Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω και παλι κοριτσια μου....

Ποπακι.....περαστικα στον Νικολα μας! Δε θα ειναι τιποτα μην ανησυχεις.....αφου ειναι ησυχος ο παιδιατρος, σιγουρα θα ειναι κατι περαστικο! Σιδερενιος και γερος απο δω και περα!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πράγματι Πόπη δε νομίζω πως είναι κάτι..μάλλον φταίνε οι επανειλημένες ιώσεις που περνάει..οι λεμφαδένες είναι όργανα του ανοσοποιητικού, παράγουν αντισώματα έτσι όταν υπερλειτουργούν πρήζονται όπως οι αμυγδαλές..είναι αρκετά συχνό στα παιδάκια και σε προειδοποιώ πως το πιθανότερο είναι να αργήσει να περάσει. Το μόνο που έχω να σου συστήσω είναι να τον προσέχεις λίγο περισσότερο -και όσο είναι δυνατόν-να μην έρχεται σε στενή επαφή με άλλα παιδάκια που μπορεί να είναι άρρωστα και γενικά να αποφεύγεις τον πολύ κόσμο γιατί όπως φαίνεται ο μικρός είναι επιρρεπής...Έτσι ήταν ο μεγάλος μου γιος...στην τηλεόραση άκουγε για ίωση και κολλούσε!~! Περαστικά σας!

WlXFp3.png

FKNj.png

καλημέρα κορίτσια,

Πόπη περαστικά στον Νικόλα σου, εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό, και ευτυχώς τα λόγια της Δήμητρας φαίνονται πολύ καθυσηχαστικά .

Είναι απίστευτο πάντως πόσο εύκολα κολλάνε τα μικρά της ιώσεις. Εμένα ο Άγγελος πριν ένα μήνα περίπου έπαιζε στο πάρκο με ένα κοριτσάκι το οποίο σε κάποια φάση φτερνίστηκε, την άλλη μέρα μπούκωμα κ φτερνίσματα κ δέκατα ο Άγγελος. Ευτυχώς του κράτησε μόνο ένα 24ωρο .

Diamantaki αν έχεις τα στοιχεία των συλλόγων πρόχειρα μου τα στέλνεις αν σου έιναι εύκολο; πάντως εσύ διάλεξες της Νηρηιδες, υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σου φάνηκε καλύτερος κ τον επέλεξες; Εγώ στην αρχη είχα στο μυαλό μου την Υδρία.

Bounitsa και Λίλλυ πως πάει η εγκυμοσύνη ; Φούσκωσε η κοιλίτσα;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια μου.....να χαιρομαστε τη μαμα σου και την Κορη σου....Παντα ευτυχισμενες αγαπη μου!

Ειρήνη Χρόνια Πολλά!!!!

Να τις χαιρόμαστε!!!!!:)

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές!!!!

Να είναι πάντα καλά τα μωράκια μας!!!

Μαρκοπολο Χρόνια Πολλά και σε σένα!!!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

χρόνια Πολλά στις Ειρηνούλες για χθες!Πολύχρονες κ παντα υγιης!

Εγω πάλι δεν είμαι καλά,χθες έσπασα το δαχτυλάκι απο το ποδι μου,πολυ πονο κ στο νοσοκομειο οταν πηγα ο γιατρος για να το φερει στα ισια του το ξανασπασε πολλες φορες,ωσπου τελικα μου εκανε ενεση κ μου το μουδιασε (μου εκανε κ ενεση κ εκει να δειτε πονος)γιατι δεν ξερω ποσο ακομη θα αντεχα μεχρι να μου το φτιαξει.Απο μεσα σκεφτομουνα να σηκωσω το αλλο να του δωσω καμια κλοτσια αλλα κρατηθηκα,τι φταιει κ αυτος ο καημενος.

Το ιστορικο του χτυπήματος,ο γιος μου ηταν μεσα στο παρκο κ η μικρη απεξω ανεβασμενη κ προσπαθουσε να μπει μεσα,τρομαξα να μην πεσει κ χτυπησει κ τρεχοντας να προλαβω το κακο χτυπησα στο σκαμπο κ εφαγα το δαχτυλακι μου.

Το κακο ειναι πως ενω ειχε ισιωσει τωρα ξαναστραβωσε γιατι δεν το εδεσε καλα κ αυριο θα παω στο γιατρο που εκανε την εγχειρηση ο αντρας μου για να μου το φτιαξει.

Πανω που ειχα αρχισει δουλεια,ξανα θα κατσω μονο που αυτη τη φορα θα πρεπει να ειμαι ξαπλα,εχω κ το σπιτι που εχει φτασει στην τελικη φαση κ δεν ξερω τι να κανω.

Εκτος αυτο ο γιος μου εδω κ 2 μερες ανεβασει σχεδον ανα 3 ωρες 40 πυρετο,καναμε εξετασεις σημερα κ εδειξε ανεβασμενα λευκα αιμοσφαιρια κ cpr δεν ξερω τι ειναι αυτα,η γιατρος ηταν καθυσηχαστικη αλλα εγω μπηκα σε ιστοσελιδες κ διαβασα πως μπορει να ευθυνεται με λευχαιμια κ εχω κατατρομαξει γιατι κ ο πεθερος μου πεθανει με την ιδια αρρωστια.Ευη μου ρωτα τον αντρα σου αν ξερει να μου πει τι σημαινει αυτο,α επισης τα ουδετεροφιλα ειναι επισης ανεβασμενα.

Τι να πω βρε κοριτσια δεν ξερω τι να κανω,με το που γινεται ο ενας καλα κατι παθαινει ο αλλος.

Η μικρη κ αυτη μετα απο 10 μερες αντιβιωση προσεφ τωρα παιρνει αλλη γιατι δεν ειδαμε καλυτερυση,τωρα μονο ο μπαμπας μας ειναι καλα κ ευχομαι να συνεχισει γιατι σε αλλη περιπτωση δεν ξερω τι θα κανω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημέρα κορίτσια, πως είστε;

Bibito από ότι διαβάζω εσεις οικογεκειακώς δεν είστε στα καλύτερά σας...

Περαστικά σε σένα, τώρα βρήκες κ εσύ να το πάθεις αυτο που έχεις τόσο τρέξιμο; Φαντάζομαι τον πόνο που θα πέρασες...

Όσο για τον μικρό εγω από ότι ξέρω οι τιμές είνια ανεβασμένες στα λευκα κ στη crp όταν υπάρχει κάποια λοίμωξη στον οργανισμό. Και μια ιωση να περνάει αυτές οι τιμές ανεβαίνουν. Μην βάζεις κ εσύ στο μυαλό σου το πιο εφιαλτικό σενάριο, προς Θεού...

Η μικρή γιατί παίρνει αντιβίωση; μήπως εκείνη κόλλησε κ τον μεγάλο; Περαστικά κ στα δύο καμάρια σου. Ελπίζω να μην είναι τίποτα κ να περάσει γρήγορα.

Πόπη ο Νικόλας πως είνια ;

Εμείς σήμερα κοιμηθηκάμε πολύ καλά σε σχέση με τα προηγούμενα βράδια, κ κάνουμε κ κακά μας στο γιο γιο. Του αρέσει τόσο πολύ που όποτε το βλέπει μπροστά του τραβάει την πάνα για να του την βγάλω κ κάθεται πάνω κ κάνει πως σφίγγεται . Χθές που έτρεχε γυμνούλης για μπάνιο το βλέπει μπροστά του, κάθεται κ έκανε τσίσα του, έχει πολύ πλάκα :-P

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Ποπη και bibito περαστικα στα παιδακια σας ολα να πανε καλα!!!!!!!!

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες για την γιορτη μου. Προσφατα περασαμε μεγαλη λαχταρα και το παιδι μου ταλαιπωρηθηκε πολυ. Καηκε με καφε και τρελαθηκαμε τελειως. Τους τελευταιους μηνες ειχα παρει μια νηπιαγωγο για να με βοηθαει καποιες ωρες γιατι τα ειχα παιξει απο την αυπνια. Ολα καλα μεχρι εκει. Ο Μαριος την συμπαθησε και στο σπιτι ημουν παντα μαζι της και δεν ειχα κανενα παραπονο απο αυτην. Ελα ομως που ενα πρωι εφτοιαξε καφε και τον αφησε πανω σε ενα ραφι που θεωρητικα ο Μαριος δεν εφτανε. Αλλα ο Μαριος εχει περπατησει και ειναι υπερκινητικος και τρεχει σαν παλαβος. Μπροστα στα ματια της καταφερε και εφτασε το ραφι και επεσε ο καφες πανω του με αποτελεσμα να καει το παιδι στην θωρακικη κοιλοτητα. Δεν μπορω να σας περιγραψω τι εγινε μετα. Τα ρουχα του παιδιου βγηκαν ολο με το δερμα και αμεσως τον πηγαμε στο νοσοκομειο. Το παιδι σπαραζε και υπεφερε και εγω σπαραζα μαζι του.

Ευτυχως τωρα παει καλυτερα και καθε ημερα παμε στο νοσοκομειο και κανουμε αλλαγες. Το σοκ ηταν τεραστιο για το παιδι και σταματησε να μιλαει για λιγες ημερες. Το μονο καλο ειναι οτι δεν καηκε στο προσωπο και ευτυχως δειχνει να αναρρωνει πολυ γρηγορα και να κλεινουν οι πληγες πολυ καλυτερα απο οτι φαινοταν στην αρχη.

Προσοχη μανουλες σε αυτη την ηλικια σε ολα τα καυτα. Εκει που νομιζεις οτι δεν μπορουν να τα φτασουν γινεται στο δευτερολεπτο η ζημια. Εγω ακομα προσπαθω να συνελθω απο ολα αυτα αν και μπροστα στο παιδι δεν το δειχνω και προσπαθω να φαινομαι φυσιολογικη. Μετα απο αυτο ακυρωσαμε και την βαφτιση μας φυσικα.

Κοριτσια μου τι παθατε....πωπωπωπωπωω

Περαστικα βρε ειρηνη μου στο Μαριο....... Κοιτα να δεις τι μπορει να παθει μπροστα στα ματια σου ενα παιδι!

Σοφακι μου μην ανησυχεις ανεβασμενη crp ειχε και η κορη μου οταν γεννηθηκε....με καθησυχασαν....οτι ειναι μια λοιμωξη την οποια καταπολεμαει ο οργανισμος...επισης εγω...εχω μονιμα ανεβασμενα λευκα αιμοσφαιρια χωρις να εχω κατι(δοξα το θεο) . Ελπιζω να ειναι ολα καλα...μην τρομαζεις! Περαστικα να ειναι και για σας και σιδερενια για το ποδι σου!

Σε αυτη την ηλικια πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14.

Εμενα πριν 2 μερες χτυπισε στη κοχη του τραπεζιου και το κουτελακι περιττο να σας πω πως ειναι.Η φαση ειναι οτι οταν χτυπισε εκλαψε για λιγο και εγω φανταστικα οτι δε χτυπισε πολυ.οταν τον πηρα αγκαλια για να του δωσω ενα φιλακι κανω τα μαλλακια του στο πλαι και βλεπω ενα καρουμπαλο τεραστιο και το αιμα να τρεχει.Τρελαθηκα και κοπηκαν τα ποδια μου.Ευτυχως μετα απο λιγο σταματισε αλλα ειναι αυτο που λες απο το τιποτα γινετε η ζημια

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

To μεγαλυτερο λαθος ειναι να υποτιμας τα παιδια. Η κοπελα που τον προσεχε τη συγκεκριμενη στιγμη μπροστα και ο μπαμπας μας θεωρησε οτι δεν θα εφτανε ο Μαριος το συγκεκριμενο σημειο. Ελα ομως που ειναι ταρζαν και το εφτασε και παροτι η κοπελα ηταν διπλα δεν προλαβε να κανει τιποτα. Τα ματια σας 14 σε αυτη την ηλικια.

Και ετσι παλι απο την αρχη ειμαι μονη μου και δεν κοιμαμαι ουτε νυχτα ουτε ημερα. Ο Μαριος ταυτοχρονα βγαζει και ολα τα δοντια και δεν εκλεινε που δεν εκλεινε ματι πριν τωρα εχουμε ξεχασει τι παει να πει υπνος. Ο αντρας μου φευγει 9 το πρωι και ερχεται 9 το βραδυ και εγω τρεχω σαν τον Βεγγο.

Ευτυχως παει καλα το παιδι και απο οτι μας λενε δεν θα του αφησει ζημια στο κορμακι του.

Ω μωρε ψυχουλιτσα μου....... ευτυχως!!!! Ποσο σε καταλαβαινω ετσι κι ο δικος μου ο αντρας τετοια ωραρια εχει αλλα εγω εχω και τη μανα μου να με βοηθαει!

Ρηνιω μου μην στεναχωριεσαι.....πολλες αγκαλιστες θελει τωρα και τη μαμα του διπλα του οποτε υπομονη! Οι αντρες ειναι σκληροι...στο εχει αποδειξει αλλωστε μια φορα δε χρειαζεται να το επαναλαβει!!!!

Marag περαστικα στο καρουμπαλακι σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...