Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έτσι κάνει και ο Άγγελος και ειδικά όταν νυστάζει άντι να είναι χαλαρός κ να τρίβει τα ματια του κ να χασμουριέται, γυρνάει σαν τη σβούρα κ δεν στέκεται 3 δευτερόλεπτα σε ένα σημείο, τοτε τον πάω στο δωμάτιο, κ με το που παίρνει το βυζι στο στόμα, γυρνάνε τα μάτια του και αποκοιμιέται :-P

Ειρήνη μου τελικα δεν ξέρω έχω μπερδευτεί με αυτα τα δόντια, η παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι 3 χρονών θα βγάλουν 20 δόντια, άρα 8 τα μπροστινά , 4 κυνόδοντες κ και 8 τραπεζίτες μπορεί βέβαια οι πίσω τραπεζίτες να βγαίνουν λίγο αργότερα μετά τα δύο δεν ξέρω σίγουρα, και δεν καταλαβαίνω πάλι γιατί βγάζουν πρώτα τους τραπεζίτες κ μετα τους κυνόδοντες :confused:. Ισως οι μανούλες που εχουν ήδη μεγαλύτερα παιδάκια να μας διαφωτίσουν :rolleyes:

Από σήμερα κάνω πάλι δίαιτα γιατί την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα 4 μέρες πίτσα και σε λίγο θα μοιάζω κ εγω με φάλαινα αλλα Ειρήνη μου δεν αγχωνόμαστε καθόλου, η θάλασσα ανήκει στα ψάρια της :tongue::-P;)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα μανουλιτσες!!!Τι κανετε?πως ειναι τα ζουζουνακια σας?

Εμεις συνεχιζουμε με μυξες και τα 3 αλλα ευτυχως τιποτε αλλο ισως ειναι απο τα δοντακια!!ο μικρος ειναι σιγουρα τη μικρη δεν την εψαξα γιατι εχει περισσοτερα!! Ο μεγαλος ειναι μαλλον απο τα παγωτα..Μεχρι να κανω μια παυση αντε και φτου απο την αρχη γεμιζει η σελιδα και δεν προλαβενω να σας διαβασω!!Βρε κοριτσια να σας ρωτησω τι γαλα δινετε στα μικρα σας?αγελαδινο ?φρεσκο?η ακομη συνεχιζετε να περνετε σκονη απο το φαρμακιο εμενα δεν λεει ο παιδιατρος να μου το αλλαξει εχει βεβεα συνφερον γιατι θα περνω απο την κορη του οποτε εχει χουι το ρεπανι που λενε...ναι αλλα ως ποτε?και αν δινετε αγελαδινο το αλλαξατε μια και εξω?δηλαδη τη μια μερα ειπιανε σκονη και την επομενη μπαμ και κατω το καινουργιο? πλιζζζζ δωστε μια απαντηση δεν ξερω τι να κανω!!Επισης τι φρουτα δινετε?απο φαγητα?εγω δινω οτι μαγειρευω ..κανονικα μαγειρεμενα χωρις μπαχαρικα!!!εσεις?

Νικολεκακι μου καλως ηρθες στην παρεουλα μας..σου δινω και εγω με τη σειρα μου συνχαρητηρια για την υποστηριξη σε αυτην την γλυκιτατη αγωνιστρια μανουλά αννινα για ολο αυτο τον γολγοθα που περασε και συνεχιζει ν περναει..με το καλο τα βαφτισια σας!!!!

ειρηνουλα μου μηπως η βαλια σου το εχει παρει σιστιμα?γιατι τα μικρα εχουν συνηθεια οταν κανουν κατι ειδικα στο θεμα του υπνου να το τηρουν για καπιο διαστημα μεχρι να το ξεπερασουν..ισως παλι ειναι αυτο που ειπανε τα κοριτσια κανενα ονειρο που το φοβιζει η τα δοντακια της!!!

Μαρκοπολο μου ευχαριστουμε για τα περαστικα αυτο ευχομαι και εγω να μην εξελιχτει τιπ-οτε αλλο..

αχχχ κοριτσια θαλασσααααααα εχω να αντικρισω απο προπερσυ....περισι δεν εμφανιστικα καθολου τα μικρα ηταν σαν ποντικακια μικρα ευαισθητα πολυ και ενα καλοκαιρι τη βγαλαμε μεσα στο σπιτ ι και εγω μονο μπαλκονι...φετος θελω να την χορτασω αλλα θα πρεπει πρωτα να χασουμε κανενα κιλο γιατι ειναι μια πονεμενη ιστορια...αχχχ να δω ποσο θα αντεξω ...

ααα ξεχασα να σας πω..το σαββατο πηγα μπουζουκια με 5 φιλες στον Μακροπουλο περασαμε σουπερ αλλα την αλλη μερα κοριτσια τι αλλη δλδ την ιδια βραδια με επιασε ενας πονοκεφαλος τι να σας πω και ημουν με 2 ωρες υπνο σερνομουν ολη μερα...μονη και με τα παιδια τι να σας λεω....αλλα αξιζε ειχα να το κανω πολυ καιρο!!!

Ειρηνακι μην ξεχνιομαστε εγω θα σε περιμενω παντως δεν ξερω αν θα ερθεις α΄λλα μην τολμησεις να ερθεις καβαλα και να μην βρεθουμε ...χαχαχ

αντε λιγες μερες μεινανε και μην μου αρχισεις αχχ εχω να παω εδω εκει κτλ...θες δε θες εναν καφε θα τον πιουμε χαχαχα..

πολλα φιλιαααααααααα

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε???

Εμεις ειμαστε πολυ καλα ολη την μερα ο Νικολας δεν βαζει κ..... κατω απο δοντια εχουμε 2πανω 2 κατω αλλα τα ουλα του ειναι πρησμενα και λευκα σαν να εχει δοντια ενω δεν εχει...απο φαγητα ακομη του φτιαχνω δικα του και αλεσμενα βεβαια ενω γαλατακι συνεχιζουμε την σκονη γιατι ο γιατρος δεν μας αφηνει για κατι αλλο εσεις τι κανετε με γαλα????

Την Κυριακη που μας περασε βαφτιζε η κολλητη μου την κορη της και μελλουσα γυναικα του Νικολα(χι χι χι)δεν φανταζεστε τι εκανε το παιδι μου τα παντα για να ειναι το επικεντρο εριξε κατι χορους και συνεχεια πηγαινε αγκαλιαζε και φιλουσε το Δεσποινακι τρελος γοης σας λεω απο τωρα στα κολπα!!!!Το καλυτερο δεν σας το ειπα κουραστηκε τοσο πολυ που κοιμηθηκε σερι απο τις 10 εως τις 6 ΑΝΙΑ μου συμπασχουσα εσυ καταλαβαινεις τι χαρα πηρα και ποσο ξεκουραστηκα εστω και με αυτη την μια φορα γιατι απο την Δευτερα ξανα προς την δοξα τραβα το Νικολακι μου.......

Οι αλλες κοπελες που ειστε Μπισκοτακι Πελαγια ???

Πολλα πολλα φιλακια

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόπη τι τύχη βουνό είναι αυτή; τι τρελή ευτυχία, κοιμήθηκες ένα ολόκληρο βράδυ !!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιι :-P:-P:-P

Εμένα ο Αγγελάκος όσο και να κουραστεί πάντως, τα ξυπνήματά του δεν τα ξεχνάει :-(

Αυτό με τις αγκαλιές τι μπελάς, καλά με τα γνωστά παιδάκια έχει πλάκα αλλα στη παιδική χαρα που πάει και αγκαλιάζει όποιο βρει μπροστά του και μετά το ακους το άλλο να βήχει κ να φτερνίζεται κ λες τωρα την κάτσαμε, ευτυχώς μέχρι τώρα βέβαια την έχουμε γλιτώσει ...

Σήμερα πήραμε κ γυαλιά ηλίου κ τα φορέσαμε στη βόλτα στο πάρκο κ καθόταν ο μάγκας στο καρότσι ακούνητος κ καμάρωνε :-P

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κορίτσια καλημέρα σας. Τι μου κάνετε; Εμεις καλά πλησιάζει το άλλο σάββατο η βάπτιση και τρέχουμε σαν τους τρελούς. Έχουμε χαθεί. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωρλακια σας επίσης. Φιλιά σε όλους.

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!

τι κανετε?

Μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο η μικρη μου απο χθες αρχισε πυρετο

εφτασε μεχρι και 40 το βραδυ στις 11.30 αλλα ευτυχως στις 1 τις εδωσα αλγοφερν και επεσε μεχρι το πρωι στις 11,30 που ξανα εκανε 39.3..

ο παιδιατρος την βρηκε αμυγδαλες,ωτιτιδα και ασματικη βροχιτιδα δλδ λιγο απολα να λεμε .ευχομαι να περασει γρηγορα αφηστε που μας εδωσε ενα τσουβαλι φαρμακα...τι εχουμε παθει αυτο το μηνα δεν ξερω τα κοριτσια που λεγανε οτι καπιος μας ματιαξε τελικα εχουν δικιο!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Γεια σας και από μένα!!!!!!! Κάθε μέρα γράφω και όλο κάτι γίνεται και σβήνει και πάλι από την αρχή αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα!!!!

Αχ τμ και μας κάποιος μας μάτιαζε και όλα στραβά πηγαίνουν!!!!!

Περαστικά σε όλα τα μωράκια αρρωστά και πονεμένα , εμείς είμαστε καλά από θέμα υγείας αλλά εγώ χτύπησα το δάχτυλο του χεριού και μου άφησε ο doctor ένα σουβενίρ κάτι σαν νάρθηκας, πάω εγώ στο νοσοκομείο και του λέω να χτύπησα αν γίνετε δύστε απλά να φύγω , ε και μου λέει κλειστά εγώ δεν μπορούσα και με έστειλε για ακτινογραφία , επίσης πήγαμε στον παιδίατρο και ο μικρός είναι 9 κιλά και 75 πόντους κοντός και αδύνατος κλαψ κλαψ , ήθελε να του κάνει και το MMR και της λέω όχι τώρα θα το σκεφτώ είναι μικρός ακόμα και τέτοια και μου λέει έχει πολλά κρούσματα ερυθρά και αν κολλήσει θα φταις εσύ και θα μπείτε νοσοκομείο και τέτοια και της λέω όχι ευχαριστώ θα το σκεφτώ να το κάνουμε μετά το καλοκαίρι, εσείς θα το κάνετε???

Κόβουμε και σιγά σιγά τον θηλασμό και του δίνω φρέσκο αν και δεν πίνει γάλα αλλά του δίνω γιαούρτι , τυρί , και στην κρεμά που τρώει του βάζω γάλα πια κανονικό αυτό που πίνουμε και εμείς η το Όλυμπος η ένα άλλο ντόπιο φρέσκο που έχουμε εδω της το είπα της παιδίατρου και μου είπε κανένα πρόβλημα, με το φαγητό τα πάει πολύ καλά αλλά έχει και της μέρες του που δεν τρώει καλά όπως σήμερα το πρωί , αλλά έχουμε μέλλον ακόμα για φαγητό σήμερα... Του δίνω και φράουλες της οποίες λατρεύει και δεν εμφάνισε τίποτα ευτυχώς . Έχουμε 6 δόντια και δεν φάνετε τίποτα άλλο στον ορίζοντα αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί τα τρώει όλα κανονικά μονό αν του κάνω πουρέ λαχανικών και του βάλω γάλα και τυρί μέσα του το λιώνω να γίνει πούρες....

Επίσης κ....ο δεν βάζουμε κάτω όλη μέρα τρέχει και ξυπνάει το βραδύ .....

Εσείς που μιλάτε για θάλασσα για ελατέ προς τα δω , εμείς ειδή κάναμε βουτιά πριν 3 εβδομάδες περίπου και χθες πήγαμε ξανά ο ναι και ήταν τελεία. Άντε να περάσει και αυτός ο μήνας να φύγουμε και εμείς ειδή καταθέσαμε χθες τα χαρτιά του μικρού για διαβατήριο , επίσης αυτό ο μήνας και λίγο ο επόμενος θα είναι μαρτύριο για μένα πως θα τα καταφέρω να διαβάσω να σήμερα θα πάμε στην μαμά μου να τον κάνει βόλτες μπας και διαβάσω αχ αχ αχ!!!

ΟΟΟ για την βάφτιση μας δεν έχουμε κανονίσει τίποτα δεν ξέρουμε ακόμα ποτέ θα γίνει!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Εγώ Πελαγία στη θέση σου θα το έκανα το εμβόλιο γιατί δεν είναι απο αυτά τα έξτρα που λες δε βαριέσαι ας μην το φορτώνω το παιδί αλλα΄ανήκει στον βασικό εμβολιασμό και πράγματι τα κρούσματα αυξάνονται και με την ερυθρά κυρίως δεν είναι να παίζεις. Όσο για το ύψος και εμένα 75 πόντους είναι και καθόλου δε με νοιάζει..καταρχήν μπορεί να το πάρει το ύψος μετά. Ο Ανδρέας σε αυτή την ηλικία ήταν 84 πόντους!!! αλλά μετά τα 2 δεν έπαιρνε καθόλου για αρκετό καιρό, και τώρα ψηλώνει πολύ γρήγορα και είναι αρκετά ψηλός. Απο την άλλη και κοντός να βγει, έχεις δει κοντό να μην προοδεύει? ?? σε αντίθεση με κάτι ψηλούς..Κι αν είναι αδύνατος τί σε νοιάζει? Ο Ανδρέας είναι τρομακτικά αδύνατος και δεν αρρώστησε ούτε μια φορά φέτος..Να είναι καλά τα παιδάκια μας κι ας είναι το μοναδικό τους μειονέκτημα ότι είναι κοντά ή αδύνατα!!

WlXFp3.png

FKNj.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόπη τι τύχη βουνό είναι αυτή; τι τρελή ευτυχία, κοιμήθηκες ένα ολόκληρο βράδυ !!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιι :-P:-P:-P

Εμένα ο Αγγελάκος όσο και να κουραστεί πάντως, τα ξυπνήματά του δεν τα ξεχνάει :-(

Αυτό με τις αγκαλιές τι μπελάς, καλά με τα γνωστά παιδάκια έχει πλάκα αλλα στη παιδική χαρα που πάει και αγκαλιάζει όποιο βρει μπροστά του και μετά το ακους το άλλο να βήχει κ να φτερνίζεται κ λες τωρα την κάτσαμε, ευτυχώς μέχρι τώρα βέβαια την έχουμε γλιτώσει ...

Σήμερα πήραμε κ γυαλιά ηλίου κ τα φορέσαμε στη βόλτα στο πάρκο κ καθόταν ο μάγκας στο καρότσι ακούνητος κ καμάρωνε :-P

Ania μου τι κανετε ? Διαβασα οτι του πηρες γυαλια ,του πηρα και εγω και ενω οταν του τα εδειξα ενθουσιαστηκε τρελα ηταν ολο χαμογελα οταν πηγαμε βολτα και του τα εβαλα τα εβγαλε και δεν τα ηθελε δεν τον πιεσα βεβαια αλλα κατι μου λεει οτι τσαμπα το 50αρικο......

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα σας. Τι μου κάνετε; Εμεις καλά πλησιάζει το άλλο σάββατο η βάπτιση και τρέχουμε σαν τους τρελούς. Έχουμε χαθεί. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωρλακια σας επίσης. Φιλιά σε όλους.

Συμπεθερα μου με το καλο η βαπτιση να πανε ολα καλα!!!Πολλα φιλια

Καλησπερα κοριτσια!!!

Δημητρα μου εχεις για ολα δικαιο , να το εμβολιο θα το κανω αλλα τον σεπτεμβρι , και ναι μπορει να ειναι μια σταλια ο σκατουλης μου αλλα τρωμε τα παντα κανονικα , κοψαμε το μπιμπερο και πολλα αλλα , α και οσο για τις αρρωστιες 3 φορες ημασταν αρρωστοι με τον μπαμπα του και αυτος ουτε μιξα και μας ειχε γινει κολιτσιδα , ας ειναι αδυνατος και ας ειναι γερος και τιποτα αλλο και ναι τον βουτηξα και στην θαλασσα και ηταν παγωμενα τα νερα και παλι τιποτα φτου φτου το παιδι μου!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Εχω ξαγρυπνήσει από τα νεύρα μου, ο Άγγελος έκανε μπάνιο στις 22.00 κ τελικα αποκοιμήθηκε στις 24.20, βγάζει τους 2 κάτω τραπεζίτες τώρα κ όλη τη νύχτα στριφογυρίζει, και από τότε παλεύω με τα κουνούπια :twisted: Τι μαρτύριο είναι αυτό να το ψάχνω ένα τέταρτο το σκασμένο κ όταν το βρω να πάω να το σκοτώσω κ να μου φεύγει κ φτου κ απο την αρχη...

Πελαγία περαστικά για το χέρι σου. Για το εμβόλιο αυτό έχω κ εγώ διαβάσει πολλα αρνητικά κ θέλω να το καθυστερήσω αλλα εκ των πραγμάτων δεν ξέρω αν θα το κάνουμε τώρα γιατί ο Άγγελος το αυγό δεν το τρώει με τίποτα κ δεν ξέρω μήπως έχει καμια αλλεργία.

Πόπη μου εμεις ευτυχώς τα γυαλια, αντιηλιακό κ καπέλο το φοράμε απαραίτητα σε κάθε βόλτα, αφού μου τα δείχνει κ απο μόνος του για να του τα βάλω :-D. Ο Αγγελάκος ότι βλέπει να κάνουμε εμείς θέλει ακριβώς το ίδιο έτσι σε κάθε έξοδο βάζουμε οικογενειακώς γυαλιά, αντιηλιακό κ καπέλο για να μας μιμηθεί :lol: του γίνεται μετα συνήθεια κ δεν του το κόβεις με τίποτα, να φανταστείς το χειμωνιάτικο σκούφο τρόμαξα να του το βγάλω κ τώρα όποτε το βρει το φοράει :lol:

Τον τελευταίο καιρό του έχει ανοίξει πολύ η όρεξη, σήμερα το μεσημέρι έφαγε σχεδόν 400 γρ , όμως του τα λιώνω ακομα. Μόνο τα τσιμπολογήματα του τα δίνω κομμάτια, καρπούζι, μπανάνα , ψωμι κ τέτοια.

Ψάχνω μέρος για διακοπές, έχετε καμια καλή ιδέα;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ψάχνω μέρος για διακοπές, έχετε καμια καλή ιδέα;

Nαι, Μυτιλήνη!!!!!!!8-)8-):cool:

Τι τραβας ακόμα Ανία μου με το ξενύχτι....

Εμείς χθές πήγαμε το κρεβατάκι του στο παιδικό και ευτυχώς κοιμήθηκε σχετικά εύκολα!

Οπότε τέρμα το βραδυνό ξύπνημα!

Όσο τον είχα στο δωμάτιό μας, όταν ξυπνούσε και με έβλεπε, έκλαιγε μέχρι να τον πάρω και να τον θηλάσω...

...ενώ αν δεν με βλέπει, ψιλογκρινιάζει και μετά κοιμάται μόνος του!

Έτσι σιγά-σιγά θα αποθηλάσω!

Από φαγητό δεν έχουμε, ετυχώς, κανένα πρόβλημα!

Είναι παμφάγο!!

Τρώει από το δικό μας φαί, χθές φάγαμε γεμιστά, σήμερα έχω μακαρόνια με κιμά(μπορεί να του αλέσω τα μακαρόνια και του δώσω) ή θα φάει μπιφτέκια με πουρε που έχουν περισσέψει!

Τη φρουτόκρεμα βρήκα άλλον τρόπο να την τρώει μόνος του!

Του στύβω 3-4 πορτοκάλια, βάζω στο μουλτι μία μπανάνα και λίγο μήλο και τα κάνω χυμό.

Το βάζω σε ποτηράκι με καλαμάκι και τον πίνει μόνος του!!

Χθές έφαγε και 2 τυροπιτάκια που έφτιαξα!!

Και μου αρέσει που παίζουνε με την αδερφή του και που μαλώνουν (δλδ χθές τσίριζαν και πάω και τους βλέπω να τραβάνε μια barbie, o Στέφανος από τα μαλλιά και η Ειρήνη από τα πόδια!! Φυσικά, πάντα η μικρή κερδίσει σ' αυτές τις διαμάχες και ο μικρός χτυπιέται....)

Και ο δικός μου βγάζει το καπέλο και τα γυαλιά!

Το ΜΜR θα το καθυστερήσω αρκετά και εγώ!

Τι κάνουν τα μωράκια που ήταν άρρωστα??

Ρούλα, Σοφία είστε καλά??

Πελαγία περαστικά!

Δήμητρα, Nikolekaki και Μπεμπουλίνα τα βαφτίσατε τα μωράκια σας??

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...