Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πελαγιτσα μπραβο για το γιογιο!!!!!!!!!!!! Εγω τον βαζω δειλα δειλα αλλα αντι να κανει τσισα η κακα το καβαλαει και το κανει αυτοκινητακι και το παει βολτα. Μαλλον κατι εχει καταλαβει λαθος χα!!!!χα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Τι κάνεις Marco Polo , να σου ζήσει ο Μάριος , γερός κ δυνατός μέχρι τα βαθιά του γεράματα!!! Αϋπνίες κ εσείς; Εμένα η μάνα μου μου είπε ότι εγώ κοιμήθηκα σερι το βράδυ όταν χρόνισα, έλπιζω ο Άγγελος να ακολουθήσει τα βήματα της μαμας.

εμείς κάνουμε 6 - 7 δειλα κ μεθυσμένα βηματακια από αγκαλια σε αγκαλια!

Για τον Παναγιωτάκη διάβασα κ εγω όταν γυρισαμε απο τις διακοπές του Πάσχα, μπήκα όλο χαρα να δω τα νέα σας κ διάβασα πρώτα αυτό κ μου κόπηκε η όρεξη... Δεν την χωράει το κεφάλι μου τόση αδικία...... Εχω ρίξει πολυ κλάμα κ δεν ήθελα να πολυμπαίνω....

Εμείς καθόμαστε οικογενειακως το μεσημερι στο τραπέζι , ο Άγγελος γουρλώνει το μάτι κ αρχίζει το μαμ μαμ αλλα το λιωμένο ούτε να το φτύσει, θέλει απο τα δικά μας, οπότε έχω προσαρμόσει το δικό μας μενού ώστε να μπορεί να τσιμπάει κ αυτός.

Μόνος του κάθεται σε ένα δωμάτιο για 5 -6 λεπτα κ μετά αρχίζει να φωνάζει ¨εεεεεεε εεεεεεεεεεε εεεεεεεεε¨ φαντάζομαι θα σκέφτεται τι θα γίνει εδω; μήπως με ξεχάσατε; Θέλει παρέα για το παιχνίδι κ φυσικά περπάτημα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα αγαπες μου....

Ανια σα να ακουω εμενα...και ηθελα να σας ρωτησω αν τρωνε το δικο τους το αλεσμενο τα δικα σας.....χαιρομαι τοσο πολυ που βρηκα αλλη μια μαμα να το περναει αυτο!!!!!

Αφου το ξεκινησε εδω και μια βδομαδα.......ελεγα δε μπορει κατι εχει το παιδι αλλα τρωει κανονικα τα υπολοιπα φαγητα της και μονο το μεσημεριανο γκρινιαζει φωναζει πεταει οτι βρει..... Χτες της το αλεσα πολυ λιγο....ενα τσακ στο μουλτι και το βαλα σε δικο μας βαθυ πιατο και πηρα κουταλακι του γλυκου...... εβαλα και το δικο μου πιατο διπλα και τρωγαμε μαζι!!!! Καταλαβα οτι πλεον περασαμε σε αλλη φαση!!!

Για πες μου βρε Ανια...τι μαγειρευεις?????

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Ειρηνηηηη...πως μεγαλωσε ετσι η μπουμπου??!! Ξάνθυνε κιολας ή μου φαίνεται?? Η Βαλιτσα η κουκλιτσα!! Φτου !

Εμεις ξεκινησαμε εδω και δυο βδομαδες τα λιωμενα με το πηρουνι...με το ζορι γιατι ειχε μαθει ο κυριος τα αλοιφή στο μπλεντερ και τουρθε αποτομα! Κάνει σαν να θελει να τα βγαλει αλλα στο τελος τα καταπινει..δε κανει ομως πολυ προσπαθεια να μασησει ρε γμτ..8 δοντια εχει ποτε θα τα χρησιμοποιησει! Θελω να μαθει λιγο να τρωει κομματια!

Το μπιμπερο το avent με τις 3 τρυπες το κοψαμε, πινουμε με ενα της Νουκ με καλαμακι που μπαινει και βγαινει και ρουφαει μια χαρα,,τουλαχιστον αυτο τοχουμε.

Οσο για το γιογιο...δεν κανει παντα νουμερο 2...τον βαζω και για νουμερο 1 να μαθαινει! Αλλα δεν τον προλαβαινω παντα...καμια φορα τα κανει στη βεραντα που περνανε τα αυτοκινητα και δεν ακουω ποτε σφιγγεται..χαχαχαχαχαχ..

Μαρκοπολο να σου ζησει!!!! Σαν τα ψηλα βουνα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλε μαρκο πολο.......να σου ζησει ο Μαριος! Να ναι παντα γερος και τυχερος! ΠΩΠΩ συγνωμη αλλα τωρα το προσεξα!

Ειδες Ευη το Βαλιτσακι μου? Ναι ξανθαινει οσο παει( με ανησυχει αυτο!!!!!!!!!!!)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ασε το παιδι να εμπνεεται με τα αυτοκινητα!!!!! Ετσι κανουν οι αντρες!!! Σα να τον βλεπω μπροστα μου ενα μηνα μετα ... θα κραταει και εφημεριδα!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα σας!!!εμειςεχουμε 7 δοντακια αλλα δεν τα πολυσυμπαθουμε ακομα τα χοντροαλεσμενα φαητά και θα ήθελα να σας ρωτησω εσεις πως τα καταφερατε???οσο για το γιο-γιο σκέφτομαι κι εγω να ξεκινησω την μπεμπουλα μου αλλα δεν ξερω τον τρόπο που θα της το πω για να καταλαβει τη χρηση του κι επειδη δεν εχει στανταρ ωρες που κανει τα κακακια της...ακουω με προσοχη τις αποψεις σας...Α και κατι αλλο...επειδη δεν εχουμε βαφτισει ακομα την κορουλα μας και σκεφτομαστε να τησ δωσουμε ασχετο ονομα κι οχι των μαμαδων μας και συγκεκριμενα το ονομα ΜΕλινα και γι'αυτο θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε αν υπαρχει προβλημα με τους παπαδες για το πως θα βαπτιστει...δηλαδη,το ονομα Μελίνα δεν εχει αντιστοιχη γιορτ-αυτό μπορει να προκαλέσει πρόβλημα στη βάπτιση?οποιος γνωρίζει ας μου πει γιατι προβληματιζομαστε...

Καλημερα αγαπες μου....

Ανια σα να ακουω εμενα...και ηθελα να σας ρωτησω αν τρωνε το δικο τους το αλεσμενο τα δικα σας.....χαιρομαι τοσο πολυ που βρηκα αλλη μια μαμα να το περναει αυτο!!!!!

Αφου το ξεκινησε εδω και μια βδομαδα.......ελεγα δε μπορει κατι εχει το παιδι αλλα τρωει κανονικα τα υπολοιπα φαγητα της και μονο το μεσημεριανο γκρινιαζει φωναζει πεταει οτι βρει..... Χτες της το αλεσα πολυ λιγο....ενα τσακ στο μουλτι και το βαλα σε δικο μας βαθυ πιατο και πηρα κουταλακι του γλυκου...... εβαλα και το δικο μου πιατο διπλα και τρωγαμε μαζι!!!! Καταλαβα οτι πλεον περασαμε σε αλλη φαση!!!

Για πες μου βρε Ανια...τι μαγειρευεις?????

Εχω αντικαταστήσει τα μακαρόνια με κοφτό μακαρονάκι , τις τηγανιτές πατάτες με βραστες ή πουρέ, φτιάχνω πιο πολλες φορές την εβδομάδα όσπρια, τα χοντρα τα φασόλια τα μασάει μια χαρά, γενικά όλα τα συνοδευτικα τα προσαρμόζω για να μπορεί να τα φάει κ ο Άγγελος . Το κρέας έτσι κ αλλιως δεν του το δίνω γιατι δεν μπορεί να το μασήσει μόνος του ούτε κ το ψάρι. Ετσι του δίνω μερικές μπουκιες απο τα δικα μας κ του χώνω κ καμια κουταλια απο το δικο του το λιωμένο το οποίο φυσικα κάνουμε πως τρώμε κ εμείς. Εννοείτε όλοι σε ίδια πιάτα κ με ίδιο κουτάλι :-P

Letizia κ εμείς στον Άγγελο δεν δώσαμε όνομα κανενός παππού κ παρότι τα πεθερικα μου έχουν μεγάλο κώλυμα με κατι τέτοια , το πήραν μια χαρα, κανενα πρόβλημα, πιστεύω πως η αδυναμία στο εγγόνι αυτα τα νικάει.

Επίσης λογικά με το όνομα δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα που δεν γιορτάζει εξάλλου τόσος κόσμος έχει τέτοια ονόματα κ βαφτίστηκε μια χαρά. Επίσης κάπου εχω διαβάσει ότι κανονικα η βάφτιση δεν έχει καμία σχέση με την ονοματοδοσία αλλα δεν θυμάμαι που αν το βρω θα στο στείλω.

Με την ευκαιρία - Μαρία να σου ζήσει ο Στέφανος - Ταξιάρχης - αν δεν κάνω λάθος στη Μυτιλήνη κάποια απο αυτες τις μέρες τον γιορτάζεται;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

κοριτσια καλημερα!

τα δικα μας νεα ειναι τα εξεις Εχουμε μονο 6 δοντακια [τα οποια τα βγαλαμε ολα τον τελευταιο μηνα] αλλα τρωμε μη αλεσμενες τροφες απο 8 μηνων! οσο και να προσπαθουσα να τον ταισω ετρωγε 2-3 κουταλιτσες και μετα τιποτα,αντιθετως ηθελε με τα μανιας να τρωει τα δικα μας φαγητα.Ετσι και εγω σιγα σιγα του τα ελιωνα με το πιρουνακι και ετρωγε.Βεβαια δεν ετρωγε ποσοτητα αλλα του εδινα συμπληρωμα γαλα.Τωρα ειμαστε 9 1/5 κιλα και 80cm

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

<DIV id=outer-wrapper><DIV id=wrap2>skip to main | skip to sidebar troktiko

ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ MΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ

<DIV id=content-wrapper>

Σάββατο, 03 Απριλίου 2010

"Ο Άγγελος χρειάζεται την βοήθεια όλων μας"

agelos+224.JPG

ΙΒΑΝ - 5301200410000000065657589

"Ζητήσω την βοήθειά σας , για τον γιο μου Άγγελο του οποίου το πρόβλημα σας περιγράφω παρακάτω.

Πρόκειται για ένα παιδί 13 ετών, το τέταρτο παιδί μου, που γεννήθηκε με σπαστική τετραπληγία, που όμως χάρη στην οικογενειακή αμέριστη αγάπη και φροντίδα συμμετέχει στην καθημερινότητα με ενδιαφέρον, , ασχολείται με υπολογιστή, αστειεύεται, θυμώνει, παίζει, έχει φίλους, είναι κοινωνικός, …μόνο που δεν αυτοεξυπηρετείται…

Το 2003 έκανε επεμβάσεις στην Αμερική, στη Βοστώνη, στο Childrenʼ Hospital, επιμήκυνσης μυών, με απόλυτη επιτυχία, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν φυσιοθεραπείες στην Ελλάδα που δεν απέφεραν αποτέλεσμα. Επειδή, ως γνωστό, το κράτος πρόνοιας, σε τούτη τη χώρα απουσιάζει, κι επειδή εκ των πραγμάτων δεν εργάζομαι, ζούμε όλοι μαζί σε σπίτι που νοικιάζουμε, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά μου μόλις ξεκίνησαν εργασία που ούτε καν αγγίζει το βασικό μισθό, είναι αδύνατο να φροντίσουμε την πορεία του Άγγελου . Αν η οικονομική μας κατάσταση το επέτρεπε, σήμερα θα περπατούσε.

Απευθύνομαι λοιπόν σε σας, με το θάρρος της μάνας, γιατί ο Άγγελος πρέπει να περπατήσει, ώστε να μπορέσει να χαρεί τη ζωή κι όταν εγώ «φύγω» μια μέρα να γνωρίζω πως το παιδί μου θα είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετείται .

Ο χρόνος μας πιέζει πολύ επειδή ο Άγγελος μεγαλώνει και η θεραπείες αυτές έχουν ημερομηνία λήξης. Στις 16 Απριλίου ο Άγγελος θα εισαχθεί σε κέντρο αποκαταστάσεις στη Ζυρίχη αλλά η οικονομική αδυναμία να τον συνοδεύω δεν με αφήνει να αισιοδοξώ. Προκειμένου να ξεπεραστούν οι οικονομικές δυσκολίες προχώρησα στην έναρξη ενός λογαριασμού, ερανικού χαρακτήρα, με αριθ 65657589 στην Εμπορική Τράπεζα ζητώντας τη βοήθεια όλων σας.

Με την παρούσα επιστολή σας ζητώ να δημοσιοποιήσετε-μεταδώσετε την πληροφορία για την ύπαρξη του λογαριασμού καθώς και για το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο 27 Μαρτίου στην εκπομπή «ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ στη ΝΕΤ» (8.00 - 10.00 π μ) πραγματοποιήθηκε μαραθώνιος για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Σας ευχαριστώ θερμά και είμαι στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία

Η μητέρα του, Σπυριδούλα Καραχάλιου"

Νέα Σμύρνη

6948 354 149

html .fb_share_link { padding:2px 0 0 20px; height:16px; background:url(http://static.ak.fbcdn.net/images/share/facebook_share_icon.gif?0:26981) no-repeat top left; }Share on Facebook

Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:37 μ.μ. icon18_edit_allbkg.gif

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

<DIV id=sidebar-wrapper><DIV class="sidebar section" id=sidebar>Aνοιχτή επιστολή του Κωστα Γουρνά στο troktiko

ΔΕΙΤΕ THN ΕΠΙΣΤΟΛΗ - AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

icon18_wrench_allbkg.png

Η προκήρυξη του troktikou - Αυτοί είμαστε

Πατήστε εδώ

icon18_wrench_allbkg.png

H καινούργια Susan Boyle

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

icon18_wrench_allbkg.png

Ο Άγγελος χρειάζεται την βοήθεια όλων μας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

icon18_wrench_allbkg.png

Tα εξώφυλλα των πολιτικών - αθλητικών εφημερίδων

icon18_wrench_allbkg.png

Translate this page

icon18_wrench_allbkg.png

Δείτε LIVE τα αποτελέσματα όλων των αγώνων

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

icon18_wrench_allbkg.png

Το μήνυμα της ημέρας

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας

icon18_wrench_allbkg.png

Χριστός Ανέστη

anastash-d-_-tiff.jpg

icon18_wrench_allbkg.png

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

icon18_wrench_allbkg.png

Οι επισκέψεις μας

index.php?u=1223241379&s=ainv

hit counter

icon18_wrench_allbkg.png

<DIV class="widget HTML" id=HTML3>Σχόλια-Eπικοινωνία

<DIV class=widget-content>Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο [email protected] (και ιδιαίτερα οποιοσδήποτε ενοχλείται απο ανάρτησή μας που σίγουρα θα έγινε χωρίς σκοπιμότητα) να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας. "Lester International Company", 80 broad street Monrovia, Λιβερία - Tηλ. επικοινωνίας:

<SPAN lang=EN-US>0037259292619 (Δ-Π από 14.00-16.00μ.μ)

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια ειστε ολες καλα???

Να χαιρεστε τα παιδακια σας οσες τα βαπτισατε να ειναι γερα και καλοφωτιστα:P:p:p

Βρε κοριτσια τι χωρα ειναι αυτη που ζουμε εχουν δικιο οσοι λενε οτι τρωει τα παιδια της μολις διαβασα στο τροκτικο για τον Αγγελο και το ανεβασα να το διαβασετε και εσεις ειναι δυνατον το κρατος να μην μπορει να στηριξει αυτη την οικογενεια η οποια να σημειωθει ειναι και πολυτεκνη:!::!::!:......τελικα εαν εχεις λεφτα επιζεις εαν οχι καταληγεις να κανεις ερανους η οτιδηποτε περναει απο το χερι σου για να ζησει το παιδι σου ειναι κριμα κριμα γιατι εαν λεω εαν δεν συγκεντρωθουν τα χρηματα που απαιτουνται ο Αγγελος δεν θα γινει ποτε καλα λυπαμαι που ειμαι πολιτης σε αυτο το κρατος:-(:-(:-(

Καλημέρα σε όλες! Χρόνια πολλά στο Μάριο και στην κουκλίτσα της Σοφίας!

Εμείς βγάζουμε τώρα το τρίτο δόντι μας! Έχει αρχίσει και τρώει μη αλεσμένα με μεγάλη ευχαρίστηση! Μόλις δει να τρώμε οτιδήποτε, βάζει τις φωνές και αρχίζει να μας τραβάει. Δεν μπορούμε να μην της δώσουμε, ούτε να την ξεγελάσουμε με κάτι διαφορετικό από αυτό που τρώμε! Για να φάω μια σοκολατίτσα κρύβομαι!!

Δεν περπατάμε ακόμα χωρίς στήριξη αλλά μπουσουλάμε με τρομερή ταχύτητα! Ξεκινήσαμε και baby swimming την προηγούμενη βδομάδα και ξετρελάθηκε. Στον βρεφικό πια έχει προσαρμοστεί πλήρως και δεν κλαίει πια τα πρωινά. Αυτό που δεν ξέρω πως θα καταφέρω είναι το γιογιό... αφού δεν είμαστε πια πολλές ώρες την ημέρα μαζί.

Φιλάκια πολλά σε όλες!

1211540.png

κοριτσια καλημερα σας!!!εμειςεχουμε 7 δοντακια αλλα δεν τα πολυσυμπαθουμε ακομα τα χοντροαλεσμενα φαητά και θα ήθελα να σας ρωτησω εσεις πως τα καταφερατε???οσο για το γιο-γιο σκέφτομαι κι εγω να ξεκινησω την μπεμπουλα μου αλλα δεν ξερω τον τρόπο που θα της το πω για να καταλαβει τη χρηση του κι επειδη δεν εχει στανταρ ωρες που κανει τα κακακια της...ακουω με προσοχη τις αποψεις σας...Α και κατι αλλο...επειδη δεν εχουμε βαφτισει ακομα την κορουλα μας και σκεφτομαστε να τησ δωσουμε ασχετο ονομα κι οχι των μαμαδων μας και συγκεκριμενα το ονομα ΜΕλινα και γι'αυτο θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε αν υπαρχει προβλημα με τους παπαδες για το πως θα βαπτιστει...δηλαδη,το ονομα Μελίνα δεν εχει αντιστοιχη γιορτ-αυτό μπορει να προκαλέσει πρόβλημα στη βάπτιση?οποιος γνωρίζει ας μου πει γιατι προβληματιζομαστε...

Κλαησπέρα, εμείς τη βαφτίσαμε Ηλέκτρα δεν γιορτάζει και δεν μας δημιούργησε κανένας παπάς πρόβλημα, τώρα υπάρχουν και μερικοί που δημιοργούν. Όταν ήταν να βαφτίσω τη βαφτισιμιά μου πριν 8 χρόνια σ ένα χωριό των Σερρών ο παπάς δεν δέχτηκε το Νεφέλη. Οπότε τη να σου πω, εμείς στην δικιά μας πέρσι το καλοκαίρι μέσα στη Θεσσαλονίκη δεν αντιμετωπίσαμε καν'ενα προβλημα. Αντεε με το καλο!

line_m123_beg_39_time_1239163200_text_d4ef20eaeff1e9f4f3dceae920eceff520e5dfede1e9.gif

Κοριτσια γεια σας!Επιτελους τελειωσε κ η δικη μας βαφτιση.Το ονομα αυτης ΑΘΗΝΑ!Περασαμε τελεια,η μικρη εκλαψε μονο οταν τη βουτηξε ο παπας στο νερο κ αυτο γιατι εκαιγε μετα συνεχια χαμογελουσε!

Ο καιρος ηταν λιγο χαλια αλλα ευτυχως δεν εβρεχε κ βγαλαμε πολυ ωραιες φωτογραφιες,μολις φυγαμε απο την εκκλησια επεσε ξερη για υπνο κ την ξυπνησα εγω την ωρα που ηταν να σβησει το κερακι το οποιο φυσικα εσβησε ο αδερφος της,αυτη ηθελε να το πιασει!

Η νονα μας ηταν μια κουκλα,σε ολο το μυστηριο τη μικρη την κρατουσε ο νονος κ δεν κουραστηκε παρα πολυ!ολοι μας λεγανε πως ειμασταν πανεμορφες!

Ειχαμε λιγα παρατραγουδα με το ονομα αλλα ευτυχως λιγα.

Η Αθηνα πλεον εχει 9 δοντια κ μας ετοιμαζει αλλα 3,δαγκωνει οτι βρει μπροστα της,απο τραπεζια κ καρεκλες μεχρι κουβερτες κ οτι αλλο βρει.

Το ονομα Μελινα ειναι πολυ ωραιο,οι ποντιοι το βγαζουν απο το Συμελα που γιορταζει στις 15 Αυγουστου,αλλιως δεν ξερω αν γιορταζει.

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας κ ευχομαι κ για τα δικα σας παιδια να ειναι παντα υγιη κ καλοτυχα!

Σε λιγες μερες πιανω δουλεια,ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω αλλα πρεπει να γινει κ αυτο κ μενει πια το σπιτι,ο μμηχανικος μας ειπε τον ιουνιο θα ειμαστε σιγουρα μεσα,μπορει ομως κ πιο νωρις,τωρα αυτο μονο μενει.

Για οσες περιμενετε το 2ο σας μωρακι συγχαρητηρια,ευχομαι να πανε ολα καλα κ στις υπολοιπες που θελετε να αποκτησετε ευχομαι να γινει το συντομοτερο!

Εμεις το σκεφτομαστε για 3ο αλλα οχι ακομη,θελω να μεγαλωσει λιγο ακομη η Αθηνα κ μετα γιατι δυσκολευομαι πολυ με τα 2.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...