Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

εγω κοπελα μου μετα απο 11 χρονια ουσα υπογονιμη γυναικα θα σου πω ξανα οτι πλεον παιδι θα κανεις . ειδικα εφοσον μενεις εγκυος. ειναι κερα ως περα δεδομενο . μπορει να ταλαιπωρηθεις μεχρι να βρεις την ακρη του νηματος και τι οντως φταιει στην περιπτωση σας, μπορει πραγματικα να ειναι απλα τυχαια γεγονοτα και η επομενη φορα να ειναι η τυχερη , ακομα και στην εσχατη που δεν αποδοσει τιποτα μπορει αργοτερα να γυρισει το μυαλο σου κι να επιλεξεις τη δωρεα , που πιστεψε με επειδη εχω πολλες φιλες που το επελεξαν δεν το μετανιωσαν λεπτο. εκει που ησουν ημουνα κι εδω που ειμαι θα ρθεις. εκαναντο πρωτο μου παιδι μετα απο 5,5 χρονια προσπαθειων και τα επομενα 6 προσπαθω για δευτερο. στο φορουμ διαβαζω κοπελες που προσπαθησαν πολλα παραπανω χρονια και τα καταφεραν. ξερω πως τωρα σου φαινονται ολα βουνο κ εχεις φτασει στο σημειο που ολα σε πονανε και τα βλεπεις μαυρα, αλλα αυτο το ταξιδι κανει ολο κυκλακια και θα δεις πως θα ξαναβρεις τη θεληση να τα δεις ολα αλλιως. μακαρι ολες να τα καταφερναμε με την πρωτη , αλλα και στατιστικα να το δεις οι περισσοτερες περνανε απο δυο τρεις γιατρους αλλαγες πρωτοκολων κτλ για να φτασουν στην επιτυχια. θελει γερο στομαχι, αντοχη, δυναμη και δυστυχως ενα πορτοφολι που μολις γεμισει αδειαζει στα κεντρα κ τις εξετασεις . απ την αλλη κοριτσι μου εγω προσωπικα λεω ας ειναι αυτο το μονο κακο και δυσκολο που θα αντιμετωπισω στη ζωη μου. ξερω ισως σου ακουγονται εξωγηινα ολα αυτα αλλα πιστεψε με μετα απο 11 χρονια και πολλη πολλη ψυχοθεραπεια εκει εχω καταληξει . οσο για τα ζευγαρια που λες δεν τα καταφεραν ποτε, πιστευω στο δικο τους δρομο και ταξιδι μαλλον συνειδητοποιησαν οτι δεν αντεχουν να  χασουν τους εαυτους τους , γιατι πιστεψε με εκει ειναι το πιο δυσκολο κομματι . κοιτα να σαι καλα με τον ανθρωπο σου και να αλληλοστηριζεστε και πιστεψε με ολα θα γινουν . κρατα γερα και μην απογοητευεσαι. αφησε τον εαυτο σου να θρηνησει και να πεσει για λιγο και μετα θα βρεις ξανα τη δυναμη να συνεχισεις . μπορει να σου ακουγομαι εξωγηινη ξαναλεω αλλα το οτι μεσα σε ενα χρονο εχεις δυο εγκυμοσυνες ειναι σημαδι οτι σιγουρα θα ξαναεχεις μια που θα σου φερει ξαι παιδι . ξερω πως εσυ το βλεπεις καταστροφικα αλλα αν βγεις λιγο εξω σαν παρατηρητης εχεις απειρους λογους να ελπιζεις οτι ειναι απλα θεμα χρονου και καποιων διαφορετικων κινησεων.

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Μάλλον κάπου υπήρξε παρεξήγηση γιατί δεν έχω μείνει έγκυος ποτέ. Κάναμε ένα χρόνο φυσική προσπάθεια και μία εμβρυομεταφορα που απέτυχε. Δε γνωρίζουμε το λόγο της αποτυχίας. Δε μου ακούγονται εξωγήινα αυτά που μου λες γιατί φαίνεται πως έχεις προσπαθήσει πολύ και έχεις περάσει και εσύ πολλά. Εγώ απλά δεν έχω την δυνατότητα να προσπαθήσω 11 χρόνια με τόσο χαμηλή ΑΜΗ. Είναι πολύ πιθανό αυτά τα αποθέματα στα επόμενα 1-2 χρόνια να τελειώσουν και να μπω στην κλιμακτήριο. Άλλωστε μου το έχουν πει και κανα 2 γιατροί. Προσπαθούμε με ο,τι έχει μείνει και αν βρεθεί κάτι καλό. 
      Δεν καταδικάζω τα δανεικά απλά δεν έχω προετοιμάσει τον ευατο μου για αυτό. Θέλει και μια ψυχική προετοιμασία και δύναμη να πεις πως σταματάς να προσπαθείς με δικά σου. Προς το παρόν πρέπει να εντοπίσω την άκρη του νήματος στην κακή βλαστοκύστη και την αποτυχημένη ετ. 
      Σήμερα έκανα και την εξέταση του εύθραυστου Χ που έμαθα μόλις χθες πως υπάρχει. Έχω δρόμο ακόμα αλλα το που θα με βγάλει δε ξέρω. 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια...Εμεις τωρα ειμαστε στο σταδιο που μαθαινουμε τη γευση του ψαριου και θα ηθελα να με βοηθησετε οσον αφορα στο τι ειδος ψαριου επιλεγετε για το αγγελούδι σας αλλα και πως το φτιαχνετε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια...Εμεις τωρα ειμαστε στο σταδιο που μαθαινουμε τη γευση του ψαριου και θα ηθελα να με βοηθησετε οσον αφορα στο τι ειδος ψαριου επιλεγετε για το αγγελούδι σας αλλα και πως το φτιαχνετε...

Letizia καλημέρα!!

Εγώ της δίνω μπακαλιαράκια και τα βράζω. Συνήθως υπολογίζω 50 gr. και μαζί της βάζω κολοκυθάκι, καρότο, πατατούλα, πράσο και λίγο σέλινο (όλα να είναι μικρά σε μέγεθος). Πρώτα βράζω το ψαράκι, μετά τα λαχανικά και αφού το καθαρίσω καλά από κόκκαλα (τα μπακαλιαράκια δεν έχουν πολλά, ένα κεντρικό και λίγο προσοχή στα πλευρά θέλει) τα αλέθω όλα μαζί. Πρόσθετω μια κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι. Εμείς έχουμε μόνο 4 δοντάκια μικρά και τα τρώμε ακόμα όλα αλεσμένα.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

NcHfp3.png

ΚΑλημερα κοριτσια!! Τρεχετε για δουλειες ε?

ΕΜεις σημερα παραλαβαμε το πασχαλινο πακετο απο νονα και νονο!! Γιουπιιιι!!

Πιο πολλη χαρα εκανα εγω παρα το παιδι! Το παιδι μπηκε μεσα στο μπαουλακι και επαιξε με αυτο...ουτε η λαμπαδα τον ενοιαξε ουτε τα ρουχα ουτε τα παιχνιδια!!

Πολυ χαρηκα πολυ..!!

Πρεπει να πμε να ψωνισουμε κι εμεις στα βαπτιστηρια αλλα πού χρόνος!!

Τεταρτη μαλλον παρουσιαζω με το καλο...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

ΟΧΙ δεν ειμαι εκγυος ευτυχως , δεν θελω αλλα παιδι αν δεν μπουν τα πραγματτα σε μια ταξη!!!!

Εμεις ειμαστε καλα περπαταμε περνουμε τουμπες και παμε παρακατω!!!!

Εχοθμε 4 δοντια και πλεον δεν λιωνουμε τιποτα τα τρωμε ολα εκτος ψαρι και ευτυχως τα παμε καλα με το φαγητο παλι καλα γιατι μοθ την ειχε βιδωσει το θεμα!!!Σημερα τρωγαμε το βραδυ και ηρθε και ο μπεμπακος και του εκοψα δοματινια εφαγε 4 με 5 ....

Και εμεις ειμαστς στο club των ξενιχτιδων , παντος δεν με ενοχλει που ξυπναει γιατι θηλαζει και κοιματε αμεσως αλλα αυτο που μου την σπαει ειναι οτι δεν θελει να κοιμηθει με τιποτα στην ωρα του οταν ερθει η ωρα του υπνου θελει να παιζει και τωρα στις 12 πηγε για υπνο αχχχχ!!!!!!!!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλησπέρα κορίτσια, τι ερημιες είναι αυτές που έχετε κρυφτεί όλες;

Πελαγία περπατήσατε; μπράβο σας !!!!!!!!

Και ο Άγγελος όταν ξυπνάει θηλάζει κ ξανακοιμάται ευτυχώς αλλα έγω έχω άλλο πρόβλημα εμένα νυστάζει από της 8 - 9 και μετά το πρωί ξυπνάει στις 7.00 :cry: έλεος θέλω να κοιμηθω ως αργα τώρα που ακόμα δεν πάω στη δουλεια δεν θέλω να ξυπνάω τόσο νωρίς....

Σήμερα πήγαμε στο πάρκο κάναμε βόλτα, κούνιες, είδαμε τις πάπιες, περάσαμε πολύ ωραία, τι καλά που φτιάχνει ο καιρός, ολο έξω θα είμαστε, μακάρι να κρατήσει κ το Πάσχα έτσι γιατί δεν θέλω να παω Γιάννενα κ να βρέχει.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Τη καληνυχτα μου...ερχομαι απο διάβασμα μετα απο μια μερα τοοοοοοσοοοο γεματη και κουραστικη...3 φορες πήγαμε βολτα στη παιδικη χαρα...1 το πρωι, 1 στις 12 και μια το απογευμα...και οταν γυρνουσαμε σπιτι ο νους του στη πορτα να φυγει παλι!! Τι θα τον κανω!!!???

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

τι κανετε μανουλες;;;;;;

τελειος ο καιρος ετσι;;; εχουμε ξεσκιστει στους περιπατους.... αλλα νομιζω πως ηδη περπαταω σα πιγκουινος!!!! με ανοιχτα ποδια.... μαλλον επειδη ειναι δευτερη εγκυμοσυνη ολα γινονται πιο νωρις.... και στηθος τεραστιο!!!!

τον δοκιμασα κι εγω να φαει αλλιωτο το φαι του και το εφαγε. λιωνω μονο το κρεας. τα λαχανικα με το πιρουνι τα κανω... του δινω και μπανανα να τρωει μονος του. α τρωμε και φακες.... προσπαθουμε να περπατησουμε αλλα ακομα οχι πολλα πραγματα!!!

μας περιμενει κι ενα δυσκολο διημερο στην αθηνα. εχω να παω ιασω για εξετασεις, εχω να παω παιδιατρο τον μικρουλη κι εχω να παρω ολα τα υλικα για να φτιαξω μπομπο και διακοσμηση.... καλο τρεξιμο λοιπον!!!

να ειστε ολες καλα και τα ζουζουνια πιο καλα απο ολους κι ας μας τρεχουν!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσουδια μολις γυρισαμε απο κουνιες και φαγητο και ειπα να μπω να γραψω.....ευτυχως τελεια μερα και σημερα, το πρωι πηγαμε εκκλησια πηραμε χρυσο δοντακι μετα γυρισαμε σπιτι ξυπνησαμε τον μπαμπα μας και πηγαμε στο Αττικο Αλσος εχει κουνιες μεσα και απολαυστικη θεα επαιξε με την καρδια του χαμος γινοταν και μετα πηγαμε για φαγητο με τον πεθερο μου τον αδερφο του αντρα μου και την γυναικα του πολυ ωραι ηταν σημερα .......

ΑΑΑΑΑΑΑ.... επιτελους εσκασε το 3 δοντακι μας πανω δεξια!!!

Κοριτσια να ρωτησω κατι???ποσες φορες την ημερα κανετε πουπου ???το εχω ξαναρωτησει βεβαια αλλα θελω να μαθω τι κανουν τα δικα σας καλουδια γιατι ο Νικολας κανει το λιγοτερο 2-3 φ την ημερα .........

Πελαγια τελικα δεν θα ερθει ο πελαργος?????

Σας αφηνω γιατι ο ανταρτακος μου θελει να γινει χακερ και δεν αφηνει σε ησυχια το ποντικι ......

...μακια πολλα πολλα:D

Καλησπέρα κορίτσια,

Bounitsa, σε ποιον μήνα είσαι ,εχεις μάθει το φύλο του μωρού;

Mpiskotaki άντε να κάνεις την παρουσίαση να τελειώνεις και εσύ...

Πόπη που χάθηκες ρε κορμί; Εμείς κάνουμε μία φορά την ημέρα, καμια φορά κ καμία αν έχουμε φάι μπανάνα ή ρύζι, στουμπώνουμε...

Μήπως κάποιο φρούτο του προκαλεί τόση δραστηριότητα; ίσως όμως να είναι κ φυσιολογικό, αν δεν είναι διάρροιες φυσικά.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ania ειμαι στο τριτο μηνα... το φυλλο δε το ξερουμε ακομη, αλλα θα θελα και να μη το μαθω, να ειναι μια εκπληξη μαζι με τη γεννα!!! αλλα ο καλος μου θελει να μαθουμε... θα δουμε!!!

τριτη παω για αυχενικη και pap a. ελπιζω ολα να ειναι καλα!!!!

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι όλα καλά, που θα είναι δηλαδή σίγουρα, ωραία θα δεις κ το μικροσκοπικό ανθρωπάκι σου, ο Άγγελος στην αυχενική έκανε όλο τούμπες κ πιπίλαγε το δάχτυλό του! Και εγώ αυτό έχω σκεφτεί αν κάνω δεύτερο το φύλο να μην το μάθω να το δω μόνη μου όταν γεννηθεί ;)

καλη μέρα σε όλες

P7p2p3.pngZQlrp3.png

:DΚαλημερακια κοριτσακια .....τι υπεροχες μερες ειναι αυτες :D:D

Ανια μου εισαστε καλα? σορυ που χαθηκα αλλα τρεχω πολυ με την δουλεια μου και την Κυριακη ειχε κανονισει ο αντρας μου με τον πατερα του και τον αδερφο του για φαγητο για αυτο και δεν σε πηρα τηλ.!!!!

...οσο για τα πουπου δεν νομιζω οτι τον ενοχλει κατι και ειναι κανονικα οχι διαΡΟΙΕς εννοειται μαλλον δουλευει καλα το εντερακι ...μπισκοτακι δεν ρωτας και τον αντρα σου να μου πει την γνωμη του ο παιδιατρος μου εχει πει οτι η συχνοτητα εχει να κανει με τα δοντια του....

Bounitsa ολα καλα θα πανε με τις εξετασεις μην αγχωνεσαι!!!!το μικρο μπιζελακι θα ειναι super :P:p:p

...σας αφηνω γιατι οπου να ναι βλεπω την απολυση να ερχεται!!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Πόπη μου κ εμένα ο Άγγελος στα πρώτα δόντια έκανε κακα του 4 κ 5 φορές την ημέρα αλλα αυτό κράτησε μόνο καμια εβδομάδα. Εσενα το κάνει συνεχεια αυτο ή κατα διαστήματα; Πάντως αφού δεν κάνει διάρροια δεν νομίζω να είναι κάτι, ίσα ίσα μπορεί να λειτουργεί το εντεράκι του εντατικά. Πιο ανησυχητικό θα ήταν αν δεν έκανε 3 - 4 μέρες.

Εμείς ετοιμάζουμε βαλίτσες, κάνουμε ψώνια, πήραμε τα δώρα της βαφτιστήρας, ένας χαμός...

Ο Άγγελος έχει κανα 2 μέρες που πάλι μου κάνει τσαλιμάκια με το φαγητο αλλα τουλάχιστον τη νύχτα κοιμάται καλύτερα, ξυπνάει μόνο 2 φορές :P

Πάω να μαγειρέψω φιλακια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κοριτσια,χαθηκαμε βλεπω ολες.Επιτελους το κοριτσακι μου επεστρεψε στο σπιτακι της,ειμαι πολυ ευτυχισμενη που την ξαναεχω κοντα μου,μου ειχε λειψει παρα πολυ.Τωρα ομως ειναι εδω.Ειναι πολυ καλα μονο που την ταλαιπωρουνε τα δοντακια της,πολλες μυξες ρε κοριτσια,πηγαμε στην παιδιατρο κ μας ειπε πως ειναι απο τα δοντια,ο ενας της τραπεζιτης ειναι ετοιμος να βγει κ οι αλλοι ετοιμαζονται,ευτυχως εχει μονο μυξες ομως κ τιποτα αλλο.

Απο κιλα ειμαστε τωρα 9,150γρ. κ υψος 77εκ. μας ειπε πως ειναι πολυ καλα.Το μικρουλη μου θελει να περπατησει αλλα δισταζει,γυριζει γυρω γυρω απο το τραπεζι παει να αφησει τα χερακια της κανει ενα βημα κ πεφτει με τον κωλο.Αλλα απο αταξιες ειναι 1η,μαζι με τον αδερφο της εχουν κανει κομμα!

Τι υπεροχη μερα ειχε σημερα,πηγαμε στην παρελαση κ μετα βολτιτσα οταν επιστρεψαμε εκλαιγε κ δεν ηθελε με τιποτα να μπει στο σπιτι.

3 βδομαδες μεινανε μεχρι τη βαφτιση,εχω τελειωσει με τα υλικα της μπομπονιερας κ ξεκιναω ολοταχως για το τελειωμα,ελπιζω να προλαβω παντως βγηκε πολυ ωραιο το αποτελεσμα,αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο να δειτε.

Καλο βραδυ τωρα γιατι εχω δουλεια μπροστα μου.

Χρονια πολλα σε ολες της εορταζουσες,να ειστε παντα ευτυχισμενες, υγιεις κ να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Κaλημερακια κοριτσουδια και χρονια πολλα στις εορταζουσες η στα μπουμπουκια που γιορταζαν!!!!

Καλε που χαθηκαμε ολες????

Βιbito καλως δεχτηκες την κορακλα σου καταλαβαινω οτι η χαρα ειναι απιστευτη πλησιαζει και η βαπτιση χαμοςςςςςςςς!!!

Mpiskotaki τι εγινε πως πηγε η παρουσιαση???

Ρουλακι που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιι??????/

Ανια μου να δω ποτε θα βρεθουμε ειστε καλα?

Kοριτσια ο Νικολας αντι να φτιαχνει το προγραμμα του υπνου το χαλαει ακομη και τωρα που καταφερε και εδιωξε τον πατερα του απο το κρεβατι(ο καημενος ο αντρας μου κοιμαται καναπε)και παλι δεν κοιμαται ειναι ολη την νυχτα στη γκρινια τι θα κανω ????οσο καλο παιδι ειναι στη διαρκεια της ημερας τοσο γκρινιαρης ειναι το βραδυ :confused::confused::confused::confused::confused:

Εχθες ειμασταν ολη μερα στους δρομους το πρωι πηγαμε στο αλσος (κοριτσια οσες μενετε Αθηνα αξιζει να πατε ειναι η χαρα του παιδιου εκει μεσα και μοιαζει λες και εισαι σε δασος) μετα πηγαμε για φαγητο στη μαμα μου αφησαμε τον Νικολα και συνεχισαμε για καφεδακι στο Αγναντι με θεα το απεραντο γαλαζιο.......και κλεισαμε την ημερα με θεατρο "Αποψε τρωμε στης Ιοκαστης " πολυ καλο αρκετο γελιο αυτα τα νεα μας,τι καλα που φτιαχνει ο καιρος:D:D:D

Σας φιλω αντε γραψτε τα νεα σας και εσεις ........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...