Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ μακαρι να ειμασταν πιο κοντα να συναντιομασταν..καλα θα ητανε..δε ξερω βεβαια ποιος θα παλευε τα ζουζουνια...εμενα τωρα με κυνηγαει με τα βιβλια να του τα διαβαζω κα μου τα πεταει...βοηθεια!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!! Συγγνώμη που χάθηκα αυτές τις μέρες έτρεχα λίγο....

Mpiskotaki να σας ζήσει το αγοράκι σας, γερό και τυχερό να είναι όλη του τη ζωή!!

Ania μου μην στεναχωριέσαι που τον αφήνεις, μια χαρά θα τα πάτε και με αυτούς τους ρυθμούς και είναι καλό που περνάει χρόνο με τον μπαμπά του. Πως πάτε με τον ύπνο??

Πόπη μου όλα καλά θα είναι μην ανησυχείς, αφού δεν ανησυχεί και ο γιατρός. Καλά κάνεις και πέρνεις δεύτερη γνώμη αλλά δεν θα είναι τίποτα, θα δεις. Να μας πεις νέα.... όσο για το βάρος και μένα η μικρή δεν έχει πάρει γραμμάριο και πήρε τρεις πόντους ύψος και ο γιατρός όχι μόνο δεν ανησύχησε αλλά χάρηκε κι όλας... έτσι λέει πρέπει να πηγαίνουν από εδώ και πέρα γιατί κινούνται και χάνουν το βρεφικό λίπος....Καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας!!!

Bounitsa καλό κουράγιο για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου και με έναν πόνο να γεννήσεις που έλεγε και η γιαγιά μου!!!

Όταν κανονίσετε συνάντηση μην μας ξεχάσετε και μας, θέλουμε πολύ να σας γνωρίσουμε....αν θέλετε βοηθάω και στον συντονισμό.... όποτε πείτε.

Κατα τα άλλα εμείς κάνουμε πλεόν βηματάκια όταν την κρατάμε από τα χέρια... αργά αλλά σταθερά πάει το περπάτημα αλλά η γλώσσα ροδάνι..... χι χι χι !!!!

Αυτά και από μένα, πολλά φιλιά!!!

NcHfp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου,

εμεις σήμερα αναθέσαμε καθήκοντα στη μαμά μου γιατί κ ο άντρας μου δούλευε πρωινός , καλά τα πήγαν οι δυο τους, αλλα εκείνο που με στεναχωρεί είναι ότι ο Άγγελος έχει κόψει το φαγητό από τη Δευτέρα που ξεκίνησα τη δουλεια. τυχαίο, δεν νομίζω... Τρωει ίσα ίσα για να μην πεινάει .

Σήμερα την έκανα και από την δουλεια νωρίτερα γιατί ο φοιτητάκος ο αδελφός μου έστειλε με φορτηγο το νοικοκυριο του στη μαμά μου μιας και τελείωσε φέτος αλλα το φορτηγό δεν είχε εργάτη μέσα και έπρεπε να τα ξεφορτώσει με τον οδηγό μόνη της ... :? και έτσι έπρεπε να γυρίσω για τον Άγγελο. Ευτυχως έχω στη δουλεια μου μεγάλη κατανοήση και είναι και κοντα στο σπίτι μου οπότε βολευόμαστε στα δύσκολα...

Αυριο μάλλον πάμε και εμεις για εμβόλιο όπότε θα σας γράψω νέα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια ναστε καλα!

Εμεις ειμαστε λες και δε το βαφτισαμε το παιδι@@!! Μα υποτιθεται οτι ηρεμουν μετα το μυστηριο!!!?? Τιποτα...χειροτερα ρε παιδια..λες και ητανε ξινο το λαδι@@

Μια τσιριδα ,ενα κακο...τι να σας πω, του βγαινουν και τα πισω δοντια κι ηρθε κι εδεσε! Χτες 1 τη νυχτα κοιμηθηκε και ξυπνησε 10 το πρωι...μετα δεν ηθελε να φαει το μεσημερι και τον εβαλα για υπνο!! Με το ζορι να φαει 5 κουταλιες φαγητο...τελικα του εδωσα κρεμα...που η περιμενε νε ανοιχτο στομα!!

Τι θα τον κανω...?? Δε μασααει τπτ ολα τα καταπινει κι αν βρει ενα κομματακι το βγαζει, ουτε ζηλευει που τρωμε εμεις, ουτε στα χερια να φαει να μασουλησει εστω..τιποτα..εχω απελπιστει..

Απο κουβεντες δεεε..ααα...σε λιγο θα γραψει και ποιημα!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ..ολο πα-ππουυυ λεει για να μου σπαει τα νευρα..πο και που κανα μπαμπα...περα απο αυτα κατι κκκ με σαλια και υφος..αχχχχ...τι το θελαμε το περπατημα απο 10 μηνων..θα προτιμουσα ν ατσακιζε κανα μπισκοτακι καθιστος!

Τωρα τον κοιμιζει ο αντρας μου γιατι φυσικα τραγουδαει στη κουνια και δε κοιμαται!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερουδακια κοριτσακια !!!

Μολις τελειωσα με τις βαλιτσες ειναι ολα ετοιμα η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω αυριο στελνουμε του αυτοκινητο με το πλοιο οποτε καταλαβατε γιατι εφτιαξα σημερα τις βαλιτσες εμεις φευγουμε Σαββατο βραδυ!!!

Με το αγορακι μου ολα καλα δοξα τον θεο η παιδοχειρουργος μας ειπε να μην ανυσηχουμε προς το παρον οτι πολυ πιθανο να την απορροφησει ο οργανισμος θα τον ξαναδει 2 χρονων και βλεπουμε , ουφ ειχα μια αγωνια δεν το συζηταω!!!!

Σας ευχαριστω κοριτσια που θα με περιμενετε για την συναντηση ανυπομονω να γνωρισω εσας και τα μωρουδελια σας!!

Παω να την πεσω γιατι αυριο εχω ξυπνημα στις 6......α μην νομιζετε οτι ο Νικολας εφτιαξε τον υπνο του απλα τον αφησα στη μαμα μου σημερα γιατι ειχα την γυναικα σπιτι εκανε γενικη και εγω σας ειπα τι εκανα....

πολλα πολλα φιλια καληνυχτα:wink::roll::rolleyes:

Κορίτσια καλημέρα!!

Mpiskotaki μην ανησυχείς που δεν τρώει και δεν μασάει, και η δική μου τα ίδια κάνει και αν πάει να φάει κανένα κομματάκι γουρλώνει τα μάτια, νομίζω ότι θα πνιγεί και το βγάζει....Τα συζητάω και με άλλες μανούλες και τα ίδια μου λένε. Το κάθε παιδί έχει την προσωπικότητα του και την δική του ανάπτυξη, άλλο περπατάει πιο γρήγορα, άλλο μιλάει πιο γρήγορα, άλλα δεν έχουν καθόλου δόντια και μασάνε τα πάντα με τα ούλα. Για αυτό σου λέω μην ανησυχείς!!! Και τα δόντια τα πονάνε τα καημένα... για αυτό έχουν γκρινίτσα.... Πάλι καλά που κοιμάται όλη νύχτα, ακούω πολύ χειρότερα.

Εμένα τώρα μπουσούλισε και εγώ είμαι πολύ περήφανη και η μαμά μου μου λέει καλά δεν είναι και κανένα επίτευγμα 14 1/2 μηνών!!!! Αλλά εγώ δεν βιάζομαι να περπατήσει, γερό να είναι το παιδάκι μου και όλα θα γίνουν!!!

Πόπη μου καλό ταξίδι, να περάσετε τέλεια!!!

Φιλιά πολλά,

NcHfp3.png

Kαλησπερα.

Γυρισαμε και εμεις , μια χαρα περασαμε , ειδαμε προγιαγιαδες προπαπουδες , παπουδες γιαγιαδες ξαδερφια και λοιπους συγγενεις φορτοσαμε μπαταριες , φτιαξαμε τον υπνο και ολα καλα! Το μονο κακο ηταν οτι ταλαιπωρηθηκαμε πολυ στο αεροδρομιο .

Ποπη μου να προετοιμαστεις για το αεροπλανο , παρε παιχνιδια και μπισκοτα νερο και οτι αλλο σου φανει χρησιμο για τον μικρο και ετοιμασου για μεγαλες δοξες εμεις κυριολεκτικα ξεσικοσαμε το αεροπλανο ...

Εμενα ο μικρος δοξα το θεο τρωει και πινει και γαλα του αρεσει πολυ , μολις ξυπνησει και δει το μπουκαλι μου το διχνει και λειι εεεε , ουτε εμενα μιλαει λιγα πραματα αλλα δεν ανοισηχω εμενα ειναι και διγλωσσος αλλα και παλι ας μιλησει οποτε θελει .....

Μπισκοτακι να τον χαιρεσαι τον κουκλο Λοη!!!

Αχ εχουμε μεινει απο 11 μηνων με 6 δοντια ποτε θα βγαλουμε αλλα????

Χθες κοιμηθηκε στο αυτοκινητο στην επιστροφη και κοιμηθηκε σερι 10-7.30 και μετα του εδωσα γαλα και κοιμηθηκε παλι μεχρι της 10.30 ...

Να ρωτησω κατι τα αφηνετε για να βγειτε με τον συζηγο , εγω μιας που αποθηλασαμε το εχω αναγκη να βγουμε οι δυο μας για ποτο , εχουμε πολυ καιρο να βγουμε , βγηκα το ταιλευταιο βραδυ των διακοπων με τον ξαδερφο μου και ηπιαμε και λιγουλακι και ναι τωρα θελω πολυ να βγαινω για κανα ποτακι ειναι κακο??? απλα θα τον βαζουμε για νανι και μετα να φευγουμε .. αλλα και παλι εχω τυψεις για πειτε γνωμες!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλησπέρα κοριτσάκια,

τι παλιόκαιρος είνια αυτός , τα νεύρα μου. Στη δουλειά ένας χαμός (δουλεύω στα δικαστήρια) είμαστε μάλλον ο μοναδικός κλάδος που σε περίοδο κρίσης έχουμε δουλειές με φούντες!!! Το τι ακάλυπτη επιταγή κυκλοφορεί δεν λέγεται, τι απλήρωτοι εργαζόμενοι , τι κομπιναδόροι, αφήστε τα χαμός....

Πελαγία καλως ήλθατε, περάσατε ωραία βλέπω, ε λογικό και μόνο που είδες όλους τους συγγενείς μαζεμένους φτάνει για να περάσεις καλά

Εγώ τώρα που ξεκίνησα τη δουλειά κ λείπω τη μισή μέρα ούτε περνάει από το μυαλό μου να τον αφήσω τον Άγγελο ξανά για να πάω οπουδήποτε. Εδω θέλω να πάω οδοντίατρο αλλα επειδη θα πρέπει να κλείσω ραντεβού απόγευμα το αναλάβω. Εσένα όμως αφού ο Οθωνάκος κοιμάται μια χαρά και να φύγεις το βράδυ δεν νομίζω να το πάρει χαμπάρι οπότε γαιτί να μην βγεις;

Bibito τι κάνεις; εντάξει με την μετακόμιση , τακτοποιηθήκατε;

Ειρήνη, Μαρία που έχετε χαθεί, τι κάνετε;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γειααα!! Ρε Πελαγια θα μας τρελανεις??? Τι εννοεις "να αφηνεις το παιδι" για να βγαινεις?? Μονο του να κοιμαται?Μαλλον δε καταλαβα καλα..

Εγω δε το αφηνα ουτε στο κατω οροφο μονο του ..παντα καποιος ηταν μαζι.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Τι να κανουμε κι εμεις......το παλευω! Η μικρη απο την περασμενη Πεμπτη ειναι μπουκωμενη σημερα ειναι βεβαια καπως καλυτερα αλλα εχει αρχισει βηχα....Μα καιρος ειναι αυτος?! Ευτυχως χωρις πυρετο και τα παρελκωμενα αλλα μονο με πολυ ορο και χαρτομαντηλα τη βγαζουμε.....απο τα φλεματα μου εκανε εμετο το9 σαββατο αφου της ειχα τραβηξει τις μυξες με το ματζαφλαρι το περιεργο που ρουφας, και αφου σκωτωθηκε να κλαει μου κανει ενα γλουκ μενει για 1 δευτερολεπτο χωρις ανασα και παρτα ολα πανω μου!

Τρομαξα που το ειδα να πνιγεται....τρελαθηκα...τρομαξε κι αυτο το καημενο.... Επειδη φοβηθηκα κοιμαμαι μαζι της μεχρι να της φυγουν οι μυξουλες! Σε ενα καναπε στο δωματιο της ειμαστε αγκαλιτσα και κοιμαται ευτυχως ολο το βραδυ χωρις προβλημα!

Αυτα τα ολιγα! Τον βαρεθηκα τον καιρο θα παει αυγουστος και το φιδισιο κορμι μου θα ειναι ακομα ασπρο! Ουφ....

κι εγω βρε Ανια μου εχω πολυ δουλεια..... τι ειναι αυτο το πραμα....αλλα εμενα δε με πληρωνει κανεις

ολοι μου λενε κανε υπομονη και κανε υπομονη! Εχω καθυστερηση και μια δοση δανειου και με πηραν τηλεφωνο! Μηλαμε εχω πνιγει.....δε ξερω! Μαλλον θα σου κανω επισκεψη στα δικαστηρια...!

Καλε Ευη αποκλειεται...μαλλον να το αφησει στην πεθερα εννοει!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

...ειμαι στα προθυρα κρισης...

Δε τρωι μεσημεριανο με την καμμια!! Ο αντρας μου να του κραταει και τα δυο χερια κι εγω να προσπαθω να τον ταισω!! Τι[οτα!!

Στο τελος του εδωσα παλι κρεμα!!! Τι να κανω??!!

Αποφασισαμε αυριο να τον αφησω να πεινασει μεχρι αηδιας και να του βαλωμπροστα του λαχανικα ολοκληρα να δω αν παρει κανενα να μασησει!!

Απο μασημα τπτ...τα βγαζει ολα! Και καταπινει δε μασαει...τα νευρα μουυυυυυυ....ολα καλα του ολα χρυσα του ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΙ ΤΠΤ!!

Ειρηνη μου περαστικα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

mpiskotaki και εμείς έχουμε αυτόν τον καίρό πρόβλημα με το φαγητό, βασικά από τη μέρα που ξεκίνησα τη δουλεια. Πιστεύω όμως ότι το να τον ταϊζεις με το ζόρι ή να τον αφήσεις τελείως νηστικό θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα, είναι αρκετά μεγάλα πια τα ζουζούνια και καταλαβαίνουν και αντιδρούν και αυτά ανάλογα. Μπορεί να μην έχει όρεξη άπό τα δόντια. Εγω έχω πάρει από τα Jumbo εκείνα τα ψαράκια που τα ψαρεύεις, διάφορα πάζλ και νερομπογιες και τον ξεγελάω με αυτά, ξεχνιέται και τρώει. Στη χειρότερη περίπτωση τον βάζω μεσα στη μπανιέρα, ψαρέυει με την απόχη τις πάπιες και από την χαρά του ανοίγει το στόμα ορθάνοιχτα και εγώ χώνω! Δοκιμασε καλύτερα τρόπους με παιχνίδι και αυτός δεν θα αντιδρά και εσενα δεν θα σπάνε τα νεύρα σου, γιατί δεν υπάρχει χειρότερο από ένα παιδί που δεν τρώει, σου έρχεται να φουντάρεις το ξέρω...

Ειρήνη περαστικα στη Βάλια, αϊ στο καλό με τον παλιόκαιρο δεν ψοφάνε και αυτοί οι ιοι , τους βαρέθηκα όλο το χειμώνα τώρα και το καλόκαίρι. Και εμείς κάθε μέρα πάμε κούνιες ή ανοιχτό παιδότοπο και όλο ακούω γκουχ γκουχ από τα πιτσιρίκια και τρεμω μην κολλήσει τίποτα ο Άγγελος.

Ειρήνη αν επιτρέπεται τι δουλειά κάνεις; για την τραπεζα μην αγχώνεσαι και εμείς αργήσαμε τη δόση του αυτοκινήτου γιατί λείπαμε διακοπές και μας πήραν τηλέφωνο τηλέφωνο αμέσως, μην χάσουν, :evil:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

καλημερα κοριτσια!!!χαθηκα κι εγω γιατι περα δωθε ολη τη μερα περπατωντας μες στο σπιτι με τη μικρουλα κουραζομαι και πού ορεξη για ιντερνετ...ηθελα να σας ρωτησω για ενα εμβολιο που λέγατε σε προηγούμενες σελιδες,ποιο εννοούσατε;και γιατι καποιες ειπατε οτι δεν το κανατε τωρα το καλοκαιρι;ρωταω γιατι σε μερικες ημερες που η μπεμπούλα μου γίνεται 15 μηνων ο γιατρος ειπε θα κάνουμε εμβόλιο και δεν τον εχω ρωτησει ακόμα ποιο είναι,οποτε να εχω μια ιδέα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...