Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο μένα!!!!!

Όντως χαθήκαμε κορίτσια.....

Πού είστε όλες??

Ειρήνη μουυυυυ,

ανυπομονώ να δώ την ανηψιά μου με μαγιό!!!!!!!!

Εγώ όλη τη μέρα τρέξιμο και το βράδυ, τις περισσότερες φορές, δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα......

Μόνο η όρεξη για φαί δεν μου κόβεται.......:roll:

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες Απριλίου,

Προετοιμασία για μαραθώνιο όλες με τόσο τρέξιμο;

Και εμείς όλη μέρα γύρω γυρω το σπίτι κ όταν βαρεθούμε το δικό μας, ψάχνουμε το μπουφάν για να πάμε δίπλα στη γιαγιά να τα κάνουμε λίγο μπάχαλο κ μετά ξαναψάχνουμε το μπουφάν κ το καρότσι αυτη τη φορα για να πάμε βόλτα.

Από ύπνο λίγο καλύτερα τον τελευταίο καιρό κ από φαγητό καλούτσικα...

Ειρήνη κ το κρέας το τρώει μόνη της μασώντας; ο δικός μου τα μαλακά τα καταφέρνει σιγα σιγα δηλαδή ένα μακαρονάκι στο 5λεπτο (οπότε του τα λιώνω για να φάμε κάποτε) αλλα το κρέας κ το ψάρι με τίποτα το μασάει κ το φτύνει.

Και εγώ περιμένω πως κ πως το καλοκαιράκι ο Άγγελος τρελένεται για το νερό, κάνει κ βουτιές στην μπανιέρα, οπότε νομίζω πως θα ξεσαλώσει στη θάλασσα. Ηθελα κ εγω να τον γράψω baby swimming αλλα μου είπαν ότι πρέπει να είναι 3 ώρες νυστικά αληθεύει;

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε; Πως περνάτε; Τι κάνουν τα μωράκια σας;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Πολυ τρεξιμο κοριτσια,τρεχω κ δε φτανω κ σε 2 μερες πιανω κ δουλεια!

Χθες πηγαμε στην παιδιατρο,ειμαστε πλεον 80 εκ. κ 9.450γρ.,μεγαλωνουμε,ομως ηταν πολυ ερεθισμενα τα αυτακια της κ μας εγραψε αντιβιωση.Αμαν αυτα τα δοντια τη ταλαιπωρια ειναι αυτη!

Δν θυμαμαι αν σας το εγραψα αλλα στις 10-04 η Αθηνα περπατησε,5 μερες πριν τα γενεθλια της!Δεν ειναι ομως κ πολυ φαν προτιμαει ακομη να μπουσουλαει μιας κ παει πιο γρηγορα ετσι.

αχ κοριτσια ενω αρχισε να τρωει μπουκιτσες τωρα εχει λιγες μερες κ δεν θελει καθολου,μονο το ψωμακι τρωει το φαι σχεδον καθε μερα το βγαζει γιατι δεν της το λιωνω πολυ,ειχα κ εγω μια ελπιδα πως θα αρχισει πιο γρηγορα να τρωει απο τον μεγαλο,μπραβο σας οσες τα καταφερατε.

Για το γιο-γιο ουτε καν εχω προσπαθησει γιατι ειμαι συνεχεια στους δρομους πριν για τη βαφτιση κ τωρα για το σπιτι μπας κ μπουμε τον Ιουνιο κ γλιτωσω το νοικι γιατι με τις μειωσεις που ειχαμε σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε.

Κ ακομη δεν ξερω τι αλλο θα γινει,αυτη η κατασταση ειναι δυσκολη,αλλιως τα υπολογιζαμε κ αλλιως μας ηρθαν.

Τελος παντων ας ελπισουμε πως ολα θα πανε καλα!

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

καλησπέρα κορίτσια,

μόλις τελείωσα το μάζεμα κ ετοιμάζομαι για νάνι γιατί φοβάμαι μην μου κάνει πάλι το σημερινό ο Άγγελος , ξύπνησε στις 5.00 κ μέχρι της 7.30 δεν μπορούσε να ξανααποκοιμηθεί ενω νύσταζε ο καημένος κ νευρίαζε κ ο ίδιος, μας ταλαιπωρεί ακόμα αυτη η ρημαδοπαλινδρόμηση κ όποτε τον πιάνει δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί ούτε να φάει΄...

Βιbito καλή αρχή - όσο καλή μπορει να είναι η αρχή όταν πρόκειται για τη δουλειά- , :? Τα μικρά σου τι θα τα κάνεις τώρα που θα δουλεύεις;

Και εγω σήμερα πέρασα από το γραφείο για να πάρω το εκκαθαριστικό για την φορολογική δήλωση κ με έπιασε μελαγχολία..., και με το εκκαθαριστικό κ με το γραφείο :mrgreen:

Σήμερα πήγαμε κ πήραμε ανοιξιάτικα παπουτσάκια για τον Άγγελο γιατί με εκείνα τα μποτάκια άναβαν τα πόδια του κ καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι το μπουμπουκάκι μου :-D

Την Κυριακή έχω μια βάφτιση κ επειδή θέλω να χορέσω σε ένα άσπρο παντελόνι μου κάνω δίαιτα, όλη την νύχτα δεν τρώω τίποτα :mrgreen:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Kαλημερα κοριτσια .....

Ξυπνησα και εγω νωρις για να διαβασω για την σχολη εκανα και το μπανιο μου , οι ανδρες μου κοιμουντε!!!!

Δυστυχως για μας ηρθε η ωρα που πρεπει να αρχισουμε να αποθηλαζουμε δεν θελω αλλα για καποιους λογους πρεπει και δεν ξερω πως θα γινει.....

Επιτελους ερχετε το καλοκαιρακι , το μαναρακι μου εκανε τα πρωτα πλατσα πλουτσα στην θαλασσα την κυριακη που μας περασε... Πηγαμε θαλασσα τον ξεγιμνωσα μιας που εχει ζεστη του εβαλα τα ποδαρακια μεσα στο νερο και εκεινος εκατσε και επεζε με το νερακι , πηραμε και τα κοθβαδακια μας και ξεσαλωσαμε , μονο που δεν εχουμε μαγιο και αν ξαναπαμε την κυριακη θα του παρω πανα μαγιο μιας χρησης της libero μεχρι να παρουμε...

Απο υπνο καλα , απο φαγητο παλι καλα , τα πρωινα που λειπω τρωει πιο καλα με τον μπαμπα και πολλα πραματα εμενα τρωει μεν αλλα σκεφτετε και το βυζι.....

Εγω για την βαφτιση δεν εχω σκεφτει τιποτα ακομα μα απολυτος τιποτα τον αυγουστο μαλλον θα γινει δεν ξερω η σεπτεμβρι θα δουμε προς το παρον τιποτα!!!!

Μαρια ανταρτης ο Στεφανακος ε??? Ηθελα να σε ρωτησω με τοσο που τρωει εχει βαλει κανενα κιλο???? γιατι εμεις τιποτα πολθ αδυνατουλης ο κυριος παει για top model... επισεις και μας μας μαλωνει ειδικα αν μας πιασει αγκαλια ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Μανουλιτσες Απριλιου φανταζομαι οτι καπου τωρα βαπτιζεται το μωρακι σας.Πως τα πατε?Ειναι ολα ετοιμα?Γιατι εμεις το μονο που εχουμε κανει ειναι να κλεισουμε ημερομηνια στην εκκλησια.Περα απο αυτο τιποτα.. και να φανταστειτε οτι η βαπτιση ειναι στις 27 Ιουνιου!

Α και το καλυτερο δε σας το ειπα

Σκεφτομαι να αλλαξω εκκλησια και να την κανω σε καποια αλλη.. εχω αρκετες ιδεες και δε μπορω να αποφασισω τι να κανω

και για ολα αυτα φταινε τα ατιμα τα λεφτα που ενω βρισκεις ενα παγαζι που σου αρεσει σου λεει ο κυριος οτι θελει 30 ευρω το ατομο...

ετσι λοιπων πεισμωνω περισσοτερο και λεω ''που θα παει θα το βρω το μαγαζι που θα μου κανει και σας μαγαζι αλλα θα ειναι και σε μια λογικη τιμη

Κοριτσια συγχωμη αν σας ζαλισα και τα ειπα και ξαλαφρωσα..

Εσεις τι λετε θα προλαβω????

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημέρα κι από εμένα!

Εμείς ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το πάρτυ μας! Μεθαύριο έχουμε τα γενέθλια αλλά θα το κάνουμε Κυριακή, γιατί με τη δουλειά δεν παίζει να προλάβω να τα έχω όλα έτοιμα την Παρασκευή. Ελπίζω να γίνουν όλα όμορφα όπως τα έχω σχεδιάσει, θέλω να είναι ξεχωριστά τα πρώτα της γενέθλια!

Με το baby swimming έχει ξετρελαθεί η μικρή, δεν θέλει να βγαίνει από την πισίνα! Ουρλιάζει από τη χαρά της και μάθαμε να κουνάμε χεράκια - ποδαράκια. Θα είμαστε έτοιμες για τα μακροβούτια στη θάλασσα. Ania γι' αυτό που ρώτησες, εμένα μου είπαν πως αρκεί να είναι 2 ώρες νηστική. Μετά παίρνω μαζί μου είτε κάποιο γιαουρτάκι, είτε τοστάκι και τρώει μόλις τελειώσουμε.

Με το φαγητό, δόξα το Θεό, τα πάμε πολύ καλύτερα! Θηλάζουμε ακόμα αν και με δυσκολία τις τελευταίες μέρες, γιατί πονάω πολύυυυυ! Πάθαμε καντιντίαση αλλά ελπίζω να ξεπεραστεί γρήγορα.

Από περπάτημα τίποτα ακόμα.. μόνο αν στηρίζεται. Αλωνίζουμε όλο το σπίτι μπουσουλώντας! Ευτυχώς έχει φτιάξει κάπως και το θέμα του ύπνου και ξυπνάει μόνο 1-2 φορές, θηλάζει και ξανακοιμάται.

Την βάπτισή μας την έχουμε 19 Ιουνίου και έχω ρίξει ήδη πολύ τρέξιμο. Πάντως marag νομίζω πως προλαβαίνεις ακόμα κι αν αλλάξεις εκκλησία!

Φιλιά πολλά σε όλες!

1211540.png

Καλημέρα κορίτσια,

marag μην αγχώνεσαι προλαβαίνεις μια χαρά, εμείς τον Άγγελο τον βαφτίσαμε τον Οκτώβριο κ τα ειχαμε κανονίσει όλα από τον Ιούνιο έλα όμως που είχαμε κλείσει για τις 4 Οκτωβριου κ Σεπτέβριο ο άλλος ανακοινώνει εκλογές, τρεχαμε κ δεν φτάναμε τελευταία στιγμη να τα αλλαξουμε όλα αλλα τελικά όλα μια χαρά έγιναν !!!

Diamantaki σε ευχαριστώ για την πληροφορία, αν επιτρέπεται σε ποιο κολυμβητήριο τήν πάς την μικρή; η πισίνα είναι με χλώρι; Εγώ ρώτησα σε μερικά κ μόνο στο ΟΑΚΑ μου είπαν ότι είνια με όζον, το φοβάμαι λίγο το χλώριο. Το σκέφτομαι πάντως θέλω να τον πάω πιστεύω πως θα του αρέσει πολύ. Καλές ετοιμασίες για το πάρτυ σας , να την χαίρεσαι εκ των προτέρων , πολύχρονη κ γελαστή!!!

Πόπη που είσαι; όλα καλά;

Πελαγία τι τυχερή που είσαι που μένεις σε νησί κ ξεκινήσατε ήδη τα μπάνια σας , φαντάζομαι κ η Μαρία κ η Λίλλυ όπου να ναι θα κάνουν τις πρώτες βουτιές , ζηλεύω θανάσιμααααααα :-D:-D:-D

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ania μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Όσον αφορά στο κολυμβητήριο, εμείς γραφτήκαμε στο ΟΑΚΑ (μένουμε αρκετά κοντά), στο σύλλογο Νηρηίδες. Στην πισίνα που πάμε, είναι κι άλλοι σύλλογοι. Καθαρίζεται με όζον. Πάντως δυσκολεύτηκα πολύ να βρω θέση, γιατί τώρα που άνοιξε ο καιρός, είχαν πολλοί γονείς προφανώς την ίδια ιδέα! Ότι άλλο θέλεις, πες μου.

1211540.png

Διαφημίσεις

Diamantaki α τη χαιρεσαι τη κουκλα!!

Κοριτσαρες ολα καλα? Εμεις ετοιμαζομαστε για χωριο αυριο κ εχω ενα σπιτι ανω κατω...

Με τη βαπτιση δεν αγχωνομαι..τα εχουν κανονισει οι δικοι μου..κατι λεπτομερειες μενουν.

/οι Ροδιτισσες κουνηθηκαν με το σεισμο?

Φιλακιααα

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...