Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Just now, Xristina96 είπε:

Δεν σύγκρινα τι είναι χειρότερο, ούτε πρόσβαλα τα βιώματα σας.
      Μίλησα για την υπογονιμότητα ξεκάθαρα και το κομμάτι παιδί. 
      Δεν θα πω εδώ μέσα τι άλλο περνάω πέραν τις υπογονιμότητας. 
       Κακός το ξεκίνησες έτσι. 
      Χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου δεν υπάρχει.
      Θα το καταλάβεις όταν πάρεις το μωρό σου αγκαλιά.

Κανένας αγαπημένος μας δεν θέλουμε να πάθει κάτι! Και ο καρκίνος και άλλα αυτοάνοσα επικίνδυνα για την ζωή , είναι τρομακτικά. Αλλά υπάρχουν χειρότερα! Και δυστυχώς εδώ μέσα το βίωσαν! 
      αλλά όπως είπες. Του καθενός ο πόνος του φαντάζεται μεγαλύτερος.

προσπαθουσα απλα να σου εξηγήσω αυτό που είπες ποσο λάθος ακούγεται. Ο καθένας με τα πιστεύω του.

καλη συνέχεια κορίτσι μου. 

Δίκιο έχεις, είναι χειρότερο να χάνεις το παιδί σου! Συγγνώμη!

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλα απο στενοχωρια αλλο τιποτα. Εσκασα να βλεπω το παιδι μου να υποφερει. Ευτυχως ομως δεν κρατησε πολυ ο πονος του γιατι οντως μας βγηκε σκληροτραχηλος, φαντασου οτι ειναι φασκιωμενος και καμμενος και παρολαυτα δεν βαζει κωλο κατω τρεχει χτυπαει οπου βρει το τραυμα και ουτε που δινει σημασια. Ειναι δυνατο το αγορι μου, παλι καλα!!!!! Αυριο θα δουμε αν θα βγει το φασκιωμα.

Ευχαριστω για τις ευχες και ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι γερα παντα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι έγινε βρε κορίτσια, μας ματιάσανε το cafe; Τι απανοτές αναποδιες είναι αυτες;

Marco polo καταλαβαίνω απόλυτα την λαχτάρα που πήρες, μου θύμισες την ξαδελφούλα μου που όταν ήταν 9 μηνών έτρεχε με τη στράτα στη κουζίνα της γιαγιάς μου κ χτύπησε σ΄ ενα τραπεζακι όπου είχε ακουμπήσει η γιαγια μου βρασμένο γάλα κ χύθηκε όλο πάνω της, ακομα το σκεφτομαι κ ανατριχιάζω κ υποτίθεται πως ήμασταν στη κουζίνα 4 γυναίκες εκείνη την ώρα. Άμα είνια να γίνει το κακό... όμως ευτυχώς δεν της έμεινε σημάδι παρότι είχε καεί σ όλο το θώρακα κ το χέρι. Εύχομαι κ εσάς να είναι περαστικό κ να μην ξαναπονέσει ποτέ το πουλάκι σου.

Περαστικά σ΄ολα τα αρρωστα κ τραυματισμένα μωράκια, να αναρρώσουν γρήγορα κ να επανέρθουν δυναμικά.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω για τα περαστικα...

marcoPolo ειπες οτι ακυρωσατε τη βαπτιση? γιατι? εως τοτε δε θα ειναι καλυτερα για να κανει τη βουτια του?

εμεις παλι αλλαξαμε πλανα για την βαπτιση.Θα την κανουμε μεν,στις 27-6 αλλα οχι εδω, στο χωριο με λιγους καλους φιλους και στενους συγγενεις.νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα, και σε οσους το ειπα ειναι μεσα με 1000.

να περασει και αυτο για να ηρεμησουμε.

τα μωρακια μας να ειναι καλα και ολα γινονται

Φιλια

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Ευχαριστω Αnia για τα περαστικα, τι κανει ο ξενυχτης γιος σου??????

Την βαφτιση την ακυρωσα γιατι ηταν 29 Μαιου και ο γιος μου ακομα εχει πληγες που θεωρω απιθανο να κλεισουν εντελως μεχρι τοτε. Συν οτι το παιδι απο το σοκ που υπεστη μολις παει καποιος να ακουμπησει το κορμι του απο τον φοβο του παθαινει υστερια. Γιατι σε καθε αλλαγη στο νοσοκομειο δυστυχως τον ακινητοποιουμε με το ζορι με αποτελεσμα να μην ανεχεται το παραμικρο αυτη την περιοδο οποτε στην βαφτιση θα ηταν αδυνατον να κατσει δευτερολεπτο με τον νονο η τον παπα. Και δεν θελω με τιποτα να τον πιεσω ψυχολογικα κι αλλο με την ολη διαδικασια της βαφτισης.

Φαντασου οτι μονο απο μενα δεχεται αγκαλια πια και απο κανεναν αλλον ουτε καν τον πατερα του.

Οταν συνελθει με το καλο θα τα ξανασχεδιασω ολα απο την αρχη. Απλα θα πεταξω τα προσκλητηρια που ειχαν ηδη τυπωθει δυστυχως.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

ΕΙΡΗΝΟΥΛΕΣ μικρες και μεγαλες χρονια σας πολλα γερα και καλα:!::!::!:

Εμεις ειμαστε καλα τελειωσαμε την αντιβιωση και η δευτερη γνωμη που πηρα απο αλλη παιδιατρο ευτυχως ηταν η ιδια με του γιατρου μου μου ειπε να μην ανυσηχω και να μην πηγαινει το μυαλο μου στην κακοηθεια γιατι οι εξετασεις ειναι καθαρες οποτε το μονο που μας μενει ειναι οι επαναληπτικες αιματος και ο υπερηχος α!!!!θελω να πω (δεν θυμαμαι ποια κοπελα μου εγραψε οτι οι λεμφαδενες πρηζονται λογω των επαναλαμβανομενων λοιμοξεων) ο Νικολας δεν περασε καμια ιωση ουτε σηκωσε πυρετο ουτε εδειχνε οτι υπαρχει καποιο προβλημα εαν δεν ειχα ψηλαφησει εγω την περιοχη δεν θα ειχα με παρει χαμπαρι τιποτα.....τελοςπαντων η καρδια μου εχει παει στην θεση της και δοξα τον Θεο ολα καλα:!::!:

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας μου εδωσαν αρκετο κουραγιο:-):smile:

χρόνια Πολλά στις Ειρηνούλες για χθες!Πολύχρονες κ παντα υγιης!

Εγω πάλι δεν είμαι καλά,χθες έσπασα το δαχτυλάκι απο το ποδι μου,πολυ πονο κ στο νοσοκομειο οταν πηγα ο γιατρος για να το φερει στα ισια του το ξανασπασε πολλες φορες,ωσπου τελικα μου εκανε ενεση κ μου το μουδιασε (μου εκανε κ ενεση κ εκει να δειτε πονος)γιατι δεν ξερω ποσο ακομη θα αντεχα μεχρι να μου το φτιαξει.Απο μεσα σκεφτομουνα να σηκωσω το αλλο να του δωσω καμια κλοτσια αλλα κρατηθηκα,τι φταιει κ αυτος ο καημενος.

Το ιστορικο του χτυπήματος,ο γιος μου ηταν μεσα στο παρκο κ η μικρη απεξω ανεβασμενη κ προσπαθουσε να μπει μεσα,τρομαξα να μην πεσει κ χτυπησει κ τρεχοντας να προλαβω το κακο χτυπησα στο σκαμπο κ εφαγα το δαχτυλακι μου.

Το κακο ειναι πως ενω ειχε ισιωσει τωρα ξαναστραβωσε γιατι δεν το εδεσε καλα κ αυριο θα παω στο γιατρο που εκανε την εγχειρηση ο αντρας μου για να μου το φτιαξει.

Πανω που ειχα αρχισει δουλεια,ξανα θα κατσω μονο που αυτη τη φορα θα πρεπει να ειμαι ξαπλα,εχω κ το σπιτι που εχει φτασει στην τελικη φαση κ δεν ξερω τι να κανω.

Εκτος αυτο ο γιος μου εδω κ 2 μερες ανεβασει σχεδον ανα 3 ωρες 40 πυρετο,καναμε εξετασεις σημερα κ εδειξε ανεβασμενα λευκα αιμοσφαιρια κ cpr δεν ξερω τι ειναι αυτα,η γιατρος ηταν καθυσηχαστικη αλλα εγω μπηκα σε ιστοσελιδες κ διαβασα πως μπορει να ευθυνεται με λευχαιμια κ εχω κατατρομαξει γιατι κ ο πεθερος μου πεθανει με την ιδια αρρωστια.Ευη μου ρωτα τον αντρα σου αν ξερει να μου πει τι σημαινει αυτο,α επισης τα ουδετεροφιλα ειναι επισης ανεβασμενα.

Τι να πω βρε κοριτσια δεν ξερω τι να κανω,με το που γινεται ο ενας καλα κατι παθαινει ο αλλος.

Η μικρη κ αυτη μετα απο 10 μερες αντιβιωση προσεφ τωρα παιρνει αλλη γιατι δεν ειδαμε καλυτερυση,τωρα μονο ο μπαμπας μας ειναι καλα κ ευχομαι να συνεχισει γιατι σε αλλη περιπτωση δεν ξερω τι θα κανω.

Σοφακι μου τι διαβαζω???καταρχην περαστικα σε εσενα και γρηγορη αναρρωση ευχομαι:!::!::!:

Οσο για τον γιοκα σου φως φαναρι κολλησε απο την μικρη μην ανυσηχεις παντως για τις εξετασεις λογικο εινα να ειναι ανεβασμενες καποιες τιμες απο την στιγμη που υπαρχει λοιμωξη επισης θα σου προτεινα να μην διαβαζεις ιστοσελιδες γιατι και εγω αυτο εκανα τωρα που περασα αυτα με τον Νικολα και ειχα τρελαθει τελειως!!!

Περαστικα στα αγγελουδια σου πολλα πολλα φιλακια και μεγαλη αγκαλια σου στελνουμε εγω και ο Νικολας μου:-P:-P:-P

Ποπη και bibito περαστικα στα παιδακια σας ολα να πανε καλα!!!!!!!!

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες για την γιορτη μου. Προσφατα περασαμε μεγαλη λαχταρα και το παιδι μου ταλαιπωρηθηκε πολυ. Καηκε με καφε και τρελαθηκαμε τελειως. Τους τελευταιους μηνες ειχα παρει μια νηπιαγωγο για να με βοηθαει καποιες ωρες γιατι τα ειχα παιξει απο την αυπνια. Ολα καλα μεχρι εκει. Ο Μαριος την συμπαθησε και στο σπιτι ημουν παντα μαζι της και δεν ειχα κανενα παραπονο απο αυτην. Ελα ομως που ενα πρωι εφτοιαξε καφε και τον αφησε πανω σε ενα ραφι που θεωρητικα ο Μαριος δεν εφτανε. Αλλα ο Μαριος εχει περπατησει και ειναι υπερκινητικος και τρεχει σαν παλαβος. Μπροστα στα ματια της καταφερε και εφτασε το ραφι και επεσε ο καφες πανω του με αποτελεσμα να καει το παιδι στην θωρακικη κοιλοτητα. Δεν μπορω να σας περιγραψω τι εγινε μετα. Τα ρουχα του παιδιου βγηκαν ολο με το δερμα και αμεσως τον πηγαμε στο νοσοκομειο. Το παιδι σπαραζε και υπεφερε και εγω σπαραζα μαζι του.

Ευτυχως τωρα παει καλυτερα και καθε ημερα παμε στο νοσοκομειο και κανουμε αλλαγες. Το σοκ ηταν τεραστιο για το παιδι και σταματησε να μιλαει για λιγες ημερες. Το μονο καλο ειναι οτι δεν καηκε στο προσωπο και ευτυχως δειχνει να αναρρωνει πολυ γρηγορα και να κλεινουν οι πληγες πολυ καλυτερα απο οτι φαινοταν στην αρχη.

Προσοχη μανουλες σε αυτη την ηλικια σε ολα τα καυτα. Εκει που νομιζεις οτι δεν μπορουν να τα φτασουν γινεται στο δευτερολεπτο η ζημια. Εγω ακομα προσπαθω να συνελθω απο ολα αυτα αν και μπροστα στο παιδι δεν το δειχνω και προσπαθω να φαινομαι φυσιολογικη. Μετα απο αυτο ακυρωσαμε και την βαφτιση μας φυσικα.

Κοριτσακι περαστικα στον Μαριο πωπω οσα δεν φερνει ο χρονος τα φερνει η στιγμη φανταζομαι τι πονο θα περασε το παιδι:(:(παλι καλα που δεν επεσε στο προσωπο του......σιδερενιος γρηγορα πολλα πολλα φιλια και σε σενα με αγκαλια μαζι:P:p

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια κι από μένα! Είπα να μπω κι εγώ στο καφέ σας... Είμαι κι εγώ μανούλα Απριλίου... Ο μπέμπης είναι γεννημένος 14 Απριλίου... Βρε Marco Polo μου τί είναι αυτό που πάθατε!!!... Το ψυχούλι μου τι θα τράβηξε... Μα τί είναι αυτή η γκαντεμιά πια με τα βαφτίσια... Κι εμείς τα ακυρώσαμε τον περασμένο μήνα... Πω πωπω... Καλύτερα είναι τώρα το πουλάκι μου???

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Eυχαριστω κοριτσια για τα περαστικα και ευχομαι σε ολες να εχετε παντα γερα τα μωρακια σας.

Ευτυχως ο Μαριος παει καλα, βγηκαμε απο την φαση του φασκιωματος και απο χθες οι γιατροι αφησαν τις πληγες ανοιχτες να θρεψουν. Εχει πολυ καλη εξελιξη μεχρι στιγμης και σωματικα περα απο φαγουρα δεν ποναει πια. Ειναι σκληροτραχηλο αγορι ο Μαριος ευτυχως. Ειδες νικολεκακι δεν μας εκατσαν καλα τα βαφτησια, περαστικα και σε εσας και θα τα ξαναοργανωσουμε. Ειχα πορωθει τοσο πολυ με την βαφτιση του που τωρα πια ξενερωσα και μου εφυγε το κεφι να οργανωσω οτιδηποτε αλλα δεν πειραζει οταν ανεβουμε ψυχολογικα θα γινουν ολα. Τα παιδια να ειναι καλα!!!!!!!

Κατα τα αλλα ειμαι εξαντλημενη, κουρασμενη και αυπνη μονιμως. Το μονο που με παρηγορει ειναι το πονηρο του χαμογελο που μου κανει ενεσεις αδρεναλινης και θετικης ενεργειας.

Γεια σας κοριτσια,ευχαριστω πολυ ολες για τα περαστικα σας!Ευχομαι σε ολες τις μανουλες του κοσμου να ειναι παντα γερες κ δυνατες να αντεχουν στις δυσκολιες!

Κατ΄αρχην για το αγορακι μου πρωτα να σας πω πως ευτυχως δεν εχει τιποτα απο αυτα που φοβομουνα,αλλα οι εξετασεις εβγαλαν πως ειμασταν ενα βημα πριν την πνευμονια,ευτυχως που ανεβασε υψηλο πυρετο κ ετσι καναμε περαιτερω εξετασεις αλλιως θα τρεχαμε κ δεν θα φταναμε.

Κοριτσια δεν κολησε απο την Αθηνα,η μικρη παιρνει αντιβιωση γιατι εχει πρησμενους ολους τις τραπεζιτες κ 2 κυνοδοντες κ αυτο τις προκαλει μυξουλες κ επαθε μια ελαφριας μορφης ωτιτιδα,η προηγουμενη αντιβιωση ομως δεν την βοηθησε,παντως κ αυτη αρχισε να καλυτερευει.

Τωρα οσο αφορα εμενα,ειμαι καθε μερα κ καλυτερα,σημερα ηρθε απο το σπιτι κ ο γιατρος που χειρουργησε τον αντρα μου κ μου το εδεσε διαφορετικα γιατι πριν ουτε να το πατησω δεν μπορουσα.

Αυτες τις μερες εχω ξεκινησει κ με τα χειμωνιατικα-καλοκαιρινα,ευτυχως ειναι εδω η μανα μου κ με βοηθαει.

Μολις τελειωσουν οι αντιβιωσεις των παιδιων θα τα στειλω παλι στην Κοζανη για να τελειωνω με το μαζεμα,ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω ,πως θα γινει με καποιο μαγικο τροπο να μεταφερθουν ολα στο καινουριο σπιτι,ξερει καμια;

Μαρκο πολο μου περαστικα σας,αμαν βρε τι ηταν αυτο που παθατε,ευχομαι να μην ξανασυμβει τιποτα στο μικρουλη σας;κ μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω,γρηγορα να γινει καλα κ απλα να το σκεφτεσαι σαν μια αναμνηση.

Ποπη δυστυχως οταν κατι γινεται η μανα σκεφτεται παντα το χειροτερο,ευτυχως πηγαν ολα καλα.Την πατησες κ εσυ σαν εμενα,αλλα οταν κατι γινεται κ εχεις στα χερια σου ενα τετοιο μεσο σαν το ιντερνετ κ δεν γνωριζεις κατι αλλο δυστυχως ψαχνεις να βρεις τι τρεχει,ευτυχως κ για τις 2 μας πηγαν ολα καλα.

Περαστικα μας λοιπον γιατι απ΄οτι βλεπω δεν ειμαι η μοναδικη εδω μεσα,κατι εχει γινει εδω με τις μανουλες κ τα παιδια του Απριλιου,λετε να μας ματιαξαν;

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες του απριλιου,του παρεντς,και γενικα σε ολες τις μανουλες του κοσμου!!!Να ειμαστε γερες και δυνατες να μεγαλωνουμε τα καμαρια μας!!!!

Θελω να ευχηθω περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα παιδακια μας!!

Μαρκοπολο τι παθατε μορε το καημενουλι...θα πρεπει να υπεφερε παραπολυ....τοσο απο πονο οσο και απο τσουξιμο..εδω μεγαλος εισαι και καιγεσε λιγακι καμια φορα και πηδας μεχρι πανω οχι μια σταλια ψυχουλα...ευτυχως οπως διαβασα αναρωνει καλα....να περασει γρηγορα!!!

Βιβιτο μου και σε εσας ευχομαι περαστικα αν και αν θυμασε μια μερα που μιλουσαμε σου ειχα μιλισει για την δικη μας ιστορια με τον σωτηρη μου περυσι με την πνευμονια και σε ρωτησα αν κανατε καμια ακτινογραφια γιατι και εμενα ειχε 40-41 πυρετο ακατευατο επι 4 μερες και τον βουτηξα τον πηγα νοσοκομειο και μας κανανε εισαγωγη για 8 μερες!!!ευτυχως διαβασα πως την προλαβατε!!!

Ποπακι και σε εσας περαστικουλια!!

Αλλα και εμεις κοριτσια ειμαστε εδω και σχεδον ενα μηνα με μυξες και βηχα η μικρη ...εκει που ελεγε να στρωσει αντε ξανα την επιασε και μαζι με εκεινη και τα αγορια...αχχχχ αφηστε που εδω και ποσες μερες εχουν την γκρινιααααααααααα....δεν καθοντε πλεον ουτε παρκο ουτε καροτσι....μαθανε και αγγαλιες απο γιαγιαδες θειες κτλ..και ειναι ενα μαρτυριο.....καθε μερα εχω ημικρανιες σχεδον αχχχχ τι να πω μονο κουραγιο!!!!αυτα εν ολις τα νεα μας παω να δω ντιβιντι με τον αντρουλη μου!!!πολλα φιλακια στα γλυκα μουτρα !!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...