Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι θα του μαγειρεύω στο ξενοδοχείο έχει κανονική κουζίνα, θα μείνουμε 12 μέρες, το καρεκλάκι το παίρνω γιατί αν τον ταϊζω στο δωμάτιο είναι λίγο πακέτο να ανεβοκατεβάζω το καρότσι, συνήθως το εχουμε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου κ το βγάζουμε μονο για βόλτα. ΑΛλα όταν λέω καρεκλάκι δεν εννοω το μεγάλο εννοω ατυο που δενει στη καρέκλα. Βολεύει κ σε ταβέρνες να μην πιάνεις χώρο με το καρότσι.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχ ανια μου τι τυχερη που εισαι?μια χαρα τοτε το καρεκλακι αυτο και καλη ιδεα το να μενει στο πορπ παγκαζ το καροτσι....να σε ρωτησω ποσο περιοπου σας βγαινει η ταριφα για 12 μερες εκει?σορη εν ειμαι αδιακριτη αλλα ψαχνομαι πολυ 8ελω κατι να βρω για να την κανουμε!!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

αχχχ ανια μου τι τυχερη που εισαι?μια χαρα τοτε το καρεκλακι αυτο και καλη ιδεα το να μενει στο πορπ παγκαζ το καροτσι....να σε ρωτησω ποσο περιοπου σας βγαινει η ταριφα για 12 μερες εκει?σορη εν ειμαι αδιακριτη αλλα ψαχνομαι πολυ 8ελω κατι να βρω για να την κανουμε!!!!!

Τωρα για Ιούνιο 'εχει κανονικά 80 ευρώ αλλα επειδή απο 7 νυχτες κ πάνω κάνει δώρο τη μία νύχτα , μας βγαίνει για 11 νύχτες 72 ευρω/ημέρα. Είχα βρει κ φτηνότερα στην περιοχή με 50 ευρω, απλώς αυτό είναι 2 δωμάτια, το ξενοδοχείο έχει εστιατόριο, παιδική χαρά , παιδότοπο δηλαδη σου προσφέρει περισσότερες επιλογές σε περίπτωση που δεν θες μετακινήσεις. Είναι δίπλα στη θάλασα δεν περνας δρόμο για να πας. Η κουμπάρα μου Ιούλιο θα μείνει στο Καρακάκη μέσα στη Φοινικούντα, με 50 ευρω. Αμα το ψάξεις θα βρεις καλές ευκαιρίες, κοίτα κ μέσω των μεγάλων ταξιδιωκών γραφείων που κάνουν προσφορες για μεγάλα ξενοδοχεία.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον να η λιστα μου για το ταξιδι!!!

Μπιμπερο μιας και αποθηλαζουμε

Ποτηρακια για νερο , με καλαμακι μιας που τα βολευετε αρκετα

Σαλιαρες

πετσετες φαγητου μικρες

ρουχα

παπουτσια

αντιλιακο-καπελο

πετσετες μπανιου (αυτες για την θαλασσα)

pampers για το ταξιδη μερικα μετα θα παρω απο κει

μωρομαντυλα

βιβλιαριο υγειας

σεντονακια μικρα τα αγκαλιας

σελτεδακι

κουβερτουλες

σαμπουαν

κουταλι-πιρουνι (του εχω παρει κανονικα με τον wiennie)

μαγιω

φορτιστης κινητου-κινητο

καμερες -φωτογραφηκες και λοιπα

λαπτοπ

φωτακι νυχτος

παραμυθια - το βιβλιο μου

καλτσες

φαρμακειο με διαφορα

αρκουδακι-μερικα παιχνιδια

οδοντοβουρτσα μιας που κανουμε τα δοντια μας

λαδακι για τον μικρο

κρεμα για το συγκαμα

πορτοφολι

καροτσι-ομπρελα-αδοαβροχο

παρκοκρεβατο

ψαλιδη για τα νυχια

διαβατηριο και λοιπα χαρτια μιας και παμε εξω απο την χωρα

αυτοκολητα για τα κουνουπια

αυτα τα ολιγα εχω και αλλα ... οπως το γαλα του μικρου το φρεσκο που θα πω στον αδερφο μου να μου το παρει και να μου το δωσει πριν βγουμε απο την χωρα , αν και παω στην γιαγια μου παλι θα κουβαλησω το σπιτι μαζι μου διοτι την επομενη μερα ειναι κυριακη και να μηντ τρεχω και ψαχνω!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Πελαγία μην ξεχάσεις το γιο γιο, αφού ο μικρός κάνει στο γιο γιο του ίσως δυσκολευτεί να τα κάνει αλλου. Που θα πάτε εξωτερικό;

Καλά εμεις το βράδυ πάλι δεν κοιμηθήκαμε τον είχα αγκαλια απο τις 2.30 ως τις 3.30 κ όποτε τον ακουμπούσα στο κρεβάτι έκλαιγε! Μετά ξύπνησα τον άντρα μου γιατί δεν έιχα άλλο κουράγιο μου είχε ξεκολλησει η μέση, κ ο μικρός να μην θέλει ούτε να τον ακουμπήσει όχι να τον πάρει αγκαλία :(

Το πρωί ακουώ κ τη βροχή κ τρελάθηκα, λέω δεν μπορεί από την αϋπνία θα είναι , παρακούω, αλλα δυστυχως, τον παλιόκαιρο...

Δεν μου έφταναν αυτα, αδιαθέτησα κιόλας :twisted:

Εχω λοιπόν όλες τις προϋποθέσει να περάσω τέλεια :mrgreen:

αλλα θα περάσω!!! έτσι για να σκάσουν κ ο παλιόκαιρος κ η παλιοπερίοδος που μου έρχεται όποτε πάω διακοπές:evil:, φιλάκια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα σας !!!

Ενα θα πω προσπαθουμε να κοψουμε τον βραδυνο θηλασμο , αχ και γινετε χαμος , κοιμηθηκα στο σαλονι να μην με βλεπει και λοιπα λοιπα!!!

Ανια μου εγω ειμαι απο τα Σκοπια , αλλα εχω μεγαλωσει εδω μενω εδω και 12 χρονια!!!

Και ετσι θα παω σε μια ευδομαδα στην γιαγιακα μου. Για το γιογιο ηθελα να σου πω και εγω , δεν θα το παρω μαζι μου σιγα μην το κουβαλησω και αυτο αεροπορικος ειπα στην γιαγια μου να παρει ενα πριν παμε!!!

Με μια λεξη.....ΣΚΑΤΑ!!!

Συγνωμη κιολας αλλα..... και τι δε μας εχει βρει απο την Παρασκευη!

Το δοντακι το μπροστινο πανω της Βαλιας εσπασε σε ενα σημειο στο κατω μερος και σημερα ανακαληψα πως........Τριζει τα δοντια της και σε μια στιγμη που κανει αυτα τα αποτομα με το κεφαλι της βαζει πολυ συναμη και εμ το κατω Δοντακι εσπασε ενα κομματακι....σημερα εσπασε με τον ιδιο τροπο και το υπολοιπο που ειχε κανει γωνιτσα! Τι ναπω!!!!! Οχι Τι να πω?????

Επισης απο την Παρασκευη το βραδυ εχει πυρετο....της δινω αντιπυρετικα μονο γιατι ετσι ειπε ο παιδιατρος οτι ειναι απο το εμβολιο που καναμε (mmr) αλλα φτανει το 39,1 και με το αντιπυρετικο πεφτει για λιγο στο 38,4-38,1 και ανεβαινει ξανα....αυτες τις δυο μερες εχει πεσει μονο μια φορα στο 36,2 και οταν ανεβαινει παντα ειναι μεταξυ 37,9-38,9 ...εχω δινοπαθησει!

Το καημενο το παιδακι μου τι τραβαει με το σκατο εμβολιο! Δε θελει να φαει καθολου με το ζορι την ταιζω. Μιλαει παρα πολυ ακομα και στον υπνο της παραμιλαει!Δε ξερω τι να πω! Αυριο θα την παω στον παιδιατρο να τη δει!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Ax βρε Ειρηνη μου σε καταλαβαινω και εμεις ετσι ειμασταν πριν μια εβδομαδα. Αν το παιδακι σου καιγεται καιγεται και το φυλλοκαρδι σου.

Να την πας στον παιδιατρο μηπως δεν ειναι απο το εμβολιο και ειναι καμια ιωσουλα.

Περαστικα στην ομορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια ειστε ολες καλα???

Εγω ειμαι αρτια αφιχθεισα απο το Αγρινιο ειχαμε φυγει απο την περασμενη Πεμπτη με τον Νικολα μου και γυρισαμε σημερα το πρωι παντρευοταν πρωτη μου ξαδερφη και το συνδιασαμε με τις πρωτες διακοπες του Νικολα δεν ειχε ξαναπαει ταξιδι ο μπαμπας μας ηρθε Σαββατο,σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλο παιδι και δεν θα το πιστεψετε κοιμηθηκε και τις 4 μερες ΣΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ εκανα και ξανακανα τον σταυρο μου αφου οι συγγενεις μας μου ελεγαν τι λες για το παιδι οτι δεν κοιμαται σερι ....ευτυχως που ηταν και η μαμα μου εκει και επιβεβαιωνε την αληθεια !!!!

Ανια και Πελαγια τι ωραια που γραψατε λιστα με το τι θα παρετε θα επωφεληθω απο τις λιστες σας γιατι και εμεις πεταμε για Κρητη 25 του μηνα και πρεπει να οργανωθω σιγα σιγα ,βεβαια θα μας φιλοξενησουν οι φιλοι μας που εχουν και αυτοι γιο στην ηλικια του Νικολα οποτε δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα!!!!

Ειρηνακι τι εγινε με την μπουμπου επεσε ο πυρετος???

Πολλα πολλα φιλακια παω να τον κανω μπανακι γιατι σημερα εχει τελευταιο επεισοδιο 4 και δεν το χανω με τιποτα......

Μακαρι να κοιμηθει και σημερα σερι μακαρι μακαρι;););)

Ειρηνη μου ολα καλα θα πανε μην στεναχωριεσαι , δεν φταις εσυ , η Βαλια σου θα γινει καλα , και αν δεν θελει να φαει αστην δεν πειραζει , οταν γινει καλα θα φαει!!!

Αχ ποπακι παντα ετσι κανουν τα παιδια οταν τα συμφαιρει κανουν τα πιο αλογιστα πραματα , μακαρι ο μικρος να μην ξυπναει απο δω και περα!!!

Κοριτσια τα μικρα σας που πινουν μπιμπερο ποσο πινουν ? εμενα ο δικος μου σημερα ηπιε 160 καλα ειναι?

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε??

Έχω χαθεί γιατί φτιάχνω προσκλητήρια για βάπτιση και έχω γενικά πολύ τρέξιμο...

Πηγαίνω και την μικρή σε γιατρούς για να κάνουμε την εγγραφή στο δημοτικό....

Πού έχετε χαθεί εσείς??

Η Πελαγία και η Ανία θα είναι διακοπές!!

Και η Εύη στην Κρήτη για την βάπτιση του γιού της!!

Πόπη τελικά ο Νικόλας κοιμάται πια ή ήταν μόνο γι' αυτές τις 4 μέρες??

Marcopolo πώς είναι ο Μάριος??

Οι εγκυούλες πώς είστε??

Πώς τα πάτε??

Εμείς είμαστε καλά!!

Την Τρίτη κάναμε εμβόλιο και χθές ήταν μέσα στη γκρίνια και είχε λίγο πυρετό....

Έκανε και η μικρή την 2η δόση MMR και ρωτάω τον παιδίατρο τι να περιμένω??

Και μου λέει τίποτα... σ' αυτή την ηλικία δεν έχει παρενέργεις....:roll:

Έτσι αποφάσισα να το κάνω στον μικρό γύρω στα 3-4, πριν πάει νηπιαγωγείο....

Αυτά....

Κατά τ' άλλα περιμένω πως και πως να κλείσουν τα σχολεία και να πάω τα παιδιά στη μαμά μου και να ξεκουραστώ λίγο.... κυρίως να ηρεμήσω....

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Γεια σας κ απο μενα.Ειμαι ενα πτωμα απο την κουραση.8 ωρες δουλεια κ τις υπολοιπες προσπαθω να βαλω σε μια ταξη το σπιτι,ελπιζω την εβδομαδα που μας ερχεται να τελειωσω κ να φερω τα μωρακια μου στο καινουριο τους σπιτι.Σημερα πολυ ζεστη αλλα για θαλασσα δεν προβλεται ακομυη τουλαχιστον μεχρι να τελειωσω με το σπιτι

Την Δευτερα μας περνανε κ τις τεντες για να δροσιστουμε λιγο.Καλα η Αθηνα μου μου λεει η μαμα μου εχει ζωηρεψει παρα πολυ.Ειχα μια ελπιδα πως επειδη ειναι κοριτσακι δε θα μοιασει στον αδερφο της αλλα μαλλον εκανα λαθος.

Απο γαλα η μαμα μου της εδωσε φρεσκο κ της αρεσε,οποτε σιγα σιγα θα το αλλαξει.Περαστικα στα αρρωστα μικρουλια κ οσες φυγετε διακοπες να περασετε τελεια.Α!καντε κ καμια βουτια για μας.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...