Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α δε σας ειπα τωρα που γινανε κι οι σεισμοι και βγηκαν παλι αυτοι οι αχρηστοι επιστημονες που ξημεροβραδυαζονται στα εργαστηρια (τι λεω τωρα..ημουν κι εγω εκει..) και ειπανε για επικειμενο σεισμο..ειμαι τρελλη ναι..εφτιαξα ενα τσαντακι με φαρμακα, γαζες, ορο, κρεμες διαφορες, κουβερτουλα, μπεμπιλινα, πιπιλα κτλ..και τα εχω πανω στο τραπεζι σε περιπτωση αναγκης...

Τι να κανω η μανα...φοβαμαι και λιγο το κουνημα, κατι το 8,8 στη Χιλη, κατι το αλλο στη Τουρκια...κατι το τελος του κοσμου...εχω παθει παρακρουση!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,

Αχχ αχ ρε Πόπη δεν έπιασε η ευχή τι κρίμα :cry::cry::cry:

τι τραβάμε ......... και καλά ο δικός μου θηλάζει κ με κατηγορούν όλοι ότι έχει συνηθίσει το στηθος κ γι αυτό ξυπνάει, αλλα ο δικός σου;;;

θα μας ξεκάνουν. Εμένα το βράδυ από τις 21.00 που ήταν έτοιμος μπανιαρισμένος κοιμήθηκε στις 24.00 ξύπνησε 1.30 , 4.30, 7.00, 8.00, 9.00 κ 10.00 κ κάθε φορά θήλαζε τουλάχιστον σήμερα αποκοιμιόταν με τη μία δεν μου έκανε τα χτεσινα νούμερα.

Ασε το άλλο ζητάει τα πάντα κ αμα του χαλάσεις χατίρι χαλάει τον κόσμο κ γυρνάει όλο το σώμα πίσω απότομα, χτες χτύπησε το κεφάλι του στο κάγκελο κ προχτες μου το έκανε ενω καθομασταν στο πάτωμα επειδή δεν τον άφησα να φαει ένα σκουπιδάκι που βρήκε, στο τσάκ τον πρόλαβα να μην χτυπήσει το κεφάλι στα πλακάκια κ με τέτοια δύναμη που το κάνει αλοίμονό του θα το ανοίξει το κεφάλι του, πως να του φερθώ, με το μαλακό με γράφει, με το άγριο αγριεύει κ αυτός πιο πολύ, καμια ιδέα όσες έχετε περάσει τέτοιο στάδιο με τα μεγαλύτερα μωρα :?::?::?:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ania μου τι ανταρτη εβγαλες κι εσυ!! Κι εμενα ετσι κανει αν του παρεις κατι απτα χερια! Αλλα δε γυρναει πισω αποτομα...μονο κλαιει και μουρμουριζει!

Πχ οταν κλεισω τη πορτα της βεραντας..κλαιει, οταν κλεινω τη πορτα του μπανιου (που παντα εκει θελει να ειναι) κλαιει...αλλα του περναει ευκολα αν τον απασχολησω με κατι αλλο ευτυχως!

Τι βρομοκαιρος ρε παιδια τα νευρα μου!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Κοριτσαρες μου......καλυτερα ειναι ο συζυγος! Αλλα...12 μερες αντιβιωση και μετα πολυ χαλαρα στη δουλεια! Στο τσακ την γλυτωσε την εισαγωγη!

Ανια κι εμενα ετσι κανει το σουργελακι μου......αμα νευριασει παταει μια φωνη και τιναζεται με δυναμη πισω! Ποσες φορες μου χει ερθει στα δοντια, αφου το βλεπω να μου τα σπαει στο τελος!

Εχτες Ευη ειδαμε το 2012........ ασε ρε συ εγω να δεις τι χεσμεντεν που ειμαι! Φοβαμαι τοοοσο πολυ τους σεισμους ! Αλλα αμα ειναι να ρθει το τελος τουλαχιστον να το ξερουμε να χαλαρωσουμε βρε αδερφε και να το απολαυσουμε μεχρι να περασουν 2 χρονια! Παντως εχω βαρεθει να τους βλεπω τους επιστημονες να μαλωνουν μεταξυ τους και να διχαζουν τον κοσμο!Κι αυτη η τηλεοραση καλη χρυση αλλα ρε παιδακι μου τα κανει Τ Ο Σ Α !!!!(με το συμπαθειο)

Αρχισε κι εμενα το κοριτσακι μου να μπουσουλαει και να σηκωνεται και να περπαταει αμα κρατιεται καπου με το ενα χερι! Αργησαμε λιγο εμεις αλλα τελικα τα καταφεραμε!

Δοντια εχουμε 6 και ερχεται και το 7ο , μας εχουν πεθανει!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα είχαμε παιδίατρο κ εμβόλιο, πλάνταξε το κακόμοιρο το μωρό μου, με το που μπήκαμε μέσα κ την αντίκρυσε άρχισε να ουρλιάζει :cry:

Πήγα κ στον δερματολόγο χτες κ με την ευκαιρία πήρα κ χαρτι για το κολυμβητηριο γιατί λεω να γράψω τον Άγγελο. Ξέχασα όμως να ρωτήσω την παιδίατρο μέχρι πόσες ώρες μπορεί να μένει νυστικός γιατι απο το κολυμβητηριο μου είπαν να είναι 3 ώρες νυστικος, αλλα 3 ώρες πριν συν 1 ώρα το μάθημα κ πήγε - ελα κ μέχρι να κάτσει να φάει θα είναι πάνω απο 4 σχεδόν 5 ώρες κάπως πολύ δεν είναι ;

Μας είπε τωρα που θα κλείσουμε τον 11ο να αρχισουμε ψάρι, για να δούμε

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Χτες πήγαμε κι εμείς στον παιδίατρο και μας έγραψε εξετάσεις για να τις κάνουμε και να τις κρατάμε τον άλλο μήνα που χρονίζουμε!! αχ και βαχ....απο που θα του πάρουν αίμα του μωρού μου???? ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ....!!!!

Μας έγραψε γενική αίματος, σίδηρο και φεριτίνη.

Σας έχει τυχει εσάς αυτό και αν ναι από που παίρνουν αίμα σε τόσο μικρό μωράκι????οεο???

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Καλημερα μανουλες!

Κυριακη το μωρακι σου δεν ειναι ακομη μικρο οσο το εννοεις,την κορη μου αρχισαμε να τις κανουμε αιμοληψιες απο τον 3ο μηνα,περνουν αιμα απο το χερι απο εκει δηλ. που θα επερναν κ εσενα,βεβαια οσο μεγαλωνει ενα παιδι τοσο πολυ καταλαβαινει γιατι η δικια μου οταν της παιρναν αιμα δεν καταλαβαινε τιποτα,ειναι βεβαια κ αναλογα στο χερι αυτου που θα της το παρει.Εγω φανηκα τυχερη.Γι΄αυτο μην αγχωνεσαι γιατι το παιδι το καταλαβαινει,να φανεις δυνατη,ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις!

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημερα Σοφακι και σε ολες σας τι κανετε??

Ανια σε παιρνω τηλ αλλα το εχεις κλειστο να πηγαιναμε καμια βολτα σημερα που εχει ωραια μερα και δεν δουλευω......ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????????

Κοριτσια να σας ρωτησω ....εμενα ο Νικολας εχει βγαλει μονο 2 δοντακια προς το παρον , θυμαμαι που εχετε γραψει στο φορουμ οτι τα παιδακια σας εχουν 6 και 8 μηπως πρεπει να ανυσυχησω λετε???επισης εμενα δεν μπορει ουτε ενα μπισκοτο να φαει το δαγκωνει με τα 2 δοντακια κοβετε μεγαλο κομματι και μετα το φτυνει η του το βγαζω ποια η γνωμη σας???

Στα εμβόλια πάντως που τα κάνει στο μπούτι ρίχνει κλάμα μέχρι που να μπούμε στο αυτοκίνητο.....άσε άσε....οπότε αύριο καταλαβαίνω....θα σπαράξει στο κλάμα το μπουμπούκι μου.....

Poupe&Nikolas εμένα ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ....αλλά δεν ανησυχώ γιατί κι εγώ το πρώτο το έβγαλα όταν ήμουν 18 μηνών!!!!!!!!!!

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Κορίτσια καλημέρα και από μία καινούργια στην παρέα σας! Είμαι και εγώ μανούλα μιας κουκλίτσας (τελείως χαζομαμά) 11 μηνών και 6 ημερών. Στις 6/4 το αγγελούδι μας θα κλείσει χρόνο.

Ελπίζω να με δεχθείτε στην παρέα σας και να τα λέμε από εδώ και πέρα...

NcHfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

αχ ρε Πόπη κρίμα, είχα πάει σε μια φίλη μου που εχει κ αυτη εναν μπομπορα 10 μηνών, τώρα γυρίσαμε κ ο Άγγελος έπεσε ξερός. Ήταν η πρωτη μας βολτα τα δυο μας γιατι συνηθως πάμε παντου οικογενειακώς. Το κιν ίσως δεν έπιανε γιατι το είχα ανοιχτο. Θα σε πάρω το απόγευμα να κανονισουμε.

Για τα δόντια μην ανησυχεις πολλα μωρα τα βγαζουν αργοτερα. Αλλα κ ο δικος μου που εχει 8 δεν τα καταφερνει , κόβει ένα κομματι όσο μπορει μεγαλυτερο κ μετα κλαιει γιατι πνιγεται. Μονο αμα του δινω εγω μικρα κομματακια στο στομα τα μασαει.

Κυριακη κ εμενα η παιδιατρος είπε ότι θα κάνουμε εξετάσεις όταν χρονίσουμε, αιμα παίρνουν κανονικα απο το χέρι όπως κ σε εμας , όμως ρωτα πρωτα αν θα σε αφησουν να εισαι μαζί γιατί εδω στα πιο πολλα δεν αφήνουν το παίρνουν το μωρό μόνο του κ στο φέρνουν βαλαντωμένο.

Ανδριανή καλωσόρισες στη παρέα μας , να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!!!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κυριακή και Ania σας ευχαριστώ πολύ!!Να σας ζήσουν και σας τα αγγελούδια σας!!

Κυριακή σας περνάμε μία μέρα!! ΧΙΧΙΧΙ!! Που γέννησες? Εγώ στο Μητέρα. Και φέτος πέφτουν τα γενεθλειάκια τους αμέσως μετά το Πάσχα. Θα κάνεις κάτι μεγάλο ή μόνο οικογενειακά? Εγώ λέω να καλέσω μόνο γιαγιάδες και τους κουμπάρους μας με τα μωρά τους (είναι όλα κοντά σε ηλικία και θα έχει πλάκα φαντάζομαι). Λένε ότι στα πρώτα γενέθλεια καλό είναι να μην έχουν πολλά παιδάκια και τρομάξουν. Πάντως η δικιά μας τρελαίνεται με τα παιδάκια!!

Επεξεργάστηκαν by Ανδριανή

NcHfp3.png

Κυριακή και Ania σας ευχαριστώ πολύ!!Να σας ζήσουν και σας τα αγγελούδια σας!!

Κυριακή σας περνάμε μία μέρα!! ΧΙΧΙΧΙ!! Που γέννησες? Εγώ στο Μητέρα. Και φέτος πέφτουν τα γενεθλειάκια τους αμέσως μετά το Πάσχα. Θα κάνεις κάτι μεγάλο ή μόνο οικογενειακά? Εγώ λέω να καλέσω μόνο γιαγιάδες και τους κουμπάρους μας με τα μωρά τους (είναι όλα κοντά σε ηλικία και θα έχει πλάκα φαντάζομαι). Λένε ότι στα πρώτα γενέθλεια καλό είναι να μην έχουν πολλά παιδάκια και τρομάξουν. Πάντως η δικιά μας τρελαίνεται με τα παιδάκια!!

Καλως ηρθες στο παρεακι μας Ανδριανη να χαιρεσαι την κορακλα σου!!!

.....και εμας μας περνατε 1 μερα μιας και εχουμε γεννηθει 7/4:-D:-D:-D

να μαστε κι εμεις οι εξαφανισμενοι.... μας θυμαστε;; και να μας ξεχασατε δικαιολογηστε... απο τη πρωτοχρονια εχουμε να φανουμε!!!!

μετα απο δυσκολες μερες η μαμα (εγω δηλαδη) επανηλθα δυναμικη, γεματη ενεργεια... ειμαι εγκυος!!!! αλλα τους 2 πρωτους μηνες ειχα θεματα με το στομαχι, πολυ κουραση, ενα πτωμα!!! τωρα εξαφανιστηκαν ολα....

ο μικρος μου ειναι το πιο γλυκο ζουζουνι, με 6 δοντια, χωρις να κουραστουμε ιδιαιτερα.. μπουσουλαμε πολυ γρηγορα και περπαταει οταν τον κραταω απο το χερι... εχει και τα νευρα του ωρες ωρες κι αν δεν ησυχαζει οταν ζηταει παραλογα πραγματα (τραβαει τα ξυλα απο το τζακι), παει τιμωρια στο παρκο του... αλλα το τερας μολις μπει τιμωρια ολο γελαει!!!!!!

εσεις ολοι καλα; τα μωρακια;; οι μαμαδες;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...