Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Λίλλυ πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι !!! Εύχομαι να εχεις μια καλή εγκυμοσύνη κ μια ακόμα καλύτερη γέννα, με ένα γερό μωράκι :P:p:p

Μήπως η μικρή σου έχει μυριστεί ότι θα χάσει την αποκλειστικοτητα κ γι αυτό προσπαθεί να σε χορτάσει :confused::rolleyes::lol:

Ορίστε λοιπόν κ η δεύτερη εγκυμονούσα μας, για να δούμε πια θα είναι η τρίτη ....

Πελαγία να σου ζήσει ο παίδαρος, υγεία κ καλή τύχη να έχει σε όλη του τη ζωή!!!

Και εγω σχεδόν όλα ετοιμα τα έχω για το αυριανό πάρτυ, πολύ μου αρέσουν αυτα που έχω φτιαξει, εχω τόση χαρα που παρότι τρέχω 4 μερες δεν έχω κουραστεί καθόλου :lol::lol::lol:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ania μου χρονια σας πολλα να τον χαιρεσαι κοριτατσι μου τον αγγελακο σου να ειναι παντα καλα το καμαρι σου!!!

Λιλλη μου με το καλο και το 2ο μωρακι .... Ελπιζω να ερθεις κατα δω να γεννησεις ε? τι λες???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Χρόνια πολλά και πάλι στα μωράκια του Απριλίου!!!!

Κάναμε κι εμείς το παρτάκι μας την Κυριακή και ήταν super!!!!!!

Μας κακομαθαίνουν βέβαια γιατί έφεραν πολλά δώρα αλλά τι να κάνεις? χιχιχιχι

Μας πήραν κι εμάς 2 γιογιο (και τα 2 της fisher price)

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900002&e=storeproduct&pid=47024&section=babygear

http://www.comfuzio.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=5&the2id=12&theid=12&open1=5&open2=12&thepid=877&page=1

Ακόμα βέβαια δεν τα δοκιμάσαμε γιατί δεν έχει στάνταρ ωράριο :(

Πως αλλιώς μπορώ να τον μάθω βρε κορίτσια??

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Διαφημίσεις

Ρε Λιλλυ ΜΠΡΑΒΟ κοριτσαρα...ευχομαι τα καλυτερα...καλα το εκανες (αν το προγραμματισες..!!) τι τελεια!! Μια μια να μενει εγκυος..αντε παιδια...δουλεψτε!! Χιχιχ!!

Κυριακη χρονια πολλα σας!! Α..Για το γιογιο...παρακολουθησε ποτε σφιγγεται και βαλτο μεσα..θα καταλαβει σιγα σιγα..Εμας καθεται μετα το φαγητο και κανει και τσισα..του βαζω ομως να βλεπει κατι γιατι αλλιως σηκωνεται..

Τη πρωτη φορα μαλιστα εβαλε το ποδι του και πηγαν ολα στη μοκετα (που χλωρινιασα εννοειται) χαχχαχαχα...οποτε εχε το νου σου για μικροατυχηματα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Να στε καλά ρε κορίτσια..τέσι χρειάζεται λίγη ψυχολογική υποστήριξη η εγκυούλα με τις αναγούλες... τρέμω στην ιδέα της μοναξιάς σάυτό το τρελονήσι που τίποτα δεν λειτουργεί φυσιολογικά ή ακόμα και στην ιδέα ότι έχω περάσει και θα έχω και εξεταστικές...αλλά φυσικά δεν μετανιώνω για τίποτα....

Για πες τε καλέ τι κάνατε στα πάρτυ, έχω ξελιγωθεί να μάθω νέα ή ακόμα και φωτογραφίες σας?Τουρτίτσα παραγκείλατε ή κάνατε μόνες σας

¨Ανια μου με το καλό αν το σκέφτεσαι και αν όχι πάλι σε καταλαβαίνω χιχι

πάντως η συνεφάδα μου που παντρετηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν το πήρε και πολύ καλά....και τι φταίω συναγωνισμό κάνουμε ποιος θα τεκνοποιήσει πρώτος?

Πελαγίτσα μου Θεσσαλονίκη θα πάω στη μαμά μου κ για τις εξετάσεις τώρα και για την γέννα...Ρόδο θα έρθω για άλλο λόγο καλέ!!!

Καλησπερα κοριτσια! Σορι για την παρεμβολη στο καφε σας, ειμαι απο το διπλανο καφε του Μαιου! Σας διαβαζω αρκετα συχνα καθως ειστε πιο προχωρημενο τμημα απο εμας! Θελω να ευχηθω στη φιλεναδα μου τη Λιλλυ! Με το καλο γλυκεια μου, να εχεις μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη και να χαρισεις ενα αδερφακι στη Χριστινουλα!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

ΛΙΛΟΥΚΑ τι τελεια νεα ειναι αυτα συγχαρητηρια να εχεις καλη εγκυμοσυνη ευχομαι και με ενα γερο μωρακι αχχχχ ζηλεψα λιγακι να πω την αληθεια μου αλλα εγω ουτε να το σκεφτω τολμαω εαν δεν φτιαξει το Νικολακι μου τον υπνο του αφου να φανταστεις τωρα ειμαι στην φαση που κοιμομαστε μαζι στην κουνια του με φανταζεσαι με την κοιλια τουρλα να μπαινω στην κουνια??????/:lol:οσο για την συνυφαδα σου δεν πειραζει θα της περασει μην δινεις σημασια να ηταν η ζηλια ψωρα ;););)

ΑΝΙΑ χρονια πολλα στον Αγγελακο σου να ειναι γερος , χαμογελαστος και ΥΠΝΑΡΑΣ στο μελλον(χι χι χι χι)!!!

Εγινε το παρτυ πως περασατε????

Εγω κοριτσια που ρωτησα τον γιατρο για γιογιο μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις ακομη εσεις που το εχετε ηδη εφαρμοσει πως το αποφασισατε απο μονες σας η πηρατε και την γνωμη καποιου επισης μου ειπαν οτι εαν πιεσω το παιδι για το γιογιο ισως στο μελλον να εχει ψυχολογικα ??????κουλο μου ακουγεται εσεις τι λετε????

Επισης ηθελα να ρωτησω ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ για την τιμωρια ειναι ορισμενες φορες που ο Νικολας δεν ακουει κανεναν και τιποτα κανει το δικο του εγω προσπαθω με ομορφο και χαλαρο υφος να του λεω οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο αλλα λες και δεν μιλαω καθολου δεν μου δινει καμια σημασια τρεμω δεν θελω το παιδι μου μεγαλωνοντας να γινει σαν αυτα τα παιδια που εαν δεν τους κανεις τα χατιρια αρχιζουν να κλαινε να βριζουν τους γονειςτους να ουρλιαζουν......

Αυτα τα νεα μου περιμενω τις αποψεις σας .......ΦΙΛΟΥΣΚΙΑ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια,

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές, σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι κ στο πάρτυ περάσαμε τέλεια, τα παιδάκια κάνανε το χαμό τι πιο ωραίο από το να ακους χαρούμενες παιδικές φωνόύλες!

Για δεύτερη εγκυμοσύνη κ εγω χλωμό το κόβω, δεν νομίζω πως είμαι έτοιμη σωματικά, ειδικά το θέμα ύπνος είναι πονεμένη ιστορία κ δεν νομίζω πως μπορω να αντέξω περισσότερο ξενύχτι στο καπακι εκτός κ αν πιάσει η ευχή της Πόπης κ ο Άγγελος αρχίσει τα σερί τη νύχτα.

Λίλλυ ελπίζω η κουμπάρα σου να ζηλεύει με την καλή έννοια κ όχι με κακία. Αν πάντως προσπαθεί για μωρο κ δεν μπορεί έχει ελαφρυντικό...

Σας φιλω πάω να την πεσω γιατι σήμερα είμαι ψιλοκομμάτια, ευτυχώς κ ο Άγγελος μάλλον ξεθεόθηκε εχτες γιατι σήμερα το μεσημερι κοιμήθηκε 3 ώρες σερί κ τωρα νυσταζε από της 8.30, φιλάκια πολλα

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Τι μου κάνετε??

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να γράψω!!

Είχα πολύ τρέξιμο με τη βάφτιση (και μετά τη βάπτιση, αλλαγές στα δώρα, τακτοποίηση, καθάρισμα....) και δεν προλάβαινα να μπώ καθόλου!

Ούτε καν να ευχηθώ....

Χρηστός Ανέστη σε όλες και υγεία στις οικογένειές σας!!!

Να είναι πάντα γερά τα μωράκια μας!!

Μπήκα πριν 1 εβδομάδα, περίπου, και διάβασα και για τον Παναγιωτάκη και στεναχωρέθηκα πολύ.....

Δεν μπορούσα να ξαναμπώ.....

Με επηρρέασε πολύ.......

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Λιλάκι συγχαρητήρια!!!!!!

Να έχεις μια καλή και ήρεμη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις άλλο ένα γερό μωράκι!!!!!!!!

Πότε πέρασε κιόλας ένας χρόνος βρε κορίτσια??!!

Σαν χθές μου φαίνεται και 'μένα που γέννησα!!

Εμείς τα γεννέθλιά μας τα κάναμε στο τραπέζι της βάπτισης μαζί με της ανηψιάς μου!!

Ήταν όλο υπέροχα!!

Περάσαμε πολύ όμορφα!!

Και το όνομα του δικού μας Στέφανος-Ταξιάρχης!

Μπορεί να έλειψα πολύ, λόγω βάπτισης, αλλά βλέπω λίγη κίνηση γενικότερα!

Που είναι η Δήμητρα??

Το Ρουλάκι??

Η Σοφία??

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Καλησπερα κοριτσια! Σορι για την παρεμβολη στο καφε σας, ειμαι απο το διπλανο καφε του Μαιου! Σας διαβαζω αρκετα συχνα καθως ειστε πιο προχωρημενο τμημα απο εμας! Θελω να ευχηθω στη φιλεναδα μου τη Λιλλυ! Με το καλο γλυκεια μου, να εχεις μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη και να χαρισεις ενα αδερφακι στη Χριστινουλα![/QUΟΤΕ]

Καλέ τι σόρυ μεταξύ μαμάδων ...σ'ευχαριστώ Αγλαϊα μου να σαι καλά..κορίτσια με την Αγλαϊα γνωριστήκαμε όταν έιχαμε πάει και οι 2 για τον έλεγχο του σακχάρου και 2 ώρες στο μικροβιολογικό η μία έκανε παρέα στην άλλη, δυστηχώς μετά απο λίγο έφυγε από νησί (μπορεί και να σώθηκε!!!χιχι) φιλιά στο υπέροχο μωράκι σου!!!

Μαράκι μου να σου ζήσει ο Στέφανος-Ταξιάρχης σου το γλυκό μου έκλαψε καθόλου?..της Ειρήνης λέει πλάνταξε σαν και την δικιά μου όλα καλά μέχρι που την έβαλε όλη μέσα με το κεφάλι χ 3 φορές...

Αντε βρε κορίτσια πεστε μου νέα σας...αλήθεια τα παιδάκια σας παίζουν μόνα τους ή βαριούνται σαν και το δικό μου το ζουζουνοκάθαρμα αν κάνω πως φευγω από τον χώρο πλαντάζει στο κλάμα, φυσικά δεν γυρνάω αλλά μέχρι που θ απάει θέλει και συνέχεια αγκαλιές και φιλάκια...πολύ χαδιάρα μου βγήκε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...