Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα και απο μας..... Ρε κοριτσια σε ολα τα καφε γραφουν γραφουν εμεις μονο λιγες σελιδες αντε κοριτσακια να γραφουμε πιο συχνα ....

Καλος την νεα και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου ... Για πες μας λιγα λογακια!!!!

Εγω να ξερεις ειμαι ο προεδρος εδω μεσα !!!! χαχα χωρις παρεξηγησεις !!!

Κοριτσια και εμεις εχουμε νευρα αλλα μολις βγουμε εξω ειμαστε σουπερ οπυτε κιχ δεν βγαζει!!!!

Ποπη μου μην στεναχωριεσαι για τα δοντια θα βγουν και εμεις λιγα εχουμε 4 μ ελλα ευτυχως τα τρωει ολα και χωρις να του τα αλεσω , σημερα εφαγε μακαρινια με λαχανικα χωρις αλεσμα , στις σουπες απλα του τα περναω μια δυο φορες να γνουν κομματια ....

Ρε κοριτσια εμενα ο δικος μου γιατι δεν θελει να προχωραει εξω??? ενω στο σπιτι περπαταει γιατι????

Bounitsa με το καλο και το 2ο παιδακι αντε τωρα να δουμε πια θα παρει την σκυταλη????

ΑΑΑ και κοριτσια για να μαθουν τα παιδακια σας να τρωνε κομματια το ψωμι ειναι το καλυτερο οχι μπισκοτα και βλακειες ..... και η μπανανα ειναι καλη αλλα σε πολυ μικρα κομματια!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βounitsa τι νεα ειναι αυτα,μας εξεπληξες,αντε καλα στεριωματα που λενε στης Αρτας τα χωρια(δεν ειμαι απο εκει,μια φιλη μου κ με ενημερωσε).ΠΟλυ νωρις αλλα δεν πειραζει,εσεις να ειστε καλα.Ελπιζω βεβαια να εχεις κ βοηθεια γιατι ο 1ος καιρος ειναι παντα δυσκολος.

Αριαδνη καλως ηρθες στην παρεα μας,να σου ζησει το μπεμπακι!

Κοριτσια εδω περα δεν υπαρχει περιπτωση να σου παρουν το μωρο για αιμοληψια χωρις να εισαι εσυ,ουτως ή αλλως η μαμα πρεπει να ειναι εκει για να ηρεμει το μωρακι.Αυτο σιγουρα ισχυει στα ιδιωτικα ιατρεια,στα νοσοκομεια ειναι αναλογα τη νοσοκομα,οταν μπηκαμε στο Ιπποκρατειο ενω ολες με αφηνανε να ειμαι με τη μικρη μια βλαμ@$$#νη δεν με αφησε κ η καημενη η μικρουλα μου πλανταξε στο κλαμα!

κ εδω κ 2 βδομαδες εχουμε κ εμεις 8 δοντια,περπαταει αλλα μονο αν στηριζεται ή αν της κρατανε το χερακι.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Κυριακή και Ania σας ευχαριστώ πολύ!!Να σας ζήσουν και σας τα αγγελούδια σας!!

Κυριακή σας περνάμε μία μέρα!! ΧΙΧΙΧΙ!! Που γέννησες? Εγώ στο Μητέρα. Και φέτος πέφτουν τα γενεθλειάκια τους αμέσως μετά το Πάσχα. Θα κάνεις κάτι μεγάλο ή μόνο οικογενειακά? Εγώ λέω να καλέσω μόνο γιαγιάδες και τους κουμπάρους μας με τα μωρά τους (είναι όλα κοντά σε ηλικία και θα έχει πλάκα φαντάζομαι). Λένε ότι στα πρώτα γενέθλεια καλό είναι να μην έχουν πολλά παιδάκια και τρομάξουν. Πάντως η δικιά μας τρελαίνεται με τα παιδάκια!!

Εμείς έτσι κι αλλιώς θα κάνουμε γενέθλια μόνο με γιαγιάδες παππούδες και οικογένεια νονού γιατί υπάρχει λόγος (λόγω πένθους) αλλά θα του τα κάνω καλά!!!

Δεν έχω σκεφτεί ακόμα αλλά φαντάζομαι κάτι πασχαλινό....χιχιχιχι...

Εγώ είμαι από Κρήτη και γέννησα στο ΠΕΠΑΓΝΗ.

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, μόλις αποκοιμήθηκε το βλασταρακι, ειχε πολυ γκρινια ενώ κοιμόταν ξυπνούσε και έκλαιγε, μάλλον έβλεπε την πεθερα μου στον ύπνο του γιατι ήταν εδω όλο το απόγευμα :tongue:.

Bounitsa μου έχω διαβάσει τα νέα σου στο φορουμ πριν λίγο καιρό κ το είχα γράψει κ εδω στα κορίτσια, αλλα μάλλον μερικες δεν προσέχουν...:mrgreen:

Η αλήθεια είναι ότι κ εγω δεν προσέχω, τώρα είδα το μην της mpiskotaki για την βαλίτσα με τα απαραίτητα για το σεισμό , δεν είσαι μόνη σου στην τρέλα , έχω κ εγω ίδια βαλιτσούλα, βάλε κ φακό κ νερό.

Επανέρχομαι, bounitsa καλή εγκυμοσύνη κ με ένα γερό μωράκι. Φαντάζομαι θα είναι πολύ κουραστική για εσενα αυτη η φάση, εδω εμείς χωρις να είμαστε έγκυες τα έχουμε παίξει. Ποια θα πάρει άραγε σειρα; Μάλλον η πρόεδρος που είνια κ μικρή κ έχει αντοχές ;)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑ μπραβο ρε βουνιτσα...με το καλο κοριτσι μου...μια χαρα θα τα πας..

Μακαρι να ημουν κι εγω...αλλα μην ανησυχειτε συντομα..(σε 1...2...3...τερμινα που λενε κι οι τσιγγανες)

Ανια...το νερο το αλλαζεις??Χαχαχαχα...παλιωνει ξερεις..αχαχαα τρεεληη σα κι εμενα!

Πελαγια μια κορη τωρα!!!Ξεκινα!

Ειρηνηηηηη...ολα καλα?

Κυριακη..θαρθω Κρητη Ιουνη που βαπτιζουμε...

Κλεισαμε κ μπομπο, προσκλησεις..ολα..

Ποια βαπτιζει αυτο το μηνα?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγω βαφτιζω στις 18 Απριλιου κ φτιαχνω τις μπομπο μονη μου απο ιδεες που βρηκα εδω μεσα απο τις υπολοιπες μανουλες,θελει λιγο παιδεμα αλλα αφου δεν εχω την κορουλα μου εδω εχω λγο χρονο.

Πελαγια θα εχουμε κανενα ευχαριστο νεο;Αντε με το καλο.

Ευακι να μεινεις εγκυος οταν ο Λοης θα ειναι 15 μηνων για να εχουν μαζι γελεθλια,ετσι εκανα κ εγω.

Παντως κοριτσια ,σας μιλαω με ειλικρινεια ,αν δεν εχετε βοηθεια κοντα μην το προσπαθησετε τοσο συντομα,ειναι δυσκολα,βεβαια η Πελαγια δεν θα εχει προβλημα νομιζω μιας κ ο μικρος της ηδη τρωει κανονικο φαι κ οχι λιωμενα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια.... ania, mpiskotaki, pelagia ευχαριστω!! μακαρι ολα να πανε καλα!!!! το καλο ειναι οτι ο μικρος μου ειναι πολυ ευκολο μωρο!!! δε με κουραζει καθολου... φυσικα η κουραση υπαρχει. εχω τον καλο μου ομως και παντα βοηθαει!

εχετε βαφτισει ολες τα παιδια σας;;;

mpiskotaki, bibito απριλη βαφτιζετε εσεις;;; εχετε ετοιμαστει;;;; εγω παω με πολυ αργους ρυθμους.... ελπιζω να προλαβω....

Κοριτσαρες μου τι κανετε?

Εμεις εχουμε ωρα που γυρισαμε απο ενα παρτυ γενεθλιων...το πρωτο μας..

ΡΕ κοριτσια τι ματι και κακο ηταν αυτο??!! Μου το φαγανε το παιδι μου...απο κει που ηταν μια χαρα,,,δε σταματησε να κλαιει..ειδε κοσμο πολυ και τα ειδε ολα...ηταν και λιγο "αγρια" τα αλλα δυο παιδακια...ε ηρθε κι εδεσε..

Ε και ποσο ψηλος ειναι ε και ποσο καλος ειναι ε κια περπαταει κιολας αρχισαμε τις μλκσ σκεφτομουνα και δεν ειχα βαλει ματι του παιδιου!!

Κοψαμε τη τουρτα με κλαματα (ωραια υποκρουση θα εχει το ντιβιντι στους,,χαχχαα) και φυγαμε!

Μολις βγηκαμε απο τη πορτα σταματησε το παιδι να κλαιει!!

Και το ξεματιασε μια θεια μου ε αυτο ητανε!

Τωρα πριν λιγο κοιμηθηκε παιζοντας με τα παιχνιδια του!

Τι να πεις!

Ανδριανη ουελκαμ στο κλαμπ Απριλης!

Εμεις Ιουνη βαπτιζουμε βουνιτσα μου...κι εγω ηθελα να κανω μονη της μπομπο αλλα εμεινα στην ιδεα..γιατι τρεχω απο το πρωι μεχρι το βραδυ. ΝΑ φανταστειτε ειμαι με τα ξεφο ολη την ωρα γιατι ποναει το χερι μου δε μπορω να το κουνησω..

Αλλα...πολυ τσατιστηκα σημερα...δε τοχω ξαναδει ετσι το παιδι μου!!

Λυσσαξανε πια!

Επεξεργάστηκαν by mpiskotaki

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Α, mpiskotaki εμένα μου την έχει πει την λύση η πεθερά μου, ρίχνεις μούτζα κάτω από το τραπέζι σε αυτόν που τον κόβεις ότι σε γλωσσοτρώει, παλιό σμυρνέϊκο κόλπο ;). Που είσαι , όσο για το νερό, εμφυαλωμένο να λεει ημερομηνια λήξεως , μην γλιτώσεις απο το σεισμο κ σε θερίσει το νερό :P

Πελαγία αντε με το καλό η κόρη :tongue:.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Ax αυτα με τα μιατασματα τα εχω περασει κ εγω,την μικρη πλεον δεν την πολυβγαζω εκει που συχναζει κοσμος,κ παντα της φοραω ματακι.Η αληθεια ομως ειναι πως ο μικρος πιο πολυ ματιαζεται ,ευτυχως εχουμε μια πολυ καλη κυρια που οτι ωρα κ να την παρεις μας ξεματιαζει γιατι αλλιως.....

Στις 18 Απριλη βαφτιζουμε εμεις κ μαζι στο τραπεζι θα κανω κ τα γενεθλια κ των 2 μιας κ πεφτουνε κοντα,γιατι απο 30-04 θα τρεχω κ εγω κ δεν θα φτανω μιας κ πιανω δουλεια.Εφτασε ο καιρος κοριτσια!

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλησπερα κοριτσουδια τι μου κανετε????εμεις τωρα μαζευτηκαμε σπιτι ειχαμε παει στην κολλητη μου μας ειχε τραπεζι(Ανια μου ειχα ξεχασει το κινητο σπιτι ειδα τις κλησεις σου θα σε παρω τηλ)

Bounitsa συγχαρητηρια και καλο κουραγιο να εισαι καλα !!!!

Κοριτσια τι πανικος ειναι αυτος που σας εχει πιασει με τους σεισμους???και εγω δε λεω τρεμω στην ιδεα αλλα προτιμω να μην το σκεφτομαι:cool:

Πελαγακι αρχηγοπουλο το σκαρωσες το δευτερο εεεεεε πονηρουλα για πες για πες :-D:-D:-D

Bibito να σε ρωτησω κατι γιατι δεν το εχω καταλαβει την κορη σου δεν την εχεις μαζι σου????

Μπισκοτακι τι δουλεια εχεις στην Κρητη απο εκει ειναι ο αντρας σου?????

Κοριτσια που βαπτιζεται καλη δυναμη και καλο κουραγιο εγω ειχα τρεξει πολυ με τις προετοιμασιες της βαπτισης αλλα το αποτελεσμα με ανταμοιψε :-D:-D

Ποπη την μικρουλα μου την εχω εδω κ ενα μηνα στη μαμα μου γιατι εχω τα τρεξιματα με το σπιτι(χτιζουμε) κ επειδη ξυπανει αργα δεν προλαβαινα να κανω τιποτα,η πεθερα μου δουλευει,ειχε πει θα σταματησει μετα τις εκπτωσεις αλλα δεν το βλεπω,ετσι καπου επρεπε να παει για να μπορεσουμε να μπουμε καποια στγμη στο σπιτακι μας.Ετσι την πηγα εκει αλλα μου λειπει παρα πολυ κ δεν μπορω να παω κ να τη δω γιατι ο μικρος τη λατρευει τοσο πολυ που δεν θα θελει να φυγουμε χωρις αυτη,οταν την βλεπουμε μεσω μσν κλαιει κ θελει να παμε,οποτε δεν γινεται,ομως αυτη τη βδομαδα θα την παρουμε περασε ο καιρος,τα πραγματα που επρεπε να φτιαξω για τ σπιτι εχουν τελειωσει,μονο τα χρωματα δεν εχουμε διαλεξει ακομη αλλα κ αυτο θα γινει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, μόλις έφτιαξα μια τέλεια φουντουκόπιτα , τρωω το τοστάκι μου κ πάω για ύπνο.

Πο πο ακριβώς τέτοια ώρα πριν 11 μήνες είχε μόλις τελειώσει το μαρτύριό μου, ο γιατρός έραβε κ εγώ κρατούσα για πρωτη φορά τον Αγγελάκο μου αγκαλια, με κοιτούσε όλο απορία με εκείνα τα τεράστια ματια του, αχ συγκινήθηκα πάω δίπλα του.......

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...