Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια!! ΚΑλα ρε Πελαγια πότε προλαβες παιδακι μου...λες και σε πηραν τα χρονια και βιαστηκες!!? Μπραβο μπραβο!!

Εμεις μεστη γκρινια το πρωι..επαθε υπερκοπωση το παιδι χτες ολη μερα στο παρκο τρεξιμοοοοοο οοολληηη την ωρα να κρυβεται στους θαμνους να κανει τσα..ο πανικος!! Αλλα ομαδικο παιχνιδι τιποτα ακομα...ειμαι τρελλος μαμακιας! Δεν ανησυχω ομως βλέπω το Denver με το χρυσο μου και μια χαρα τα κανουμε ολα!!

Ειρηνακι τι κανει η κουκλιτσα??!! Πηγατε βολτα στη Ρουλα!!?? Τέλεια!! Κι εγω μετραω τις μερες για Κρητη!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4146325&l=b393f12747&id=756063207

Επειδη εχω κλειδωμενες καποιες φωτο στο φεις και δε ξερω αν μπορειτε να τις δειτε!! Σας στελνω αυτο!

Καλα ειναι μπισκοτακι μου το κοριτσακι μου.....γλωσσα δε βαζει μεσα

το τι λεει το στομα της....χτες μου λεει μαμα κοιτα! Αρπαζει το πηρουνι και το χωνει ολο στο στομα με μια πατατα! Εμεινα! Λεω δε μπορει αν ειπε αυτο που ακουσα δεν ειναι δυνατον......μαλλον μου φανηκε

ε.... δε σταματησε συνεχει φωναζει μαμα κοιτα μαμα κοιτα

ασχετα ετσι μονη της

καπου ακουσε το κοιτα και της εκαστε ωραια!

Αγορι ειναι ο Λοης κολλημενος στη μανουλα θα ειναι!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Εμας μην δει τον σκυλο το φτυνει για τον σκυλο και γελαει!!!

Χα χα αυτό θα πει φιλόζωος!!!

Διαμαντάκι, εμένα ο μικρός περπάτησε 11 μηνών αλλά ο πρώτος μου γιος περπάτησε 17-18 μηνών! Αυτό που γενικά ισχύει είναι πως περπατάνε μετά τους 12 μήνες και απο ότι ακούω τα περισσότερα περπατούν γύρω στους 14 μήνες...αλλά ακούω και για πολλά παιδάκια που δεν περπατούν πριν τους 18 μήνες οπότε με τίποτα δεν χρειάζεται να ανησυχείς!

Εγώ δεν κατάλαβα καλά??? γιατί μου φάνηκε πως η Π ΕΛΑΓΊΑ είπε πως δεν είναι έγκυος..

WlXFp3.png

FKNj.png

Πριν λίγο ξύπνησα και έχω μια διάθεσηηη.....

Δεν μπορώ να συνέλθω....

Και μια ένσταση!!!

Δεν μπορούν να εφεύρουν ένα μηχάνημα που να ρουφάει όοοολη τη σκόνη και ταυτόχρονα να τακτοποιεί???:confused:

Για να μην μιλήσω για πλυντήριο σιδερωτήριο.....:evil:

Ε, ρε που πάμε.....

Αχ βρε Μαράκι μου, σε συμπονώ , ένας λόγος που φοβούμουνα να θηλάσω είναι αυτα που μπορείς να πάθεις κ ο πόνος που τα συνοδεύει, ευχομαι να περάσει γρήγορα, απ΄ ότι θυμάμαι είχα διαβάσει ότι πρέπει να αποφεύγεις τελείως τη ζάχαρη γιατί ο μυκητας τρέφεται απ αυτη κ δεν υποχωρεί. Υπάρχει κ κάποιο φάρμακο , νομίζω βότανο είνια , που μπορείς να πάρεις.

Σ' ευχαριστώ ania μου!!

Ναι, ειδικά τη ζάχαρη πρέπει να κόψεις...

diamantaki σίγουρα ήσουνα χειρότερα από μένα...

Πως άντεξες??!!

Ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα αλλιώς σκεφτόμουνα να πάρω χάπια για να κόψω το γάλα....

Τώρα είμαι στο στάδιο του αποθηλασμού.

Κόψαμε τους μεσονύχτιους θηλασμούς εδώ και μια εβδομάδα και σε μια εβδομάδα, περίπου, θα κόψουμε και τον βραδυνό για 2 βδομάδες και μετά κάθε πρωί μέρα παρα μέρα....

Και 'γω νομίζω πως δεν είναι πρόβλημα που δεν περπάτησε ακόμα η μικρή σου!

Αφού κάνει βηματάκια, απλά φοβάται, θέλει να κρατάει για να νιώθει σιγουριά!!

Δήμητρα νομίζω πως η Πελαγία είπε πως δεν είναι σίγουρη ακόμα!

Λοιπόν Πελαγία??

Πότε θα το σιγουρέψεις??:-P

Αχ, τι καλά που βρεθήκατε!!!

Μακάρι να μπορούσαμε να κανονίσουμε μια συνάντηση και να έχουμε και τα βλαστάρια μας μαζί!!!

Φαντάζεστε σκηνικό???:-P

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4146325&l=b393f12747&id=756063207

Επειδη εχω κλειδωμενες καποιες φωτο στο φεις και δε ξερω αν μπορειτε να τις δειτε!! Σας στελνω αυτο!

Καλα ειναι μπισκοτακι μου το κοριτσακι μου.....γλωσσα δε βαζει μεσα

το τι λεει το στομα της....χτες μου λεει μαμα κοιτα! Αρπαζει το πηρουνι και το χωνει ολο στο στομα με μια πατατα! Εμεινα! Λεω δε μπορει αν ειπε αυτο που ακουσα δεν ειναι δυνατον......μαλλον μου φανηκε

ε.... δε σταματησε συνεχει φωναζει μαμα κοιτα μαμα κοιτα

ασχετα ετσι μονη της

καπου ακουσε το κοιτα και της εκαστε ωραια!

1928317xvfzyk7npa.gif

Δεν είναι φοβερή η ανηψιά μου???!!!!

Μια τέλεια κουκλίτσα???!!!!!

Και φυσικά την λατρεύω και μου λείπει......

9B1dp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

τωρα κοιμήθηκε ο ταρζάν, πήγαμε βόλτα κ στο γυρισμό τον πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο για κανένα τεταρτάκι κ αυτο ήταν, όταν φτάσαμε σπίτι ήταν φρέσκος φρέσκος έτοιμος για μάχη ! τον παλεύω από τις 9.30 να κοιμηθεί κ αποκοιμήθηκε πριν λίγο....

Πελαγία τι έγινε :P; όχι μόνο μας κρατάς σε αγωνία αλλα μας έχεις μπερδέψει κιόλας :confused:, . Και εγω πιστεύω πως έχεις την υποψία κ περιμενεις επιβεβαίωση από το τέστ, έτσι ;;)

Μαρία ελπίζω να είσαι καλύτερα, κάνε υπομονή , καλύτερα πάντως να μην πάρεις αυτα τα χάπια που κόβουν το γάλα, είναι άσχημα, ίσως σε βοηθήσει αν πάρεις αυτα που σου προτεινει το διαμαντακι κ να κάνεις σταδιακό αποθηλασμό όπως το έχεις σχεδιάσει.

Ειρήνη και Βάλια κούκλες δεν το συζητώ :P και πολύ τυχερές με τέτοια γλυκειά θεία :P για κάθε περίσταση έχει έτοιμο ένα γκλιτεράκι :P

Διαμαντάκι μου μην ανησυχείς για το περπάτημα καλέ , πολλα παιδάκια περπάτησαν μετα τους 15 μηνές αλλα και εμένα ο Άγγελος εδω κ μία εβδομάδα πάει κανονικά μόνος του μέχρι τώρα από το χεράκι, κ μην νομιζεις εκει που δεν το περιμένεις σε μια στιγμή παίρνουν το θάρρος μονα τους κ ξεκινάνε...

Αλλα βρε κορίτσια πολύ δύσκολη φάση αυτη μεχρι να σταθεροποιηθουν τελείως κ να μην πεφτουν, μου έχει φύγει η μέση συνέχεια από πίσω του σκυμμένη

Μαρία μην ξεχάσω, μαζί με το μηχάνημα που τακτοποιεί παράγγειλέ μου κ ενα που να αφαιρεί τα κιλά, παλι πάχυνα ρε κορίτσια, δεν μπορώ να το ράψω με τίποτα :oops::oops::oops:.

Πόπη που είσαι; τι κάνει ο Νικόλας; όλα εντάξει με τους λεμφαδένες του;

Οι εγκυούλες μας, όλα καλά;

Marco polo ο Μαριος πως πάει με το εγκαυματακι του; είνια καλά;

Φιλάκια σε όλες

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Tι να σου πω Ανια μου πανω που ξεπερασαμε το εγκαυμα αρπαξαμε ιωση και ψηνεται στον πυρετο ο Μαριος. Και ελεγα πως την ειχαμε γλυτωσει 13 μηνες ουτε συναχι δεν ειχε κανει. Εχω φρικαρει τελειως με τα σαρανταρια που χτυπαει. Ξερω οτι ειναι απλη ιωση αλλα εχω φρικαρει να τον βλεπω χαλια.

Αστα να πανε.

Ο Αγγελακος περπατησε βλεπω και τωρα ετοιμασου σιγα σιγα να τρεχεις και εσυ κατοσταρι απο εδω και περα. Απο τοτε που περπατησε ο Μαριος εχω χασει αλλα τρια κιλα απο το τρεξιμο.

Και μακρυα απο τους καυτους καφεδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια ...

Λοιπον δεν ξερω αν ειμαι εγκυος εχω μια υποψια επειδη δεν εχω αυτο το μηνα ακομα περιοδο εχω εχω κανονικα καθε μηνα απο 2 μηνων που ηταν ο Οθωνακος , αλλα και μια αλλη φορα δεν ειχα τον ενα μηνα και μου ηρθε κανονικα τον επομενο , και δεν θα κανω τεστ θα κανω κατευθειαν υπερηχο θα παω στο γυνεκολογο μου καποια στιγμη , αλλα εχω και λυγουρες , και θελω συνεχεια να τρωω ψωμι με βουτηρο , μιαμ μιαμ .....

Διαμαντακι μου ολα θα πανε καλα , εγω αυτο που κανω οταν ο μπεμπης ειναι σε σταδιο να εχει κοκκινο ποπουδακι του βαζω ελεολαδο και οποιοδηποτε προβλημα με την περιοχη της πανας ελεολαδο και συχνα την κρεμα soducrem . Μπραβο στο κοριτσακι σου που τρωει πολυ και μενα τα ιδια και φτου φτου φτου αυτα δεν τρωγανε και θα ξεπερασουν και τα αλλα που τρωγανε....Και οσο που δεν περπαταει σιγα σιγα θα αρχισει εμενα αρχισε απο 10 μηνων να κρατιεται και να περπαταει και καποια στιγμη αφησε τα χερια του και εκανε βηματα και τωρα ουτε τουαλετα δεν μας αφηνει να παμε παντου μαζι μας!!!! Η μαμα μου εχει μια σκαλα στο σπιτι που οδηγει σε μια σοφιτουλα πανω απο το δωματιο του αδερφου μου και σημερα ο μικρος προσπαθησε να την αναιβει , εχει κολλημα με τα σκαλια το τελευταιο διαστημα.... Και οσο για το μπανιο λοιπον γεμισε την μπανιερα παρε μερικα ππαιχνιδια και δειξε της πως να τα πεταει μεσα στο νερο και μετα μπειτε και εσεις σιγα σιγα μεσα.. Και το καλυτερο ειναι να ερθετε καμια βολτα απο δω να την βουτηξεις στην θαλασσα για να ηρεμησει. Θυμασαι για κατι εισητηρια που μου ελεγες για διακοπες κοινονικου τουρισμου τι εγινε?

Παντως ειναι πολυ ομορφα να συναντισαι με ανθρωπους που μιλας τοσο καιρο , εγω θα ειμαι θεσσαλονικη οποια θελει μπορει να ερθει να με δει αλλα δυστυχως ερχομαι βραδυ και φευγω κατευθειας για πατρια εδαφοι αλλα στον γυρισμο κατι μπορουμε να κανονισουμε με οσες μενουν κοντα....

Ανια μου ο Αγγελουκος τρωει αυγο τωρα? Αν οχι καντου το μελατο με λιγο τρυμμενο τυρακι μεσα και θα το φαει αμεσως ....

Και οσο για τον υπνο εγω ποια δεν τον πιεζω ας κοιματε οτι ωρα θελει (μεχρι να κοψουμε τον θηλασμο , μετα θα μπουμε σε προγραμμα) ερχετε και το ζηταει με περνει αγκαλια αλλα σημερα κοιμηθηκαμε μαζι ενω βλεπαμε eurovision , αν κοιμηθω εγω και αυτο ε πεφτει σαν το κοτοπουλο μαζι μου .

Σημερα πηγα για ψωνια με τον μικρο δεν σας λεω την ψυχη μου εβγαλε , σε μια φαση ημασταν στα ζαρα και τον αφησα ξυπολητο να περπαταει να του διαλεξω ρουχα , και πηγε σε μια κουκλα στο υψος του , και εγλειφε το κουμπι απο το μπλουζακι που ειχε η μπλουζα της αχ τι αλλο θα κανει αυτο το παιδι....

Σημερα με εκανε και πολυ χαρουμενη εφαγε ολο το φαι του αδιαμαρτυριτα ενα μπολακι ψαροσουπα , οταν τελειωσε νομιζω ηθελε και αλλο αλλα εφαγε μετα σχεδον μια ντοματα αυτο το παιδι η δεν θα τρωει η θα σκαει απο το φαι.... Και χθες κοιμηθηκε 10 με 6 και μετα 6-9.30 αντε να δουμε σημερα τι θα γινει...

Μarco polo περαστικα στο Μαριουκο ολα καλα θα πανε!!!

Μαρακι θελω και εγω αυτο το μηχανημα αλλα θελω να πηγαινει να δινει εξετασεις για μενα γινετε ??? Βαριεμαι να διαβαζω... (εχω εξεταστικη)

Κοριτσια φιλιακια σε ολες σας και τα μωρακια σας!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημέρα και από μένα !

Εμείς κορίτσια έχουμε 8 μπροστινά δοντάκια [4πανω 4κατω] και πριν 3 μέρες βγάλαμε και τραπεζίτη!

Είμαστε βέβαια μες στη γκρίνια και τα σάλια αλλά τι να κάνουμε θα περάσει και αυτό

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Κοριτσαρες μου τι κανετε??!! Καλα Μαρκοπολο καηκε ο ΜΑριουλης?? ¨Πιστευω να ειστε καλα τωρα!!

Εμενα ο δικος μου παντως που λετε για περπατημα περπατησε 10 μηνων..εκει που στεκοταν τσουπ πηγε μεχρι το μπανιο μονος του! Επρεπε να πιανεται ομως απο καπου για να ξεκινησει,,,,και μετα απο κανα μηνα σηκωνοταν ορθιος..

Νομιζω παντως εξαρταται απο το παιδι...καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του!!

Εγω δε πολυλεω και του δικου μου τα κατοορθωματα γιατι με εκνευριζει αφανταστα το σχολιο τυπου " και μενα περπατησε 8 μηνων!!" μονο και μονο για να σου "την πούνε"!!

Προχτες μιλουσα σε μια γνωστη που παιζουν υτα παιδια μας μαζι..και η οποια εχει κουρεψει το παιδι της ενω εγω οχι..ε λοιπον βλεπει τον δικο μου (μεστη μπουκλα..) και λεε " Αχ κι εμενα ετσι ειχανε γινει του "ΦΦΦ" και τα κοψαμε γιατι ιδρωνουνε μωρε κιολας μπλα μπλα μπλα.." το οποιο παιδακι εχει ισια μαλλακια και καμια σχεση με τον δικο μου!!

Ποποπο πολυ εκνευριζομαι!!

Καλα..πάω ν αμαγειρεψω τις φακες μου σημερα!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια,

χτες πήγαμε παιδίατρο , κάναμε εμβόλιο, αλλα ευτυχώς με τη δικαιολογία ότι ο Άγγελος δεν τρώει το αυγό αναβάλλαμε το MMR για μετά το καλοκαίρι κ βλέπουμε. Η αλήθεια είναι ότι κ η παιδίατρος δεν αντέδρασε σαν να συμφωνούσε λίγο μου είπε ότι αν δεν πάει παιδικό θα τον αφήσουμε να μεγαλώσει λίγο ακόμα. Από βάρος είμαστε 10.500 και 80 πόντους. Μας είπε ότι τώρα που χρόνισε πρέπει να κάνει κάποιες εξετάσεις, θα του πάρουμε λίγο αίμα. Δεν μου πολυαρεσει η ιδέα γιατι θα βασανιστεί αλλα αφου είναι για το καλό του δεν πειράζει...

Εσείς κάνατε τέτοιες εξετάσεις;

Marco polo περαστικά στον Μάριο, τι ατυχία δεν πρόλαβε να ξεχάσει το ένα του άτυχε άλλη αναποδια...

Σήμερα πήγαμε θαλασσίτσα για βόλτα, αλλα δυστυχώς δεν είχαμε πάρει μαγιό μαζί μας , κρίμα γιατί η θάλασσα ήταν τέλεια, βάλαμε τον Άγγελο να πλατσουρίζει μέχρι το γόνατο κ μετά δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε από εκεί μέσα, το πόδια του είχαν γίνει κρύσταλλο κ όταν ήταν να βγει έκλαιγε

Πάω να κοιμηθω γιατί είμαι ψόφια

φιλάκια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημέρα!!

Πώς είστε σήμερα??

Ο μικρός κοιμάται, η μικρή σχολείο και εγώ πίνω τον καφέ μου!!

Τον ήπια δλδ, και θα πάω να κάνω τις δουλειές μου!

Όσες προλάβω πριν ξυπνήσει, γιατί μετα θα είναι μέσα στο πόδια μου να κλαψουρίζει και δεν θα σταματάει μέχρι να τον πάρω αγκαλιά, και εκείνος να βάλει το δάχτυλο στο στόμα και να γείρει στον ώμο μου:cool:!

Ευτυχώς από τότε που τον πήγα στο παιδικό δωμάτιο κοιμάται όοολο το βράδυ!(και εμείς το ίδιο:-P)!

Προχθες πήγα και τη μικρή μαζί του και μια χαρά!

Χθές το πρωί τα βρήκα αγκαλιά στην κούνια να χουχουλιάζουνε!!!:)

Marcopolo πώς είναι ο Μάριος??

Έχει κι άλλα συμπτώματα εκτός από πυρετό??

Ανια εμείς κάναμε εξετάσεις αίματος πριν 1 μήνα περίπου που ήταν άρρωστος και ήταν καλές!

Οπότε δεν νομίζω να κάνουμε πάλι, αν και δεν ΄τον πήγα ακόμα παιδίατρο!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε??

Πού χαθήκατε??

9B1dp2.png

Μαρία μην ξεχάσω, μαζί με το μηχάνημα που τακτοποιεί παράγγειλέ μου κ ενα που να αφαιρεί τα κιλά, παλι πάχυνα ρε κορίτσια, δεν μπορώ να το ράψω με τίποτα :oops::oops::oops:.

Μαρακι θελω και εγω αυτο το μηχανημα αλλα θελω να πηγαινει να δινει εξετασεις για μενα γινετε ??? Βαριεμαι να διαβαζω... (εχω εξεταστικη)

Αχ, αυτά τα κιλά!!

Έχασα 8 και από τη βάπτιση και μετά πήρα 3!

Τώρα πάλι θα ξαναρχίσω...

Κουράγιο σε όσες προσπαθούν!!!

Μα που ζούμε???

Τι εφευρέσεις κάνουν πια??:cool:

9B1dp2.png

Αχ αχ αυτα τα παλιοκιλα...κι εγω οταν πηγαινω στη πεθερα μου με κακομαθαινει και τρωω και παει η διαιτα!! Και να δω αν χωρεσω στο φουστανι της βαπτισης γιατι οταν το στενευα ελεγα "κι αλλο κι αλλο θα εχω χασει και κιλα.." και τωρα φοβαμαι να το βαλω..αχαχαχαχα

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Γεια σας κοριτσουδια μου ολα καλα???Μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραφω τωρα ειμαι στη δουλεια και εχω λιγο χρονο.....

Εμεις ειμαστε καλα πηγαμε προχθες παιδιατρο οι λεμφαδενες ξεπρηστηκαν τελειως και οι εξετασεις αιματος βγηκαν καλες βεβαια τον Ιουλιο μου ειπε ο doctor να ξανακανουμε μια γενικη αιματος!!!του εκανα την ερωτηση εαν αυτο που συνεβει στον Νικολα προεκυψε απο το MMR μου ειπε καλη η ερωτηση σου αλλα δεν μπορω να απαντησω διοτι στα τοσα χρονια που εξασκω την παιδιατρικη δεν αντιμετωπισα μετα απο το εμβολιο κατι τετοιο οποτε δεν μπορω να σου πω οτι ηταν απο αυτο,τελος παντων εφοσον το παιδακι μου ειναι καλα ολα καλα!!!!

Να σας ρωτησω εσας κοριτσια που τα μωρα σας κοιμουνται με την παρουσια σας στην διαρκεια της νυχτας ξυπνανε η το πανε σερι???εμενα ο Νικολας ενω κοιμαται σχετικα ευκολα το βραδυ στην κουνια του χαιδευοντας τον στην συνεχεια θα ξυπνησει τουλαχιστον 3 φορες η θα θελει την πιπιλα η θα θελει αγκαλια η παιχνιδι η δεν ξερω και εγω τι...το θεμα ειναι οτι το σερι δεν ειναι λεξη που την γνωριζω πλην απο τις ημερες που τον εχω αφησει στη μαμα μου για να ξεκουραστω και εγω λιγακι ......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...