Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

diamantaki διάβασα στο τοπικ του θηλασμού στο parents οτι έπαθες καντιντίαση στο στήθος...

Τελικά τι έγινε?

Το αντιμετώπισες ή ακόμα ταλαιπωρήσαι??

Μάλλον και εγώ έχω...

Και πονάει πολύ....

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλημερα κοριτσαρες...

Αχχχ...μου εχει αλλαξει ολο το προγραμμα ο κυριος!! Δε τη παλευω!! Τωρα ξαφνικα με το που πλησιαζουμε στο δωματιο να κοιμηθει αρχιζει τα κλαμματα σα να φοβαται κατι!! Του ανοιγουμε το φως..μπαινει αλλα για παιχνιδι! Αυτος δε φοβοταν το σκοταδι...πολλες φορες τον εβρισκα στο μπανιο με κλειστα φωτα και εκλεινε και τη πορτα!! ΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ??

Αλλο πάλι...το μεσημεριανο δε το θελει καθολου γυριζει το κεφαλι, χτυπιεται στο καρεκλακι κλαιει...ο κακος χαμος!! ΤΟν πιανει κι η νυστα αν δεν εχει κοιμηθει το πρωι (γιατι τωρα παλι και αυτο δε το κανει) και τελικα τον βαζω για υπνο, ξυπναει 16.30 κ τρωει μεσημεριανο(!!!!) και μετα 18.30 κρεμα..τι να κανω ρε κοριτσια!!??

Διαβαζει και το χρυσο μου και αναγκαστικά ..τη πληρωνω εγω τη νυφη αλλα με βοηθαει ο κακομοιρης οσο μπορει τι να κανει κι αυτος..

Τωρα τον εχω να βλεπει τα ζουζουνια (τα εχω γραψει) και ψιλοκοιμαται στη μοκετα (την οποια επλυνα και ξαναβαλα γιατι του αρεσει)..

Αυτα..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Τι κανετε κορίτσια,

μα τι παλιόκαιρος είνια αυτός σήμερα πάλι; εδω βρέχει όλη μέρα κ μας έχει κλείσει μέσα.

Και εγω που θέλω αρχές Ιουνίου να πάμε διακοπες με τι διάθεση να ψάχνω για δωμάτιο δίπλα στη θάλασσα; :(

Mpiskotaki και ο δικός μου τελευταία μου έχει χαλάσει τη συνταγή, ενώ παντα θήλαζε και αποκοιμιόταν, τώρα δεν κάθεται πάνω από 1 λεπτό στο στήθος και αυτο μου βάζει το χέρι του ή το πόδι του στο στόμα μου, γελάει, μου τράβαει το κολιέ , μου κλείνει τη μύτη κ ότι άλλη βλακεία σκαρφιστεί κ μετα σηκώνεται κ δείχνει τη πόρτα... Μου φαίνεται ότι όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι κ αρχίζουν να αδιαφορούν για μαμ κ νανι.

Μαρία μου τι έπαθες με το στήθος; πως το καταβαίνεις ότι είνια καντιντίαση; αλήθεια πως το παθαίνει κανείς αυτό; πρέπει να προσέχουμε κάτι ; νομίζω έχει στο parents οδηγίες η Αγλαϊα για τη θεραπεία, περαστικά σου

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Aνια μου από τον 5ο μήνα έχω φραγμένους πόρους που κατα καιρούς εμφανίζονται και πονάω, αλλά πάντα περνάνε!

Εδώ και έναν μήνα πονάω όταν θηλάζω και για τις επόμενες ώρες...

Είναι ένας πόνος έντονος από την θηλή μέχρι το εσωτερικό...

Σε ένα σημείο, η θηλή, είναι πιο ανοιχτόχρωμο ροζ.

Και επειδή δεν είχα αυτή τη φορά κάποιον φραγμένο πόρο, έψαξα τα συμπτώματα και νομίζω πως είναι καντιντίαση.

Χθές υπέφερα από τον πόνο, σήμερα είμαι καλύτερα...

Και εδώ ο καιρός είναι βροχερός και έχει ψυχρούλα!

Αλλά πόσο θα κρατήσει??

Έρχεται το καλοκαιράκι!

Και αρχές Ιουνίου μπορεί να κάνει πολύ ζέστη!!!

Ο δικός μου, προς το παρόν, ακόμα τρώει και κοιμάται χωρίς πρόβλημα!

Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι...

Ποιός ξέρει τι συμβαίνει και αλλάζουν συνήθειες....

Χθές τον κούρεψα και έγινε τέλειος!!!

Αντράκι!!!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Αχ βρε Μαράκι μου, σε συμπονώ , ένας λόγος που φοβούμουνα να θηλάσω είναι αυτα που μπορείς να πάθεις κ ο πόνος που τα συνοδεύει, ευχομαι να περάσει γρήγορα, απ΄ ότι θυμάμαι είχα διαβάσει ότι πρέπει να αποφεύγεις τελείως τη ζάχαρη γιατί ο μυκητας τρέφεται απ αυτη κ δεν υποχωρεί. Υπάρχει κ κάποιο φάρμακο , νομίζω βότανο είνια , που μπορείς να πάρεις.

Ο Άγγελος μέσα ακόμα χορεύει, μας έχει σπάσει τα νεύρα, είναι μπανιαρισμένος από τις 9.30 και κάνει λες κ του έχεις βάλει νέφτι στο κ*λο, για ύπνο ούτε συζήτηση, όποτε κλείνουμε το φως ουρλιάζει, επί μισή ώρα σηκωνόταν , έλεγε μπουμ, έπεφτε κ ξανασηκωνόταν κ ξαναέπεφτε κ ξανασηκωνόταν ....... . ...... .......

Με γεια το κούρεμα, εμείς πάντως δεν βλεπω να κουρεύομαστε σύντομα, δεν είναι τελείως γλόμπος αλλα δεν το λες κ μαλλι αυτο που έχει, δύο τριχες σκόρπιες :lol:

Σας φιλώ πάω να αναλάβω μπας κ κοιμηθεί σήμερα το βλαστάρι μου...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μολις γυρισα πριν κανενα μισαωρο απο την συναντηση μου με την ειρηνουλα!!!Καλα περιττο να σας πω οτι ειναι 2 κουκλιτσες ζωγραφιστες και οι 2 τους!!!Η δε βαλια ολα τα λεφτα ειναι γλυκια και χαμογελαει συνεχεια!!!Εχει να μοιαξει..(και η ειρηνη μια απο τα ιδια).Βρεθηκαμε στην παραλια και καθησαμε για καφεδακι τα μικρ μαλλον οι μικρες κυριες λιγακι μασ ταλαιπωρησαν μια η μια μια η αλλη γιατι ολα τους φταγανε και γκρινιαζανε αλλα καθησαμε σχεδον μιαμιση ωριτσα!!!Τι ωραια που ηταν....αλλα πολυ λιγο!!!Βγαλαμε και φωτο θα τις ανεβασερι η ειρηνη φαισμπουκ να μας δειτε χαχαχχαχ!!!

Για τον υπνο μπισκοτακι το εχουμε κανει σηστημα και εμεις!!!!

ενω μεχρι πριν καπιουσ μηνες κοιμοτανε μονος με το που τον αφηνες στο κρεβατι εχει τωρα ποσο καιρο με το που κανουμε μπανιο,πινουμε γαλα και τον περνω αγγαλια για δωματιο...η πρωτη κινηση ειναι να βαλει τις τσιριδες...σπαραχτικα κλαματα που καταληγουν σε λιγμουσ!!εχω δοκιμασει τα παντα...δεν γινετε τπτ το μονο που καταλαβα και τελικα καταφερα τουλαχιστον να επικρατει ησυχια γιατι δεν αντεχω να ακουω αυτη τη γκρινια καθε φορα που παμε για υπνο ειτε μεσημερι ειτε βραδυ...ειναι οτι θελει να βλεπει την παρουσια μου!!!ετσι και εγω τον βαζω στο κρεβατι αρχισζει τα κλαματα τον καθησυχαζω ,τον χαιδευω κ;αι αμεσως ξαπλωνω στο κρεβατι μου τους εχω ακομη μαζι μου...ετσι αυτος με την μια σηκονετε π0αλι πανω και αρχισζει το κλαμα αλλα με το που με βλεπει εκει μυξοκλαιει για λιγο κι το περνει αποφση και ξαπλωνει...παιζει οσπου τον περνει τελικα ο υπνος!!!ετσι βρηκα τη σωτηρια μου αλλιως ηταν ικανος να μας εχει στην τσιτα και 2 ωρες ασταματητες κλαιγοντας με λιγμους και χωρις να σταματαει!!!δοκιμασε το ευη και αν δεν εχεις κρεβατι ξαπλωσε κατω στο πατωμα!!!!ευτυχως η μικρη δενε χει προβλημα με το που θα την αφησω αν νυσταζει κοματε με τη μια αλλιως στριφογυρναει παιζει και κοιματε!!!

μαρακι μου ευχομαι να εισαι καλυτερα ...η ανηψια σου ειναι μια κουκλα οπως επισης και η νυφη σου!!!να τους χαιρεσε ολους αγαπη μου!!

αυτα τα νεα μας για σημερα!!!

μα

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Καλημερα κοριτσια,εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα διαβάζω τα νεα σας οποτε μπορω.Τρεχω η κακομοιρα τι να κανω.

Σαββατο πηγα τα μωρα στη μαμα μου κ απο χθες αρχισα το πακεταρισμα.Το κακο ειναι πως ο αντρας μου δεν πηρε πολλα κουτια κ τωρα καθομαι,αλλες δεκα μερες μεινανε σε αυτο το σπιτι!

Χρονια Πολλα σε ολες τις Κωνσταντινες του Κωνσταντινους και της Ελενες!Να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι!

Απο τις αρρωστιες ευτυχως εχουμε ηρεμησει λιγο,μονο ο μικρος εχει λιγο βηχει και εγω που και καλα το ποδι μου θα ειναι μια χαρα την Τεταρτη συμφωνα με τους γιατρους,αλλα δεν το βλεπω.Το κακο ειναι πως πηγαινω στη δουλεια με την παντοφλα και κρυωωωωνωωω,αλλα δεν γινεται διαφορετικα,παλι καλα που δεν φοραω κ στολη.

Αχ κοριτσια εγω τη μικρη την κοιμιζω ακομη στο ριλαξ,προσπαθησα για μονη της αλλα με τιποτα,τωρα ελπιζω να καταφερει η μαμα μου να της αλλαξει τον τροπο γιατι εγω δεν τα βγαζω περα.Ο δε μικρος κοιμαται με πολλα πολλα παραμυθια,ειναι μερικες φορες που μας περνει πρωτα εμας ο υπνος.Ποτε θα ερθει η ωρα να κοιμουνται μονα τους;

Οι εγκυμονουσες πως ειστε;Ευχομαι ολα να πανε καλα!Καμια αλλα για το 2ο;Εμεις για το 3ο το σκεφτομαστε αλλα απο του χρονου γιατι τωρα δεν ειμαι ακομη ετοιμη ψυχολογικα οχι σωματικα!

Ρουλα και Ειρηνη τι καλα που συναντηθηκατε;Αντε δεν ερχεται καμια και Κατερινη να βρεθουμε;Θελω και εγωωωω

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Γεια σας και απο μενα !!!!

Λοιπον Μπισκοτακι ο μικρος κοιματε σε δικο του δωματιο? αν εχει λιγο καιρο που κοματε εκει ειναι λογικο να θελει να σε εχει μαζι του. Η δεν θελει να κοιμηθει απλα θελει και αλλο παιχνιδι και οταν βλεπει οτι τελειωνει η μερα γινετε ο χαμος και μενα πολλες φορες τα ιδια κανει...

Εμεις με τον υπνο καλα τα παμε αν και δεν κοματε μονος του παντος εκανε σημερα κατι που δεν το περιμενα , ανεβηκε στον καναπε , εγω τον κατεβαζα αυτος παλι εκει τον παιρνω διπλα και δεν ηθελε , ηθελε στην ακρη του καναπε πηγε εκει που ηθελε εκατσε λιγο με ενα παχνδι τον ετριψα για 2 λεπτα και αυτο ηταν κοιμηθηκε αλλα ηταν πτωμα απο της 7.30 ορθιος... παντος μακαρι να κοιμοταν μονος του...

Μου κανει πολλα νερα με το φαγητο , σημερα προσπαθουσε να ανεβει στην καρεκλα να φαει και ετσι μου εδιξε οτι πειναει και τρωγαμε παρεα!!!

Με γιο γιο τα παμε τελεια , οσες δεν εχετε δοκιμασει καντε το και θα παθετε πλακα ...

Οσο Σοφακ για νεο μπεμπε στο καθε (μαλλον και αλλο νεο μπεμπε στο καφε) εδω ειμαι εγω που μαλλον εχω σπορακι με καμια σγουρια ομως...

Φιλια σε ολες!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλησπέρα κορίτσια,

Πελαγία τι ευχαριστα νέα είναι αυτα που διαβάζω; Μπράβο κοριτσάκι, με το καλό !!!! Θηλάζεις ακόμα; Θέλω να πω έμεινες ενώ θήλαζες; Γιατί εγω εχω στο μυαλό μου ότι μάλλον θα πρέπει να αποθηλάσω πρώτα όταν έρθει η ώρα για δεύτερο...

Λοιπόν σε εμας η πέτρα του σκανδάλου στον ύπνο ήταν ο μπαμπάς, τον έβλεπε ο Άγγελος και το μυαλό του γυρνούσε στο παιχνίδι κ όχι τον ύπνο. Σήμερα μετα το μπάνιο τους απομόνωσα, ήταν βέβαια κ ψόφιος γιατί το μεσημέρι κοιμήθηκε μόνο 1,5 ώρα κ ήπιε γάλα κ ξεράθηκε!

Σήμερα μου έκανε άλλο κόλπο , του αρέσει να με κάνει να γελάω ο σκατούλης, έβαζε στο στόμα του 2 πιπίλες μαζι, του έπεφταν κ τις ξαναέβαζε κ επειδή γελούσα το έκανε επί μισή ώρα !!!

Επίσης ξεκαρδίζεται στα γέλοια όταν βλέπει τον άντρα μου να κυνηγάει κουνουπι για να το σκοτώσει, μιλάνε λύνεται το παιδί :-D

bibito καλή δύναμη για τη μετακόμιση ;)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και περαστικά! Κι εγώ τον πήγα για κούρεμα πριν 15 μέρες και πράγματι τώρα μοιάζει με αγόρι...πριν τον περνούσαν πολλοί για κορίτσι...Κι εμένα με το φαγητό δεν τρώει όπως έτρωγε, σηκώνεται απο το καρεκλάκι, το κρατάει στο στόμα του και όταν μαζευτεί αρκετό το φτύνει και γελάει..

WlXFp3.png

FKNj.png

Καλημέρα σε όλες!! Είχα μέρες να μπω γιατί σήμερα γυρίσαμε από το χωριό. Η μικρή ξετρελάθηκε εκεί, έπαιζε και γελούσε όλη μέρα! Το πρόβλημα με το μπάνιο ακόμα δεν το έχουμε ξεπεράσει δυστυχώς. Συνεχίζει να ουρλιάζει κάθε φορά που καταλαβαίνει ότι πάμε να κάνουμε μπάνιο. Δοκίμασα και αυτό που πρότεινες Πελαγία, να μπω μαζί της, αλλά τίποτα! Έκλαιγε και πάλι, απλά λιγότερο. Ρώτησα και στο σταθμό μήπως έγινε κάτι αλλά μου είπαν όχι. Τους πιστεύω γιατί εκεί δεν τα κάνουν μπάνιο, μόνο στην αλλαγή πάνας τα πλένουν. Και ευτυχώς στην αλλαγή δεν έχουμε πρόβλημα.

Μαρία για αυτό που με ρώτησες για την καντιντίαση... πονεμένη ιστορία! Πονούσα πάρα πολύ σε κάθε θηλασμό και μετά, το δέρμα κάτω από τη θηλή είχε ξεφλουδίσει, η μικρή είχε άσπρα στίγματα στο στόμα και το χειρότερο ήταν ότι εμφάνισε μήκυτα και στην περιοχή της πάνας. Η παιδίατρος ανίδεη, μου έδινε τελείως λάθος οδηγίες και μιλούσε εννοείται για αποθηλασμό. Την αντιμετώπισα με τις κάψουλες και σταγόνες από grapefruit seed extract που αγόρασα από μαγαζί με βιολογικά προϊόντα, με την αλοιφή APNO, με το φαρμακευτικό μελάνι και καλή διατροφή. Κράτησε αρκετές μέρες και εκεί που νόμιζα ότι ξεμπερδέψαμε, επέστρεψε, αλλά ευτυχώς σε πιο ήπια μορφή. Και ξανά από την αρχή. Γι' αυτό που μετάνοιωσα ήταν που άκουσα την παιδίατρο και χρησιμοποίησα αλοιφή με κορτιζόνη για την περιοχή της πάνας. Εκεί που υποχωρούσε με τις 5 μέρες χρήσης, ξαναεμφανιζόταν μόλις την σταματούσαμε. Αυτή επέμενε να την συνεχίσουμε και φτάσαμε να τη χρησιμοποιούμε 15 μέρες. Μόλις πέρασε και το τρίτο πενθήμερο και είδα ότι γίνεται πάλι το ίδιο, χρησιμοποίησα το μελάνι σε συνδυασμό με αμυγδαλέλαιο και τώρα η μικρή μου δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό. Έχω εκνευριστεί πολύ γιατί από την πολύ κορτιζόνη εμφάνισε χνουδάκι! Το είδα και έπαθα σοκ.. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω παιδίατρο.

Μπισκοτάκι, κι εμένα η μικρή δεν κοιμάται τώρα πια εύκολα. Δίνουμε μάχη κάθε φορά. Συμφωνώ με την Άνια, τώρα πια έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι και στην εξερεύνηση και δυσανασχετούν όταν φθάνει η ώρα του ύπνου. Εγώ επίσης πρέπει να ξαπλώσω μαζί της για να κοιμηθεί. Αλλιώς είναι ικανή να κλαίει για ώρες. Το μόνο καλό είναι ότι έχει αρχίσει και τρώει πολύ! Μόνο μαμ ξέρει να λέει! Και το λέει συνέχεια! Φτου φτου μην τη ματιάσω, πριν κάναμε τους καραγκιόζηδες για να φάει ένα πιάτο φαΐ!

Πελαγίτσα τι υπέροχα νέα είναι αυτά;;;;;;; Με το καλό κοριτσάκι μου!!! Χάρηκα πάρα πολύ!

Να κάνω και μια ερώτηση.. Τα μωράκια σας από ότι έχω διαβάσει περπατούν και τα περισσότερα εδώ και καιρό. Η δικιά μου κάνει ελάχιστα βήματα και αυτό μόνο όταν στηρίζεται. Δεν έχει αφήσει ποτέ τα χέρια της. Μόλις δει ότι δεν έχει πουθενά να στηριχθεί, κάθεται κάτω και μπουσουλάει. Να ανησυχώ;;; Δεν θα έπρεπε να έχει αρχίσει να περπατά;

1211540.png

Καλημερα αγαπες μου...Γυρισαμε κι εμεις απο Καβαλα! Τι να πω......κριμα που γυρισαμε μακαρι να μεναμε για παντα εκει.....εδω στο χαος τι καλυτερο βρησκουμε???/ Τελος παντων μη συγχιστω παλι!

Τι εγινε βρε κοριτσια.......με το καλο σε οσες προσπαθουν και σε οσες περιμενουν νεα για σπορακι!!!!! (Μα καλα μονο εγω δεν εχω ορεξη για σεχχχχ???) Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

Βρεθηκαμε και με τη Ρουλα ηρωας ηρωας με τοσα μωρα!!!! Κουκλια ζιζανια......νομιζω ομως ρουλιτσα οτι μονο η μικρη σου μοιαζει ...εχει τη γλυκα σου!!! Τα αντρακια σου εχουν κατι απο μπαμπα!!!

Διαμαντακι μου κι εμενα δε περπαταει καλα.....στηριζεται μονη της αλλα δεν αφηνει συνεχεια τα χερια της θελει να ειναι σιγουρη για να κανει αρκετα βηματα! πιστευω ομως οτι ειμαστε σε καλο δρομο! Καποια στιγμη θα φυγει μονη της! Την αφησω και ας πεσει...καποια στιγμη θα μαθει!

Βρε συ Σοφακι χτες σταματησαμε Κατερινη για να φαμε....Παραλια στην Πινακοθηκη!!! Φοβεο φαγητο ...να το ειχα δει πιο πριν να σου στελνα ενα μηνυμα! Σε σκεφτομουν οταν εφτασα αλλα λεω τωρα με τη μετακομοιση και τα μωρα μονο βολτα δε θα θελει!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...