Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι οντως ειμαι τυχερη που θα παω στην γιαγιακα μου , διοτι εχουν και χωραφι και αυλη και πολλα ζαρζαβατικα και φρουτα απο δικη τους καλλιεργεια!!!

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι τα μωρακια σας που ξυπνουν πολλες φορες την νυχτα τρωνε καλα? μηπως πεινανε?

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι εννοητε δεν τον ξυπνησα και μετα το μεσημερι κοιμηθηκε αλλες 2,5 ωρες!!!

Οταν ηταν πιο μπεμπε και μονο θηλαζε πολλες φορες κοιμομασταν μεχρι της 12 με 1 το μεσησιμερι , μην φανταστειτε μονο με διαλλειματα κοιμομαστε αλλα φτου φτου δεν μας ξενυχταει εκτος απο μερικες φορες!!!

Ο Άγγελος σίγουρα δεν πεινάει, τρώει το γεύμα του κατά τις 17.00 περίπου, και συνήθως 300 γρ και μπορεί κ παραπάνω, το βράδυ που τον βάζω για ύπνο κατα τις 9.30 καμια φορα δεν θέλει ούτε να θηλάσει γιατί δεν πεινάει, ξυπνάει κατα της 24.00, όπως πριν λίγο καλή ώρα, κ θηλαζει. Αλλα κ στα νυχτερινά ξυπνήματα δεν θέλει πάντα να θηλάσει, αυτο είναι το κακό ότι δεν έχω με τι να τον ησυχάσω όταν δεν θέλει στήθος, αναγκαστικά τον κόβω βόλτες αγκαλιά κ το χερι μου έχει κουλαθεί...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Oχι εμεις ευτυχως δεν εχουμε τεοια προβληματα , ο μικρος ποτε δεν ηταν του κουνηματος , αφου να φανταστεις μαι μερα τον κουνουσα να κοιμηθει και εκεινος τιποτα και μολις σταματησα κοιμηθκε!!!

Ανια τι του δινεις για φαγητο ? ποσα γευματα κανετε? Εγω παντος θα τον ξυπνησω αυριο στις 8 για να τα φαει ολα και να μην καθυστερουμε με τα γευματα!!! Το αυγο επειδη δεν το τρωει καντου στη σουπα αυγολεμονο!

Διαφημίσεις

Και ο δικος μια χαρα τρωει. Στις 5 και μιση τρωει ολη την κρεμα του στις 8 και μιση περιπου 200 μλ γαλα στις 12 αλλα 200 και μεχρι πριν λιγο καιρο ετρωγε και στις 3 αλλα 200.

Δεν πειναει απλα σιχαινεται τον υπνο. Τουλαχιστον ο δικος μου δεν εχω παραπονο δεν με ξεγελασε απο την αρχη που τον πηραμε σπιτι φανηκε οτι δεν γουσταρε τον υπνο και αυτο δεν εχει αλλαξει ακομα και σημερα.

Οχι εννοητε δεν τον ξυπνησα και μετα το μεσημερι κοιμηθηκε αλλες 2,5 ωρες!!!

Οταν ηταν πιο μπεμπε και μονο θηλαζε πολλες φορες κοιμομασταν μεχρι της 12 με 1 το μεσησιμερι , μην φανταστειτε μονο με διαλλειματα κοιμομαστε αλλα φτου φτου δεν μας ξενυχταει εκτος απο μερικες φορες!!!

εμενα αυτο μια φορα μου εχει συμβει , συνηθως ξυπνάει μεταξυ 9,00 με 10.00, και το μεσημέρι κοιμάται 2 με 3 ώρες , εννοείται με διαλείμματα ...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

. Τουλαχιστον ο δικος μου δεν εχω παραπονο δεν με ξεγελασε απο την αρχη που τον πηραμε σπιτι φανηκε οτι δεν γουσταρε τον υπνο και αυτο δεν εχει αλλαξει ακομα και σημερα.

χα χα καλό παιδί κ τίμιο :-D

Του Άγγελου του αρέσει ο ύπνος , συνήθως όμως τον ξυπνάει η παλινδρόμηση, καλά όταν ήταν μηνών δεν το συζητώ το΄στανταρ ήταν 20 λεπτά ύπνος το μεσημέρι, κ για να κοιμηθεί λίγο παραπάνω μόνο αγκαλιά... Το βράδυ κοιμοταν πάντα στις 23.00

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ευτυχως ο Μαριος ειναι καλυτερα, του κανω κεφαλοκλειδωμα δυστυχως για να παιρνει τα φαρμακα του. Δεν τα θελει με τιποτα. Οσο για κουνημα δεν το συζητω, μου εχει βγαλει τη μεση και τα χερια. Εχω κανει ομως και κατι ποντικια απιστευτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ευτυχως ο Μαριος ειναι καλυτερα, του κανω κεφαλοκλειδωμα δυστυχως για να παιρνει τα φαρμακα του. Δεν τα θελει με τιποτα. Οσο για κουνημα δεν το συζητω, μου εχει βγαλει τη μεση και τα χερια. Εχω κανει ομως και κατι ποντικια απιστευτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧααααα αν ερθεις Ροδο παντως θα τον κρατησω οσο θες!!!

Στις 9.30 με 10.00 που ξυπνάει θηλάζει, στις 11.30 τρώει φρουτόκρεμα (περίπου 350γρ ) , στις 15.00 που πάει για ύπνο θηλάζει (ενδιάμεσα θα ξυπνήσει 2 φόρές κ θηλάζει) , στις 17.30 με 18.00 τρώει το φαγητό (λαχανικά, με κρέας ή ψάρι ή φακές ή φασολάκια ) και στις 22.00 θηλαζει για να κοιμηθεί. Ουσιαστικά στέρεα γεύματα κάνει 2 , εχω προσπαθήσει αν είμαστε κάπου έξω κ έχει φαει στις 17.00 να του δώσω μια μπανάνα ή ένα γιαουρτάκι κατα τις 21.00 αλλα δεν το θελει .

P7p2p3.pngZQlrp3.png

axxxxxxxxxxxx κοριτσακια μου ποσο σας ζηλευωωωωωωω θελω να παω και εγω καπου οπουδηποτε ακομη και στην διπλανη πολη ετσι για 2-3 μερουλες να ξελαμπικαρουμε λιγο τι πραγμα ειναι αυτο..αλλα χαχαχαχ το καλο πιο 8α ειναι αν εσεις που εχετ ενα ζουζουνι θελετε τρςειλορ εγω θα χρειαστω μαλλον νταλικα να τα κουβαλησω ολα για 3 παιδια χαχαχχαχα πωπω χριστε μου...διπλασια τα παντα...ανια μου τον μικρο θα τον μαγειρευεις εκει στο ξενοδοχειο?ποσες μερες θα καθησετε?θα παρεις και καρεκλακι ταισματος μαζι?γιατι δεν το ταιζεισ στο καροτσι να μην το κουβαλας?ουτοσιαλος το καροτσι δεν νομιζω να μην το παρεις μαζι....

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...