Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κaλημερακια κοριτσουδια και χρονια πολλα στις εορταζουσες η στα μπουμπουκια που γιορταζαν!!!!

Καλε που χαθηκαμε ολες????

Βιbito καλως δεχτηκες την κορακλα σου καταλαβαινω οτι η χαρα ειναι απιστευτη πλησιαζει και η βαπτιση χαμοςςςςςςςς!!!

Mpiskotaki τι εγινε πως πηγε η παρουσιαση???

Ρουλακι που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιι??????/

Ανια μου να δω ποτε θα βρεθουμε ειστε καλα?

Kοριτσια ο Νικολας αντι να φτιαχνει το προγραμμα του υπνου το χαλαει ακομη και τωρα που καταφερε και εδιωξε τον πατερα του απο το κρεβατι(ο καημενος ο αντρας μου κοιμαται καναπε)και παλι δεν κοιμαται ειναι ολη την νυχτα στη γκρινια τι θα κανω ????οσο καλο παιδι ειναι στη διαρκεια της ημερας τοσο γκρινιαρης ειναι το βραδυ :confused::confused::confused::confused::confused:

Εχθες ειμασταν ολη μερα στους δρομους το πρωι πηγαμε στο αλσος (κοριτσια οσες μενετε Αθηνα αξιζει να πατε ειναι η χαρα του παιδιου εκει μεσα και μοιαζει λες και εισαι σε δασος) μετα πηγαμε για φαγητο στη μαμα μου αφησαμε τον Νικολα και συνεχισαμε για καφεδακι στο Αγναντι με θεα το απεραντο γαλαζιο.......και κλεισαμε την ημερα με θεατρο "Αποψε τρωμε στης Ιοκαστης " πολυ καλο αρκετο γελιο αυτα τα νεα μας,τι καλα που φτιαχνει ο καιρος:D:D:D

Σας φιλω αντε γραψτε τα νεα σας και εσεις ........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Εμεις καλά στο τρέξιμο μιας και η μπέμπα μας περπατά και δεν κάθεται λεπτό. Τρώμε εναλλάξ για να την τρέχουμε. Μετά το φαγητό βόλτα στον ήλιο αφού οι ώρες που κοιμάται δε βολεύουν να ξαπλώσουμε και μεις οπότε καταλαβαίνετε γιατί χάθηκα! Μου λείπετε αλλά δεν προλαβαίνω, είναι κολλημενο πάνω μου σαν καρφίτσα. Και αργά πια το βράδυ χαλαρώνω λίγο αλλά δε μπορώ να σερφάρω γιατί ο Η/Υ είναι στο δωμάτιό της. Φιλάκια πολλά καλά να περάσετε όλες και καλό Πάσχα να έχετε.

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

Καλημέρα κοριτσια,

Bibito καλως τη δέχτηκε τη μικρούλα σου, εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί να χωριστείτε ;)

Μπεμπουλινα άστα κ εμείς έτσι τρώμε, πάντα ο ένας το τρώει κρύο το φαγητό του.

Πόπη μου, τι θα γίνει με αυτα τα νυχτοπούλια μας :confused: Εμείς κοιμόμαστε από καιρό μαζί κ τώρα έχει συνήθίσει κ δεν κοιμάται ούτε το μεσημερι στο κρεβατι κ δεν μπορώ να κανω τίποτα. Ασε που με θελει δίπλα του, πως το καταλαβαίνει στον ύπνο του ότι σηκώνομαι κ μετα απο λίγο ξυπνάει δεν μπορω να καταλαβω

Mpiskotaki τι γίνεται; το πήραμε το πτυχίο; Κουνηθηκατε σήμερα πάλι ;Πήρες τη βαλιτσούλα σου κ πήγες στο αντίσκηνο; :mrgreen:

Κορίτσια μου αύριο φεύγουμε σας φιλω κ εύχομαι σε όλες ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΥΓΕΙΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ !!!!

Με το καλό οι βαφτίσεις , ευχομαι να ειναι όλα όπως τα έχετε ονειρευτεί δηλαδή τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ανια πλάκα κάνεις ε?? ΠΟτε εκανε σεισμο?? Ευτυχως δε πηρα χαμπαρι...ολο στη βολτα ειμαστε!! Κάνει αφορητη ζεστη '(27)...λες??

Αχ κοριτσαρες μου τελειωσα το μεταπτυχιακο δοξα τω Θεω...ειπα να το παρατησω πολλες φορες αλλα δε θα τους αφηνα τζαμπα τον ιδρωτα πουχω ριξει εκει μεσα!!

Με ξεσκισανε στις ερωτησεις μεχρι και ο ιδιος μου ο καθηγητης μου εκανε ο ηλιθιος λες και δε ξερουμε οτι ειναι Ο ΤΕΛΕΙΟΣ!! χαχααχχαχα!

Τελος καλο ολα καλα...

Με πλησιασε και μια καθηγητρια και μου ειπε καλα ποσο εισαι κι εχει και παιδι...

Ναι της λεω..αχχαχχαχαχ

Μου λεει πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο! Λεω κι εμενα!!

Αστο καλο ..μαυρη πετρα θα ριξω , βαρεθηκα πια τα διαβασματα ΕΛΕΟΣ!!

Να μη πάει χαμενο μονο..τιπποτα αλλο..

Γιορταζα κι εγω χτες ναι...αλλα δεν εκανα τιποτα, κατι φιλες λιγα πραγματα..ετσι γι ατο καλο!!

Το παρτυ στις 7 στα γενεθλια του μπςεμπουλινου...παω παω να αρχισω να φτιαχνω προσκλησεις για τα γενεθλια!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλησπερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!

Τι μου κανετε??? Εμεις καλα δεν εχουμε κατσει λεπτο σπιτι ολο βολτα ειμαστε ....

Εχει ερθει και ενα φιλικο μας ζευγαρι εδω με μωρακι και εκεινοι και εχουμε ξεσκιστει στην βολτα!!!! Σημερα του πηρα καινουργια παπουτσια του μικρου και εχει ξεσκιστει να περπαταει δεν καθετε πουθενα!!!!

Χθες στα γενεθλια μου οπως καθοταν ο μπαμπας μου και ετρωγε τουρτα ο Οθωνακος αποφασισε να δοκιμασει και βουτιξε τα χερια του μεσα και αρπαξε τουρτα πολυ ξαφνικα!!!

Και με το γιογιο τα παμε πολυ καλα κανουμε τα κακα μας το πρωι τωρα θα αρχισω να τον βαζω πιο συχνα ...

Ποπη μου και μενα ο φικος μου 2 3 φορες κανει κακα και αν εχει φαει λιγο παραπανω κανει πιο πολλες φορες ειναι οτι βαζει βγαζει!!!

Εμεις ξυπναμε πολλες φορες αλλα δεν με πειραζει γιατι απλα θηλαζει !!!

Φιλια πολλα!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Αγαπες μου σας διαβαζω αλλα δεν εχω χρονο να γραψω......Ευη μου συγχαρητηρια!

Τρεχω να τελειωσω τισ δουλειεσ να προλαβω να κανω ησυχη πασχα μην ερθει καμια ΣΔΟΕ και ψαχνομαστε τελευταια στιγμη!!!

Με τη βαφτιση εχω χασει τη μπαλα

πιστευω να πανε ολα καλα....το κορτσακι μου κρατιεται απο το ενα χερι και περπαταει.....μεγαλωνει ψιλωνει και δε ισ χωρανε τα ρουχα.......

Να προσεχετε να περνατε καλα! Φιλακια πολλα!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Καλημερα........,

Συνειδητοποιησα οτι θα ειμαστε οι πρωτοι που χρονιζουμε....

Κυριακη του Πασχα γινομαστε 12Μηνων.....ενας υπεροχος ολοκληρος χρονος!

Σα χτες μου φαινεται που ειχα 29/3 πητ και τελικα γεννησα 40 & 6 !!! Μια βδομαδα μετα......Σα τη μανουλα η κορη μου....μια ζωη στην καθυστερηση!

Επειδη φευγουμε Μ. Πεμτη και υπαρχει περιπτωση να μη προλαβω να μπω ξανα μεχρι την Τεταρτη του Πασχα που γυρναμε...... Να μας ζηδουν τα παιδακια μας......

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα!!

Δεν έχω προλάβει καθόλου να μπω αυτές τις μέρες και είπα να ξεκλέψω τώρα λίγο χρόνο για να γράψω.....

Bibito καλώς την δέχθηκες την μικρούλα σου στο σπίτι!! Να περάσετε ένα τέλειο Πάσχα όλη η οικογένεια μαζί!!

Mpiskotaki ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το πτυχίο σου!!! Μπράβο και πάλι Μπράβο!!!

Bounitsa όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου?? Φούσκωσε καθόλου η κοιλίτσα??

Εμείς κλείνουμε χρόνο την Τρίτη του Πάσχα και πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω πως πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος. Ακόμα θυμάμαι τον τοκετό και που πρωτοκρατήσαμε το λουκουμάκι μας στην αγκαλιά μας!!

Σας εύχομαι από την καρδιά μου ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!! και να χαίρεστε όλες τα μπουμπούκια σας και τις οικογένειες σας!!

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ!!!!

NcHfp3.png

Κοριτσάκια τι μου κάνετε?

Χάθηκα διότι κάθε μέρα βγαίνουμε έξω στη δουλειά για τοπογραφικά και μας έχει βγει η ψυχή.....τα νεύρα μου τσατάλια....σήμερα το'παιξα κι εγώ ότι είμαι αδιάθετη και έκατσα στο γραφείο....αχ δεν μπορώ άλλο!!! Είναι τόσα τα πράγματα που θέλω να κάνω και δεν θα προλάβω....

Ο μπουμπούκος μου χρονίζει Τετάρτη του Πάσχα 7 του μήνα αλλά λέω να του τα κάνω Κυριακή του Θωμά γιατι θέλω να του ετοιμάσω πολλά πραγματάκια και δεν θα προλάβω Τετάρτη επειδή θα δουλεύω.Παιδάκια δυστυχώς δεν θα έχουμε και πολύ στεναχωριέμαι αλλά τι να κάνω??? :( :(

Τελοσπάντων ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Διαφημίσεις

:cool:Tι κανουν τα κοριτσια Απριλιου???χαθηκαμε παλι.....

Εγω σας γραφω απο την δουλεια ναι δουλευω και σημερα οπως και ολη την Μεγαλη Εβδομαδα, επηξα και παραλληλα προετοιμαζα το παρτυ του Νικολα τα προλαβα ολα ομως ευτυχως εστειλα τις προσκλησεις παρηγγειλα την τουρτα του,, κανονισα το catering γιατι εγω δεν προλαβαινω να μαγειρεψω ,το μονο που μου εμεινε ειναι τα δωρα που θα κανω στα αλλα παιδακια αλλα και αυτο θα το τακτοποιησω σε λιγο που θα φυγω απο την δουλεια οποτε μενει μονο η φασινα του σπιτιου η οποια θα γινει Τριτη και ολα super για το ΠΑΡΤΥ της Τεταρτης:-P:razz::-P:razz:

Πως περασε ετσι ο καιρος βρε κοριτσια ποτε ηταν στην κοιλια μου ο πριγκηπακος μου

και ποτε εφτασε να χρονιζει ουτε που το καταλαβα:cool::cool:

κλαησπερααααααααα............

τι κανετε;;;; πως ειναι οι μικροι εξερευνητες;;;;;

εμεις μια χαρα. περασαμε ανα καλο κρυωματακι, βγαζουμε κι αλλα δοντακια κι ειμαστε ανησυχοι. ευτυχως ο καιρος ειναι πολυ καλος κι ολο βολτες παμε και τα πραγματα φτιαχνουν!!!!!

το ρεβυθι μια χαρα ειναι. περιμενω αποτελεσματα για το papΑ. ελπιζω κι αυτο να ειναι καλο.... ευτυχως μεχρι στιγμης ουτε που καταλαβαινω την εγκυμοσυνη μου!!!!!

για τη βαφτιση παλι με αναβολες μας βλεπω. η αδερφη του καλου μου εχει τρεξιματα με το νεφρο της... νοσοκομεια, εξετασεις, λογο των ημερων ολα υπολειτουργουν και ή θα αναβαλουμε παλι τη βαφτιση ή θα τα μαζεψω ολα και θα παμε αθηνα να βαφτισω το μικρουλη μου. θελω να τελειωνω με αυτο το θεμα. απο τον αυγουστο προσπαθουμε να τον βαφτισουμε κι ολο κατι τυχαινει. κι αν αρχισω να φουσκωνω αστα...... φυσικα πρωτα η υγεια της κοπελας κι υστερα ολα τα αλλα.....

να ειστε ολοι καλα, ευτυχισμενοι και με υγιεστατα παιδακια...........

καλη ανασταση κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...