Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου,

ευχαριστούμε για τα περαστικούλια, μάλλον είμαστε λίγο καλύτερα, δεν ξέρω τι έπαθε ο Αγγελάκος μάλλον καμια ιωσούλα τον βρήκε, αλλα έβλεπα ότι από προχτες τη νύχτα πονούσε η κοιλιά του , έτσι του έδινα από χτες χαμομήλι να πιει κ σήμερα έχει κάνει 6 φορές κακά του, λέω καμια γαστρεντερίτιδα είναι αλλα δεν σκέφτηκα η μουρλή ότι μπορεί να του το έκανε το χαμομήλι :roll: . Ελπίζω ότι αυριο θα είνια καλά , ευτυχώς κ σήμερα δεν είχε ούτε δέκατα. Αντε γιατί από τη μία η ίωση από την άλλη η συννεφιά τις τελευταίες μέρες μου έχουν χαλάσει τη διάθεση κ θέλω να φύγω διακοπές :cool:

Εμείς από μπόι είμαστε 81 πόντους κ 10500 βάρος κεφάλι 48 πόντους .

Φιλάκια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι βρε απο το χαμομηλι ειναι μην αγχωνεσαι. Περαστικα, και αντε να γινετε καλα γιατι σας περιμενουν οι παραλιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Μαριος ειναι καλυτερα και εγω χαλια ακομα και μου σπαει τα νευρα μεσα στο κατακαλοκαιρο να ειμαστε ετσι.

Στις διακοπες Ανια πως θα κοιμαται το βλασταρι σου??? Εγω την τελευταια φορα που πηγαμε τριημερο καπου εφτυσα αιμα. Ο Μαριος απο την αλλαγη περιβαλλοντος ειχε τετοια υπερενταση και γκρινια που την δευτερη ημερα που ημασταν σερι αυπνοι και το παιδι εκλαιγε συνεχεια τα μαζεψαμε και φυγαμε.

Καλημέρα κορίτσια,

σήμερα είμαστε καλύτερα, κοιμηθήκαμε κ 3 3ωρα το βράδυ , τέλεια!!!! :mrgreen:

Εχω καταντήσει να κοιμάται ένα τριωρο σερί και να λέω ευχαριστώ ....

Ξεκινήσαμε κατα της 12.00 να πάμε στα Jumbo να κάνουμε κάτι ψώνια που θέλουμε για τις διακοπές κ στη δεύτερη γωνία ο Άγγελος αποκοιμήθηκε, είχε κ το γυαλό ηλίου κ την εκανε μουλωχτά :D, ματαιώσαμε τα ψωνια κ γυρίσαμε σπίτι να κοιμηθεί . Πάω κ εγώ να μαζέψω τίποτα πράγματα σιγα σιγά γιατί δεν μπορώ να τα έχω όλα τελευταία ώρα.

Marco polo το πως θα κοιμηθούμε είναι κ για μένα μεγάλη απορία, η αλήθεια είναι ότι κ εμείς το Πάσχα που φύγαμε τις 3 πρώτες μέρες μέχρι να συνηθίσει ο Άγγελος ήταν σε υπερένταση, μέτά έστρωσε, τώρα ποντάρω στο ότι θα ξεθεώνεται όλη μέρα στη παραλία κ στις κούνιες , θα του πάρω κ πισινούλα μήπως είναι κρύα η θάλασσα, κ θέλω να πιστεύω πως αν κουραστεί θα κοιμάται πιο εύκολα :roll:, (καλού κακού θα πάρω κ τήλιο μαζί μου, τι να κανω η γυναίκα το ψιλομαστουρώνω το παιδί για να κλείσω το ματάκι μου, ελπίζω να μην τον θερίσει...:mrgreen: ) θα δούμε , μόλις γυρίσουμε θα σας ενημερώσω...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας και απο μενα!!!

Ρουλακι και Μρκο πολο μην ξαναδιαβασω τιποτα για τα κιλα των παιδιων σας γιατι ειστε αδικες τα παιδακια σας γεννηθηκαν με χαμηλο βαρος και τα πανε μια χαρα ειναι πιο μικρα απο τον δικο μου και ειναι βαρυτερα και ας ο δικος μου γεννηθηκε πιο μεγαλος .. Για μενα πια εχει σημασια να τρωει το παιδι και δεν με νοιαζει τιποτα πια ουτε να ειναι κοντος ουτε να ειναι χοντρουλης.....

Παντος οσες πατε διακοπες παρτε ενα παρκοκρεβατο μαζι σας .. Εγω θα το παρω τωρα που θα φυγω κανει εκπικτικη δουλεια αλλα ειπαμε ο δικος μου ειναι σκετος αγγελος της νυχτες ....

Ανια μου οταν κοιμηθει το παιδι στο αυτοκινητο ενω παμε καπου δεν επιστρεφουμε σπιτι μεγα λαθος παμε στην δουλεια που εχουμε και δεν εχουμε και το μικρο στα ποδια μας γιατι κοιματε ... Αν παω σε καποιο μαγαζι με τον μικρο ολα τα κανει ανω κατω ενω αμα κοιματε ολα μια χαρα!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Αντε κουκλα μου να περασετε καλα και να διακσεδασετε με το παιδακι σας οσο μπορειτε! Να δεις που θα πεφτει ξερος τα βραδια! Αληθεια? Ιντερνετ θα εχεις να μας ενημερωσεις?

Πελαγιτσα μου ... με ολο το θαρρος δε νομιζω οτι ειναι λαθος να γυρισεις σπιτι αν κοιμηθει το παιδι στο αυτοκινητο! Δεν ειναι καθε παιδακι το ιδιο....και ο Αγγελος θα μπορουσε να χει χασει τον υπνο του και να γκρινιαζει σε ολοκληρη τη βολτα! Αλλα δε καταλαβα καλα...τι εννοεις οτι κοιμαται ο Ωθονακος στο αυτοκινητο και τον αφηνετε μεσα και κανετε τα ψωνια σας?Ειμαι και λιγο ξανθια!

Αχ κοριτσια τα χω παιξει απο χτες κλαιει συνεχεια ειναι απαρηγορητη δε ξερω πια τι αλλο να κανω! Αυτο το κωλοεμβολιο ρε φιλε ειμαι σιγουρη οτι φταιει!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Eιρηνη οχι βρε δεν αφηνω το παιδι το παιρνω μαζι μου τον βαζω στο καροτσι και συνεχιζει τον υπνο του ....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: καλά βρε Πελαγία πολύ γέλασα, αυτό με τον Άγγελο δεν παίζει ούτε μία στο εκατομμύριο. Συνήθως ξυπνάει με το που σταματάει το αυτοκίνητο , στη καλύτερη περίπτωση να κοιμηθεί κανένα τεταρτάκι ακόμα, αν τον σηκώσω κ τον βάλω στο καρότσι θα ξυπνήσει έντρομος :tongue:.

Ομως σήμερα ευτυχώς που γυρίσαμε κ κοιμήθηκε στο κρεβάτι γιατί κοιμήθηκε σύνολο 4 ώρες !!!!! βεβαια ενδιαμεσα ξύπνησε 2 φορες κ θήλασε αλλα ξανακοιμήθηκε.

Ειρήνη μου το ξενοδοχείο έχει wi fi internet αλλα εγω δεν έχω laptop :(.

Πήγαμε το απόγευμα στα Jumbo πήραμε ένα κάρο κουβαδάκια κ σκατουλάκια, βάρκα, πισίνα, σωσίβιο, μας περιμένει τρελό παιχνίδι 8)8):cool:

Ανυπομονώ να φύγω, αλλα έχω βαρεθεί να μαζεύω πράγματα, αδερφάκι μου το μισό σπίτι πρέπει να πάρεις όταν έχεις παιδί , ουφ.

Πάω να βαλω τον Άγγελο για ύπνο (:confused:) για να μαζέψω κ τα δικά μου.

Φιλακια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κοιτα Ανια μου εμενα αν ειναι πολυ κουρασμενος οτι και να τον κανεις δεν ξυπναει οποτε εχω την ευκαιρια!!!

Οσο για το ταξιδη αστο καλυτερα φευγω την αλλη βδομαδα και δεν ξερω τι να πρωτοπαρω μαζι μου αχ!!!

Ανια μου για κανε μια λιστα εδω το τι θα παρεις μαζι σου για το παιδι να συγκρινω λιγο με την δικια μου μπας και ξεχασα τιποτα!!!

Μιας κ είπε η Πελαγία για παρκοκρέβατο επειδή συνήθως διαθέτουν τα ξενοδοχεία να έχετε το νου σας να ρωτάτε αν έχουν μέσα στρώμα γιατί εμείς το χειμώνα σε 2 ξενοδοχεία που πήγαμε είχαν μόνο αυτό το σκληρο που βάζουν στο πάτο :evil: ευτυχώς που ο Άγγελος ούτως ή άλλως θα κοιμόταν μαζί μας ...

Πελαγία εγώ μέχρι τώρα έχω πάρει τα εξής: πάνες, μωρομάντηλα, κρέμα σώματος , κρέμα για την πάνα, σαπουνάκι, ορους για την μύτη , αναροφητήρα , ψαλιδάκι για τα νύχια, χτένα, τσιρώτα για τα κουνούπια, fenistil , depon, σύριγγες, πράσινο σαπούνι για τα ρούχα ΄(μηπως ξεμείνουμε κ χρειαστει να πλυνουμε τίποτα), πετσέτες, σεντόνια, κουβερτούλα, κουνουπιέρα για το παρκοκρέβατο, κουνουπιέρα για το καρότσι , αδιάβροχο για το καρότσι, φωτάκι για τη νύχτα (παίνρω μαζί μου εκείνο που μπαίνει στη μπρίζα) μαγιό , γυαλιά, μπουρνούζι , παιχνίδια, αντιηλιακό, παπούτσια, κάλτσες, καπέλα, πιατάκια, ποτηράκια, κουταλάκια, το multi , μια κατσαρολιτσα, ενα μπρικι, κανένα τήλιο, χαμομήλι (για ώρα ανάγκης :mrgreen:) , καθισματάκι για τη μπανιέρα μαζί με εκείνο το λαστιχένιο που είνια για να μην γλιστράει (κυρίως για να μην ακουμπάει με τα ποδια του στη μπανιέρα, μπλιαχ ) , μανταλάκια, το mp3 με τα αγαπημένα μας τραγουδάκια για το αυτοκίνητο κ την ώρα του φαγητού, το καρεκλάκι φαγητού , τον μίκι, κ φυσικά την τράπουλα να παίζω με τον άντρα μου στο μπαλκόνι όταν ο Άγγελος θα κοιμάται (αν κοιμάται :mrgreen:).

Ξέχασα τίποτα ; αν θυμηθω κ τιποτα άλλο θα το γράψω, ελπίζω να μας χωρέσει το αυτοκίνητο γιατί δεν έχουμε τρέιλερ :mrgreen:, θέλω να πάρω κ ομπρέλα κ 2 ξαπλώστρες γιατί δυστυχως η παραλία του ξενοδοχείου δεν είναι οργανωμένη, (αυτό ο άντρας μου δεν το ξέρει ακόμα.... χα χα),

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Bρε Ανια φορτηγο εχεις??? Που θα μπουν ολα αυτα??????

Παντως και εμεις τα ιδια, αν κοιμηθει στο αυτοκινητο και τολμησεις να τον κουνησεις την εβαψες. Το τηλιο κανει τιποτα??? Εγω του εδινα ενα διαστημα αλλα δεν ειχε καμια διαφορα ο υπνος του.

Διαφημίσεις

Λοιπον, θα σου γραψω και εγω την λιστα μου αυριο που θα παρω το τετραδιο μου απο την μαμα μου ... Αλλα εγω πολλα πραματα που εγραψες δεν τα χρειαζομαι διοτι θα παω στην γιαγια μου!!! :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:

Αλλα την κουνουπιερα για το καροτσι απο που την πηρες?

Εισαι τυχερή , όντως αν μένεις σε σπίτι πολλα δεν τα χρειάζεσαι, την κουνουπιέρα την πουλάνε στα Jumbo , επίσης έχει κ ηλιοπροστασία για το καθισματάκι αυτοκινήτου να το σκεπάζεις όταν μένει το αμάξι στον ήλιο, για να μην καίγεται μετα το παιδάκι ειδικα εκεινα τα μεταλλικα της ζώνης που τσουρουφλάνε :mad:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Mεχρι τις 11 το πρωι εννοεις οτι κοιμοταν το παιδι???? Εγω ποτε θα ζησω τετοιες χαρες καλε??????????????????????????????????????????????

6 παρα 10 καθε πρωι εχουμε εγερτηριο κανονικο. Μετα ξανακοιμαται στις 11 ενα τεταρτο με 20λεπτο.

Σημερα ο μικρος κοιμοταν μεχρι της 11 και ολοι φαγοφηκαν να το ξυπνησω το παιδι!!!

δεν πιστέυω να τον ξύπνησες;:confused:, θυμήθηκα που ήταν ο Αγγελος ημερων κ από τον ίκτερο κοιμόταν συνέχεια κ τον ξυπνούσα να θηλάσει κ έλεγα καλα έτσι θα είνια συνέχεια; όλο θα κοιμάται ; μπουχα χα χα , που να ήξερα :mrgreen:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...