Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κ από εμάς κ χρόνια πολλά!

Γυρισαμε, τα περάσαμε πολύ όμορφα, όλη μέρα βόλτες έξω , ο Άγγελος έχει ξεσαλώσει τελείως όλη την μέρα με το μπουφαν στο χέρι τριγυρνάει για βόλτα...

Κυριακή , Πόπη , Ειρήνη, Ανδριανή, mpiskotaki, μπεμπουλίνα, κ Μαρία (ελπίζω να μην ξεχνάω καμία) να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας, πολύχρονα, τυχερά κ χαρούμενα πάντα στη ζωή τους να είναι :-P:-P:-P

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα μωρά μας που αυτές τις ημέρες κλείνουν τον πρώτο χρόνο της ζωής τους!!

Ania σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!

Εμείς είχαμε γενέθλεια χθες αλλά επειδή ταξιδευαμε τελικά σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι στο σπίτι της μαμάς μου μεταξύ μας όταν φθάσαμε Αθήνα. Θα κάνουμε όμως ένα μικρό παρτάκι την Κυριακή και έτσι το Χριστινάκι μου θα σβήσει πάλι κεράκι.

Και εμείς περάσαμε καταπληκτικά στο Γύθειο, ο καιρός ήταν τέλειος και η Χριστίνα το καταευχαριστήθηκε, όλο έξω είμαστε. Αφήστε που είδε όλα τα ζωάκια και το καταχάρηκε!! Τσούγκρισε και αυγό!!

Τώρα επιστροφή και τα κεφάλια μέσα αλλά τουλάχιστον έφτιαξε ο καιρός οπότε θα βγαίνουμε πιο εύκολα βολτούλες!!

Κυριακή και Πόπη καλή επιτυχία για τα παρτάκια σας και να περάσετε super!!

Και πάλι Χρόνια Πολλά!!

NcHfp3.png

Κορίτσια καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες!!! Να χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας και τις οικογένειές σας! Έχω πολύ καιρό να γράψω, αλλά όποτε μπορώ διαβάζω τα νέα σας! Έχω αρχίσει και δουλειά και τρέχω και δεν φτάνω!

Χρόνια πολλά στα μωράκια που έχουν γενέθλια! Απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... Εμείς γιορτάζουμε την τελευταία μέρα του μήνα και θέλω πολύ να ετοιμάσω κάτι ξεχωριστό για το κοριτσάκι μου, που ήρθε και έγινε το νόημα στη ζωή μου! Σαν χθες μου φαίνονται όλα. Η εγκυμοσύνη, η γέννησή της, όλος αυτός ο υπέροχος χρόνος που κοντεύει να συμπληρωθεί.. Να είναι όλα τα παιδάκια χαρούμενα και ευτυχισμένα! Και πάλι χρόνια πολλά σε όλες!

Φιλιά πολλά!

PS. Μπουνίτσα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου άλλο ένα υγιέστατο αγγελούδι!

1211540.png

καλησπερα κοριτσακια !!! Χρηστος Ανεστη....

Χρονια πολλα σε ολα τα μωρακια που ειχαν γενεθλια αντε χρονισατε ενας υπεροχος χρονος και οι επομενοι ερχονται!!!

Εμεις θα κανουμε παρτυ την Κυριακη 2 μερες πριν τα γενεθλια μας γιατι μετα δεν μπορουμε φευγει ο αδερφος μου και θελω να ειναι εκει και εκεινος , περιμενω πως και πως αυτην την μερα και θελω να ειναι τελεια γιατι δυστυχως αυτες της μερες ολα στραβα μας πανε δυστυχως!!!

Φιλακια σε ολα τα μωρακι που σβησανε το πρωτο τους κερακι και σε ολα που δεν το σβησανε !!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημερα κοριτσια μου ειστε ολες καλα???

Τι γλυκια κουραση ειναι αυτη που εχω :P:p:p εχθες εκλεισε χρονο ο πριγκηπακος μου ηταν ολα τελεια το σπιτι γεμισε παιδακια φωνες τραγουδια χαρα ειμασταν γυρω στα 20 ατομα ο Νικολας ηταν ο τελειος οικοδεσποτης επαιζε με ολα τα παιδακια ,χορευε ,φωναζε ,γελουσε χαμος σας λεω ημουν πολυ χαρουμενη και συγκινημενη το φασολακι μου (ετσι τον ελεγα οσο ηταν στην κοιλια μου)εγινε γιγαντας(χι χι χι χι):!::!::!:

Ευχομαι σε ολα τα παιδακια του Απριλιου να τα εκατοστησουν μα ειναι γερα καλοτυχα και παντα χαμογελαστα:-P;):-P;):-P

ΑΝΙΑ μου καλως ηρθατε περασατε καλα απο οτι διαβασα, ο Αγγελος πως τα πηγε με τον υπνο ,τον επιασε η εξοχη:?::?::?:

Πελαγια μου δεν ξερω τι δεν σας παει καλα αυτο τον καιρο αλλα χαμογελα σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα και πιο καλα:tongue:

Βοunitsa ευχομαι γρηγορη αναρρωση στην κουμπαρα σου ωστε να μην αναβαλλεις την βαπτιση.......

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια,

Πόπη μπράβο, χαίρομαι που περάσατε τέλεια στα γεννέθλια σας , πάντα τέτοια κ του χρόνου!!!

Να σε ρωτήσω κάτι, ειπες νομίζω πως πήρες δωράκια για τα παιδάκια, πότε τους τα έδωσες; στο τέλος όταν έφευγαν;

Εμείς δυστυχώς ούτε στην εκδρομή κοιμηθήκαμε σαν άνθρωποι, το αντίθετο , μάλλον από τις πολλες καινούριες εντυπώσεις ξυπνάγαμε κάθε μια ώρα :-(

Εδώ που γυρίσαμε το μεσημέρι κοιμάται 3 ώρες κ εδω κ 3 μέρες πέφτει για νυχτερινό ύπνο από τις 19.30 :?::?::?:, ξυπνάει καθε 3ωρο - θηλάζει κ σηκώνεται στις 8,30 το πρωί.

Αυριο πάω κ εγω για ψώνια για να ετοιμάζω σιγα σιγα κ το δικό μας παρτάκι!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κοριτσάκια,

Πόπη μπράβο, χαίρομαι που περάσατε τέλεια στα γεννέθλια σας , πάντα τέτοια κ του χρόνου!!!

Να σε ρωτήσω κάτι, ειπες νομίζω πως πήρες δωράκια για τα παιδάκια, πότε τους τα έδωσες; στο τέλος όταν έφευγαν;

Εμείς δυστυχώς ούτε στην εκδρομή κοιμηθήκαμε σαν άνθρωποι, το αντίθετο , μάλλον από τις πολλες καινούριες εντυπώσεις ξυπνάγαμε κάθε μια ώρα :-(

Εδώ που γυρίσαμε το μεσημέρι κοιμάται 3 ώρες κ εδω κ 3 μέρες πέφτει για νυχτερινό ύπνο από τις 19.30 :?::?::?:, ξυπνάει καθε 3ωρο - θηλάζει κ σηκώνεται στις 8,30 το πρωί.

Αυριο πάω κ εγω για ψώνια για να ετοιμάζω σιγα σιγα κ το δικό μας παρτάκι!

ΑΝΙΑ μου καλημερα τα δωρακια τα εδινε ο Νικολας στα παιδακια οταν φευγανε :tongue::tongue::tongue:φιλουσκια στον ΑΓΓΕΛΙΝΟ:!::!::!:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ;););)

Καλημερα να τα χαιρεστε μανουλες μου τα μωρακια σας........

Ελπιζω να εχουν μεγαλη επιτυχια τα παρτυ σας!!!

Εμεις εχουμε και ονομα......με παρα πολυ κλαμα!!! Βασιλεια Μιχαελα.....Βαλια για το κοινο....!!!!:tongue:

Τελικα ομως δε ξερω αν εκλαψε περισσοτερο το παιδι ή εγω.... στο βιντεο θα φανει!:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Σε μια στιγμη λεω στον παππα......πατερ φτανει δεν αντεχω αλλο!:oops::oops:

Αχ το παιδακι μου.....μα πως το χωσε ετσι.....και που να δειτε τον ξαδερφο μας ...της Μαριας τον μπεμπη....οταν τον εβγαλε απο την κολυμπηθρα πως το πεταξε στην πετσετα της νονας!!!! Σα σακι με πατατες....γκαπ!!!

Παντως ο Στεφανος κυριος ....εκλαψε στην κολμπηθρα και μετα ηταν ησυχος...ενω εμεις......μεχρι και που μας χαιρετουσαν εκλαιγε!!!! Εβγαλε και τα χερια της νονας!!καποιοι ειπαν πως ειναι πολυ καλο για τη νονα που εκλαιγε τοσο το παιδι!:rolleyes:(παρηγορια στον αρρωστο που λενε)

Δυο μερες μετα παρατηρησα οτι εχει βγαλει και τα 4 πλαινα δοντια απο καθε πλευρα! Αλλες δυο φορες να τη βαφτιζα θα τα χαμε ολα!!!! Τετοιο σοκ το σπλαχνο μου!!!

Αρισε και να λεει καθαρα μπαμπα μαμα.....δηλαδη οταν το λεει ζηταει καποιον απο τους δυο.....πριν απο λιγο εβλεπα το Ρουβα στην τηλεοραση τον ειχαν συνεντευξη και γυρναει η Βαλια τον βλεπει και λεει "Μπαμπααα" :mrgreen::mrgreen::mrgreen::-D αχαχαχαχαχ πεθανα σας λεω πεθανα!!!!!!!!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

νΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΙΡΗΝΗ!! Κ χρονια πολλα στα υπολοιπα απριλοπαιδα!! Εμεις καναμε και κακα στο γκιογκιο σημερα!! Γιουπι!! Τη δευτερη μερα κιολας που το πηραμε!!

Το παρτυ μας ηταν επιτυχια! Περασαμε τελεια!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, τι μου κάνετε;

Ειρήνη και Μαρία να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα μωράκια σας, πάντα υγιή κ τυχερά να είναι!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ έχω πολύ τρέξιμο, χτες είχα τραπέζι στους νονούς του Άγγελου γιατί πριν το Πάσχα που μας φέραν τα δώρα μας τα είπαμε πολύ βιαστικά και από σήμερα ξεκινάω τις προετοιμασίες για το πάρτυ εντατικά. Εχω ξεσηκώσει το μισό Jumbo για να διακοσμήσω το σπίτι κ για δωράκια των παιδιών, θα φτιαξω κ χαρτάκια από χαρτόνι με κορδονάκι για να μας γράψουν οι καλεσμένοι μας ευχές τις οποίες θα κρεμάσουν σ΄ενα σιδερένιο δεντράκι που έχω στο οποίο τώρα κρεμάω τα κολιέ μου αλλα θα χρησιμοποιήσω ως ευχόδεντρο. Εχω φτιάξει φιόγκους από τούλι κ μπαλόνια, πετρούλες κ λουλούδια για το τραπέζι, όλα γαλάζιο - πορτοκαλί κ το θέμα μας μίκι μάους για τον οποίο τρελενόμαστε. Έχω πάθει δημιουργικό οίστρο, αφού ο άντρας μου μου θυμίζει συνέχεια ότι έχουμε γεννέθλια κ όχι βαφτίσια :-P

Σας φιλώ όλες

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Αντε καλη επιτυχια στο παρτυ σας........

Βρε συ Ευη??? Πως το κανες αυτο? Πως καταλαβες ποτε θελει κακα??? Εμενα αν δεν αρχισει το σφηξιμο, να ειναι δηλαδη στην ενεργο φαση δε μπορω να καταλαβω ποτε θελει...και ειδικα τωρα με τα δοντια που κανει αστατες ωρες.....παλια ειχαμε ενα προγραμμα! Εισαι πολυ τυχερη........ασχολησε πολυ μαζι του και ειναι εξυπνος κι αυτος οποτε μου φαινεται λογικο να ειναι ετοιμος σε τετοια ηλικια!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Μαλλον...αφου οταν του λεω "εκανες κακα"? μου κουναει σε αρνηση το κεφαλι του..και δεν εχει κανει..

Μετα, βλεπω ποτε σφιγγεται γιατι κανει σαν αλογοχαχαχχαχαχαχ...χλιμιντριζει..και τρεχω για το γιογιο!1!!

Ανια κι εσυ τρελλη με τη διακοσμηση ε? Δε πειραζει καλα κανεις...μια φορα τα κανεις τα πρωτα γενεθλια!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Kalimera koritsia!!!

Simera to aggeloudi mou ginete enos to kamari mou pia megalwse!!!

na ta xairomastai koritsia !!!

To party mas itan na ginei tih kiriakis logou oti o aderfos mou feugei alla telika den egine giti evrexe kai thelame na ta kanoume se ena parko , telika ta kaname xthes kai perasame telia , distixos den eixa toses etoimasies san esas koritsia alla ola itan teleia , ola ta eixe kanonisei o pateroulis mou gia ton mikro kai perasame fantastika .... O mikros se kapoia fasi eixe grinia kai otan katsame na fame tou dwsa ena sandwich kai isixase mallon pinouse kai den ton pira xampari (ntropi mou) ...

Oso afora gia to giogio einai eukoli diadikasia kai mena ta kaka tou ekei na ta kanei , ton vazome to prwi pou ta kanei sinithos kai i douleia ginete an kai merikes fores den thelei ta kanei!!!

Auta apo mas!!! Ta leme filakia sta mwrakia sas!!!

Επεξεργάστηκαν by pelagia

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Κοριτσάρες μου γειάς σας

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας για όσες μανούλες έζησαν τα πρώτα γεννέθλια και στις άλλες που τα βάφτισαν!!!Τα καλύτερα έυχομαι!!!

Εχω χαθεί όπως και οι περισσότερες γιάτί έχω ένα παιδί κολλημένο πάνω μου και εδω και 3 μέρες που αρρώστησε για 1η φορά το θέμα απόγινε ούτε με τον μπαμπά της κάθεται..κλαίει..τι γνώμη έχει το ευγενικό κοινό για την περίπτωση?Βέβαια προσπαθώ να της δώσω να καταλάβει ότι με το κλάμα δεν θα με φέρει πίσω αλλά και αυτή όλη μέρα με μένα είναι.....τι να πω?

Α έχω τι να πω!!! Είμαι έγκυος και δε 2 μηνών............!!!!!!

Τι να πώ ελπίζω να μου δώσει ο Θεός λίγη ακόμα δύναμη να περάσουν τα πρώτα 3 χρόνια να ξεπαιδιάσω αν και μόνη κ έρημη χιχι και μετά όλα θα είναι τέλεια πιστεύω...Και σαν να μην έφταναν τα άλλα να και οι αναγούλες απο τώρα, ούτε να μαγειρέψω μπορώ ούτε να φάω χιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...