Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια!!

Επιτέλους μπήκα να γράψω λιγάκι γιατί χάθηκα αυτές τις μέρες!

Ο μικρός κοιμάται ακόμα και εγώ πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή, μέσα στον χαμό που επικρατεί στο σπίτι!

Βλέπεις το σ/κ που θέλαμε να κοιμηθούμε λιγάκι ξυπνησε στις 7.30, ενώ σήμερα που ξυπνήσαμε πρωί, αυτός κοιμάται ακόμα.......

Με έχει εξαντλήσει πια......

Τα μάτια μου είναι πρησμένα από την αυπνία....

Χθές λέω θα κοιμηθεί ξερός όλο το βράδυ αφού την ημέρα κοιμήθηκε μόνο 1 ώρα.....

Αλλά που???

Τον έβαλα για ύπνο στις 9 και στη 1 ξύπνησε και έκλαιγε!

Και εγώ, είχα μόλις ακουμπήσει το κουρασμένο μου κορμί στο μαλακό μου κρεβατάκι......

Σηκώνομαι και φτιάχνω 180μλ γάλα!

Στην αρχή το έσπρωχνε και μόλις του είπα "έλα μαμ" το δοκιμάζει και σε 2 λεπτά το είχε πιεί και ήθελε κι άλλο!!

Αλλά έβαλε το δάχτυλο στο στόμα και κοιμήθηκε!!

Ξύπνησε στις 6 πάλι και τον θήλασα και ξανακοιμήθηκε!

Ετοιμάζουμε τα προσκλητήρια για τη βάπτιση και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα άλλο!!

Πολύ ζόρι πάντως, αλλά το αποτέλεσμα,πιστεύω, θα είναι τέλειο!

Έχω να ετοιμάσω και κουβαδάκια με γλυκάκια για τα παιδιά, να στολίσω καλάθια, να φτιάξω διακοσμητικά.......

Τα γενέθλια του θα τα κάνουμε στο τραπέζι της βάπτισης μαζί με της μπέμπας!!!

Βλέπω πάνω - κάτω δεν έχει αλλάξει κάτι!

Πόπη και Ανία καλό μας κουράγιο με το ξενύχτι!

Είναι και κάποια άλλη που ξενυχτάει??

Αχ, τι τραβάμε!!!!!

Ας έρθει μετά να μου πει "ωχ, άσε με ρε μάνα!!"

Ε, τι έχει να γίνει!!!!

(κακιά πεθερά θα γίνω:mrgreen::mrgreen:)

Εύη με το καλό και η δική σας βάπτιση!

Και με το καλό και το πτυχίο!!

Σοφία τι μπομπονιέρες θα φτιάξεις εσύ??

Έχεις ξεκινήσει??

bounitsa με το καλό και το 2ο μωράκι σου!!

Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Αδριανή καλώς ήρθες!!

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!

Κυριακή που είχες χαθεί??

Και του δικού μου του έχουν πάρει αίμα και έκλαψε ελάχιστα!

Περισσότερο κλαίει με τα εμβόλια!

Πελαγία έχεις ακόμα καθυστέρηση?????:P

Πάω να συμμαζέψω πριν ξυπνήσει!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ANIA μου καταρχην κρατα μου φουντουκοπιτα για οταν συναντηθουμε και καταδευτερον εχει γενεθλιακια ο Αγγελος ?????

Βιβιτο καλωριζικο το καινουργιο σου σπιτι και με το καλο να παρεις την κορακλα σου!!!

Μαρακι χαθηκες.....αλλα καταλαβαινω το τρεξιμο για την βαπτιση δεν σε αφηνει ανασα να παρεις....νομιζω μονο εμεις οι τρεις ειμαστε (Ανια-Μαρια -Ποπη)το κλαμπ των ξενυχτηδων αντε και να δουμε μεχρι ποτε θα μας τρεχουν......να δεις εγω τι πεθερα θα γινω κριμα που δεν θα παιζεται τοτε το 7 θανασιμες πεθερες γιατι θα ανακαλυπταν την 8 θανασιμη κ φαρμακερη πεθερα εμενα δηλ χι χι χι χι χι !!!!!

Εμας κοριτσια κατι μας πειραξε και εχει βγαλει εξανθηματακια στο αριστερο του ποδαρακι πηρα τον γιατρο και μου λεει αλεργια μου εδωσε σιροπακι ελπιζω να μην κρατησει για πολυ:cry:

.....κοριτσια ο Νικολας στην φωτο του avatar δεν ειναι ιδιος με το μωρο που εχω βαλει στο τικερακι μου????χα χα χα χα το βλεπω και με πιανουν τα γελια ειναι θεος!!!!!!

Τι μου κάνετε κορίτσια μου, εγώ ταϊζω τον Άγγελο πρώτη φορά ψάρι... Κάνω ένα διάλειμμα πριν κάνω κανένα έγκλημα... Από την μία αυτα τα κόκκαλα που μου εχουν κλωνίσει τα νεύρα κ από την άλλη ο Άγγελος όλο μμμμ μμμμμ μμμμμ μμμμμμ, να έχω κατεβάσει όλη τη βιβλιοθήκη για να φαει 100 γρ. κ εκει που του δίνω μια κουταλια βλέπω μέσα ένα μικρό κοκκαλάκι κ τρελάθηκα :|

Γεια σου ρε Πόπη με τα ωραία σου, πάλι δεν κοιμήθηκες σήμερα μου φαίνεται, καταρχήν έγραψα 11 μήνες τα γενέθλια είναι στους 12 :lol: κ δεύτερον δεν θα ήμουνα μανουλα Απριλίου αλλα Μαρτίου, σε καταλαβάινω ... :lol::lol::lol: . Ο Νικόλας όντως ίδιος :tongue:

Μπράβο ρε κορίτσια που φτιάχνεται μπομπο μόνες σας χαράς στο κουράγιο σας εγω το έκανα στο γάμο κ ορκίστηκα ότι δεν το ξανακάνω πολύ πακέτο, ευτυχώς μου είπαν τότε για το Χαμόγελο του παιδιού κ ξεμπέρδεψα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Μαρια οι μπομπο θα ειναι μαζι με το προσκλητηριο,το οποιο θα ειναι ενα αστερακι φουξ με χρυσοσκονη κ θα κρεμονται κορδελιτσες που θα βαλω το προσκλητηρο κ πανω στο στικ θα βαλω κ μια κρεμαστη Tinkerbell ροζ.Τα κουφετα θα κρεμονται κ αυτα.Για τα παιδακια ομως θα παρω ετοιμες κρεμαστρουλες,εχω δει κατι ομορφες σαν καστρα για τα κοριτσακια κ για τα αγορακια με αυτ/τα.Τωρα φτιαχνω τα αστερια,ολη μερα κοβω κ υπολογιζω σε 3 μερες να τελειωσω κ μετα να αρχισω τα υπολοιπα.

Την ιδεα την πηρα απο μια κοπελα απο εδω μεσα κ αινθουσιαστηκα απο την αρχη αλλα θελει πολυ δουλεια για να γινουν.

Αυριο ειχαμε αποφασισει να παμε να παρουμε το κοριτσακιμας αλλα αναβληθηκε γιατι ο μικρος ειναι λιγο αρρωστουλης,ποναει η κοιλια του κ εκανε κ εμετο οποτε η γιατρος ειπε να μην τους φερουμε ακομη σε επαφη.Αχ!

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις ψαρι δεν αρχισαμε ακομη,στον χρονο οπως κ με τον Αποστολο,δεν βιαζομαι ομως γιατι ενα προβλημα με τα κοκκαλα το εχω κ εγω.

Ακομη κ εμεις που ειμαστε μεγαλοι το μονο ψαρι που παιρνω ειναι οι γλωσσες κ ο μπακαλιαρος που δεν εχουν πολλα κοκκαλα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!

Εμείς περάσαμε ένα ήσυχο ΣΚ γιατί ο καιρός δεν ήταν καλός, οπότε μείναμε μέσα και εγώ έκανα διάφορες δουλειές!! Έχω γυρίσει στην δουλειά εδώ και ένα μήνα και ακόμα προσπαθώ να συντονιστώ. Ευτυχώς μου κρατάει η μαμά μου την μικρή.

Η μικρή μου είναι 11μιση μηνών τώρα, έχει βγάλει 4 δόντια, δεν μπουσουλάει αλλά κινείται με τον ποπό και τώρα έχει αρχίσει να στηρίζεται στα γόνατα. Θέλει όμως να κινηθεί το καημένο το βλέπω, βαριέται να κάθεται. Την βαφτίσαμε Χριστίνα όταν ήταν 6 μηνών (τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε) γιατί δεν θέλαμε να περιμένουμε να χρονίσει και η αλήθεια είναι ότι πήγαν όλα πολύ καλά, έκλαψε πολύ λίγο και έχει βγάλει και ωραίες φωτογραφίες.

Εμείς τρώμε ψάρι (της παίρνω μπακαλιαράκια και δεν έχουν πολλά κόκαλα, είναι εύκολα στο καθάρισμα) αλλά τα τρώει ακόμα όλα αλεσμένα, της δίνω μόνο λίγο ψωμάκι και ανθότυρο. Η πλάκα είναι ότι προσπαθεί να μιλήσει και επαναλαμβάνει ότι λέμε - με τον δικό της μοναδικό τρόπο βέβαια!!! Χι Χι Χι Χι!!!

Αυτά για το κοριτσάκι μου....

Bounitsa συγχαρητήρια για την δεύτερη εγκυμοσύνη σου!! Σου εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε όλα πολύ καλά!!

Biboto καλορίζικο το σπίτι σου και με το καλό να φέρεις το κοριτσάκι σου πίσω!!

Πελαγία - πρόεδρε, είσαι και εσύ έγκυος;;;

Αυτά για την ώρα... Φιλιά σε όλες σας!!!!

NcHfp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, μπήκα για λίγο κ πάω για ύπνο γιατί ο μικρός σήμερα μου άλλαξε τα φώτα. Δεν ξέρω τι τον είχε πιάσει δεν στεκόταν λεπτό πουθενά δεν κατάφερα ούτε την φρουτόκρεμα να του φτιάξω το πρωί γιατί με το που τον έβαζα στο πάρκο τσίριζε κ έκλαιγε.

Το απόγευμα είχαμε εδω κ την βαφτιστήρα μας η οποία είναι το άλλο μισό του Άγγελου κ τα αυτάκια μου ακόμα σφυρίζουν...

Εγω έχω ένα παιδάκι κ 2 βαφτιστήρια, ολα έχουν γεννηθεί 14 του μηνός κ κανένα δεν έκλαψε στη βάφτισή του. Και εμείς τον Άγγελο τον βαφτίσαμε όταν ήταν 6 μηνών κ δεν το μετάνοιωσα καθόλου γιατί τότε δεν καταλάβαινε πολλα κ δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου.

Και εγω την επόμενη φορά θα πάρω μπακαλιαράκια γιατί τώρα του έδωσα λαβράκι που το είχε ψαρέψει ένας φίλος μας αλλα το μετάνοιωσα, πολύ κόκκαλο, κ δυστυχώς δεν έιδα τον Άγγελο να ενθουσιάζεται με το ψάρι.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα κοριτσια τι super καιρος ειναι αυτος και εγω δουλευω αντι να ειμαι με τον γιοκα μου να βολταρουμε ελπιζω την Κυριακη που καθομαι να εχει τον ιδιο καιρο:P:p:p

Ανδριανη και εγω τον Νικολα τον βαπτισα 5 μηνων εννοειται οτι δεν το μετανιωσα ,του αρεσε πολυ το νερο το διασκεδασε δεν εκλαψε καθολου

και εχουμε καταπληκτικες φωτο αχ τι ωραια που ηταν συγκινηθηκα τωρα........

Κοριτσια εγω του δινω ψαρι εδω και 2 μηνες φιλετο σφυριδα και βακαλαο κατεψυγμενα ομως μου ειπε ο γιατρος προς αποφυγη προβληματων με τα κοκαλα εαν και εχω τον τελειο ψαρα με τα super φρεσκα ψαρια(το αγορι της αδερφης μου)δεν με αφησε ο γιατρος:rolleyes:

....με την αλλεργια τα πηγαινουμε καλυτερα φυγαν οι κοκκινιλες αλλα το δερματακι του ειναι ακομα αγριο :cry:

ΚΑλημερα κοριτσια! Τελεια λιακαδα σημερα αλλα το καλο μου κοιμηθηκε με γκρινια...δοντια κατω αριστερα και δεξια...την εχει φαει πια αυτη τη μουντισαλ..

Εγω ταλαιπωρια..τα κλπδα εχουν καταληψη στη σχολη και μαλλον δεν παρουσιαζω τη Δευτερα οπως ηθελα..τρεξιμο πολυ και ο αντρας μου δε μπορει να παιρνει ρεπο για να μου κρατησει το παιδι να κανω τις δουλειες μου!! Εχω παθει φρικη...ο,τι κανονιζεις κατι γινεται και στα χαλαει στο τελος!!

Τεσπα..

Εμενα ο δικος μου δοκιμασε τοστ εχτες το βραδυ γιατι μη δει να βαλω κατι στο στομα!! Μασησε λιγο με τα δοντια αλλα ειδα οτι πηγε να τα βγαλει και του εβγαλα τ αμισα...τα υπολοιπα ομως τα καταπιε! Κατι ειναι κι αυτο!

Ολο εξω θελει , βαζουμε τα παπουτσια και τρεχει στη βεραντα! Κι αντε παλι να τα βγαζουμε μεσα ολη μερα αυτο γινεται. ΕΥτυυχως ανοιξε καπως ο καιρος να βγου,με εξω με το ποδηλατο γιατι βαρεθηκα!

Παω να τελειωσω τον καφε μου..φιλια!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Όντως ο καιρός είναι τέλειος και εμείς είμαστε στο γραφείο. Μακάρι το ΣΚ να είναι καλός να βγούμε λιγάκι γιατί μας το φυλάει να βρέχει όταν καθόμαστε.

Εμείς απόψε δεν κοιμηθήκαμε καθόλου καλά, έχει δύο βράδια που έχει χαλάσει το πρόγραμμα του ύπνου, ξυπνάει στη 01.30 και ξανά στις 04.00 και δεν κοιμάται αν δεν την πάρω αγκαλιά. Δεν αντέχαμε και την πήραμε στο κρεβάτι αλλά νομίζω ότι έχει αρχίσει και καταλαβαίνει και μας δοκιμάζει. Επειδή κατεβάσαμε και την κούνια μάλλον δεν της αρέσει και για αυτό κλαίει, δεν ξέρω αλλά δεν αντέχω την αυπνία. Γιατί και στο κρεβάτι που την πήρα δεν κοιμόμαστε (εμείς, εκείνη του καλού καιρού στην αγκαλιά μου)!!! Λέω να προσπαθήσω να την αφήσω στην κούνια της και όσο αντέξω.......

Είναι καλύτερα τα κατεψυγμένα ψάρια γιατί εμένα ο γιατρός μου είπε φρέσκα;

Poupe πολύ χαίρομαι που τα πάτε καλά με την αλλεργία, άντε να καθαρίσει τελείως το δερματάκι του. Είναι τα δερματάκια τους τόσο μαλακά και ευαίσθητα που εύκολα παθαίνουν ξηροδερμίες και αλλεργίες, αλλά ευτυχώς περνάνε. Μόνο αυτά να είναι!!!

NcHfp3.png

Ποπακι...γιατι δε δοκιμαζεις την Trixera tis Avene για τη ξροδερμια? Εγω του ειχα βαλει πισω απο τα αυτακια που ειχε κανει και εφυγε αμεσως, εινια πολυ καλη κια για εμας.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Εγώ σε ξηροδερμία έντονη που είχε η μικρή μας της έβαλα Fucicort (έχει και λίγη κορτιζόνη και λειτουργεί άμεσα αλλά θέλει προσοχή) και πιο ελαφριά αλλά με αποτελέσματα όχι τόσο άμεσα είναι και η A-Derma. Και τις δύο μου της πρότεινε ο παιδίατρος.

Κορίτσια σήμερα σέρνομαι.....ΝΥΣΤΑΖΩ!!!! και μόνο να δουλέψω δεν μπορώ!!!

NcHfp3.png

Γεια σας κοριτσια, καλά πολύ καψόνι μου κάνει το παιδί μου, θήλασε αποκοιμήθηκε, τον έβαλα στην κούνια ξύπνησε, τον πήρα αγκαλια τον κούνησα κ ξανακοιμήθηκε, τον έβαλα στην κούνια κ ξαναξύπνησε, τον ξαναπήρα τον ξανακοίμησα τον ξαναέβαλα κ ξαναπνύνησε.... αυτό απο της 14.30 ως τώρα στο τέλος τον ακούμπησα στο κρεβάτι μου κ αποκοιμήθηκε μια χαρα! Μετα πολυ λίγο που τον πήρε ο βαρύς ο ύπνος τον μετέφερα στο κρεβάτι του, τι να πω

Περιμένω κάτι φίλες μου για καφεδάκι τώρα αν κ θα προτιμούσα να ήμουνα παραλία, αλλα αύριο που έχει ο άντρας μου ρεπό λέω να τον ξεσηκώσω για μια βόλτα στη θάλασσα να πάρουμε μια τζούρα απο καλοκαιράκι, ουφ επιτέλους λαμπερός ήλιος!!!!!!!!

Πόπη σε τι έκανε αλλεργία ο Νικόλας; Και εμένα ο δικός μου είχε βγάλει σπυράκια πρώτα στα πόδια κ μετα στο σώμα κ το δέρμα του ήταν τράχύ αλλα η παιδίατρος μου είπε ότι είνια έγκζεμα της ηλικίας αυτής κ θέλει πολύ ενυδάτωση , τώρα του έχουν φύγει αλλα καμια φορά βγάζει κοκκινίλες

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια, που έχετε χαθεί όλες;

Εμείς σημερα περάσαμε πολυ ωραία, όπως τα είχα σχεδιάσει, πήγαμε το μεσημέρι στους Αγ. Θεοδώρους, βόλτα στο πεζόδρομο, κούνιες κ μετά κάτσαμε για καφέ, ήλιος , θαλασσίτσα, ήταν τέελειαααααα...

Εχτες ο Άγγελος θήλασε στις 7.00 το απόγευμα κ τον πήρε ο ύπνος και λέω κ εγώ εντάξει θα κοιμηθεί κανένα μισάωρο κ θα ξυπνήσει αλλα εκείνος κοιμήθηκε για βράδυ όπως ήταν με τις φόρμες, ούτε μπάνιο ούτε ορό στη μύτη τίποτα, ξύπναγε θήλαζε κ κοιμόταν ως τις 7.30 σήμερα το πρωί!

Πώς πάνε οι ετοιμασίες για τις βαφτίσεις κορίτσια; άντε έρχεται ο καιρός, σε 2 εβδομάδες Πάσχα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...