Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι κάνεις Πόπη;

Χαίρομαι που είναι καλά ο Νικόλας, σίγουρα κ οι επόμενες εξετάσεις θα βγουν μια χαρά ;)

Εγώ δεν μπορώ να σου μιλήσω για σερί γιατι όπως γνωρίζεις η λέξη αυτη ειναι αγνωστη κ σε μενα. Χτες με ξυπνούσε ο άτιμος κάθε ΄μία ώρα, και το ωραίο είνια οτι τις περισσότερες φορές δεν ήθελε να θηλάσει, χαζοέκλαιγε, τον κουνούσα κ ξανακοιμόταν. Ο καρπός μου πάντως έχει πλέον πρόβλημα από το βάρος του Αγγελου....

Σε μια εβδομάδα φεύγουμε για τις πρώτες μας διακοπές για φέτος, πάμε Φοινικούντα !

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax τι καλα....να περασετε πολυ πολυ ωραια και να τον παισει τον αγγελο το κλιμα και να κοιμηθει μια ολοκληρη νυχτα!!!!!!

Ποπακι ολα καλα με τον Νικολα σου βλεπω......να μην ανησυχεις καθολου! Ευτυχως παει περασα!

Ευη μας κοροιδευεις???? Μιλας εσυ για κιλα που εισαι Θεα???? Φτου Φτου κιολας! Και θα μπαινει το φουστανι και θα καθεται κι ωραια! Τι θες και το στενευεις παραπανω??? Ακουω μετα αυτη τη λέξη και μου ρχεται μια δυσφορια!

Αλλα ειπαμε Ανια για τις πλαζ.....η θαλασσα ανηκει στα ψαρια της!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Πελαγια μου τι διαβαζω το σκαρωσατε το σπορακι σας? με το καλο ευχομαι εαν οντως εισαι γκαστρουδω και να πανε ολα καλα!!!

Μπισκοτακι μην τρελαινεσαι με τις αλλες μανουλες στο κατω κατω και αυτες οπως εσυ και οπως και ολες μας καμαρωνουμε για τα παιδια μας και τα επιτευγματα τους!!!!

Σοφακι τι εγινε μετακομισες στο καινουργιο σπιτι???

Καποια κοριτσια συναντηθηκατε τι καλα εγω με την Ανια ειχαμε μιλησει καποια στιγμη αλλα μειναμε στα λογια ισως καταφερουμε να τα πουμε ελπιζω ,αλλα εδω στην Αθηνα οι ρυθμοι ειναι τοσο εντονοι που δεν προλαβαινεις ουτε να......

Ειρηνη εισαι μια κουκλα και εσυ και η κορακλα σου διαφωτισε με σε κατι ...εισαι συγγενεις με καποια κοπελα απο το φορουμ???

Μαρκο Πολο πως παει ο Μαριακος???

Πολλα φιλια σε ολες σας:P:p:p

Ευχαριστουμε ποπη μου...... η Μαρια-nmeb η δικια μας δηλαδη Μαρια εδω στις μανουλες απριλιου ειναι η αδερφη του αντρα μου! Κουνιαδα μου δηλαδη(νομιζω δε τα παω καλα με αυτα!) τα παιδακια της Μαριας ειναι τα μοναδικα πρωτα ξαδερφακια της Βαλια μου.....μιας και που εγω δεν εχω αδερφια

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

O Mαριος ειναι καλυτερα επεσε ο πυρετος και μαλλον ηταν απλη ιωση, σημερα αρρωστησα εγω με κολλησε το βλασταρι μου μαλλον και ειμαι χαλια. Και δεν μπορω να ξεκουραστω καθολου καθως ο Μαριος βρηκε τον εαυτο του ξανα και τρεχει ακαθεκτος περα δωθε.

Ποπη μια χαρα ο Νικολας μπραβο!!!!!!

Και εμεις στον χρονο πανω καναμε αιματολογικες και ηταν μια χαρα, καναμε και ηλεκτροφορηση και πηρε απο μενα το στιγμα το βλασταρι μου. Τιποτα αλλο δεν πηρε απο μενα αυτο βρηκε να παρει γαμωτο?????

Πελαγια εκανες την εκπληξη????? Με το καλο, ευχομαι αν τελικα εισαι εγκυουλα!!!!!!!!

Οσο για υπνο σερι, τι ειναι αυτο???? Κατι μου θυμιζει απο μια προηγουμενη ζωη. 13 μηνες δεν εχω κοιμηθει ουτε ενα βραδυ σερι.

Ανια καλες διακοπες, ζηλευω τρελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πόπη και Ανια,

δοκιμάσατε να αφήσετε ένα βράδυ μόνα τα αγόρια σας για να δείτε αν θα κοιμηθούν ή αν θα ξυπνήσουν και θα σας ζητάνε??

Εγώ τυχαία το διαπίστωσα....

Όταν ένα βράδυ κατά τις 2 ξύπνησε και δεν είχαμε ξαπλώσει ακόμα, ψιλογκρίνιαξε και μετά ξανακοιμήθηκε!

Αν με έβλεπε θα σηκωνόταν όρθιος και θα έκλαιγε μέχρι να τον πάρω...

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Έχεις δίκιο, όταν είμαι πτώμα δεν ακούω τίποτα και λέω στον εαυτό μου το πρωί ωραία κοιμηθήκαμε!

Άλλες φορές πάλι τον ακούω που ψιλονιαουρίζει αλλά βαριέμαι να σηκωθώ και μετά από λίγα δεύτερα κοιμάται πάλι

Άρα το συμπέρασμα είναι ότι σχεδόν κάθε βράδυ ξυπνάει και ξανακοιμάται μόνος του

Μόνο τώρα τελευταία με τα δοντάκια του κλαίει και δε σταματά αν δε πάω αλλά που θα πάει θα περάσει και αυτό το στάδιο

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

AXXX κοριτσια καλσπερα και απο εμενα την ταλαιπωρη μανα που την παλευουμε με το ζορι...εκτος το οτι αρχισανε τα ζουζουνια να ζοιρευουνε πολυ ,να μην καθοντε πουθενα,να κλαινε και να γκρινιαζουνε ολη μερα ειτε ειναι στο παρκο ειτε στο καροτσι ειτε κατω να 8ελουνε την αγγαλια της μανουλας συνεχεια ,να ερχοντε στα ποδια μου και τα 2 να με τραβολογανε...και συνχρονως να εχω εναν σωτηρη ο οπιος μονιμως θα θελει παιδακια θα 8ελει να πηγαινει βολτα οτιδηποτε ωρα και να ειναι,να μην τρωει και να μην κοιματε μεσημερι ουτε καν να αραζει στην τβ για να χαλαρωσει μπας και καταφερω πλεον να κανω καμια δουλεια γιατι για μενα πλεον ο μεσημεριανος ο υπνοςς εδω και 1 χρονο ειναι ειδος πολυτελειας!!!!Σαν δε με φτανανε ολα αυτα με επιασε μια ταση για αλλαγη στο σπιτι και φαγωθηκα να αλλαξω τα δωματια τα οπια θα επρεπε να μεταφερω το παιδικο στην κρεβατοκαμαρα μας και το αντιθετο....που σημενει αδειασμα 3 4φιλες ντουλαπες πανω κατω ξεσυναρμολογιμα ολες τους και τα κρεβατια μας επισης συν ολα τα πραγματα γενικως που υπηρχανε μεσα στα δωματια (παιχνιδια,συρταριες ,κομοδινα.καφρεφτης κτλ)ολα στο σαλονι συν το παρκο το καροτσι τα ποδιλατα κτλ...αλο να τα λεο αλλο να τα βλεπετε..χορια κουβερτεσ παλοματα και δε συμαζεβετε...και ολα αυτα κοριτσια μονη μου με τον αντρα μου..αφηστε που τωρα καταλαβενω την καημενη τη σοφια με τη μετακομηση αλλα μονο που εκεινη καπιες φορες τα παει και στη μαμα της καιψ μπορει να τα κανει εμ την υσιχια της...επρεπε να καθησω να ξεδιαλεξω ολα τα ρουχα των παιδιων να βγαλω αυτ5α που μικρινανε α<αυτα που ειναι του μεγαλου και θα τα βαλει αργοτερα ο μικρος αλλα δεν του κανουμε ακομη και ολα αυτα να τα πακεταρω σε κουτες που πηγα και μαζεψα απο τα μπακαλικα και τα τακτοποιησα μεσα και εγραφα σε καθε κιβωτιο τι ειναι και πιας ηλικιας πχ..καλοκαιρινα 1-2 χρονων κτλ...με τα μικρα να κλαινε ολη μερα και με το μεγαλο να μη μαζευετε στο σπιτι και να τον κυνηγαω στη γειτονια ...αφου ζω κοριτσια ακομη παλι καλα!!!ευτυχως σχεδον τελιωσα τα χοντρα τουλαχιστον!!!Σημερα πρωτη φορα θα κοιμηθουνε τα καμαρια μνου και τα 3 μαζι στο δωματιο τους!!!!αντε να δουμε....οσο για τον υπνο τους ποπη εμενα ξυπνανε καθε βραδυ απο 1-7,8 φορεσ για πιπιλα εχω να κοιμηθω σερι απο τοτε που ημουν 5 μηνων εγκυος στα μωρα!!!

Οσο αφορα για τις εξετασεις θυμαμαι οτι στο σωτηρη μου μολις ειχε χρονισει μας ειχε βαλει και καναμε αιματολογικες αλλα περισοτερο πιστευω γιατι ηταν πολυ αφαγος και ακομη ειναι για σιδηρο αιματοκριτη και οντως ειχε και συνεχιζει να εχει πολυ χαμηλο....

εμεις καναμε προχθες εμβολιο και ρωτησα και εγω τον παιδιατρο για το μμρ και μου ειπε ας το κανουμε μετα το καλοκαιρι καλυτερα με λιγοερες ζεστες κατα τον 10το οσο για το τσουτσουνι του μικρου του το ειπα και το ειδε και ειναι σχεδον τελιως κλειστο...¨( ειπε θα μας δωσει μια αλοιφη και αν δεν ανοιξει καθολου θα του κανουμε επεμβαση σε ουρολογο!!!αμαν πια!!!

πελαγιτσα μακαρι να ειναι ολα οπως νομιζεισ!

μαρκοπολο περαστικουλια σας

ανια μου αντε με το καλο οι διακοπουλες να περασετε τελια

ειρηνακι μου εω ρο ειπα οτι ειστε 2 κουκλες μαμα και κορη φτου σας!!!

μαρακι μου τι καλα που τα εβαλες και εσυ μαζι!!!

σορρυ κοριτσια για το μακροσκελες κατεβατο μου αλλα ηθελα να ξεθυμανω ειμαι ψωφια στην κουραση μολις εκανα ενα μπανακι και εκατσα να σας διαβασω οπως καθε μερα και ειπα αντε ας κανω ενα κουραγιο να σας γραψω πολλα φιλακαι σε ολες σας!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Eπιτελους μετα απο μερες καθησα να σας διαβασω.Λοιπον μετακομιση δεν εχει γινει ακομη,υπολογιζω στο τελος της εβδομαδας αν πανε ολα καλα με τα μαστορια κ αναλογα κ με το σπιτονοικοκυρη.Στο σπιτι επικρατει ενα χαος με το που μπαινω με πιανει ενα ψιχοπλακωμα αλλα λιγες μερουλες μεινανε.

το σπιτι γινετε τελειο(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου ...που λενε).

Καλα βρε Ρουλα καλοκαιριατικα τι της ηθελες τετοιες αλλαγες;Δεν περιμενες να μεγαλωσουν λιγο τα μικρουλια.

Ποπη τι ωραιο δωματιο που εχει ο Νικολας;Φαινεται λιγο στη μικρη φωτο που εχεις.

Κοριτσια εχει βαλει καμια απο αυτα τα αυτοκολλητα που κολλανε με το νερο;Υπαρχει περιπτωση αν τα βγαλω να μου χαλασουνε τον τοιχο;

Καλα βρε Ευακι θα μας τρελανεις;Απο που θελεις να τα χασεις τα κιλα;Εξξαλλου αν θα αδυνατισεις πιο πολυ τι θα πιανει ο Βασιλης;αυτον δεν τον σκεφτεσαι;χχχαχαχα

Λοιπον κοριτσια στη δουλεια καθε μερα γινεται χαμος,οι κλοπες κ οι διαρρηξεις πανε συννεφο, γι΄αυτο προσοχη,οσες εχετε πορτες ασφαλειας να μην αφηνετε τα κλειδια πισω απο την πορτα γιατι ειναι πιο ευκολο να μπουνε κ οσες δεν εχετε καλα ειναι να βαλετε εστω μια τριαινα,εστω κ λιγο θα σας προστατεψει.Δεν ξερω τι γινεται εκει που μενετε αλλα εδω καθε μερα εχουμε γυρω στις 7-8 και ειναι σχετικα μικρη πολη.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Ο ρε Σοφια μας φοβησες!! Τι να μη τα βαζουμε πισω απτη πορτα..?? Εγω τα βαζω και καθετα απο τη κλειδαρια και καλα..να μη μπαινει αλλο κλειδι!!

Αχ ρε κοριτσια ευχαριστω για τα κοπλιμεντα αλλα οντως ειναι περιεργο να βλεπεις το σωμα σου να αλλαζει και να μην εισαι πια..να το πω..50 κιλα..

Τελοσπαντων ...με εχει πιασει μαι αμικροκαταθλιψη αλλα θα μου περασει...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Οταν εχεις πισω απο την πορτα ασφαλειας κλειδι οπως και να ειναι το αντικλειδι που εχουν τους βοηθαει να γυρναει πιο ευκολα ενω αν δεν εχεις καθολου δεν ανοιγει η πορτα με τιποτα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Α ξεχασα να σας γραψω,πως εδω κ μια βδομαδα εχω τα μωρα στη μαμα μου,ουτε που μας ψαχνουν γιατι πρωι -απογευμα πηγαινουν στο παρκο κ ο μεγαλος σε οποιον το ρωταει λεει πως δεν θελει να γυρισει στην Κατερινη.

Παντως ευτυχως εχω τη μαμα μου εστω κ λιγο μακρια γιατι αλλιως μετακομιση δεν επροκειτο να γινει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ax τι καλα....να περασετε πολυ πολυ ωραια και να τον παισει τον αγγελο το κλιμα και να κοιμηθει μια ολοκληρη νυχτα!!!!!!

Μακάρι Ειρήνη μου, γιατί από χτες δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει, δεν θα το πιστέψετε ξυπνάει καθε μίσή ώρα :?

Καποια κοριτσια συναντηθηκατε τι καλα εγω με την Ανια ειχαμε μιλησει καποια στιγμη αλλα μειναμε στα λογια ισως καταφερουμε να τα πουμε ελπιζω ,αλλα εδω στην Αθηνα οι ρυθμοι ειναι τοσο εντονοι που δεν προλαβαινεις ουτε να......

Ναι βρε συ Πόπη ωραία θα είναι να συνταντηθούμε, αλλα όπως το λες τρέχουμε κ δεν φτάνουμε... Οταν γυρισουμε απο διακοπες θα φροντίσω να το κανονισούμε ;)

O Mαριος ειναι καλυτερα επεσε ο πυρετος και μαλλον ηταν απλη ιωση, σημερα αρρωστησα εγω με κολλησε το βλασταρι μου μαλλον και ειμαι χαλια. Και δεν μπορω να ξεκουραστω καθολου καθως ο Μαριος βρηκε τον εαυτο του ξανα και τρεχει ακαθεκτος περα δωθε.

Περαστικά σε σένα αυτή τη φορά marco polo κ ελπίζω να είναι τα τελευταία που σου γράφουμε ;). Τι ματάρες είνια αυτές που έχει ο γιόκας σου :D

Πόπη και Ανια,

δοκιμάσατε να αφήσετε ένα βράδυ μόνα τα αγόρια σας για να δείτε αν θα κοιμηθούν ή αν θα ξυπνήσουν και θα σας ζητάνε??

Όταν ένα βράδυ κατά τις 2 ξύπνησε και δεν είχαμε ξαπλώσει ακόμα, ψιλογκρίνιαξε και μετά ξανακοιμήθηκε!

Προσωπικά πρέπει πρώτα να κάνω την αρχή κ να τον κοιμίζω στο κρεβάτι του γιατί προς το παρών κοιμάται στο δικό μας, αλλα τώρα που μάλλον έχω πάθει τενοντίτιδα κ ο Άγγελος ξυπνάει εκατό ΄φορές τη νύχτα χλωμό το κόβω να τον πηγαινοφέρνω στο κρεβάτι του. Η αλήθεια είναι ότι κάποια βράδυα και ο δικός μου ξυπνούσε , χαζογκρίνιαζε κ ξανακοιμοταν αλλα τώρα ξυπνάει κ αν δεν τον ξανακοιμήσω βάζει τα κλάματα κ ξαγρυπνάει... Να δουμε τι θα κάνω όταν ξεκινήσω τη δουλεια ...

Ο ρε Σοφια μας φοβησες!! Τι να μη τα βαζουμε πισω απτη πορτα..?? Εγω τα βαζω και καθετα απο τη κλειδαρια και καλα..να μη μπαινει αλλο κλειδι!!

Εγω έχω ακούσει ότι όταν έχεις το κλειδί ανοίγουν τη πόρτα με μαγνήτη που το βάζουν απ΄ εξω κ γυρνάνε το κλειδί και από τότε κ εγώ το βγάζω. Ο σύρτης είναι καλή λύση .

Ρουλάκι σε θαυμάζω κ μόνο που τα διάβασα κουράστικα, ήρωας!

Πάω να φάω κάτι μήπως κ χάσω κανενα κιλό :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλάκια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Πόπη και Ανια,

Μαρακι μου καλημερα εννοειται οτι εχω δοκιμασει να τον αφησω, ποτε δεν σηκωνομαι με το πρωτο νιαουρισμα τον αφηνω λιγο και εαν δω οτι αρχιζει το κλαμα τοτε παω......τι θα κανουμε ????προχθες που ειμασταν στις κουνιες μια μαμα που ο γιος της ηταν 4.5 χρονων μου ειπε οτι δεν ειχε κοιμηθει σερι απο τοτε που γεννηθηκε το φανταζεστε????απογοητευτηκα πληρως μου αρεσει που ελεγα μολις μπει σε ενα προγραμμα με τον υπνο να βαλουμε μπρος για δευτερο αλλα δεν εχω και τα περιθωρια ηλικιας να περιμενω 4-5 χρονια για να κοιμηθει!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...