Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eπιτελους μετα απο μερες καθησα να σας διαβασω.Λοιπον μετακομιση δεν εχει γινει ακομη,υπολογιζω στο τελος της εβδομαδας αν πανε ολα καλα με τα μαστορια κ αναλογα κ με το σπιτονοικοκυρη.Στο σπιτι επικρατει ενα χαος με το που μπαινω με πιανει ενα ψιχοπλακωμα αλλα λιγες μερουλες μεινανε.

το σπιτι γινετε τελειο(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου ...που λενε).

Καλα βρε Ρουλα καλοκαιριατικα τι της ηθελες τετοιες αλλαγες;Δεν περιμενες να μεγαλωσουν λιγο τα μικρουλια.

Ποπη τι ωραιο δωματιο που εχει ο Νικολας;Φαινεται λιγο στη μικρη φωτο που εχεις.

Κοριτσια εχει βαλει καμια απο αυτα τα αυτοκολλητα που κολλανε με το νερο;Υπαρχει περιπτωση αν τα βγαλω να μου χαλασουνε τον τοιχο;

Καλα βρε Ευακι θα μας τρελανεις;Απο που θελεις να τα χασεις τα κιλα;Εξξαλλου αν θα αδυνατισεις πιο πολυ τι θα πιανει ο Βασιλης;αυτον δεν τον σκεφτεσαι;χχχαχαχα

Λοιπον κοριτσια στη δουλεια καθε μερα γινεται χαμος,οι κλοπες κ οι διαρρηξεις πανε συννεφο, γι΄αυτο προσοχη,οσες εχετε πορτες ασφαλειας να μην αφηνετε τα κλειδια πισω απο την πορτα γιατι ειναι πιο ευκολο να μπουνε κ οσες δεν εχετε καλα ειναι να βαλετε εστω μια τριαινα,εστω κ λιγο θα σας προστατεψει.Δεν ξερω τι γινεται εκει που μενετε αλλα εδω καθε μερα εχουμε γυρω στις 7-8 και ειναι σχετικα μικρη πολη.

Σοφακι μου το δωματιο το φτιαξαμε μονοι μας με τον αντρα μου ο οποιος εκανε τις τοιχογραφιες(πιανουν τα χερια του) βυθο φυκια σπηλιες κυματα και κολλησαμε και αυτοκολλητα τον Νεμο και τους φιλους του αφου οποιος το βλεπει μας ρωταει ποσα πληρωσατε για να σας το φτιαξουν!!!! ειναι πραγματικα χωρις να υπερβαλω καταπληκτικο...μακαρι να εμενες Αθηνα με το καινουργιο σπιτι θα σου καναμε δωρο την διακοσμηση του παιδικου δωματιου και εσυ για ανταλλαγμα ενα καλο δειπνο μιας και ειμαστε καλοφαγαδες:P:p:p:p

Οσο για αυτα που γινονται εμεις βαλαμε και συναγερμο στο σπιτι γιατι ο αντρας μου εχει αρκετες φορες υπηρεσια τις νυχτες οποτε καταλαβαινεις οτι δεν μου αρκουσε μια πορτα ασφαλειας ακομη και με τον συναγερμο κοιμαμαι με το σπρει πιπεριου κατω απο το μαξιλαρι πολυ φοβιτσιαρα η δικια :mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι θα κανουμε ????προχθες που ειμασταν στις κουνιες μια μαμα που ο γιος της ηταν 4.5 χρονων μου ειπε οτι δεν ειχε κοιμηθει σερι απο τοτε που γεννηθηκε το φανταζεστε????απογοητευτηκα πληρως μου αρεσει που ελεγα μολις μπει σε ενα προγραμμα με τον υπνο να βαλουμε μπρος για δευτερο αλλα δεν εχω και τα περιθωρια ηλικιας να περιμενω 4-5 χρονια για να κοιμηθει!!!!

Πόπη πλάκα κάνεις έτσι :roll: Δεν θέλω ούτε να το φανταστώ ... Σκέφτεσαι να κάνουμε δεύτερο το οποίο να μας λυπηθεί ο Θεός και να κοιμάται μια χαρά κ να ξενυχτάμε ακόμα για τα μεγάλα :mrgreen: . Και αν είναι κ το δεύτερο ξενύχτικο κ δεν κοιμάται κ ξυπνάει την ώρα που αποκοιμιέται ο Άγγελος κ εναλλαξ, πάει δεν θα κοιμάμαι όλη νύχτα, ζόμπυ ...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχ Εγω και οι μεγαλες μου κουβεντες.... πριν λιγο γυρισαμε απο τον παιδιατρο οπου καναμε το μαντου και το ΜΜR ....... με πιασε ενας φοβος ενας κρυος ιδρωτας, αλλαξα 15,000 χρωματα και ρωταω δηλα τον παιδιατρο μα γιατρε μου μετα τους 18 μηνες νομιζα θα το κανουμε......μου λεει μη φοβασαι μπορουμε να της το κανουμε και τωρα! Μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου περασαν χιλιες σκεψεις και τελικα κατεληξα ....."Γιατρος ειναι και ειναι και καλος! Αυτος ξερει καλυτερα απο σενα χαζοβιολα γι αυτο σταματα να σκεφετσαι χαζομαρες...ηρθε ο ανθρωπος να σου πει πως συμπληρωνουν το Ε9??? Εσυ τι πεταγεσε!!!???"

Αυτος ηταν ενας απλος καθημερινος διαλογος με τον εαυτο μου για να ηρεμησω και να μη σοριαστω εκει μπροστα του απο το φοβο μου!!!!

Ας ελπισουμε να μη μου κανει ουτε πυρετο!

Ανια??? Θες δευτερο??? Κοιτα να δεις που αν ερθει με το καλο θα ειναι πολυ ησυχο...ετσι εχω ακουσει....οταν ενα παιδακι ειναι πολυ ησυχο ή πολυ ζωηρο, το επομενο ειναι ακριβως το αντιθετο απο το πρωτο! Μου το πε μια γιαγια προχτες στις κουνιες!

Χαχαχαχ βρε συ Ποπη πολυ γελασα με το σπρει πιπεριου ...... εγω απλα δε κοιμαμαι αμα λειπει η κολονα του σπιτιου!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Ειρήνη μην αγχώνεσαι , όλα τα παιδιά στην ηλικία αυτή τη κάνουν το MMR οι παιδίατροι σπάνια αναλαμβάνουν την ευθύνη να σου πουν να το κάνεις αργότερα. Τώρα αφού το έκανες μην σκέφτεσαι τίποτα. Αλλα πέρα απο το εμβόλιο εγώ μέχρι πριν λίγους μήνες όποτε πήγαινα τσακωνόμουνα σχεδόν με την παιδίατρο, δεν είμαι της αποψης "ό,τι πει η παιδίατρος" και δεν το κάνω για να της κάνω την έξυπνη αλλα πιστέυω πως την τελική ευθύνη για το παιδι μου την έχω εγω. Τώρα πια με έχει μάθει κ δεν μου αντιμιλαει, το χώνεψε ότι θα θηλάζω όσο θέλω , ότι δεν θα του δώσω κρέμα βανίλια κ άλλα κ μην σας πω ότι πολλες φορές μου έχει πει "καλά κάνεις" και μου έρχεται να της πω στην αρχή άλλα μου έλεγες. Το ίδιο κ με το εμβόλιο αφού είδε ότι δεν είμαι διατεθιμένη να το κάνω μου ειπε κ αυτη καλύτερα αργότερα.

Δεύτερο μωρό δεν ξέρω αν θέλω ακόμα , είμαι λίγο κουρασμένη είνια η αλήθεια, αλλα όπως είπε κ η Πόπη δεν έχω κ το περιθώριο να περιμένω 4 - 5 χρόνια... Από την άλλη σκέφτομαι πως αν μέινω θα κάτσω σπίτι πάλι οπότε θα χορτάσω κ τον Αγγελάκο μου. Θα δούμε μετά το καλοκαίρι θα το ξανασκεφτώ :rolleyes:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Bιαστηκα να μιλησω μετα τον πυρετο της ιωσης ακολουθησε λαρρυγιτιδα και ο Μαριος και εγω ειμαστε σε αθλια κατασταση. Καταρρεω οπου ναναι.

Ευχαριστω κοριτσια, οντως τα ματια του γιου μου ειναι ζαλαδα!!!!!!!!!!!! Ειναι τοσο εντονα μπλε που δεν μπορεις να τον κοιταξεις πολυ ωρα χωρις να ζαλιστεις!!!!!! Δυο τεραστιες μπλε θαλασσες ειναι το αγορι μου!!!! Στην φωτογραφια δεν φαινονται καθολου οπως ειναι πραγματικα. Και ακομα απορουμε απο ποιον τα πηρε αυτα τα ματια.

Ανια χαρα στο κουραγιο σου να σκεφτεσαι για δευτερο με τοση αυπνια. Εγω δεν μπορω να κανω αλλο παιδι αλλα και να μπορουσα ειμαι τοσο χαλια απο την αυπνια που δεν νομιζω οτι θα τα εβγαζα περα. Αν μπορουσα θα ηθελα πολυ σε δυο τρια χρονια αν μεχρι τοτε αποφασιζε ο Μαριος να κοιμηθει λιγακι.

Marco polo μαλλον από μένα τα πήρε τα μάτια, :mrgreen: , και εγώ έχω έντονα μπλε ματια αλλα ο Αγγελάκος δεν καταδέχτηκε να τα κληρονομήσει :(, δεν πειράζει γερό να είναι , αν και σήμερα το βράδυ έκανε πυρετό :(.

Ηταν από χτες κάπως ζεστούλης αλλα τα βράδυ είχαμε ολονυχτία. Κοιμήθηκε στις 22.00 μέχρι τις 2.00 είχε ξυπνήσει 5 -6 φορές , στις 2.00 ξύπνησε τελειως δεν ήθελε ούτε να θηλάσει , ούτε αγκαλια, μια νιαούριζε μια έκλαιγε, στο τελος έκανε κακα , έπιε γάλα κ κοιμήθηκε στις 4.30, από τις 7.30 έχει ξυπνήσει κ τον κουνάει ο άντρας μου όποτε τον ακουμπάμε στο κρεβάτι κλαίει, αυτα που έκανε όταν ήταν μηνών :( . Τι να έχει πάθει; τον πονάει η ΄κοιλια του απ΄ ότι κατάλαβα, φοβήθηκα μήπως κόλλησε καμια γαστρεντερίτιδα αλλα δεν έχει διάρροια. Αχ αυτή η παιδική χαρά που πάει κ αγκαλιάζει όποιο παιδί βρει μπροστά του :mad:

Εχω 3 βράδια να κοιμηθώ , δεν με βλέπω καλά :roll:

Το δεύτερο το θέλω κάποια στιγμή για να έχει ο Αγγελάκος παρέα, και δεν εννοώ μόνο τώρα στο να παίζει αλλα αργότερα στη ζωή του, δεν θέλω να μείνει κάποια στιγμή μόνος... Αλλά με τα γυμνάσια που μου κάνει δεν το βλέπω ....

Ακούω ησυχία , πάω να δω μήπως τον κοίμησε κ κλείσω κ εγώ τα ματάκια μου,

Marco polo περαστικά μας και καλη δύναμη ;)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Αχ βρε Ανια περαστικα και σε εσας, και εμεις απο την παιδικη χαρα μαλλον το αρπαξαμε. Καλο κουραγιο και αντοχη. Δεν κοιμουνται που δεν κοιμουνται τα δικα μας οταν ειναι και αρρωστα αστα να πανε.

Και εγω αν δεν ειχα θεματα υγειας σιγουρα θα επιχειρουσα δευτερο σε καποια χρονια. Με στενοχωρει πολυ να μην εχει ενα αδερφακι διπλα του στη ζωη.

Και ευχαριστω που μου ελυσες την απορια, εσυ εισαι υπευθυνη τελικα για τα ματια του γιου μου,χα!!χα!!!

Γεια σαααας! Τι κανετε?

Βρε κοριτσια...για πειτε λιγο διαστασεις των ζουζουνιων σας.... η δικια μου ειναι 78 και 10.200...γιατι μου φαινεται οτι δε πηρε τιποτα σε σχεση με αλλες φορες....?Μεσα σε 2 μηνες πηρε 1 ποντο σε υψος και περιμετρο κεφαλιου και γυρω στα 800 γρ σε βαρος!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Kαλησπερα!!!!

Λοιπον δεν ειμαι εγκυος, δεν πειραζει ετσι και αλλιως αυτο το μηνα ηθελα να παω οδοντιατρο και εχω και ταξιδι...

Εμενα κοριτσια ξυπναει αλλα ειναι τοσο ηρεμος σχεδον ποτε δεν κλαει απλα γρινιαζει λιγο τον βαζω στο στηθος και κοιματε , απλα τωρα εχουμε αρχισει το μπιμπερο δεν το θελει οταν ειναι να παε για υπνο το θελει οταν ειναι ξυπνιος και ηρεμος , τον βαζω στο μαξιλαρι του καναπε και εκει το πινει...

Ειρηνη ο δικος μου ηταν πριν 20 μερες καπου εκει 9κιλα και στο διαβατηριο που τον μετρησαμε στο αστυνομικο τμημα ηταν 77 ποντους , don't worry μια χαρα ειναι η κουκλα σου ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Γεια σαααας! Τι κανετε?

Βρε κοριτσια...για πειτε λιγο διαστασεις των ζουζουνιων σας.... η δικια μου ειναι 78 και 10.200...γιατι μου φαινεται οτι δε πηρε τιποτα σε σχεση με αλλες φορες....?Μεσα σε 2 μηνες πηρε 1 ποντο σε υψος και περιμετρο κεφαλιου και γυρω στα 800 γρ σε βαρος!

Kαλημερα Ειρηνακι μου και εμεις αυτον τον μηνα δεν πηραμε υψος ειμαστε 80ποντους και απο βαρος απο 9900 πηγαμε 10200 μονο 300gr δεν πειραζει ομως γερα να ειναι και ολα τα αλλα γινονται......πολλα πολλα φιλια

Χα χα εμένα είναι κοντόχοντρος , 75 πόντους τον προηγούμενο μήνα και 10700.. Παίρνει σταθερά 1 πόντο το μήνα..Πάντως δε νομίζω πως όλα αυτά έχουν σημασία, ο άλλος μου γιος ήταν 12 μηνών 81 πόντους και όταν τον μετρήσαμε 2 χρονών ήταν μόνο 83! Τώρα είναι μέτριος προς το ψηλό σε σύγκριση με τα άλλα παιδιά!

WlXFp3.png

FKNj.png

Kαι μενα ο δικος μου ειναι 83 ποντους και 10 κιλα, σαν σουβλι. Που να του κατσει γραμμαριο που ειναι σαν να εχει καταπιει κομπρεσερ, ακομα και οταν τρωει κουνιεται σαν να εχει καταπιει σεισμο. Ολη την ημερα κινηται διαρκως.

Ευχαριστω Πελαγια για τα περαστικα. Μακαρι να τα καταφερουμε να ερθουμε Ροδο το καλοκαιρι. Αν και ο αντρας μου φετος δεν θελει να παμε καθολου σε νησι λογω του παιδιου προτιμαει καπου οδικως.

για σας κοριτσακια μου.........τι κανετε? περαστικουλια σας μαρκοπολο και ανια μου..αμαν πια αυτες οι παλιο αρρωστιες ιουνιος μηνας πηγε και ακομη....τι θα γινει πια αυτο χαλι δεν τολμας να βγεις εξω με τα παιδια και τζουπππ ηρθε και εκατσε!!!!

οντος μαρκοπολο το αγορακι σου εχει ματαρες ειναι οπως το ειπες 2 γαλαζιες θαλασες σαν της ανηψιας μου....και η πριγκιπισουλα μου εχει γαλανα αλλα περισοτερο παει στο γκριζογαλανο...αχχχχχ τρελομανες!!!!

εμεις απο υγεια καλα ειμαστε (φτου φτου)ολοι μερα κο@ο δεν βαζουμε κατω αλλα και η γκρινιες πανε συνεφο!!!

η προσαρφμογει στο καινουργιο δωματιο εχει αποδεχτει θετικα ευτχως κοιμουντε μια χαρα και τα 3 τα πιτσουνακια μου και ολη νυχτα παιζει ενδοεπικοινωνια μπας και με πιασει κανενα βαρυ πυροβολικο αλλα μπααα να ετσι για περρισοτερη σιγουρα!!!

απο διαστασεις εμεις ειμαστε απο τα μινιον ειδικα η κορη μου...την τελευταια φορα που τη ζυγισαμε ηταν 8700 κιλα και 79 ποντους και ο δημητρης 9400 κιλα και 79 ποντους!!!ειμαστε ψηλα παιδια σχετικα αλλα αδυνατουτσικα!!!!γερα να ειναι και ας βαζουν και λιγο ο μεγαλος μου μεχρι και πριν μισο χρονο που ηταν 3,5 χρονων ηταν 15,5 κιλα και μεσα σε 6 μηνες πηρε 1,5 κιλο εχει γινει 17 ολη τη μερα να τον κυνηγαω να φαει και με τα χιλια ζορια τις περισοτερες φορες ειναι με 2 ποτηρια γαλα ολη μερα και καμια χαζομαρα!!!!αλλα ας ειναι γερα και τα υπολοιπα θα στρωσουν οταν μεγαλοσουνε λιγακι...κοριτσαρες μου σας φιλω παω να απλωσω το κορμι μου γιατι ειμαι πτωμα!!!!φιλιαααααα:-D:-D:-D

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...