Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες για τον Μαριουλη μου και ευχομαι και σε εσας υγεια και ευτυχια σε ολα τα μπεμπακια.

Ο Μαριος σημερα παραπηρε αερα με το περπατημα και γυρναγε ολο το σπιτι μονος του!!!!!!!

Και καμαρωνε σαν γυφτικο σκερπανι. Ακομα τρωμε μονο αλεσμενα ισως εξαιτιας του οτι δεν ειχαμε κανενα δοντι μεχρι πριν λιγες ημερες. Γενικα ειναι δυσκολος με το φαγητο και ειναι και αρκετα αδυνατος και δεν μας περνει να πεσουμε στις καμπυλες.

Εμεις βαπτιζομαστε 29 Μαιου με το καλο!!!!!!

Ειρηνη μεγαλωσε η κουκλα σου και ειναι πολυ ομορφη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστουμε για το κοπλιμαν!!! Μεγαλωσε μωρε το μωρακι μου..... σημερα εφαγε και γιουβαρλακια! Αυριο θα θελει κανα πιτογυρο με απολα και καμια μπυρα!!!!

Με το καλο οι βαφτισεις σας κοριτσια!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

ΚΑλοφωτιστα τα μωρακια!!!! Και τι ωραια ονοματα Ηλεκτρα...Αθηνά!!

Μαριούλη πολύχρονος και καλότυχος!!!

Κοριτσαρες εγω σημερα ορκιστηκα επιτελους...ειμαι και επισημα μαστερουχα (και άνεργη προσωρινά ας ελπίσουμε..)..το μωρο μου ηταν πολυ καλο, βγηκαμε φωτο χειροκροτησε και ειδα οτι δεν ημουν η μονη με παιδι τελικα...ηταν κι αλλες κοπελες -και εγκυες μάλιστα- που ορκιζονταν!! Πολυ το χαρηκα...

Ειρηνηηηη...καλα πιτόγυρα!!! Με μετρο παντα μη μου παχυνεις τη νυφη!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλησπέρα κορίτσια,

bibito να σου ζήσει η Αθηνούλα σου, γερή κ φωτισμένη!!!

marco polo με το καλό η βάφτιση, καλό τρέξιμο...

mpiskotaki συγχαρητήρια για το master σιδεροκέφαλη κ εύχομαι γρήγορα να βρεις τη δουλεια που ψάχνεις...

και εγώ σε 2 μήνες ακριβώς αρχίζω δουλειά κ με έχει πιάσει κατάθλιψη, που θα το αφήσω το αγοράκι μου.... Είναι κ αδιαθετούλης αυτες τις μέρες , μπούκωμα κ δεκατα :-(

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Ania περαστικα στον Αγγελο!!!!!!

Μπισκοτακι συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Με το καλο να βρεις την δουλεια που ονειρευεσαι!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως ξεκινησα απο νωρις να ετοιμαζω την βαπτιση οποτε δεν εχω αγχωθει ακομα. Η νονα μας ειναι λεχωνα οποτε τα επιλεγω ολα μονη μου.

Η μονη μου εννοια ειναι το ξυλο που θα φαει ο παπας στην βαπτιση απο τον Μαριο καθως δεν του αρεσει καθολου να τον πιανουν ξενοι ανθρωποι. Θα εχουμε γλεντια!!!!!!!!!!

Το Σαββατο που περασε καναμε το παρτυ γενεθλιων μας και ηταν τελεια ολα παροτι ξεπατωθηκα!!!!!!! Και φυσικα ο Μαριος βουτηξε με τα ποδια μεσα στη τουρτα.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ...ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Η ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!!!!

Καλημερα μανουλιτσες τι κανετε ????

ΒΙΒΙΤΟ να σου ζησει η Αθηνουλα σου να ειναι παντα καλα γερη χαμογελαστη τυχερη:-P:razz::-P

Μπισκοτακι συγχαρητηρια:!::!::!::!:

ΑΝΙΑ μου τι επαθε ο Αγγελακος???

Εμεις ειμαστε καλα εχω αδεια σημερα και εχθες και ειμαι ολη μερα με τον Νικολα μου ,παιζουμε, παμε κουνιες και τον κυνηγαω σε ολο το σπιτι τον κουρεψα κιολας (τρελο μο'ι'κανακι) καλα ειναι πολυ κουκλος:-P:-P:-P

Φιλακια σε ολες σας

bibito να σου ζήσει η νεοφώτιστη καραμελίτσα!!!!

Με το καλό και στις κοπέλες που θα βαφτίσουν οσονούπω...Εμείς 26 Σεπτέμβρη βαφτιζόμαστε...

Αναρωτιέμαι βρε κορίτσια...

Υπάρχει καμία άλλη μαμά από εμάς του Απριλίου που το ζουζούνι της να μην έχει βγάλει ακόμα δόντι οεο??

Εμένα ούτε για δείγμα....δεν αγχώνομαι όμως προς το παρόν μιας κι εγώ το πρώτο μου το έβγαλα 17 μηνών....

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Καλημέρα!!

Πως είστε σήμερα??

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια!!

Με το καλό για όσες ετοιμάζεται βάπτιση!!

Να χαιρόμαστε τα μωράκια μας και να είναι πάντα γερά!!!

Ο Στέφανος ήταν πολύ καλός στη βάπτιση!!

Αλλά έτσι κάνει....

Όταν είναι σε κόσμο δείχνει τον καλό του εαυτό,

έτσι, για να με διαψεύδει!!

Με εξέπληξε με την συμπεριφορά του!

Πήγαινε σε όλους και έκλαψε πολύ λίγο!

Σε αντίθεση με την ανηψούλα μου, το Βαλάκι μας, που πλάνταξε το καημένο...

Βέβαια, περισσότερο πλάνταξε η μανούλα της......:)

Αλλά, μια κούκλα ήταν και πολύ γλυκιά!!!

Τέτοια γλύκα, από την κόρη μου έχω να δώ!!!!!(:tongue:κουκουβομαμά!!!)(και κουκουβοθεία!!!)

Περάσαμε πολύ όμορφα και ο Στέφανος έφαγε τόσο πολύ που φοβήθηκα μην πάθει τίποτα!

Εδώ και 1-2 μήνες έκανε 2-3 βηματάκια από τον καναπέ στο τραπεζάκι πχ,

και εδώ και 2 βδομάδες, περίπου, περπατάει κανονικά!!

Με τα παππούτσια δυσκολεύεται λιγάκι:D!!

Τρώει αρκετά, μπορώ να πώ!!

Και εδώ και 10 μέρες περίπου, δεν του μαγειρεύω δικό του φαγητό!

Χθές φάγαμε φακές με ζωμό από μοσχαράκι και λαχανικά!

Σήμερα θα φάμε ψαρόσουπα!

Το πρωί τον θηλάζω, μετά θα φάει μισό τοστ ή ένα κουλουράκι ή τσουρεκάκι!

Μετά θα φάει το αυγό του (για το οποίο τρελένεται!!)

Μετά από 1 ώρα πίνει χυμό από 2 πορτοκάλια και τρώει λίγη φρουτόκρεμα (δεν την πολυσυμπαθεί)

Το μεσημέρι, τρώει το δικό μας φαγητό (καμιά φορά του βράζω και μοσχαράκι, αλλά δεν το τρώει πια)

Το απόγευμα τρώει ένα γιαουρτάκι και μετά την κρέμα του (και όχι πάντα)

Το βράδυ τον θηλάζω και κοιμάται!!

Αρχισε να μαλώνει με την αδερφή του!!

Την δαγκώνει:shock: και την κλωτσάει!

Ήθελα να 'ξερα που έμαθε να δαγκώνει!!

Και αν δεν μπορεί να κάνει τσαντίζεται,πετάει πράγματα και κλαίει!

Και ενώ κοιμόταν όοοολο το βράδυ, εδώ και 1 εβδομάδα, και είπα οκ, τελείωσε το ξενύχτι, χθές και προχθες ξύπνησε κατα τις 5 και είχε όρεξη για παιχνίδι!

Σήμερα θα πάμε το κρεβατάκι του στο παιδικό δωμάτιο!!

Ίσως, αν δεν μας βλέπει να ξανακοιμάται......

Πελαγία μου εγώ σκέφτομαι σε 2 μήνες να ξεκινήσω τον αποθηλασμό!

Εύη συγχαρητήρια για το πτυχίο!!!!

Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι!!!!!

Μάρκοπολο ο δικός μου έτρωγε πριν βγάλει δόντι:-P!!

Με τα ούλα του!!

Χρόνια Πολλά στον Μάριο!!!!!

Πως πάτε με την παλλινδρόμηση??

Σοφάκι να χαίρεσαι τη νεοφώτιστη Αθηνούλα!!

Και Χρόνια της Πολλά!!!!!

Κυριακή η κόρη μου έβγαλε δόντι 11 μηνών και εγώ 15!

Μην αγχώνεσαι:-P!!

Πόπη τον κούρεψες???

Τέλειος είναι?????

Και εγώ σκέφτομαι να τον πάω!!

Κράτησες τα μαλλάκια του??

letizia πόσα κιλά παραπάνω έχεις και πρέπει να χάσεις??

Μήπως να έκοβες τα γλυκά και το ψωμί και κυρίως το βραδυνό??

Ή να πήγαινες σε διαιτολόγο??

Ανια μου πως είναι ο Άγγελος??

Ο Ταξιάρχης γιορτάζει στις 8 Νοεμβρίου, όπως και ο Άγγελος:)!!

Την περασμένη Κυριακή (των Μυροφόρων νομίζω) γιορτάζει το μοναστήρι, είναι το πανυγήρι του ταύρου!

Είναι πάντα 15 μέρες μετά το Πάσχα και πάνε στον Ταξιάρχη με τα πόδια!

Πήγαμε και εμείς με τα παιδιά!!

Περπατήσαμε περίπου 4 ώρες και η μικρή ενθουσιάστηκε τόσο, που ήθελε και να γυρίσουμε με τα πόδια!!

Αυτά τα ολίγα!!!!!!!

(Παρατηρώ πως κάθε φορά που είναι να καθαρίσω το σπίτι κάθομαι πρώτα στον υπολογιστή και γράφω, γράφω......

Γιατί άραγε???:D)

Φιλιά σε όλες!!

Και στα ζουζουνάκια σας!!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

τι μου κάνετε; Εμείς σήμερα είμαστε λίγο καλύτερα αλλα όλο το βράδυ είχε πυρετούλι ο καημένος ο Αγγελάκος μου. Έχει πολύ μπούκωμα κ φτερνίζεται όλη την ώρα, κάπου την άρπαξε , τι περιμένεις με τον παλιόκαιρο, μια ήλιο μια αέρα, μπορεί όμως να τον κόλλησε κ κανένα παιδάκι στις κούνιες γιατί δεν κρατιέται κ αυτός με το που βλέπει παιδιά αγκαλίτσα ...

Κυριακή μην αγχώνεσαι για τα δόντια κ της κουμπάρας μου το μικρό τα έβγαλε μετα τον χρόνο.

Μαρία μου μπράβο πολυ εξελιγμένους σας βρίσκω κ από φαγητό κ από ύπνο, είσαι πολύ τυχερή :-P:razz::-P

Εγώ κορίτσια δεν βλέπω να αποθηλάζω τόσο γρήγορα, μάλλον όταν βάλω μπρος για δεύτερο.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ανια μου περαστικα!!!

Κι εγω τα κρατησα τα -λιγοστα- μαλλακια που του εκοψε ο κουρεας της Σεβιλλης (και αντρας μου) κι ειναι τοσο απαλα...

Αλλα θελω να κανω ενα φακελακι χειροποιητο να τα βαλω μεσα..οταν βρω χρονο!!

Τρεχω με τα της βαπτισης ...ψωνιστηκα (απο ρουχα εννοωωω) και βρηκα επιτελους αυτο που ηθελα! ΚΑτι ΑΠΛΟ ...μα να μη βρισκεις απλα πραγματα στα καταστηματα βρε παιδι μου,,,,μεσημερι θαναι η βαπτιση και μου δειχνανε πουλιες και φτερα και πουπουλα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Kυριακη μην στενοχωριεσαι καθολου και εγω τα ιδια ελεγα οτι θα παει φανταρος για να βγαλει δοντι και ξαφνικα πριν μια εβδομαδα ειδαμε το πρωτο και μεσα σε 5 ημερες εσκασαν αλλα δυο. Απλα τα βγαζει μαζεμενα και απο τα νευρα του μασαει τα σιδερα ο καυμενος.

Κι εμείς έτσι με τα δοντάκια, ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν μαζεμένα! Ευτυχώς η κουκλίτσα μου δεν γκρινιάζει, μόνο μερικές φορές το βράδυ ξυπνάει και δυσφορεί και φαντάζομαι ότι είναι απ' αυτό!

1211540.png

Χαθηκαμε παλι!!!! Εμεις οι μαμαδες Απριλιου ειμαστε πολυασχολες!!!! Δε το συζητω!

Ηρθα να μαθω νεα σας...τι κανουν τα μαναρακια μας? Αντε να βγειτε να αγοραζετε μαγιο........θα βγουμε στις Πλαζ σε λιγο! Σημερα που εψαχνα κατι ρουχα καλοκαιρινα της Βαλιας βρηκα ενα μαγιουδακι που μας ειχαν παρει δωρο.....Τοπλες....βρακι και μπαντανα ΜΟΝΟ!!!!!!!! Επαθα σοκ η μανα.......σεξυ κι οποιος αντεξει......εχωσα τη νονα μας ομως να μας παρει τριγωνακι! Πιο μαζεμενο!

Εμεις τελειωσαμε με τα αλεσμενα.......τρωει κανονικες μπουκες απο το δικο της φαγητο με λιγο αλλατι! Καμια φορα της δινω και απο το δικο μας αν ειναι ελαφρυ!

Αρχισε να στεκεται.....κωλο δε βαζει κατω! Αν και ξερω οτι οι περισσοτερες απο δω ενα μηνα πριν τα χετε βιωσει αυτα! Σημερα με εβγαλε off! Οκ ειπαμε να γυμναστουμε αλλα οχι κι ετσι! Αμα περπατησει κανονικα τι θα γινει.....

Περιμενω νεα σας...σας πεθυμησα....φιλια!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...