Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε σήμερα??

Πώς είναι τα μωράκια σας??

Ειρήνη τι έπαθε ο Μάριος????

Χριστέ μου το παιδί.....:-(

Το καημένο πόσο θα πόνεσε.....

Και πόσο θα πόνεσε και η δικιά σου η καρδιά....

Ευτυχώς που αναρρώνει καλά!

Βρε κορίτσια τι γίνεται??

Και ο δικός μου ήταν άρρωστος από την Πέμπτη,

ανέβασε πυρετό και για 3 μέρες έκανε μέχρι 40 και ήμασταν με αντιπυρετικά.

Την Παρασκεύη κάναμε εξετάσεις και ακτινιγραφία και ευτυχώς ήταν όλες καλές!

Μάλλον γαστρεντερίτιδα γιατί κάνει διάρροιες.

Σοφία ευτυχώς που προλάβατε και δεν ήταν τίποτα σοβαρό!

Κάνατε εισαγωγή??

Περαστικά και σε σένα!!

Και σε σένα βρε παιδί μου, όοολα μαζί??!!

Πόπη πως είναι ο Νικόλας??

Έχει και πυρετό ή μόνο πρησμένους αδένες??

Και μη χειρότερα βρε κορίτσια....

Nikolekaki καλως ήρθες!

Να χαίρεσαι τα παιδιά σου!

Πότε θα τον βαπτίσετε εσείς??

Φιλιά σε όλες...

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια! Μαρία μου εμείς τελικά θα τον βαφτίσουμε το Σάββατο... Απλά το έπαθα κι εγώ σαν την Ειρήνη, ξενέρωσα με τις αρρώστιες κι όλα αυτά, έχω και την στεναχώρια μου με την Αννούλα (Αnnina) και δεν έχω ιδιαίτερα κέφια για τραλαλα... Περιμένω πως και πως την βαφτισούλα μας, αλλά τραπέζι δεν θα κάνω, ενώ το είχα κανονίσει για την βάφτιση που αναβλήθηκε. Σημασία για μένα έχει η τελετή και όχι το φαγοπότι τελικά. Θα πάμε μετά μόνο η στενή οικογένεια (γονείς, κουμπάροι, παππούδες) να φάμε κι όλα καλά.

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Καλημέρα κορίτσια,

Χρόνια μας πολλά, να είμαστε όλες γερές να μεγαλώσουμε με κέφι τα ζουζουνάκια μας

σας εχασα, είχαμε πάει το ΣΚ στο εξοχικό κάτι φίλων μας. Περάσαμε τέλεια, έχουν κ αυτοί ένα κοριτσάκι 2 ετών κ ο Άγγελος ξετρελάθηκε, δεν μπορούσα να τον αποτραβήξω στο δωμάτιο για να κοιμηθεί, το μυαλό του συνεχώς στο παιχνίδι. Γυρίσαμε βέβαια με λίγες μυξούλες αλλα εύχομαι να μην μου αρρωστήσει.

Ευτυχώς όπως βλέπω όλες έχετε καλά νέα για τα μικρούλια σας και αυτό είνια πολύ ευχάριστο :-P:razz::-P . Γρήγορα να γίνουν όλα καλά γιατί σε λίγο αρχίζουν κ τα μπανια. Εγω δύο μέρες τώρα λύσσαξα με τη θάλασσα κ αν δεν φύσαγε τόσο για έμπαινα, μου έχει λείψει κ πέρσυ δεν την ευχαριστήθηκα.

Nikolekaki καλώς ήρθες στην παρέα μας, έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα!

Ο δικός μου όπως κ ο Μάριος της Marco Polo που έχει γεννηθεί κ εκείνος 14/4 είναι τρελοί ξενύχτηδες, το γλεντάμε κάθε βράδυ, εσείς κοιμόσαστε;

Κορίτσια να προσέχετε την ήλιο πολύ, όποτε βγαίνεται έξω με τα μικρα αντιηλιακό οπωσδήποτε, εγώ εχτες που ήμασταν όλοι μέρα έξω σημερα έχω τατουάζ την μπλούζα που φορούσα, κ η πλάτη μου δεν ακουμπιέται. Ευτυχώς είχα βάλει στον Άγγελο αντιηλιακό γιατι αλλιως θα είχαμε ιστορίες, δεν του φαίνεται αλλα ο ήλιος καίει πολύ

Φιλακια σε όλες

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Kαλημέρα Annia μου! Να τον χαίρεσαι τον ζουζούνο σου!! Εγώ δόξα το Θεό το βράδυ δεν γλεντάω! Κοιμόοοοοοομαστεεεεε!!!! Μετά τον πρώτο μήνα, σταμάτησε να ξυπνάει το βράδυ. Βέβαια κοιμάται αργά, κατά τις 10, αλλά δε βαριέσαι... Τον φχαριστιέμαι και γω λίγο μια και γυρνάω αργούτσικα από τη δουλειά...

z4cd7f85f5526b.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλέ τι έπαθαν όλα τα απριλιάτικα μωράκια; Κι εμείς από την προηγούμενη Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο είχαμε πυρετό. Έφτασε 40 και τρελάθηκα! Πήγαμε κάναμε εξετάσεις,μου το τρύπησαν το μωράκι μου :( αλλά ευτυχώς όλα καλά. Φοβηθήκαμε για ουρολοίμωξη, επειδή έχει ξαναπεράσει, όμως αυτή τη φορά τη γλιτώσαμε! Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια και στους τραυματίες! (καλά Marco polo έπαθα σοκ όταν το διάβασα, φαντάζομαι τι έπαθες εσύ!)

Nikolekaki καλώς ήρθες! Με το καλό η βάτπισή σας!

Σοφία περαστικά σας οικογενειακώς! Ελπίζω να είστε καλύτερα τώρα!

1211540.png

Καλημεραααααα!!!!

Εμεις μπορει να ειμαστε τυχεροι απο ιωσεις αλλα ρε κοριτσια δε την παλευω αλλο! Ξυπναει εδω και μιαμιση βδομαδα καθε μια ωρα το βραδυ με κλαμα ουρλιαχτα χτυπιεται.....την παιρνω αγκαλια κοιμαται σε σημειο να ροχαλιζει, την βαζω διπλα μου να ξπαλωσει, να κοιμηθω κι εγω η ερμη, ξανα ξυπναει ουρλιαζει, γινεται χαμος! Εχω χασει την μπαλα.... και οχι τιποτα αλλο...δε βλεπω και κανα ουλο φουσκωμενο να αποδωσω ευθυνες! Ολα τα δοντια τα χει βγαλει μονο οι κυνοδοντες εμειναν....

Θα τρελαθω...θα πηδηχτω απ το παραθυρο που ειχε πει και ενας διασημος!

Περαστικα μωρε στα μωρακια μας!

Νικολεκακι μου ασε βρε συ οταν διαβαζα για τον Παναγιωτακη και ειδα οτι πηγες στην κηδεια ραγισα.......και μονο που βρηκες το κουραγιο να συμπαρασταθεις στην Αννα με την παρουσια σου ειναι κατι ανεκτιμητο! Δεν υπαρχει μερα που ναμη την σκεφτω! Και να μουν η μονη! Δεν αντεχεται ο πονος της! Ελπιζω να ειναι καλος γιατρος ο χρονος!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Kαλημέρα κοριτσάκια μου! Eirini_Dr μου με αυτήν την κοπέλα χωρίς να την ξέρω από πριν έχουμε δεθεί πολύ... θέλω να της σταθώ όσο μπορώ περισσότερο. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και νομίζω ότι είναι δυνατή... Ας με επιβεβαιώσει το χρόνος, μόνο αυτό θέλω.

Κατά τα άλλα περιμένουμε τα βαφτίσια μας. Αλήθεια βρε κορίτσια, ακούσατε καθόλου τί καιρό θα έχει το Σάββατο? Ζέστη του σκασμού?? Ε. ρε γλέντια!!

z4cd7f85f5526b.gif

καλημέρα κοριτσάκια,

Ειρήνη μου κ εμένα ο Άγγελος έτσι ξύπναγε μέχρι πριν μια εβδομάδα κάθε μια ώρα κ έκλαιγε λες κ τον έδειραν αλλα μετα έσκασαν οι τραπεζίτες κ ηρέμισε, τώρα ξυπναει κάθε 2,5 ώρες :tongue:. Η Βάλια έχει βγάλει όλους τους τραπεζίτες κ τους 8 ; μηπως βγαίνει κανένα πισω κ δεν το βλέπεις;

Nikolekaki μπράβο σου που συμπαραστέκεσαι στην Αννινα, σίγουρα δεν υπάρχει χειρότερο μαρτύριο απο αυτο που περνάει... Διάβαζα την ιστορία του Παναγιωτάκη κ γυρνώντας απο τις διακοπές του Πάσχα διάβασα τις εξελίξεις κ μου κόπηκαν τα φτερα, έχω προσπαθήσει πολλες φορες να γράψω δυο λόγια στη μανούλα του αλλα το κλείνω, αισθάνομαι σαν να μην ξέρω να μιλάω, δεν νομίζω πως μπορώ να βρω λόγια για αυτην την αδικία... :-(:-(:-(

Κοριτσάκια πως πάνε τα αρρωστούλικα μωράκια; Τι έγινε βρε κορίτσια με τα 40ρια στο πυρετό ; τι πάθανε όλα μαζί;

Έρχονται πολύ ζεστές μέρες, δεν ξέρω για το Σαββατο Nikolekaki αλλα για Τετάρτη άκουσα 38 βαθμούς οπότε πιστέυω ότι θα την εκτιμήσει την βουτιά του ο μπουμπούκος σου όλοι θα ψήνονται κ εκείνος θα δροσίζεται :-P με το καλό , ελπίζω να περάσετε πολύ ωραία

Εμείς αγοράσαμε στα Jumbo πισινα κ αυριο θα βουτήξουμε στο μπαλκόνι, κ την Παρασκευή που δεν δουλεύει ο μπαμπάς αν δεν μου έρθει η κυρία περίοδος θα πάμε στη θάλασσα :-P

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Θαλασσααα????? Εγω παντως θα ειμαι σα το ανεκδοτο....... μολις με δει η γκριν πισ ξαπλωμενη στην αμμουδια θα ρθουν να με σπρωξουν στη θαλασσα!!!!!!

Νικολεκακι με το καλο τα βαφτισακιααααα.....εγω παντως ακουσα για Σ/Κ πεφτει η θερμοκρασια θα δροσισει λιγακι! Ετσι ισα να κανετε τη βαφτιση να μη καουν τα μπρατσακια σας!!!

Ανια 8 τραπεζιτεσ βγαζουν απο τωρα ?

εμενα εχει 4. 2 πανω 2 κατω!

Βibito,Μαρακι και Ρουλιτσα περαστικα στα παιδια ευχομαι, μας τα ματιασαν τα Κριαρακια μας!!!!!

Ειναι ζορικα παιδακια ομως αυτα δεν μασανε.

Το ξυπνημα ανα μια ωρα με ουρλιαχτο παιζει να ειναι και εφιαλτης μου το κανει και εμενα κατα καιρους το βλασταρι μου και ηρεμει μονο με αγκαλια.

Ο Μαριος ευτυχως πηγαινει πολυ καλα μερα με την μερα και ο ιδιος δειχνει να το εχει ξεχασει κιολλας το τραυμα, δεν ασχολειται καθολου με αυτο και δεν προσεχει τιποτα, χοροπηδαει σαν το κατσικι. Εγω δεν θα το ξεχασω ποτε μου φαινεται. Με εχει πιασει και μια εννοια οτι μπορει το παιδι να ειναι υπερκινητικο καθως τον βλεπω να μην καθεται ουτε ενα δευτερολεπτο στο ιδιο μερος. Τα ιδια κανουν και τα δικα σας παιδακια????

Νικολεκακι με το καλο η βαφτιση και να ειναι παντα καλοτυχο το βλασταρι σου. Την Αννινα χωρις να την εχω γνωρισει δεν μπορω να την βγαλω απο το μυαλο μου. Καθε ημερα σκεφτομαι πως ειναι. Δεν υπαρχει μεγαλυτερος πονος για μια μανα απο αυτο που βιωνει. Ο Θεος να της δινει κουραγιο. Μονο και στη σκεψη της απωλειας του παιδιου σου χανω τα λογικα μου.

Ειρηνη μου κι εμενα....δε καθεται πουθενα δευτερολεπτο ουτε καν την ωρα που ειναι να φαει...παλευω να τη βαλω στο καρεκλακι για να μη τα ανουμε ολα σκ@τα!!!! Εγω δε νομιζω οτι ειναι υπερκινητικα...μαλλον ειναι στη φαση της ανακαλυψης και δε χορταινουν να κανουν καινουρια πραματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...