Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια,

Εμείς Πόπη μου από ύνπο τα ίδια, ξυπνάμε κάθε 2 - 2,5 ώρες, θηλάζει κ ξανακοιμάται, εχω κουραστεί πάρα πολύ αλλα δεν μου πάει καρδια να του το αρνηθώ γιατί πιστεύω πως τον πονάνε τα ούλα του καθώς όλο το βράδυ γκρινιάζει στον ύπνο του. Τον έχω πάρει στο κρεβάτι μου γιατί μου έχει φύγει η μέση να τον σηκώνω απο το κρεβατι του κ απλα εύχομαι να περασει σύντομα αυτη η φαση τουλαχιστον μέχρι τον Ιούνιο που θα παω για δουλεια να έχει στρώσει. (στείλε μην να τα πουμε απο κοντα)

Από φαγητό τρώμε, αλλα με ρυθμούς χελώνας, μας παίρνει περίπου μία ώρα το ένα γεύμα κ πάντα με ζουζούνια κ mazoo. Ψάρι θα φαμε τον άλλο μήνα ελπίζω να του αρέσει γιατί δεν μου αρέσει που τρώει τόσο συχνά κρέας. Χτες του έδωσα φακες μια χαρα τις έφαγε. Και το αυγο δεν του πολυαρέσει κ δεν ξερω πως να του το δίνω.

Ρε κορίτσια όταν βγαίνεται έξω πως μεταφέρεται το φαγητό τους αν χρειαστει να το παρεται μαζί; Με έχει πιάσει απο τωρα άγχος με το ταξίδι στα Γιάννενα πως θα τον ταϊσω ;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κορτιτσια!!!!

Εμεις ειμαστε καλα , χθες ειχαμε παει στο παρκο και περασαμε τελεια!!!

Μας ηρθαν και τα παουτσακια μας αλλα το παιδι μου δεν θελει να περπαταει εξω μονο στο σπιτι , βρε κοριτσια εσας εξω ειναι ησυχα , εμενα ειναι παρα πολυ ουτε καν που τον ακους καμια σχεση με μεσα τι παθαινει μεσα δεν μπορω να καταλαβω!!!

Εμεις με τον υπνο καλα σεικωνετε πολλες φορες αλλα τι να τον κανω δεν με πειραζει γιατι φτου φτου κανει πολυ ηρεμο υπνο ουτε κλαει ουτε τιποτα!!!!

Χθες επινα γαλα και μολις με ειδε ηρθε τρεχοντας και εβαλε την μουρη του στο ποτυρι και ηπιε λιγο του αρεσε αρκετα και ηθελε και αλλο αλλα δεν του εδωσα ηταν το Olympos το οποιο θα του δινουμε μετα τον χρονο αν μπορουμε φυσικα γιατι τις σκονες τις συχαινομαι αν και επινε απο μικρουλης + τον θηλασμο διοτι εγω λειπω τα πρωινα ...

Το νερο το πινουμε με καλαμακι και του αρεσει πολυ , και το γαλα οταν θα αρχισουμε φρεσκο για να συνειθιζει θα του το δινουμε με καλαμακι οχι πια μπιμπερο μιας που τα καταφερνει πολυ καλα!!!

Απο μασιμα τα παμε πολυ καλα , χθες του πειρα κριτσινια και τα φαγε πολυ καλα δεν ειχαμε κανενα προβλημα , αλλα στο φαγητο πολυ δυσκολος ολοι μερα χθες τιμπολογουσε ενα γευμα κανονικο δεν καναμε ουφ!!! Σημερα καπως καλα τα πρματα το πρωι εφαγε τοστ , τωρα επειδη θηλασε και κοιμηθηκε οταν ξυπνησει θα του δωσω κανενα φρουτακι και το αυγο του γιατι παει και η φρουτοκρεμα , μετα μεσημεριανο παλι κανενα φρουτο και μετα απογευματινο συνηθως τρωμε qaker που του αρεσει αλλα θα το κανουμε το πρωγραμμα η θα αρνητε παλι να φαει???

Κανουμε ολο και πιο πολλα βηματα αχ το πουλακι μου μεγαλωσε !!!

Εμεις τα γενεθλια του μαλλον θα τα κανουμε στον παιδοτοπο μην φανταστειτε τιποτα wow απλα πραματα η σε κανενα παρκο παλι τιποτα σπουδεο . επελεξα ετσι γιατι στην οικογενεια δεν εχουμε πολλα παιδακια (τα περισσοτερα ξαδερφακια μας μενουν εξω) οποτε να εχει παδακια εκει που θα παμε θελω!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλα Πελαγια μου κριτσινια;τι παιδι ειναι αυτο;τετοια παιδια φτιαχνω 10(που λεει ο λογος).Εγω ακομη στο μεγαλο τα φρουτα τα λιωνω,δυσκολο παιδι με το φαγητο.Στη μικρη ομωςνομιζω πως θα ειμαι πιο τυχερη γιατι την εχει αναλαβει η μαμα μου.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημέρα κορίτσια, αχ τι θα κάνω με αυτό το παιδί δεν αντέχω άλλο με έχει εξουθενώσει. Όλο το βράδυ στριφογυρνάει κ κλαψουρίζει κ άμα δεν τον βοηθήσω να αποκοιμηθεί αρχίζει το κλάμα . Τον παίρνει ο ύπνος κ σε μία ώρα ξανα τα ίδια :cry:. Είμαι σαν ζόμπι με τρελα νεύρα...

Κ αυτός ο καιρός έξω, έλεοοοοος

Στα βόρεια τι γίνεται κορίτσια το έχει στρώσει; Εδω το έχει στρώσει με λάσπη :tongue:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ανια μου τι αλλο να σου πω....υπομονη!

Ελπιζω να ειναι τα δοντια του και σε κανα δυο μηνες να ηρεμησετε και να κοιμηθεις και συ λιγακι!

Εγω εχω το συζυγο με πνευμονια! Το μωρο το πηγα στη μαμα μου γιατι εκανε εξετασεις και για νεα γριπη! (Ντάξει αρνητικες αλλα φαγαμε μια καραντινα 3 μερες τωρα!)

Βγηκα κι εγω σημερα να παρω το αυτοκινητακι μου να παω στις δουλειες μου και ψαχνω για ενα σμαρτ μαυρο και τι να δω......... εχει γινει καφε σοκολατι! Αφου ειναι τοσο ωραιο το χρωμα που λεω να μη το πλυνω!Τι σκατοκαιρος ειναι αυτος με το μπαρδον κιολας....δε την παλευω!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Χα χα Ειρηνη μου αυτο με το σοκολατι πολυ καλο.Περαστικα στον αντρα σου κ γρηγορα να γινει καλα.

Ανια μου τι τρελα ωραρια ειναι αυτα,χαρας στο κουραγιο σου,ο αντρας σου δεν σε βοηθαει καθολου ή θελει μονο εσενα ο μικρος;Παντως ειναι πολυ δυσκολα ετσι τα περασα οταν γεννηθηκε η μικρη,μια ξυπνουσε αυτη για να φαι,μια εκλαιγε ο μικρος κ υπνος πουθενα,ευτυχως για΄μενα περασανε αυτα.

Εδω πολυ χιονι σημερα,το πρωι ηταν ολα τα κεραμιδια ασπρα μετα εβρεξε κ τα ελιωσε κ τωρα ξαναχιονιζει κ εχει τρομερο κρυο,παντως για να το στρωσει δεν νομιζω γιατι κατω ειναι ολα βρεγμενα.Μου αρεσει το χιονι αλλα οχι εδω γιατι ποτε δεν το στρωνει κ το αλλο κακο εινια οτι τη συγκεκριμενη περιοδο δεν το θελω γιατι μας παει πισω με το σπιτι κ με τις περικοπες που θα γινουν δεν μας βλεπω καλα.

Το καινουριο το ακουσατε;Ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι θα εχουν περικοπες εκτος αυτους απο τη βουλη οι οποιοι εξαιρεθηκαν,μιλαμε για πολυ κοροιδια.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια, τσακίζω ένα κέικ σοκολάτας κ σας γράφω,

τι να κάνω σήμερα τα είδα όλα, ο Άγγελος μου ενω αποκοιμηθηκε ήσυχα κ ωραία στις 21.30 ξύπνησε στις 2.30 κ άρχισε το πανηγύρι... να μην τα πολυλογώ ξανακοιμήθηκε στις 4.45 ! Ομως η συμπεριφορα του μου θυμιζε μαλλον παλλινδρόμηση παρα δόντια, δυστυχως δεν εχουμε ακόμα απαλλαγει από αυτη τη ρουφιάνα . Τι να σας λέω μου ερχόταν να πηδηχτω απο το παράθυρο που λεει κ ο Λεβέντης :mrgreen: Κ ενω προσπαθούσα να ηρεμήσω κ να αποκοιμηθω μου σκάει κ ο σεισμός κ μου αποτελείωσε το νευρικό μου σύστημα :mad:. Η αλήθεια είναι ότι όλο μου τριγυρνάει στο μυαλό ότι θα κάνει κανένα μπάμ κ εδω γύρω έτσι που κουνάει παντού κ τα κάνω πάνω μου, έχω ασχημη εμπειρία από το 1999. Ήμουνα κ μονη μου αυτες τις μέρες γιατί ο άντρας μου δούλευε νύχτα . Δεν μπορω να έχω παράπονο με βοηθάει όσο μπορεί όταν έρχεται αντι να κοιμηθει τον αναλαμβάνει για να μπορέσω λιγο να συνέλθω. Τη νύχτα βέβαια ούτως ή άλλως ο τύραννος μόνο εμένα θέλει...

Bibito είμαι τόσο κουρασμένη που δεν εχω αντοχη ουτε να τσαντιστω με αυτους τους κοπρίτες τους πολιτικούς που ξαφνικά σκεφτηκανε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι που έχουν καταχρεώσει το ελληνικο κράτος κ αφου είνια τόσο πλούσιοι ας τους κόψουμε κάτι. Όσο για τους υπαλλήλους της Βουλής σιγα κ μην τους κόβανε , εσύ θα έκοβες ποτέ λεφτα απο το παιδί σου, ή τη νύφη σου ή το ανήψι σου;:evil: . Αντε μην αρχίσω γιατί φουντώνω.

Ευτυχως που βγηκε ο ήλιος τουλάχιστον , παώ μου φαίνεται να ντυθω να βγω καμια βόλτα να στανιάρω.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Eχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα κ μονο στο ακουγμα τσιτωνεσαι,κ μονο που το σκεφτομαι νευριαζω,εμας τωρα θελουν να μας κοψουν τα λεφτα απο τα πενθημερα κ τα νυχτερινα,στο τελος για να πληρωσω τη δοση απο το σπιτι θα παω να κανω κανενα dvd σαν τη Julia,το μονο κακο θα εινια πως εγω δεν εχω τοση περαση σαν αυτη,αλλα κ το μισο δανειο να ξεχρεωσω κατι εινια κ αυτο.

Μετα θα γραφουν στις εφημεριδες <<ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.>>χαχαχαχα

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Eχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα κ μονο στο ακουγμα τσιτωνεσαι,κ μονο που το σκεφτομαι νευριαζω,εμας τωρα θελουν να μας κοψουν τα λεφτα απο τα πενθημερα κ τα νυχτερινα,στο τελος για να πληρωσω τη δοση απο το σπιτι θα παω να κανω κανενα dvd σαν τη Julia,το μονο κακο θα εινια πως εγω δεν εχω τοση περαση σαν αυτη,αλλα κ το μισο δανειο να ξεχρεωσω κατι εινια κ αυτο.

Μετα θα γραφουν στις εφημεριδες <<ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.>>χαχαχαχα

Σοφακι εχεις απολυτο δικιο εσεις να βαζετε την ζωη σας σε κινδυνο και αυτοι κανουν περικοπες οπου και σε οποιους γουσταρουν αλλα στην Ελλαδα δεν ζουμε τι περιμεναμε παραπανω εγω εχω φριξει ο αντρας μου να βουταει στα βρωμονερα του Πειραια με ολες τις αρρωστιες και τα σκα..... και να θαλασσοπνιγεται κυνηγωντας λαθρομεταναστες και να του κοβουν απο πανω αντι να τους αυξανουν τον μισθο:-(:-(:-(

Καλημέρα κοριτσάκια, τσακίζω ένα κέικ σοκολάτας κ σας γράφω,

τι να κάνω σήμερα τα είδα όλα, ο Άγγελος μου ενω αποκοιμηθηκε ήσυχα κ ωραία στις 21.30 ξύπνησε στις 2.30 κ άρχισε το πανηγύρι... να μην τα πολυλογώ ξανακοιμήθηκε στις 4.45 ! Ομως η συμπεριφορα του μου θυμιζε μαλλον παλλινδρόμηση παρα δόντια, δυστυχως δεν εχουμε ακόμα απαλλαγει από αυτη τη ρουφιάνα . Τι να σας λέω μου ερχόταν να πηδηχτω απο το παράθυρο που λεει κ ο Λεβέντης :mrgreen: Κ ενω προσπαθούσα να ηρεμήσω κ να αποκοιμηθω μου σκάει κ ο σεισμός κ μου αποτελείωσε το νευρικό μου σύστημα :mad:. Η αλήθεια είναι ότι όλο μου τριγυρνάει στο μυαλό ότι θα κάνει κανένα μπάμ κ εδω γύρω έτσι που κουνάει παντού κ τα κάνω πάνω μου, έχω ασχημη εμπειρία από το 1999. Ήμουνα κ μονη μου αυτες τις μέρες γιατί ο άντρας μου δούλευε νύχτα . Δεν μπορω να έχω παράπονο με βοηθάει όσο μπορεί όταν έρχεται αντι να κοιμηθει τον αναλαμβάνει για να μπορέσω λιγο να συνέλθω. Τη νύχτα βέβαια ούτως ή άλλως ο τύραννος μόνο εμένα θέλει...

Bibito είμαι τόσο κουρασμένη που δεν εχω αντοχη ουτε να τσαντιστω με αυτους τους κοπρίτες τους πολιτικούς που ξαφνικά σκεφτηκανε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι που έχουν καταχρεώσει το ελληνικο κράτος κ αφου είνια τόσο πλούσιοι ας τους κόψουμε κάτι. Όσο για τους υπαλλήλους της Βουλής σιγα κ μην τους κόβανε , εσύ θα έκοβες ποτέ λεφτα απο το παιδί σου, ή τη νύφη σου ή το ανήψι σου;:evil: . Αντε μην αρχίσω γιατί φουντώνω.

Ευτυχως που βγηκε ο ήλιος τουλάχιστον , παώ μου φαίνεται να ντυθω να βγω καμια βόλτα να στανιάρω.

Συναδελφε στην αυπνια το πηρες το κινητο μου που σου εστειλα με πμ???

Διαφημίσεις

Kαλημερα κορτιτσια!!!!

Εμεις ειμαστε καλα , χθες ειχαμε παει στο παρκο και περασαμε τελεια!!!

Μας ηρθαν και τα παουτσακια μας αλλα το παιδι μου δεν θελει να περπαταει εξω μονο στο σπιτι , βρε κοριτσια εσας εξω ειναι ησυχα , εμενα ειναι παρα πολυ ουτε καν που τον ακους καμια σχεση με μεσα τι παθαινει μεσα δεν μπορω να καταλαβω!!!

Εμεις με τον υπνο καλα σεικωνετε πολλες φορες αλλα τι να τον κανω δεν με πειραζει γιατι φτου φτου κανει πολυ ηρεμο υπνο ουτε κλαει ουτε τιποτα!!!!

Χθες επινα γαλα και μολις με ειδε ηρθε τρεχοντας και εβαλε την μουρη του στο ποτυρι και ηπιε λιγο του αρεσε αρκετα και ηθελε και αλλο αλλα δεν του εδωσα ηταν το Olympos το οποιο θα του δινουμε μετα τον χρονο αν μπορουμε φυσικα γιατι τις σκονες τις συχαινομαι αν και επινε απο μικρουλης + τον θηλασμο διοτι εγω λειπω τα πρωινα ...

Το νερο το πινουμε με καλαμακι και του αρεσει πολυ , και το γαλα οταν θα αρχισουμε φρεσκο για να συνειθιζει θα του το δινουμε με καλαμακι οχι πια μπιμπερο μιας που τα καταφερνει πολυ καλα!!!

Απο μασιμα τα παμε πολυ καλα , χθες του πειρα κριτσινια και τα φαγε πολυ καλα δεν ειχαμε κανενα προβλημα , αλλα στο φαγητο πολυ δυσκολος ολοι μερα χθες τιμπολογουσε ενα γευμα κανονικο δεν καναμε ουφ!!! Σημερα καπως καλα τα πρματα το πρωι εφαγε τοστ , τωρα επειδη θηλασε και κοιμηθηκε οταν ξυπνησει θα του δωσω κανενα φρουτακι και το αυγο του γιατι παει και η φρουτοκρεμα , μετα μεσημεριανο παλι κανενα φρουτο και μετα απογευματινο συνηθως τρωμε qaker που του αρεσει αλλα θα το κανουμε το πρωγραμμα η θα αρνητε παλι να φαει???

Κανουμε ολο και πιο πολλα βηματα αχ το πουλακι μου μεγαλωσε !!!

Εμεις τα γενεθλια του μαλλον θα τα κανουμε στον παιδοτοπο μην φανταστειτε τιποτα wow απλα πραματα η σε κανενα παρκο παλι τιποτα σπουδεο . επελεξα ετσι γιατι στην οικογενεια δεν εχουμε πολλα παιδακια (τα περισσοτερα ξαδερφακια μας μενουν εξω) οποτε να εχει παδακια εκει που θα παμε θελω!!!

Πελαγια μου τι κανεις???καλα ρε κοπελια τι παιδι εχεις κανει ολα τα τρωει ολα τα καταπινει εμενα ουτε μπισκοτο δεν μπορει καλα καλα να καταπιει μπραβο σας και παλι μπραβο!!!!!!!!

Αχ καλα θα ηταν μια καραϊβικη...πιαστε μου και μενα ενα καλυβακι.

Κουραση ρε κοριτσια...δε προλαβαινω..συν εχω και τη παρουσιαση την αλλη βδομαδα και 21 Απριλη ορκιζομαι...δοξασοι!! Ειστε ολες καλεσμενες!! Θαχει τζερτζελο..

Ποπακι τρωμε κι εμεις..αλλα το κοτοπουλο το τσακιζουμε. Φαγαμε και ψωμι αλλα μη φανταστειτε μπουκια..τα ψιχουλακια,,,παντως το μασαμπουκωσε το ψωμακι! Λεει ο πατερας του οτι πρεπει να αρχισουμε το μασημα για να βοηθησει στην ομιλια...αλλα εμας δε θελει μπισκοτο που ειναι για μασημα! Κανει λες και του δινω σκ@τα!!!

Ενα σαλε να ξεσαλέ ρε παιδιαααα!!

Τρελοπατρινια καλη παρουσιαση και με το καλο το πτυχιο σου!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

τελικά δεν πήγα βολτα :cry: όπως βγήκα να δω έξω αν κάνει κρύο αντικρύζω ένα σπίτι σοκολατί σαν το smart της Ειρήνης, μου τι βιδώνει κ ξεκινάω το φασίνα - therapy, μπαλκονια, πατζούρια, πράθυρα μέχρι κ οι τοίχοι είχαν λάσπη. Ευτυχώς το μεσημέρι ο Άγγελος κοιμήθηκε 13. 00 με 16.00 κ την ξαπλαρα κ εγώ.

Σοφία μου καλή ιδέα αφου μας πήδ.... που μας πηδ.... τουλάχιστον να οικονομίσουμε όχι τζάμπα :tongue:

Πελαγία εμένα ότι του δίνω στο χέρι του για να το φάει μόνος του π.χ. μια μπανανα θα προσπαθήσει να την χώσει μονομιας ολοκληρη μεσα στο στόμα, δεν καταλαβαινει να δαγκώσει, να μασασίσει κ να ξαναδαγκώσει οπότε το έχω κόψει γιατι κανα δυο φορές τον πρόλαβα στο τσακ.

Πόπη δεν πήρα μήνυμά σου :confused:,

Πάω να ταϊσω τον Αγγελάκο φιλάκια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

......καλημερουδια μανουλες !!!!

αχχχχχχχ που θα παει αυτη η βαλιτσα με τον υπνο βρε κοριτσια ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης,εκει που ναι μεν ξυπναγε το βραδυ αλλα τον επαιρνα στο κρεβατι μου και ξανακοιμοταν τωρα δεν του αρεσει ουτε εκει εχθες ελειπε ο αντρας μου λογω υπηρεσιας οποτε τον κοιμησα εκει και λεω αντε Ποπακι σημερα θα κοιμηθεις σερι αλλααααααα που τετοια τυχη απο τις 9,30 που κοιμηθηκε ξυπνησε στις 1,30 - 3,00-5,30 και ηθελε να ειμαι ορθια και να τον εχω αγκαλια τι να πω τι να πω μπορει να μου πει καπο:?ια ποτε θα κοιμηθει σωστα αυτος ο ανταρτακος????:confused::confused::confused:

Τη καλημερα μου...τι μου κανετε...??

Εγω απολαμβανω καφεδαρα και φαρμα γιατι τοχω καψει λιγο με τη (παρα)μορφωση του (καταπληκτικου) μυαλου μου!

Ειρηνη ειναι καλυτερα ο αντρας σου??

Αχ ρε Ανια τι περνας,,,δεν υπαρχει χειροτερο απτην αϋπνια!

Σοφι...χαχχαχα εχουμε δει και με αστυνομικινες!!!Χαχχαχαχ (μη με συλλαβεις τωρα εε???) αλλα η Τ(σ)ουλια ρε κοριτσια ...τι κρυοκ@#η βρε παιδι μου...ουτε αυτο να μη το κανει καλα!!????

Τελοσπαντων ας μη ξεφευγω απτο θεμα...ειναι και παρεντς το καφε..

Το θεμα ειναι το παιδι μου!! Που με φιλαει στο στομα και λιωνω...κι ο πατερας του με πρηζει ο ζηλιαρης να μην τον αφηνω!!

Πολυ χαδιαρης ρε κοριτσια...ολο μου τριβεται στο μαγουλο και στο λαιμο κι οταν δε του μιλαω ερχεται με τη γλωσσα εξω ετοιμος για φιλι!! Εσας σας τα κανουν αυτα???!!

Αχ ....με βλεπω συμπεθερα με τη Τζουλια...θα μου το φανε το παιδι μου!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...