Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Καλό μήνα, πως είστε;

Μαρία πως είναι τα μικρά σου;

Εμείς βγάλαμε τον πάνω κυνόδοντα, αλλά τι να σας πω το τι τραβηξε το πουλάκι μου δεν περιγράφεται,και τώρα του έχει κοπεί ένα κομμάτι από το ούλο κ κρέμεται κ όλο του ματώνει κ δεν ξέρω τι να το κάνω, αργότερα θα πάρω την παιδίατρο.

Ευτυχώς όλη την εβδομάδα έχει ο άντρας μου ρεπό κ κόβουμε βόλτες κ ξεχνιόμαστε από τα βασανιστήρια με τα παλιόδοντα...

Αυτα τα νέα μας, οι υπόλοιπες μανούλες που ειστε; πως περνάτε;

Diamantaki αυτη την εβδομαδα θα παρω τηλ κ εγω να ρωτήσω για baby swimming αν κ το έχω ακούσει αυτό που λες ότι μέχρι κ γι αυτο μέσον χρειάζεται... θα δούμε μακάρι να είμαστε τυχεροι κ να μας πάρουν...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες μουυυυυυυυυυυυυυ επιτελουςςςςςςςςςςςςς!!!!!Μετα απο τοσους μηνες αποχης καταφερα να μπω στο παρεντς!!

Τι κανετε ?τι κανουν τα ζουζουνια σας?αχχχχχχ μεγαλωσαμε ολοι μας ενοω τα μικρα μας!!ολα ειχαμε τον προηγουμενο μηνα γενεθλια και γινανε 1 χρονων γαιδουρακια!!!πως περασε κιολας ο καιρος!!!!

Αλλες βαφτισατε αλλες ετοιμαζεστε!!!ολες να ειμαστε γερες και τα παιδακια γερα να τα χαιρομαστε!!!!παω να διαβασω νεα σας γιατι σας πεθυμισαααααααααα

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε??

Τα παιδιά μου είναι καλύτερα, ευτυχώς την περάσανε πολύ ελαφριά!!!!

Ανια μου τι τραβάει ο καημένος ο Άγγελος με τα δόντια του????:(

Πέρασα να ευχηθώ στην Ειρήνη μας για τα γενέθλιά της!!!!!!

Και πάω για ύπνο.....

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Καλημέρα κι απο μένα!! Εγώ κι αν χάθηκα!!! Τι κάνουν τα παιδάκια σας? Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους.. Εμείς είμαστε καλά και βαπτιζόμαστε την Κυριακή..

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια,

Ρουλίτσα τι έγινε πως έιναι τα μικρά σου; Πως τα βγάζεις πέρα τώρα που θελουν περπάτημα κ τα δύο;

Μαρία μου περαστικά σας, ευτυχώς αυτές οι ανοιξιάτικες ιωσούλες δεν κρατάνε πολύ.

Ειρήνη έχεις την τιμητική σου αυτές τις μέρες, σήμερα γενέθλια , αύριο γιορτή , χρόνια πολλά λοιπόν, να είσαι πάντα γερή κ ευτυχισμένη, να έχεις ΄δίπλα σου ανθρώπους να σε αγαπούν κ να σε προσέχουν !!!!!!!!

Δήμητρα με το καλό κ η δική σας βάφτιση , να περάσετε τέλεια :-P

Πόπη που είσαι ; τι κάνει ο Νικόλας ;

Bibito πως πάει το σπίτι , προχωράει; ελπίζω να είσαστε στη τελική ευθεία κ γρηγορα να μπείτε στο σπιτάκι σας

Diamantaki πως περάσατε στο πάρτυ; όλα τέλεια; ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε

Εμείς τα ίδια, υποφέρουμε πολύ με τα δόντια, κοιμόμαστε με depon εδω κ 3 βράδια, γιατί απο το κλάμα του κόβεται η αναπνοή του Αγγελάκου άντε να βγουν να ησυχάσει λίγο το παιδάκι μου, κ αυτά τα ρημάδια όλα μαζί του βγαίνουν, τώρα έρχεται το 10ο ....

Σας φιλώ πάω να του δώσω τη φρουτόκρεμα , ευτυχώς τρώμε καλά τον τελευταίο καιρό !

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!!

Ειρηνάκι αν και τα είπαμε και στο facebook, να σου ευχηθώ και πάλι χρόνια σου πολλά!!!!!!!!!!! Να τα εκατοστήσεις και να είσαι γερή να καμαρώνεις την κουκλάρα σου που σε έχει κάνει να χάσεις το μυαλό σου!

Άνια στο πάρτυ περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ! Συγκινήθηκα πολύ βρε κορίτσια, με το ζόρι κρατιόμουν να μην βάλω τα κλάματα.. Καμάρωνα το κοριτσάκι μου σαν κουκουβάγια μαμά που έχω γίνει! Κουράστηκα πάρα πολύ για να τα ετοιμάσω όλα, είχαμε και μια αναποδιά με την τούρτα αλλά τέλος καλό.. όλα καλά! Άξιζε 1000% η ταλαιπωρία!

Πελαγίτσα μου ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου! Δεν έχω προλάβει να σε πάρω τηλ αλλά ελπίζω σήμερα να τα καταφέρω γιατί έχουμε καιρό να τα πούμε.

Άνια σε ποιο όμιλο λες να τον γράψεις; Έχει κοιτάξει καθόλου; Ότι θελεις από στοιχεία επικοινωνίας των ομίλων πες μου, είχα κάνει καλή έρευνα!

Πολλά φιλιά σε όλες!

1211540.png

Ειρηνη χρονια πολλα να τα εκατοστησεις!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου,να ειστε παντα γεροι κ ευτυχισμενοι!

Που εισαι βρε Δημητρα χάθηκες τελειως;

Εγω απο την παρασκευη ξεκινησα δουλεια κ πλεον δεν βρισκω κ πολυ χρονο,οταν βρισκω λιγο χρονο μπαινω κ μαθαινω νεα σας!Χαιρομαι πο ολες σας ειστε καλα!

Ανια μου το σπιτι προχωραει αλλα για την τελικη ευθεια εχουμε ακομη χρονο,στις 20 του μηνα θα παω τα παιδια κ τα 2 στη μανα μου για να αρχισω σιγα σιγα το πακεταρισμα,τωρα προσπαθω να κανω την αλλαγη χειμωνιατικα-καλοκαιρινα αλλα με αργους ρυθμους μιας κ ολα πρεπει να γινονται αργα το βραδυ που κοιμουνται τα μωρα.

Το πρωι δουλευω κ το βραδυ τρεχω στα μαγαζια για το σπιτι,πολυ κουραση γιατι μια μερα ξυπναω στις 5 κ μια στις 7,προς το παρον θα δουλευω ετσι μεχρι να ξαναμαθω τη δουλεια κ μετα θα κανω ολες τις βαρδιες γιατι το πρωινο δεν το μπορω με τιποτα.

Νικη μου να τα εκατοστησει το κοριτσακι σου,να ειναι πανω απ΄ολα γερο κ τα υπολοιπα ερχονται.

μανουλες τι τυχερες που ειστε που μενετε στην Αθηνα κ μπορειτε να πατε τα παιδακια σας στο κολυμβητηριο,εδω μετα τα 5 τα περνουν.

Κ τωρα στην Αθηνά μου,η καημενη ταλαιπωρειται με τα δοντια της,πολλες μυξες κ αν κ περνουμε αντιβισω γιατι επαθε ελαφρια ωτιτιδα δεν λεει να γινει καλα,οι οροι κ το fysiomer πανε κ ερχονται,εχουμε 9 δοντια οι επομενοι 3 τραπεζιτες ειναι πρησμενοι ετοιμοι να βγουν κ εχει λιγες μερες που ειναι πρησμενος ο 1 κυνοδοντας,τι ταλαιπωρια τραβαει το μωρακι μου.Αχ!Αλλα την ημερα δεν καταλαβαινει τιποτα,τωρα περπαταει καθε μερα πιο πολυ με τα χερακια ανοιχτα για να βρισκει ισορροπια εχει πολυ πλακα,την νυχτα ομως αναγκαστικα της δινω ντεπον για να ηρεμει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Γεια σας κοριτσια και απο μενα ελπιζω να ειστε ολες καλα....δεν προλαβαινω αυτο το καιρο να σας διαβασω γιατι εχω τρεχαματα με τον Νικολα πρηστηκαν οι λεμφαδενες στη βουβωνικη περιοχη και του καναμε εξετασεις για να δουμε τι ειναι, ημουνα πολυ στεναχωρημενη και αγχωμενη οι απαντησεις βγηκαν καλες εκτος απο μια που βεβαια ο γιατρος μου ειπε να μην ανυσηχω αλλα εγω δεν μπορω να ησυχασω...σημερα ειναι η τελευταια μερα της αντιβιωσης και το απογευμα θα παω να παρω και μια δευτερη γνωμη απο αλλον παιδιατρο στις 23 του μηνα θα κανουμε επαναληπτικες εξετασεις αιματος .....

Θα τα πουμε στις επομενες μερες το αγχος και η αγωνια μου μου χαλανε την διαθεση .....

Φιλακια σε σας και τα μπουμπουκια σας

Poupe είμαι σίγουρη ότι δεν είναι τίποτα και όλα θα πάνε πολύ καλά!!

Μια μεγάλη αγκαλιά για σένα και ένα γλυκό φιλί για περαστικά γρήγορα στον άγγελο σου.

Θα δεις όμως που δεν θα είναι τίποτα... θετική σκέψη και χαμόγελο!!!

NcHfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...