Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Συγχαρητήρια και με το καλό να υποδεχτειτε το μωράκι σας!!! Η ιστορία σου ειναι μια αχτιδα φωτος για μας στο σκοταδι της υπογονιμοτητας και δινει σε ολες ελπιδα!!! Αν επιτρεπεται και θες να το μοιραστεις, ποια ειναι η ηλικια σου ; Επίσης απο την πλευρά του σπερματος που περα απο το θεμα υγείας που Ευτυχώς ξεπεράστηκε, λογικα δεν ειχατε καποιο θεμα για να σας προτεινει ο γιατρός προσπαθειες φυσικά, σωστά;;;

Ολα καλά, αλλα η φράση μην προτασσετε τα θελω σας και αφήστε τα ολα στο θελημα του Θεού, προσωπικά θεωρώ οτι αναιρείται από μόνη της, καθώς ολες οσες εδω μεσα βασανιζομαστε με την υπογονιμοτητα και βαζουμε στη διαδικασια της εξωσωματικής το σωμα μας εχουμε βαλει μπροστα το "Θέλω, άρα το μπορώ!".. δεν γινεται αλλιώς! Ο Θεός εδω δεν θεωρω οτι εχει σχεση, αλλο το ενα, αλλο το αλλο.. και προσωπικά πιστευω αρκετα!

Και οσον αφορα το κομμάτι του γιατρου που ειναι καθαρά προσωπική επιλογή με ποιον θα ταιριάξεις, ασχετως εμπειρίας.. (είδαμε εμπειρους να καταστρέφουν κοσμο).. προσωπικά αν δεν μου γλυκομιλάει ο γιατρός και δεν με ακουει, νιωθω οτι δεν με σεβεται και δεν δίνω ευκαιρια.. ετσι λειτουργώ εγω.. οποτε δεν ειναι κανονας πως θα πρέπει να κανουμε επιλογη γιατρου! Συγχαρητηρια και πάλι !!!

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δήμητρα, Nikolekaki και Μπεμπουλίνα τα βαφτίσατε τα μωράκια σας??

Βαφτίσαμε την προηγούμενη Κυριακή και όλα καλά..και ο καιρός σούπερ παρά το ότι ήμασταν Τρίκαλα που κάνει κρύα και το φοβόμουνα..Εγώ τα δίνω ακόμα αλεσμένα γιατί δεν έχω την υπομονή να περιμένω να καταπιεί τα δικά μας..Όσο για τον ύπνο, κοιμάται πάντα μετά τις έντεκα και ξυπνάει στις 2.30 και στις 6.00 για γάλα συν κάνα δυο φορές ακόμα για πιπίλα...χειρότερα απο νεογέννητο δηλαδή..

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια,

Δήμτηρα να σου ζήσει ο μικρούλης σου, καλοφώτιστος κ υγιής να είναι !!!

Πλησιάζει κ η πρώτη σας γιορτη.

Τι κακό βρε κορίτσια αυτο με τον ύπνο. Μαρία μου το έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι μπορεί να φταίει ο θηλασμός που ξυπνάει αλλα από τη μία δεν θέλω ακόμα να αποθηλάσω καθώς τώρα πια θηλάζει μόνο πρωί - βράδυ αλλα κυρίως τη νύχτα κ απο την άλλη ακούω κ τα άλλα κορίτσια που δεν θηλάζουν παρόλαυτα οι ήρωες τους ξυπνούν τη νύχτα κ φοβάμαι , σκέφτομαι αν αποθηλασω κ συνεχίσει να ξυπνάει τι θα κανω , θα τρέχω νυχτιάτικα να φτιάχνω γάλατα; αυτο μου έλειπε...

Σήμερα γέννησε μια φίλη μου κ πάω το απόγευμα να την δω έχει κ η νονά του Άγγελου γενέθλια στη συνέχεια οπότε φουλ πρόγραμμα για σήμερα να δω πως θα τα προλάβω.

Πελαγία έχω έρθει 3 φορές Ρόδο κ τις 3 πέρασα τέλεια!!!! Πιο πολύ να σου πω την αληθεια θα μου άρεσε να μένω μόνιμα εκει παρα για διακοπές γιατι για διακοπές είνια λίγο μακρινες οι αποστάσεις. Αλλα έίναι πολύ όμορφο νησί εισαι πολυ τυχεράκιας που μένεις εκει.

Μυτίλήνη δεν έχω πάει όμως έχω ακούσει καλά λόγια, αλλα είναι λίγο μακρια νομίζω, από Πειραια πόσες ώρες να είναι ;

Αχ κορίτσια πόσο ζηλεύω που μένεται σε νησί ....

Αυτα , κοιμάται ο Αγγελος τώρα και με έπιασε η πάρλα...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Απο Πειραια Αννια μου ειναι 9 με το γρηγορο 12-14 με τα κλασικα της Μυτιληνης κανουν ολα σταση Χιο και το γρηγορο κανει και στην Συρο!!!!

Τιποτα.......ενα τσιγαρο δρομος!!!! Τα περισσοτερα φευγουν βραδακι και βγαινουν Μυτιληνη 7-9 το πρωι! Παροτι ειναι μακρυα....και ασχέτως του οτι ειναι ο αντρας μου απο κει.....εχω περασει ΤΑ καλοκαιρια!!!!! Υπεροχα μοναδικα! Δεν την αλλαζω με κανενα νησι.......το μονο που μπορω να πω ειναι οτι απο θαλασσα ενω ειναι πεντακαθαρη δε βρισκεις τις κρυσταλινες παραλιεσ των Κυκλαδων και τη χρυση αμμουδια του Ιονιου!!!

Επισης δεν αλλαζω και την Καβαλα με τιποτα!

(Ρουλα σου ρχομαι!!!!)

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ μου γυρισα!! Δριμυτερη για τη βαπτιση!!

Δημητρα να σου ζησει..

Εμεις βαπτιζουμε 13 ..φευγουμε 1η Ιουνιου..

Αλεσμενα κ εμεις το κρεας τα υπολοιπα με το πιρουνι και ολο κανει να μου τα βγαλει αλλα τα καταπινει μονομιας..τι να κανω για να μασησει!!!??Δε μασαει τπτ εκτος απο πλαστικα χαχαχαχα φαι γιοκ!!

Κ κατι ασχετο...πειτε καμια κολονια για καθε μερα..θα αλλαξω τη φρεζυντερμ γιατι λεει 12 μηνες πανω..εχω τη μπερμπερις που ειναι καλη αλλα θελω κ μια αλλη...για πειτε!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Δήμητρα να σου ζήσει το μωράκι σου!! Καλοφώτιστος και πάντα ευτυχισμένος!!

Βαφτίσαμε κι εμείς το Σάββατο τον φουσκίτσα μας, έγινε κι επισήμως Σπυρούλης!!!

Εσείς τι μου κάνετε σήμερα?? Εγώ έχω δύσκολη μέρα στο γραφείο... θα πήξωωωω!!!!!!

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Αλεσμενα κ εμεις το κρεας τα υπολοιπα με το πιρουνι και ολο κανει να μου τα βγαλει αλλα τα καταπινει μονομιας..τι να κανω για να μασησει!!!??Δε μασαει τπτ εκτος απο πλαστικα χαχαχαχα φαι γιοκ!!

!

Εμένα πάλι τις σοκοφρέτες μια χαρά τις μασάει..και το φαγητό το μασάει αλλά αφού το καταπιεί συνεχίζει να μασάει , να μασάει , να μασάει...μήπως μεταλάσσεται σε κατσικάκι??

WlXFp3.png

FKNj.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δήμητρα να σου ζήσει ο νεοφώτιστος! Με το καλό και οι επερχόμενες βαπτίσεις των απριλιάτικων μωρών!

Μπισκοτάκι εμένα με το ψωμί πιστεύω ότι έμαθε να μασάει και να κόβει μπουκίτσες. Βέβαια μασάμε με τα ούλα εννοείται γιατί δόντια έχουμε λίγα.

Η δικιά μου η μπουμπουκίτσα είναι πάλι άρρωστη (τα "καλά" του σταθμού). Με ειδοποιήσαν να πάμε να την πάρουμε γιατί ανέβασε πυρετό. Χθες βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καθόλου.. Ξυπνούσε κάθε τρεις και λίγο και ούρλιαζε. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να φταίει. Δεν μπορούν να μας εξηγήσουν ακόμα και τα μικρούλια τι τα ενοχλεί.. Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι τα δόντια της. Να κατεβαίνει κάποιο και να την πονάει. Τι να πώ;; Υποθέσεις κάνω η άυπνη μάνα! Και σήμερα το πρωί, όταν σηκώθηκε ήταν μέσα στη γκρίνια. Δεν είχε πυρετό βέβαια μέχρι εκείνη την ώρα αλλά με το που έκανα να την αφήσω κάτω... ξεκινούσε τρελό κλάμα.

Έχουμε και το εξής πρόβλημα εδώ και 3-4 μέρες: Εκεί που τρελαινόταν για το μπάνιο, τώρα οταν τη βάζουμε μέσα και ειδικά όταν της βρέχουμε το κεφάλι, ουρλιάζει. Δεν κάθεται με τίποτα. Έχει συμβεί σε καμία αυτό; Δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Ούτε παιχνίδια θέλει, ούτε τραγουδάκια.. τίποτα!

1211540.png

Γεια σας και από μένα!!!!!!! Κάθε μέρα γράφω και όλο κάτι γίνεται και σβήνει και πάλι από την αρχή αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα!!!!

Αχ τμ και μας κάποιος μας μάτιαζε και όλα στραβά πηγαίνουν!!!!!

Περαστικά σε όλα τα μωράκια αρρωστά και πονεμένα , εμείς είμαστε καλά από θέμα υγείας αλλά εγώ χτύπησα το δάχτυλο του χεριού και μου άφησε ο doctor ένα σουβενίρ κάτι σαν νάρθηκας, πάω εγώ στο νοσοκομείο και του λέω να χτύπησα αν γίνετε δύστε απλά να φύγω , ε και μου λέει κλειστά εγώ δεν μπορούσα και με έστειλε για ακτινογραφία , επίσης πήγαμε στον παιδίατρο και ο μικρός είναι 9 κιλά και 75 πόντους κοντός και αδύνατος κλαψ κλαψ , ήθελε να του κάνει και το MMR και της λέω όχι τώρα θα το σκεφτώ είναι μικρός ακόμα και τέτοια και μου λέει έχει πολλά κρούσματα ερυθρά και αν κολλήσει θα φταις εσύ και θα μπείτε νοσοκομείο και τέτοια και της λέω όχι ευχαριστώ θα το σκεφτώ να το κάνουμε μετά το καλοκαίρι, εσείς θα το κάνετε???

Κόβουμε και σιγά σιγά τον θηλασμό και του δίνω φρέσκο αν και δεν πίνει γάλα αλλά του δίνω γιαούρτι , τυρί , και στην κρεμά που τρώει του βάζω γάλα πια κανονικό αυτό που πίνουμε και εμείς η το Όλυμπος η ένα άλλο ντόπιο φρέσκο που έχουμε εδω της το είπα της παιδίατρου και μου είπε κανένα πρόβλημα, με το φαγητό τα πάει πολύ καλά αλλά έχει και της μέρες του που δεν τρώει καλά όπως σήμερα το πρωί , αλλά έχουμε μέλλον ακόμα για φαγητό σήμερα... Του δίνω και φράουλες της οποίες λατρεύει και δεν εμφάνισε τίποτα ευτυχώς . Έχουμε 6 δόντια και δεν φάνετε τίποτα άλλο στον ορίζοντα αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί τα τρώει όλα κανονικά μονό αν του κάνω πουρέ λαχανικών και του βάλω γάλα και τυρί μέσα του το λιώνω να γίνει πούρες....

Επίσης κ....ο δεν βάζουμε κάτω όλη μέρα τρέχει και ξυπνάει το βραδύ .....

Εσείς που μιλάτε για θάλασσα για ελατέ προς τα δω , εμείς ειδή κάναμε βουτιά πριν 3 εβδομάδες περίπου και χθες πήγαμε ξανά ο ναι και ήταν τελεία. Άντε να περάσει και αυτός ο μήνας να φύγουμε και εμείς ειδή καταθέσαμε χθες τα χαρτιά του μικρού για διαβατήριο , επίσης αυτό ο μήνας και λίγο ο επόμενος θα είναι μαρτύριο για μένα πως θα τα καταφέρω να διαβάσω να σήμερα θα πάμε στην μαμά μου να τον κάνει βόλτες μπας και διαβάσω αχ αχ αχ!!!

ΟΟΟ για την βάφτιση μας δεν έχουμε κανονίσει τίποτα δεν ξέρουμε ακόμα ποτέ θα γίνει!!!

Πελαγια μου με εβαλες σε σκεψεις ,εμενα ο Νικολας εκανε το MMR 9 Aπριλιου και μου λεει ο γιατρος οτι υπαρχει μια περιπτωση να κανει πυρετο απο την 5η εως την 15η μερα οι λεμφαδενες στη βουβωνικη πρηστηκαν την 15η μερα ενω πυρετο δεν ειχε κανει καθολου λες να ηταν το κ@λ@εμβολιο η αιτια για την ταλαιπωρια που τραβηξε το παιδακι μου συν του οτι πηρε και αντιβιωση ????

Δημητρουλα και Νικολετακι να σας ζησουν τα αγγελουδια γερα ευτυχισμενα και ευλογημενα να ειναι!!!

Εγω ακομη του τα αλεθω,βεβαια ειμαστε σε καλο δρομο γιατι του δινω μπισκοτακι και το καταφερνει βεβαια παντα με εμενα απο πανω του για να εχω ησυχο το κεφαλακι μου.....:lol:

Οσο για τον υπνο ειμαι σε μια φαση που κανουμε μπανιο και τον βαζω κατευθειαν στην κουνια χωρις αγκαλιες και τα σχετικα του δινω το γαλα και αποκοιμιεται γρηγορα με λιγα νιαουρισματα στη πορεια θα ξυπνησει κλασικα 2-3 φορες αλλα προσπαθω να μην τον παιρνω αγκαλια τον χαιδευω και του ψιθυριζω οτι τωρα κανουμε νανι νανι κτλ κτλ βεβαια δεν πιανει ολες τις φορες αλλα που θα παει θα φτιαξει και αυτο:wink:

ΑΝΙΑ μου το καλυτερο νησι για διακοπες ειναι η Κρητη εμεις πρωτα ο Θεος φευγουμε 25 Ιουνιου για Ρεθυμνο φυσικα αντε παρτο αποφαση και ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:-D:grin::-D

πολλα φιλια σε ολες σας ζαλισα με την παρλα μου αλλα ειμαι στην εταιρεια και δεν εχω και πολυ δουλεια........

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS SOS SOS SOS

Ξεχασα να σας πω οσες μανουλες εργαζονται στον ιδιωτικο τομεα παιρνουμε επιστροφη χρηματων απο καποιες κρατησεις που ειχε κανει παρανομα το ΙΚΑ χρειαζονται καποια δικαιολογητικα τα οποια τα καταθετεις στο ΙΚΑ που υπαγεται η επιχειρηση που εργαζεστε ειναι γυρω στα 300-500 ευρω αναλογα με τον μισθο αντε να παρουμε και κατι γιατι ολο δινουμε!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS SOS SOS SOS

Ξεχασα να σας πω οσες μανουλες εργαζονται στον ιδιωτικο τομεα παιρνουμε επιστροφη χρηματων απο καποιες κρατησεις που ειχε κανει παρανομα το ΙΚΑ χρειαζονται καποια δικαιολογητικα τα οποια τα καταθετεις στο ΙΚΑ που υπαγεται η επιχειρηση που εργαζεστε ειναι γυρω στα 300-500 ευρω αναλογα με τον μισθο αντε να παρουμε και κατι γιατι ολο δινουμε!!!!

Νατα νατα τα καλά!!!!! Που το άκουσες αυτό κοριτσάκι? Να πάρουμε τηλ. στο ΙΚΑ να μας κατατοπίσουν? (Λέμε τώρα...:roll::roll:)

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Σοβαρα μιλας????

Φοβερο....Το μονο που με κολλαει ειναι οτι εγω εχω απο 5 ενσημα σε 5 εργοδοτες πρεπει να τρεχω στο καθε ικα????

χμ....... αλλα ειναι και 500 ευρα

τα χανεις ??? δε τα χανεις!!!! Γεια σου ρε Ποπακι με τα ωραια σου!Αληθεια βρε Ποπη ο γιατρος σας σου ειπε να κανετε το ΜΜR απο τοσο νωρις.....? Το συγκεκριμενο εμβολιο σε εγκυκλιο απο το υπουργειο υγειας ειναι στο προγραμμα εμβολιασμων για παιδια ανω των 18 μηνων!

Διαμαντακι μου??? Κι εμενα μου το ειχε κανει αυτο πριν 2μιση μηνες περιπου μπορει και λιγο παραπανω.......σε σημειο να φοβαμαι μη χτυπησει το κεφαλι της στη μπανιερα ετσι οπως εκανε...... Της εβαλα πολλα παιχνιδακια μεσα...της εκανα κι εγω παιχνιδια για να της δειξω οτι ειναι ολα καλα.....και εκανα οσο πιο γρηγορα μπορουσα.....μετα απο κανα 2 βδομαδες το συνηθισε παλι!

Αυριο φευγουμεεεεεεεε παμε Καβαλααααααααα! Αχ φοιτητικα χρονια! Τι εποχες κι αυτες!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Κορίτσια δείτε εδώ την εγκύκλιο

http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/11039

Μου το είπε κι εμένα μια φίλη μου λογίστρια, αλλά ξέχασα να το αναρτήσω :(

Δεν έχω κάνει ακόμα τα χαρτιά αλλά πρέπει να το δρομολογήσω και αυτό κάποια στιγμή. Θα ρωτήσω να μου πει ξανά τι δικαιολογητικά της ζήτησαν και θα επανέλθω!

Ειρηνάκι μου ελπίζω να της περάσει και τη δικιάς μου η ξαφνική φοβία με το μπάνιο! Αυτό μας έλειπε τώρα!!

Νικολεκάκι να σου ζήσει κι εσένα το νεοφώτιστο μωράκι σου! Ξέχασα να ευχηθώ πριν!!

1211540.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...