Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Nikolekaki να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Σπυράκος σου. Καλα ο ένας σου γιος έχει γενέθλια την ημέρα της γιορτής μου κ ο άλλος έχει γορτή μια μερα πριν τα γενέθλια μου, σε μπέρδεψα ;

Πόπη μου δεν ξέρω αν ο Νικόλας το έπαθε αυτό απο το εμβόλιο , αλλα και εμενα κάπως νωρίς μου φάνηκε ότι το κάνατε. Στο δικό μας βιβλιάριο μου έχει σημειώσει να το κάνουμε 15 μηνων.

Όσο για Κρήτη όμορφα είναι αλλα να πω την αλήθεια μου φοβάμαι λίγο να ταξιδέψω με καράβι βράδυ ειδικα τώρα με τον Άγγελο :oops:. Και απο ότι μου γράφει η Ειρήνη και στη Μυτιλήνη νύχτα πάει το καράβι. Έχω επηρεαστεί μου φαίνεται απο τον Τιτανικό που τον είδα όσο ήμουν έγκυος. Την πρώτη φορα που πήγαμε Κρήτη τη γυρίσαμε σχεδόν όλη σε 10 μέρες. Γενικα όταν είμαι σε μέρος που έχει πολλα να δεις, όλο τρώγωμε να παω εδω , να παω κ εκει κ στο τέλος δεν ξεκουράζομαι. Τώρα θέλω ξενοδοχείο, θάλασσα δίπλα κ ηρεμία. Να χαλαρώσω λίγο πριν πάω για δουλεια.

Εχω δει αυτο www.paradise-resort.gr προς το παρόν στη Φοινικούντα το ξέρει καμια σας;

Diamantaki και ο Άγγελος έτσι βασανίζεται με τα δόντια, ξυπνάει μέσα στη νύχτα και ουρλιαζει, μάλιστα το κάνει όταν ακόμα τα δόντια δεν φαίνονται , όταν πια πρηστούν τελείως κ είνάι έτοιμα να βγουν ειναι πιο ήρεμος.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσουδια!!!!!

1ο για να ειμαι και σιγουρη οτι δεν λεω μπουρδες το MMR δεν ειναι το εμβολιο που κανουν για ερυθρα - παρωτιτιδα-ιλαρα???

εαν ειμαι σωστη και στην κολλητη μου που η κορη της ειναι 11μηνων το κανανε και η ξαδερφη μου που ο γιος της ειναι ισα με τον Νικολα το εκανε και αυτος οταν ηταν 11 μηνων(εμεις το καναμε 12μηνων) αρα για πειτε μου βρε κοριτσια πως γινετε οι γιατροι να λενε τοσο διαφορετικα πραγματα????επισης για να πω την αμαρτια μου εγω πηγαινω καθε φορα στο γιατρο εχοντας μαζι μου το εκαστοτε εμβολιο οντας σιγουρη οτι τα εμβολια γινονται στην ωρα τους οχι νωριτερα οχι αργοτερα μηπως πρεπει να ειμαι πιο ψαγμενη τελικα αλλα απο την αλλη ο γιατρος δεν ειναι αυτος που ξερει καλυτερα????

2ο τα δικαιολογητικα που χρειαζονται ειναι τα εξης

α-ληξιαρχικη πραξη γεννησης παιδιου

β-φωτοτυπια ταυτοτητας

γ-βεβαιωση απο εργοδοτη ποτε ξεκινησε η αδεια τοκετου ποτε τελειωσε και εαν εκανες χρηση εξαμηνου και αρα ποτε επεστρεψες στη δουλεια

δ-βεβαιωση απο τον ΟΑΕΔ οτι εγινε η χρηση εξαμηνου και ποιες ημ/νιες

ε-εχετε μαζι σας και το βιβλιαριο υγειας στην ξαδερφη μου το ζητησαν σε

εμενα οχι

αυτα ελπιζω να μην ξεχασα κατι πατε παιρνετε αρ.πρωτοκολου και περιμενετε το παραδακι αντε βρε σε καλη μας μερια:P:p:p

Να σας ζησουν κοριτσι τα νεοφωτιστα παιδακια σας!!!Να ειναι γερα και καλοτυχα.

Για το εμβολιο κοριτσια αποτι γνωριζω γινετε 15 μηνων γιατι το καναμε τοτε και στον Σωτηρη μου και επισης γνωριζω πως οταν το κανετε δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με μικρα μωρακια εως 2 μηνων και με εγκυες!!!!

Να ρωτησω τωρα εγω κατι στις αγορομανες μανουλες...

εχει κανει καμια την προσπαθεια στον παιδιατρο να ανηξετε το τσουσουνι σας????σας ρωταω γιατι στον μεγαλο μου τον πηγαινα σε εναν παιδιατρο ο οπιος ελεγε πως αυτο γινετε 2 χρονων και οταν καπια στιγμη σηνεβει κατι και αλλαξα παιδιατρο τοτε ηταν 1.5 χρονων μου ειπε πως ηδη αργησαμε και πως επρεπε να το καναμε 1 ετους!!!και τωρα δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθω στον καινουργιο για αυτο το πραγμα για τον δημητρη!!!λογω οτι τους παω πλεον στο νοσοκομειο και οχι σε εξωτερικο!!!

Αχχχχχχχχ διακοπεςςςς πως τις ονειρευομαι.....

αλλα μαλλον και φετος με το ονειρο θα μεινω.... κλαψ κλαψ

Ανια μου το ξενοδοχειο στην κρητη αυτο στην φοινικουντα ποσο η βραδια?????? μου φαινετε ακριβουτσικο!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Ρουλίτσα εμάς το έχει ανοίξει το πουλάκι του Άγγελου από 5 μηνών, σε κάθε επίσκεψη από λίγο, τώρα το έχει ανοίξει τελείως. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό αλλα έτσι κ αλλιως δεν μας ρώτησε καν την πρώτη φορα που το έκανε γιατι το έκανε όταν τον είχαμε πάει για παρακέντηση για λήψη ούρων κ δεν ήμασταν μπροστά. Εχω διαβάσει γνώμες στο φόρουμ ότι το σωστό είνια να μην το πειράζεις καθόλου, άλλοι λένε ότι αν το αφήσεις μετα τα 2 χρειάζεται επέμβαση, όπως κ με τα εμβόλια, τα φαγητα κ τα υπόλοιπα όσοι παιδίατροι τόσες γνώμες, τι να πεις...

Το ξενοδοχείο είναι στη Φοινικούντα Μεσσηνίας ανάμεσα σε Καλαμάτα κ Πύλο έχει διαμερίσματα 50 τ.μ. με υπνοδωμάτιο ξεχωριστό, κουζίνα για να μαγειρεύω στον Αγγελο κ μεγάλο ψυγείο, τώρα τον Ιούνιο που λεμε να πάμε έχει 80 Ευρω το διαμέρισμα, καλή τιμή μου φαίνεται . Εδω σε ένα camping που είδα κάτι bungalows της κακιάς ώρας τα είχανε 50 Ευρω.

Δεν ξέρω μόνο πως είναι η παραλία μπροστα από το ξενοδοχειο γιατι αυτο με ενδιαφέρει πολυ δεν θελω να μετακινούμε με το αυτοκινητο καθόλου , θέλω να είνια μια πολυ καλη παραλία, αλλα δυστυχως δεν εχουν φωτογραφια στο site κ αυτο με ανησυχει...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Να σας ζησουν κοριτσι τα νεοφωτιστα παιδακια σας!!!Να ειναι γερα και καλοτυχα.

Για το εμβολιο κοριτσια αποτι γνωριζω γινετε 15 μηνων γιατι το καναμε τοτε και στον Σωτηρη μου και επισης γνωριζω πως οταν το κανετε δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με μικρα μωρακια εως 2 μηνων και με εγκυες!!!!

Να ρωτησω τωρα εγω κατι στις αγορομανες μανουλες...

εχει κανει καμια την προσπαθεια στον παιδιατρο να ανηξετε το τσουσουνι σας????σας ρωταω γιατι στον μεγαλο μου τον πηγαινα σε εναν παιδιατρο ο οπιος ελεγε πως αυτο γινετε 2 χρονων και οταν καπια στιγμη σηνεβει κατι και αλλαξα παιδιατρο τοτε ηταν 1.5 χρονων μου ειπε πως ηδη αργησαμε και πως επρεπε να το καναμε 1 ετους!!!και τωρα δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθω στον καινουργιο για αυτο το πραγμα για τον δημητρη!!!λογω οτι τους παω πλεον στο νοσοκομειο και οχι σε εξωτερικο!!!

Αχχχχχχχχ διακοπεςςςς πως τις ονειρευομαι.....

αλλα μαλλον και φετος με το ονειρο θα μεινω.... κλαψ κλαψ

Ανια μου το ξενοδοχειο στην κρητη αυτο στην φοινικουντα ποσο η βραδια?????? μου φαινετε ακριβουτσικο!!!!

Kαλημερα Ρουλακι εγω σαν αγορομανα απανταω τα εξης εμενα μεχρι 7μηνων μου το ανοιγε μονο η παιδιατρος καθε μηνα που πηγαιναμε, μετα αλλαξα και εγω γιατρο και μου ειπε να το κατεβαζω καθε μερα μετα το μπανιο αυτα....πολλα φιλακια στα ζουζουνια σου!!

Διαφημίσεις

Κι εμεις καθε μερα το κανουμε αυτο στο μπανιο και εχει ανοιξει λιγο...άλλοι λενε καθε μερα αλλοι οχι..

Παντως μια ς φιλης μου που δε το εκανε γιατι φοβοταν εκανε επεμβαση το παιδι 5 χρονων..!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Kαλημέρα κορτσουδες! Περί τσουτσουνακίου... Εμάς στον μεγάλο μου γιο ήταν αρκετά έως πολύ κλειστό. Δεν είχε φίμωση, αλλά βαρβάτη σύμφιση... Από μωρό του το κατέβαζε ο γιατρός όποτε πηγαίναμε. Όταν είδε ότι δεν γίνεται τίποτα ιδιαίτερο, μου έδωσε μια αλειφή και μου είπε να του τη βάζω μετά το μπάνιο και να το κατεβάζω κι εγώ απαλά. Πάλι δεν είχε μεγάλη βελτίωση, οπότε πέρσι τον Νοέμβριο που του κάναμε επέμβαση κρεατάκια, συνενοηθήκαμε στο Παίδων με έναν χειρουργό και την ώρα της επέμβασης του το άνοιξε και το πουλάκι και ξενοιάσαμε... Αλλιώς θα ταλαιπωρούταν αρκετά το μανάρι μου γιατί όπως και να το κάνεις, με τοπική μόνο πονάει... Αφου μου είχε πει ο παιδίατρός μου "κι εγώ μπορώ να του το κατεβάσω, αλλά μετά δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του εδώ, οπότε καλύτερα ο χειρουργός...". Μπισκοτάκι μου όσον αφορά τη φίλη σου, μπορεί να μην έφταιγε αυτή μωρέ, ξέρεις καμιά φορά και να το κατεβάζεις εσύ δεν ανοίγει... Όπως έγινε με εμάς. Τώρα όσον αφορά τον Σπυρούλη, το δικό του φαινόταν απο την αρχή ότι είναι πολύ πιο ανοιχτό από του Μάρκου... Θα δείξει... :D

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Εμένα και των δύο παιδιών ήταν αρκετά κλειστό...Ο παιδίατρος τους το κατέβαζε κάθε φορά που πηγαίναμε , αλλά εγώ στο σπίτι για να είμαι ειλικρινής απο 7-8 μηνών σταμάτησε να το κάνω γιατί με το που τα ξάπλωνα γυρνούσαν μπρούμυτα...και απο τους 10 μήνες κατέβαιναν απο το κρεββάτι...οπότε παραιτήθηκα...Του Ανδρέα παρέμενε κλειστό μέχρι πριν απο κανένα χρόνο μέχρι που ως δια μαγείας...άνοιξε!!! Περιττό φυσικά να σας πω τον τρόπο...προφανώς μόνος του σιγά σιγά απο την περιέργεια που αναπτύσσουν τα αγοράκια για αυτό το μέρος του σώματος του και τη δυνατότητά του να μεγαλώνει...Πάντως και παιδοουρολόγο που είχα ρωτήσει μου είχε πει πως κακώς οι παιδίατροι το κατεβάζουν και μπορεί να κάνουν ζημιά..όχι πάντα...αλλά δεν αξίζει να ριψοκινδυνεύσεις...και με είχε προειδοποιήσει πως αν το παιδί δεν έχει πραγματικό πρόβλημα που διορθώνεται μόνο χειρουργικά, θα ανοίξει μου είχε πει ¨με τον γνωστό τρόπο¨...και μάλλον προέβλεψε αυτό που συνέβει μερικά χρόνια μετά..

WlXFp3.png

FKNj.png

Γειά σας κι από μένα!!

Βροχερή μέρα σήμερα εδώ!

Το MMR Πόπη μου στην κόρη μου το κάναμε 15 μηνών και τώρα στον μικρό για 15 μηνών μας είπε ο παιδίατρος (άσχετα που εγώ θα το καθυστερήσω...)

Αν και έχω ξανακούσει πως κάποιοι παιδίατροι το κάνουν στον χρόνο:confused:

Όσο για το τράβηγμα στο "τσουτσούνι" ο παιδίατρος μας είπε να το κάνουμε μετά το μπάνιο κάθε βράδυ...

Μια φορά που το έκανα μάτωσε λίγο και δεν τα ξανάκανα!

Και ένας ουρολόγος μας είπε αυτά που έγραψε και η Δήμητρα...

Πάλι μπερδεύτηκα:confused:

Γιατί τόσο διαφορετικές απόψεις πάνω στο ίδιο θέμα???:confused:

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες...

Διαμαντακι μου και μας συνεβει αυτο μια φορα , μηπως της κανανε τιποτα στον παιδικο , πχ να της πληνουν το προσωπακι επειδη ειχε πυρετο??

Ακου τι θα κανεις , θα πιασεις την μικρη και θα μπειτε μαζι στο μπανιο , να πλατσουρισετε στα νερα , εγω το κανω συχνα με τον μικρο οταν θελω να κανω μπανιο και δεν εχω που να τον αφησω και μια χαρα ειναι και εκεινος περναει καλα ...

Δημητρα να χαιρεσαι τον νεοφωτιστο Κωσταντινο και χρονια του πολλα!!!

Ποπη κσι εγω δεν συνφωνω για το MMR σε τοσο μικρη ηλικια εγω θα αργησω να του το κανω ....

Για το τσουτσουνι εμεις δεν κανουμε τιποτα απλα του το καθαριζουμε απαλα και χωρις να το καθαριζουμε μας το απαγορεψε ο παιδιατρος αλλα και το ξαδερφακι μας που ζει σε αλλη χωρα και εκει τιποτα δεν τους κανουν τα αφηνουν μονα τους!!!

Κοριτσια που λετε διακοπες , εκτος οσες εχετε κανονισει??

Εμεις φευγουμε στις 12 ιουνιου για θεσσαλονικη και μετα φλωρινα...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...