Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eiiiiiiiiiiii κοριτσια που χαθηκατε????

Εγω εχω πηξει στη δουλεια δεν μπορω πια τετοια καταπιεση και με αυτη την κ.....κριση σε παιζουν τρελα οι εργοδοτες οπως γουσταρουν αυτοι γιατι σου λεει που θα παει να φυγει σε τετοιες εποχες οποτε ας της βγαλουμε το λαδι:(:(:(τελοςπαντων δεν μου αρεσει να κλαιγομαι αλλα......

ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS αυριο πρωτα ο θεος παμε για το πρωτο μπανακι του Νικολα εχω μια ερωτηση οσες εχουν κανει τα μωρα τους τις πρωτες βουτιες τους φορατε φανελακι οταν μπαινουν στην θαλασσα η μονο με το μαγιω????

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eiiiiiiiiiii κοριτσακια που χαθηκατε να υποθεσω οτι ειστε διακοπουλες?????

Εμεις καναμε το πρωτο μας μπανακι την Κυριακη που μας περασε οι εντυπωσεις; πολυ καλες, βεβαια στην αρχη ο Νικολης φοβοταν να πατησει στην αμμο και δεν τρελαθηκε με την πρωτη επαφη με την θαλασσα αλλα την δευτερη φορα που μπηκαμε αρχισε τα γελια και τα παιχνιδια μετα οπως καταλαβαινεται δεν ηθελε με τιποτα να βγει γενικα περασαμε πολυ ωραια ........ανυπομονω να φυγω διακοπουλες να ξεκουραστω και να χαρω το παιδακι μου:cool::cool::cool:

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!!

Ξέρω έχω χαθεί, μπαίνω και σας διαβάζω αλλά δεν προλάβαινα να γράψω.... σήμερα όμως βρήκα χρόνο στην δουλειά.....

Όσες τυχερές έχετε ήδη φύγει διακοπούλες ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εμείς ακόμα ούτε το πόδι μας στην θάλασσα δεν έχουμε βουτήξει, αυτό το ΣΚ λέμε να πάμε στο εξοχικό και να κάνει και η Χριστίνα μας το πρώτο της μπανάκι. Φέτος διακοπές μόνο στο εξοχικό γιατί και εμείς έχουμε αγχωθεί με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας...και προσπαθούμε να μην ξοδεύουμε πολλά, αλλά να σας πω και κάτι ευτυχώς που έχουμε και κάπου να πάμε γιατί άλλοι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα. Τελικά όλα αυτά ίσως να μας κάνουν και καλό, να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε. Δεν ήθελα να σας βαρύνω αλλά και στον ιδιωτικό τομέα που δουλεύουμε με τον άντρα μου μας καλλιεργούν την ανασφάλεια και λες θα έχω τον Σεπτέμβρη την δουλειά μου???!!!!

Κατά τα άλλα η Χριστίνα μας δεν λέει να περπατήσει, αλλά η γλώσσα ροδάνι.... χι χι χι!!! Εγώ πλέον συννενοούμαι τέλεια μαζί της. Το βράδυ απόψε ξύπνησε στις 02.30 και φώναζε...μαμάμάμάμά νεόόόόόό.... το καημένο είχε σκάσει, την σήκωσα της έδωσα το μπιμπερό με το νερό και έπινε με κλειστά τα μάτια.

Εσείς έχετε βάλει aircondition στα υπνοδωμάτια γιατί εγώ τα φοβάμαι στον ύπνο και σκεφτόμαστε να βάλουμε ανεμιστήρες οροφής. Τι λέτε??

Κορίτσια και μια ερώτηση...όσες είστε Αθήνα κανονίζετε καμιά συνάντηση?? Δεν θα θέλατε να βρεθούμε και από κοντά κάποια στιγμή?? Δεν ξέρω μπορεί και να το έχετε ήδη κάνει, απλά ρωτάω.

Σε όσες έχουν μείνει στην πόλη άντε με το καλό να φύγουμε και να χαρούμε και τα παιδάκια μας!!!

NcHfp3.png

Γεια σας κοριτσακιααααααα.....

Βλεπω μια βουτια ολες την κανατε εκτος απο μενα και την Ανδριανη!!! Φιλεναδα συνπαρασταση.....κι εμεις λεμε αυτο το σ/κ να παμε! ειδομεν!

Κι εγω μπορω να συνενοηθω πλεον μαζι της...λεει πολλες λεξουλες αλλα οταν ξυπνησει το βραδυ στον υπνο θα τσιριζει χωρις να καταλαβαινεις τι λεει...προφανως κι εμενα νερο θελει γιατια φωναζει μαμααααα μαμααααα μαμμμμααααα νοοοοοο ουουου νοοοο σε συνδιασμο με μισο κιλο δακρυα!

παντως εχει γινει πολυ απαιτητικη εσεις πως το παλευεται αυτο..... πχ στις κουνιες δε θελει ουτε διπλα της να ειμαι τρελαινεται με τα παιδακια με τα οποια ειναι κολλημενη πανω τους και τρεμω μηπως ειναι κανενα αρρωστο, αφηστε που θελει να ανεβαινει και ανποδα στη τσουλιθρα εδω καλα καλα δε μπορει να παρει μεγαλες στροφες περπατωντας θελει και να σκαρφαλωσει.....οταν δε ειναι να φυγουμε μετα απο πολλλλλλλυυυυυυ ωρα βαζει τα κλαματα και τσιριζει την ψιλο αποσπαω να δει κατι αλλο....αλλα μετα μου κανει μουτρα το νουμερο!

Τι να πεις.....

Ουτε κι εγω θα βαλω στα δωματια Ανδριανη μου, δε θελω....το σκεφτικα για ανεμιστηρα οροφης αλλα.... κανει δουλεια??? Ή τζαμπα το ρευμα!

Να κανονισουμε βρε κοριτσια ....εδω πηγα 700 χλμ και συναντηθηκα με τη ρουλα ......πολυ θα θελα να τα πουμε κι εμεις!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Ναι Ειρήνη μου νερό θα θέλει, διψάνε πολύ τα καημένα...

Απαιτητική πολύ δεν είναι, αλλά είναι απίστευτα πεισματάρα, σηκώνει και το φρύδι και δεν δέχεται κουβέντα.... Την αφήνω λίγο να νομίζει ότι της περνάει και μετά της αποσπώ την προσοχή με κάτι άλλο που θέλω εγώ.

Στην παιδική ευτυχώς δεν είναι τόσο διαχυτική αλλά δεν περπατάει ακόμα, οπότε εξαρτάται από μένα. Μοιράζει χαμόγελα σε όλο τον κόσμο!!! Και σκέψου ναι μεν δεν περπατάει αλλά και αυτή προσπαθεί να μπουσουλήσει ανάποδα στην τσουλήθρα.... έχουν θράσος τα κούτσικα!!!! και πλάκα πολύ πλάκα!!!

Για τους ανεμιστήρες οροφής, μια φίλη μου έχει βάλει στο διαμέρισμα της στη Νέα Σμύρνη και είναι πολύ ευχαριστημένη μου είπε, ρεύμα φαντάζομαι δεν θα καίνε περισσότερο από τα αιρ κον. Τώρα τι να σου πω, αλλά και αυτή η ζέστη δεν αντέχεται....

Πραγματικά κορίτσια να κανονίσουμε να βρεθούμε με τα μωρά μας κάποια στιγμή...

NcHfp3.png

Γεια σας κορίτσια, γυρίσαμε !!!!!

Περάσαμε τέλειαααααααααα :P:p:p

Κάναμε μπανάκια, μαυρίσαμε, ξεσαλώσαμε 8)8):cool:

Ο Αγγελάκος τρελάθηκε με τη θάλασσα η οποία ήταν ΠΑΓΩΜΕΝΗ ειδικά τις πρώτες μέρες που δεν είχε ζεστάνει κ ο καιρός νόμιζες πως θα σταματήσει η καρδιά σου έτσι κ βουτηξεις, και εκείνος ο τρελός έβλεπε τον μπαμπά του που έμπαινε κ πήγαινε από πίσω :P

Το πρώτο βράδυ κοιμήθηκε σερί 6 ώρες , το 2ο 4 ώρες κ μετα γύρισε στο 3ωρο. Ομως το μεσημερι έπεφτε κ κοιμόταν ένα τριωρο πάντα, οπότε έπεφτα κ εγω κ επιτέλους ξεκουραστηκα.

Πάντως το μέρος είναι πολύ ωραίο για διακοπές με παιδάκι το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Εμένα ο Άγγελος κορίτσια δεν λέει ούτε λέξη , μόνο την πιπίλα που τη ζητάει κ τη λέει μπάμπα :mrgreen:, από κ πέρα μόνο μμμμμ μμμμμ μμμμμ κ στριγκλίζει σαν χαλασμένο τρένο.

Εγω πάντως κορίτσια για συνάντηση είμια μέσα, αμα θέλετε κ το άλλο ΣΚ απόγευμα να πάμε να το κανονίσουμε .

Το καλύτερο δεν σας το είπα: τη Δευτέρα γυρνάω στη δουλεια.....:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν μπορώ καν να φανταστω τον εαυτο μου εκει μεσα πάλι, ευτυχώς στις 9 Ιουλίου θα ξαναπάμε διακοπές (ελπίζω δηλάδή να μου δώσουν άδεια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:) κ ετσι σκέφτομαι αυτο κ παρηγοριέμαι.

Φιλάκια σε όλές

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Geia sas koritsia , emeis akoma eimaste diakopes, pername kala , exoume kai tis diafonies mas alla kala eimaste , ftiaxnw kai ta dontia mou mias poy eimaste edw kai i theia mou ontontiatros kai ta neura mou tsatalia kai o mikros ores ores den antexete (den mou aresei pou to lew kai noiwthw asxhma alla molis me dei na paw toualeta tsirizei , kai otan me dei na feugw pali tsirizei exei mamakiasei to paidi moy) eytyxws me ton ypno ta pame kala , to vrady to mono pou tha kanoume einai na me agkaliasei sto laimo me tin pipila sto stoma kai koimate kai ksipnaei mono gia tin pipila kai ksanakoimate giati kopsame entelos ton thilasmo . to prwi sikwnete kata 7 me 8 alla den antexei pinei gala kai ksanakoimate kamia wra i 2 kai meta pali kana 2 wro apla koimate polu apla me ligi agkalitsa xwris kounimata , eutuxws exw kai tin mama mou mazi kai ton krataei na ksefeugw kai ligo (kai gia auto niwthw asxima ) kai etsi pernaei o kairos, to mono poy xairomai polu einai oti o mikros trwei kala pramata , exoume apo ola edw kai kala pramata , na fantasteite exoume kerasia apo pisw apo to spiti kai trwme freska kerasia kai fraoules kai apo ola akoma kai kokkina moura efage kai tou aresan !!!

Ayta tha ta poume filakia!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

πολλες καλησπερες!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; τα μικρα σας;;;;;;;;;;;

το ριξαμε στα μπανια και τις διακοπες;;;;;;;;;;;;;;

εμεις εδω μια χαρα στας εξοχας!!!!!

κι ο μικρος Κωνσταντινος μια χαρα κι αυτος.... αν εξαιρεσουμε κατι καψωνια που μας κανει τα βραδια κατα τ αλλα ολα μια χαρα.....

το μωρακι στη κοιλιτσα κι αυτο μεγαλωνει και θα το εχουμε κοντα μας μεσα σεπτεμβρη.........

να ειστε ολοι καλα και να περνατε μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια,

έχω απομονωθεί στο άλλο δωμάτιο γιατί εδώ κ 3 μέρες κάνουμε το τεστ, πως θα αντιδράσει ο Αγγελος όταν ξυπνήσει κ δεν με δει. Την πρώτη μέρα έκλαιγε, τη δεύτερη λιγότερο κ σήμερα καθόλου. Ευτυχώς γιατί είχα μεγάλο άγχος , δεν θέλω να πάω στη δουλειάααααααααααααααα :twisted::twisted::twisted:

Bounitsa πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός , Σεπτέβρη γεννάς κιόλας;

Πελαγία, πως τα περνάτε; όλα καλά; πότε επιστρεφεται;

Κορίτσια, σε ποια θάλασσα πάτε τα μικρά σας για μπανάκι; πήγαμε χτες στους Αγ. Θεοδώρους κ ηταν η θάλασσα χάλια,άσε που έιναι όλο πέτρες, τις ψιλοφοβάμαι τις παραλίες της Αττικής...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου επεστρεψα!! Ολα πηγαν καλα...εκτος απο το κλαμα πριν μετα και κατα τη διαρκεια της βαπτισης...δε μπορειτε να φανταστειτε...δεν τον καναμε καλα...γκρινιαααα...σπαραγμος..ποποπο..μου ηρθε να βαλω τα κλαματα αλλα λεω ασε μη γινω χαλια με το μεικ απ (η ψωναρα)...πολλη ζεστη επισης...δε μας σωσανε τα κλιματιαστικα στο κτημα...40 βαθμους σιγουρα..

Λεω το δευτερο ή θα το βαπτισω Δεκεμβρη ή να ειναι 2 μηνων...πολλη ταλαιπωρια βρε κοριτσια τι να πω...το παιδι ηθελε μονο εμενα για να ησυχασει κανενα αλλο και σπαραζε!!

Τα πρωτα βραδια δε κοιμοτανε κιολας ξυπνουσε μεστον υπνο του και εκλαιγε, στο πλοιο παλι εκλαιγε..τι να πω!!

Ευτυχως στο γυρισμο κοιμηθηκε καλυτερα.

Ολα ηταν παντως καλα...απο διακοσμηση, φαγητο και διασκεδαση τελεια..πολυ ευχαριστημενη! Μονο η τουρτα μας τη χαλασε που ειχα πει αλλο και μου κανανε μια βλακεια και μιση..αλλα πού θα παει θα το ξεπερασω!

Αυτα!! Αν θυμηθω κατι αλλο θα σας πω!

Πελαγια αντε ξεκολλησατε με το θηλασμο!! Μια χαρα, τωρα μπουκαλακι και μονος του! Εγω του το δινω σιγα σιγα και μονο του να μαθει!

Ειρηνη αληθεια εσπασε το δοντι της? Το καημενο μωρε..πώς επεσε?? Και με το πυρετο καλα? Περαστικα να ειναι!

Οι υπολοιπες διακοπες?

Εμενα το χρυσο μου συνεχιζει με διαβασμα (γιατι οταν λεω εγω οτι δε θα αγγιξει..δε μ ακουει κανεις) κι ετσι πρεπει να γεμισουμε πριγραμμα με παρκο, κουνιες και λιγο παραλια γιατι εδω απο κατω η θαλασσα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο..

Φιλακια και καλες διακοπες σε οσες φευγουνε

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Ευουλι μου να σας ζησει ο Λοης γερος καλοτυχος κι ευτυχισμενος!!!! Στα λέγα κοπελια...κι εμενα τα ιδια εκανε παιδακι μου εκλαιγε συνεχεια ακομα και οταν την ξεντυναμε! Εγω παντως δεν υπολογισα μεικ απ .......τα μπιξα.... η βλακεια ειναι οτι στο βιντεο φαινεται να κοιτανε εμανα και οχι το παιδι......Στο τελος λεω στον παπα..."Πατερ φτανει δεν αντεχω αλλο" και συνεχιζα να κλαιω...εσυ βλεπω κιουρια...στο υψος σου!

Πως το σπασε το δοντι?? εχει την κακη συνηθεια να τριζει τα δοντια της......και οταν την πιανουν τα νευρα της και αρχιζει τα παλαυα της δηλαδη να τιναζεται μπρος πισω κλπ βαζει πολυ δυναμη και το σπασε.....ειναι πολυ μικρο κομματακι και ειχε μεινει μια γωνιτσα και 2 μερες μετα με τον ιδο τροπο την εσπασε κι αυτη....δεν επεσε πουθενα απλα της πηρα κατι απ τα χερια και κεινη νευριασε εκανε αποτομα μπροστα με κουτουλησε στον ωμο και εσπασε και η υπολοιπη γωνιτσα!!!!!! Μιλαμε για μεγαλο σουργελο!

κατα τα αλλα ολα καλα.........

Ανια μου τουλαχιστον ξεκουραστηκες! Οποτε μπορειται κανονιστε να βρεθουμε!

Καλημερακια κοριτσακια ειστε ολες καλα???

Ευη μου να σου ζησει ο γιοκας καλοφωτιστος με υγεια και τυχη!!!!

Εμεις κοριτσια εχθες ειχαμε παιδιατρο καναμε 2 εμβολιακια απο κιλα δεν πηρε ουτε γραμμαριο απο υψος 2 ποντακια του λεω του γιατρου να ανυσηχησω ειναι δυνατον να μην πηρε τιποτα???οχι μου λεει ολα καλα μην αγχωνεσαι....βρηκε ομως την κοιλη του λιγο σκληρη και το απογευμα εχω ραντεβου με παιδοχειρουργο να μας πει την γνωμη του ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο αν και με καθυσηχασε ο doctor οτι δεν ειναι τιποτα αλλα ας τον δει και ο παιδοχειρουργος......

Ανια μου τι κανετε?διαβασα περασατε τελεια μπραβοοοοο!!!

Καλο κουραγιο με την επανενταξη στην εργασια σου βαλε τα δυνατα σου και μην στεναχωριεσαι που θα αφηνεις τον Αγγελακο σου......θα ειναι μονο για καποιες ωρες!

Κοριτσια εμεις φευγουμε το Σαββατο για διακοπουλες ανυπομονω τρελα !!

ααααααα εαν κανετε συναντηση θελω και εγω να ερθω με τον Νικολα μην με ξεχασετε!!!

Θα τα πουμε παλι πολλα πολλα φιλακια:D:p:eek:

γεια σας κοριτσάκια μου,

είμαι σαν την μεγαλη παρασκευη αυτες τις μέρες, αφήνω τον Αγγελάκο μου και πάω στη κωλοδουλεια, γιατί να μην είμαι πλούσια, να δουλευω για χόμπι όποτε βαριέμαι :confused: :confused: :confused:,

τελοσπάντων ξερω ότι δεν πρέπει είμαι αχάριστη και να παραπονιέμαι, έκατσα τόσους μήνες, σχολάω στις 14.00 οπότε προλαβαίνω να γυρίσω να θηλάσω τον Αγγελο και να αποκοιμηθεί για μεσημέρι στην αγκαλίτσα μου και το βασικότερο χαρη στις βαρδιες του άντρα μου , μένουν σπίτι οι δυο τους και είμια ήσυχη ότι είναι σε καλά χέρια, αλλα τι να κάνω μου λείπειιιιιιιιιιιι:-(:sad::-(:sad:

Mpiskotaki να χαίρεσαι τον γιόκα σου , καλοφώτιστος και υγιής :P

Ποπάκι φεύγετε το Σαββάτο, καλά να περάσετε , καλή ξεκούραση!!!

και έλεγα να κανονίζαμε τη Κυριακή καμια συνάντηση, αλλα μάλλον θα το αφήσουμε για αργότερα να έχετε γυρίσει και εσείς ;)

Ειρήνη και εμένα ο Αγγελος έχει σπάσει την ακρούλα απο το ένα δόντι , με όλα αυτα που βάζει στο στόμα του επόμενο είνια... Δεν πειράζει όμως έτσι και αλλιως τα πρώτα είναι δεν θα τα έχουν για πολύ. Οταν πέσει μην ξεχάσεις να το κρατήσεις ενθύμιο, να της δείχνεις όταν μεγαλώσει τα κατορθώματά της :P

φιλακια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ποπακι μου μια χρα θα ειναι το παιδι θα δεις... μονο μη φοβασαι...!!!! Καλα να περασετε...κι εγω ηθελα να βρεθουμε αλλα γυρνα εσυ με το καλο και το βλεπουμε οταν πια θα εισαι μαυρισμενη!

Ανια χαχαχαχαα σωστα....ουτως ή αλλως θα το κρατουσα αλλα δε το ειχα σκεφτει ετσι!

Εγω τρεχω με τη δουλεια... ηρθε και η πεθερα μου ..... ευτυχως δεν ειμαι πεθεροπληκτη! Ειναι πολυ γλυκια! Να δειτε πως εκανε η Βαλια μολις την ειδε.... ειναι μακρυα μωρε και δε τη βλεπει συχνα! Αυτα τα ολιγα! Σας φιλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...