδες Απριλιου εχετε μπει στην παραγωγη...εγω δυστυχως αργω ακομα! Θελω να αρχισει η Βαλια να κανει κακα στο γιο γιο και μετα! Δηλαδη σε κανα δυο χρονια!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χάθηκα και εγώ....

Έφτιαχνα προσκλητήρια και σήμερα τελείωσα!!

Πολύ τρέξιμο!!

Βλέπω πως πάνω κάτω όλα τα μωρά τα ίδια κάνουν!!

Εγώ έχω βάλει ασφάλειες στην παπουτσοθήκη, στην ντουλάπα...

Από λέξεις τίποτα το σπουδαίο...

Σε ώρα ανάγκης να πει κανένα μαμά, γάλα, μαμ.

Αυτό που ξέρει καλά να λέει, όμως, είναι το "άντε"

Βέβαια το παιδί μου κάνει μόνο του μπάνιο!!:mrgreen:

Παίρνει το τηλέφωνο (του μπάνιου) και ρίχνει πάνω του νερό και αν του το πάρω κλαίει!!

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή, αμέσως έξω βγαίνει!!

Και ο δικός μου έκοψε το μεσημεριανό....

...και ξαναγυρίσαμε στα αλεσμένα:?

Καλά η Βάλια μας όχι μόνο μιλάει κανονικά....

Μπορείς να μιλήσεις και να συνεννοηθείς μαζί της!!:-D

Και όταν λέει "θείιιαααα" λιώνω!!!!!

Και της λέει τόσο όμορφα τις λέξεις, τραγουδιστά!!!

Και μάλλον, θα βγάλω και το πάρκο από τη μέση...

Χθες έβαλε ενα παιχνίδι, πάτησε πάνω και έσκυβε να βγεί.....:roll:

Και εγώ που το είχα για λύση ανάγκης, για να είναι ασφαλής...

Ευη μου να χαίρεστε τον Λόη!!!

Γερός και καλότυχος πάντα!!!

Και εσείς γεροί να τον καμαρώνετε!!!

Λίλυ με το καλό!!

Πώς πήγε σήμερα το ραντεβού??

Τα άλλα κορίτσια που χαθήκατε??

Αυτά τα ολίγα....:P

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

τι κάνετε;

Μαρία τι προσκλητήρια έφτιαχνές;

Λιλλυ , αντε με το καλό , με ένα πόνο και ένα γερο μωράκι, πως περασε ο καιρός ...

πόπη γυρίσατε;

πελαγία τι κάνετε;

Ειρήνη λέει η Μαρία ότι η Βάλια λαλάει κανονικά, εμένα ο δικός μου τίποτα, το έχει βρει τώρα και όλα τα λέει μπα, (το μπαμπά, τη μπάλα, τη μαμα, τη πιπίλα όλα μπα ...)

Εμείς αυτη την εβδομάδα τα πάμε λίγο καλύτερα, ο Αγγελαλος δείχνει να έχει προσαρμοστεί κάπως στα νέα δεδομένα,΄μόνο με το φαϊ έχουμε ένα θέμα , τα γνωστά... Ευτυχώς έχει στρώσει στον ύπνο, ξυπνάει μόνο 1 ή 2 φορές τη νύχτα

Στη δουλειά ο κακός χαμός αλλά δεν βαριέσαι τη Παρασκευή φεύγουμε διακοπεεεεεεεεςςςςςςςς :P:p:p

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημεραααααα κοριτσια και καλως σας βρηκαμε!!Χθες το βραδυ γυρισαμε περασαμε πολυ ομορφα με παρελκομενα βεβαια την δευτερη μερα ο Νικολακης πυρετο εφτασε μεχρι 39,8 ιωση μας λεει ο παιδιατρος που καλεσαμε να τον δει...ευτυχως βεβαια δεν επεσε στο κρεβατι και η διαθεση του ηταν super εαν δεν τον επιανες να δεις οτι εχει πυρετο δεν τον καταλαβαινες ετρεχε σαν κατσικι ολη την μερα κατα τα αλλα ηταν πολυ ομορφα του αρεσε πολυ και η πισινα και η θαλασσα εκανε τρελα παιχνιδια με τον πατερα ,οταν ειμασταν πισινα επαιρνε φορα απο εξω και πηγαινε και πηδαγε μεσα που τον περιμενε ο πατερας του τα γονιδια που λεμε(ο αντρας μου ειναι βατραχανθρωπος)!!!Απο φαγητο πασχουσα οπως και σχεδον ολες σας απο οτι διαβασα και εγω που νομιζα οτι θα του ανοιγε η ορεξη στην εξοχη που τετοια τυχη μην σας πω οτι μπορει και να εχασε κιλα γιατι πυρετος τρεξιμο ολη μερα και σχεδον καθολου φαγητο τι αποτελεσματα μποροθν να εχουν ???τρεμω την ωρα που θα παω παιδιατρο!!!

Απο λεξουλες εμεις λεμε μαμα,μπαμπα,γιαγια,παππου,μπα(εννοουμε μπαλα)και μαμ!!!

Επισης στις διακοπες διαπιστωσα οτι το καμαρι μου ειναι καλοψυχο και δεν ζηλευει καθολου εαν θυμαστε σας ειχα πει οτι μας φιλοξενησαν κατι φιλοι μας που ο γιος τους εχει την ιδια ηλικια εεεεε ο Νικολας μου να θελει να τα μοιραζονται ολα ενω εκεινος ηταν αρκετα επιθετικος και δεν εδινε και τιποτα θα μου πειτε ετσι ειναι τα παιδακια αλλα εγω ειμαι χαρουμενη που το παιδακι μου λειτουργησε ετσι !!!!

Ελπιζω να μην σας κουρασα θα τα πουμε παλι ....

Κοριτσια ποτε θα συναντηθουμε ??ειδα Ανια μου οτι φευγετε παλι και εμεις την Παρασκευη παμε με τον αντρα μου Μυκονο ενα τριημερακι γιατι απο Τριτη τα κεφαλια μεσα δουλεια και πολυ μαλιστα και το ασχημο ειναι οτι μαλλον δεν θα παμε αλλες διακοπες (κλαψ κλαψ κλαψ)αντε οταν επιστρεψουμε ολες να τα πουμε......

Πολλα πολλα πολλα φιλια

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!! Πάλι 3 η ωρα τη νυχτα σηκωθηκε το παιδι μου...3η νυχτα συνεχομενη...δε ξερω τι να κανω..ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ!!

Τσαντισυηκε κι ο αντρας μου και δε με αφηνε να ανοιξω φωτα να καταλαβει λεει οτι ειναι νυχτα...και κλάαμα ο κυριος..μας ακουσε ολο το συγκροτημα!

Δε ξερω δε ξερω...ισως δοντια..τι να πω..ουτε το ντεπον δε θελει τωρα..

Καλωσορισατε Ποπη..και περαστικα!! Αφου λεει και ο δικος σου λεξουλες μπραβο σας γιατι εμας εχει κολλησει στο μπα μπα και πα ππουυυ για τα παντα...

Αχ αχ αχ...μας βλέπω να πηγαινουμε χωριο..γιατι κι ο κακομοιρης οαντρας μου εχει διαβασμα και πού να σάφησει το φασαριακι!!!

Θέλω και δεύτερο..τρομάρα μου,,και τρίτοοο...α καλααα...δε τη παλευω καθόλου!! Χωρις βοηθεια ειναι δραμα παιδια..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Κσλημερα..... ναι το Βαλακι μου οτι ακουει λεει! Προχτες πηρε απο το δωματιο της ενα μαξιλαρακι μου το φερνει στο μαλκονι και μου λεει "δουλεια"......καταλαβες?? Εχουμε και τον κερβερο απο πανω.........Μη κατσουμε να πιουμε λιγο καφε....αμεσως να με βαλει σε προγραμμα η κυρια! Παντως δεν εχω παραπονο λεει πολλες λεξουλες...μου λεει και "παπω" = Σ αγαπω! Λιωνωωωωωωωωωωωωω!

Ποπακιιι μου τι καλα που περασατε ωραια...εμεις παμε τριημερο αυτο το σ/κ στην Καντια καπου κοντα στο Ναυπλιο μας εκλεισε ο πατερας μου σε ενα ωραιο ξενοδοχειο λεει.....αντε να δω! Γυρναμε Κυριακη βραδυ..... Αντε και θελω πολυ να σας δω...βοηθαει και ο καιρος τωρα που σταματησαν οι βροχες! Ποτε μπορειτε?

Ευη......καταλαβα.....δοντια ειναι μαλλον! Υπομονη.....τι αλλο να σου πω... να ξερες πως σε καταλαβαινω! Και εχει και ο Βασιλης δικιο, τι να το κανεις ομως?

Καλα ο δικος μας μουγγαμαρα...αλλα τα καταλαβαινει ολα..και μας κάνει μπααα με νόημα όμως!

Χτες στη παραλια πηγαμε με κατι φιλες μας πιο μεγαλες (2 χρ.) οι οποιες φιληθηκαν και τσουπ μη χασει ο γιος μου να συμμετεχει κι αυτος!! Καναμε κατι γελια...λέω κοιτα ν αδεις ο καζανοβας δε χανει τιποτα.,,κια με δυο ξανθιες υπάρξεις...πού θα το ξανακάνει?!!

Αχαχχαχαχχα...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

μόλις ετοίμασα και τα τελευταία τσιμπράγαλα, το πρωί φεύγουμε πάμε στο Aldemar στη Σκαφιδιά :P

Πόπη καλωσήλθατε, περάσατε ωραία έτσι; ε αυτο έλειπε να πας Κρήτη και να μην περάσεις καλά. Τώρα Μύκονο ε; Αντε καλά ξενύχτια ...

Ειρήνη τι τυχερή που είσαι που σου λέει η Βάλια σου σ αγαπώ! Πόσο την περιμένω αυτή τη στιγμη, πότε θα μου το πει άραγε και εμενα το μουλαράκι μου;

Καλά δεν θα το πιστέψετε, εχτες βρήκα στα κακά του Άγγελου ένα μικρό πούλι από ένα μικρούλι τάβλι ταξιδιωτικό που έχουμε :shock:, έπαθα πλάκα, όλο αυτο το πράγμα πέρασε το λαρύγγι του και όλο του το σώμα , ευτυχώς που το έβγαλε. Απορώ πως δεν πνίγηκε την ώρα που το κατάπινε. Δεν μπορώ να σκεφτώ πότε μου την έκανε και δεν το κατάλαβα. Δεν μπορείς ένα δευτερόλεπτο να τα αφήσεις χωρίς επίβλεψη , δεν ξέρεις τι θα τους έρθει να κανουν.

Πάω να κοιμηθώ λιγάκι γιατί το πρωί πρέπει να σηκωθώ νωρίς...

Φιλάκια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...