Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω πωπωπωπωπω τωρα διαβασα για τον Παναγιωτακη......εχω μπουκωσει απο το κλαμα.....δε το χα διαβασει προσφατα !!

Εχω συγλονιστει! Καλο να ανι ο ταξιδι του εκει πανω!

Λιλλακι βλεπω γατουλα η κορη σου! Εμενα παντως παιζει πολυ μονη της σε τετοια φαση που οταν παω να τη κανω αγκαλιτσες μου ριχνει σφαλιαρες και φωναζει! Τι να πεις......απο το ενα ακρο στο αλλο ειμαστε εμεις οι δυο μου φαινεται!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιλι μπραβο με το καλο να ερθει το μπεμπακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω καιρο να μπω γιατι ετρεχα για την βαπτιση ετρεχα για το παρτυ που θα κανω αυριο συν οτι ακομα δεν εχουμε κοιμηθει παροτι χρονισαμε. Ο Μαριος το συνεχιζει το χουι της αυπνιας. Απο οτι εχω καταλαβει μονο εμεις και ο Αγγελος της Ανιας δεν κλεινουμε ματι

Και ναι επιτελους βγαλαμε το πρωτο μας δοντι εκει που το ειχαμε παρει αποφαση οτι θα παει φανταρος μεχρι να τα βγαλει.

Εδω και λιγες ημερες περπαταμε κιολλας.

Οσο για το αν παιζει μονος του ο Μαριος ουτε με σφαιρες. Αν τολμησεις και κανεις βημα βαζει την σειρηνα και τον ακουνε 4 τετραγωνα πιο περα.

Αυτα τα νεα μας, ευχομαι σε ολα τα κριαρακια να ειναι παντα γερα και δυνατα στην ζωη τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα!!!

Οσες ξερετε για τον Παναγιωτακι , κριμα για το παιδακι πως αυτοι οι γονεις θα αντεξουν τοσο πονο, και παλι κριμα!!! Οσες εχετε Facebook και εχετε την μανουλα του φιλη σας εχει βαλει φωτο του παναγιωτακι ενας γλυκας το παλικαρακι μου.... Στεναχωρηθηκα τοσο πολυ ηταν τοσο αδικος ο χαμος του και παλι κριμα!!!

Οσες ενδιαφερεστε για το γιογιο δεν ειναι τιποτα κοριτσια απλα ειναι τα πραγματα ουτε ζορισμα ουτε τιποτα σιγα σιγα και με το μαλακο , το οτι λενε οτι ειναι νωρις ειναι μεγαλη βλακεια για μενα απλα δεν θελει ζορισμα εμενα η γιαγια μου στον ξαδερφο μου την πανα την εβγαλε οταν ηταν 1 ετους και 2 μηνων...

Ποπη αυτο για σενα

Κοριτσια που θηλαζετε μεχρι ποτε το σκεφτεστε???

Εμεις σημερα ειχαμε μπιφτεκια με ρυζι και σαλατα και ο μικρος τα τιμησε ολα ειδικα την σαλατα πια τρωει μεγαλες μπουκιες , επισης πηαγαμε στην νονα του και πηγε στην κουζινα και πηρε μια ντοματα και αρχισε να τρωει!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

md=1&debug%5Fdate=Fri%20Apr%2016%2023%3A09%3A38%20GMT%2B0300%202010&vh=180&w=640&vw=320&nsipbps=26977%2E78184390934&csipt=watch&sd=BADC20502MM1271448556482682&fmt=34&smoothing=1&sourceid=ys&vid=bAHddwZlr4aH4ygumLQNI3kDLfUicWp%5FC&cfps=30%2E76923076923077&scoville=1&h=360&pd=0&plid=AASEYC6g2A%2Dxe5se&referrer=http%253A%252F%252Fwww%2Eyoutube%2Ecom%252Fresults%253Fsearch%5Fquery%253Dgraffiti%252Bcommercial%2526aq%253D0&el=detailpage&nsivbbl=65837&q=graffiti%2520commercial&nsivbl=5%2E005&cr=GB&nsidf=154&debug%5FsourceData=BADC20502MM1271448556482682&debug%5FplaybackQuality=medium&hl=en%5FUS&debug%5FvideoId=ZvAp40kpdGc&debug%5FflashVersion=MAC%2010%2C0%2C42%2C34

<object style="height: 344px; width: 425px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=yUzkJLkgIaQ"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=yUzkJLkgIaQ" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></object>

Πελαγια μου δεν το βλεπω να κανω φεισμπουκ δεν ειναι και ο αντρας μου πολυ υπερ οποτε θα τα λεμε απο εδω!!!

Τι εχει γινει με το παιδακι???

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ 2009

Διαφημίσεις

Ποπακι αυτο το παιδακι ηταν αρρωστο αν δεν κανω λαθος απο λευχαιμια ταλαιπωριοταν εγω και πολυ καιρο απο περσι το καλοκαιρι , εμαθα πως βρηκαν δοτη και πιστευα οτι ολα πηγαν καλα αλλα ελα μου ντε μπηκα στο τοπικ και εμαθα τα κακα νεα , κριμα γιατι ηταν ενα μικρο παιδακι που εφυγε αδικα , γεννηθηκε λιγο πριν απο τα δικα μας ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Ποπακι αυτο το παιδακι ηταν αρρωστο αν δεν κανω λαθος απο λευχαιμια ταλαιπωριοταν εγω και πολυ καιρο απο περσι το καλοκαιρι , εμαθα πως βρηκαν δοτη και πιστευα οτι ολα πηγαν καλα αλλα ελα μου ντε μπηκα στο τοπικ και εμαθα τα κακα νεα , κριμα γιατι ηταν ενα μικρο παιδακι που εφυγε αδικα , γεννηθηκε λιγο πριν απο τα δικα μας ...

Τι λες τωρα στεναχωρηθηκα ειναι πολυ κριμα να φευγουν οι αθωες ψυχουλες!!!!Υγεια και μονο υγεια ειναι το μονο που προσευχομαι καθημερινως να μας εχει καλα ο Θεος !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...