Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε???

Σας διαβάζω, αλλά δεν καταφέρνω να γράψω......

Την Πέμπτη και την Παρασκευη ο μικρός είχε πολύ πυρετό, αλλά τίποτα άλλο....

Τον πήγα στον γιατρό και μας έβαλε να κάνουμε εξετάσεις αίματος και ούρων (επειδή δεν πήρε και βάρος) και ευτυχώς ήταν σχετικά καλές....

Ήταν χαμηλός ο αιματοκρίτης και η αιμοσφαιρίνη και περιμένουμε και τα αποτελέσματα από σίδηρο και φεριτίνη και αν χρειαστεί θα πάρει συμπλήρωμα σιδήρου....

Και σήμερα το πρωί έβγαλε κάτι εξανθήματα στο σώμα του.

Δεν είναι σπυράκια, κηλίδες είναι και όχι πολύ έντονες...

Αύριο θα τον πάω στον παιδίατρο να τον δει!

αποκοιμιόταν, με το που τον ακούμπουσα στο κρεβάτι τρελό κλάμα, σαν νεογέννητο με κολικούς ένα πράγμα :-(

.

Έτσι ακριβώς κάνει και ο δικός μου!!

Και μόλις τον πάρω αγκαλιά ή τον βάλω δίπλα μου στο κρεβάτι συνεχίζει τον ύπνο του σαν να μην συμβαίνει τίποτα...:?

Α!!!!!ΝΑ σας ρωτησω κατι των δικων σας παιδιων μυριζουν οι πατουσιτσες η μονο του δικου μου βρωμοποδαρακου(βεβαια πριν περπατησει δεν μυριζαν):?::?::?:

Δεν μυρίζουν άσχημα, μια γλυκια ξινίλα θα έλεγα!!:-D

Της κόρης μου δεν μύριζαν.....

Πελαγία την κόρη μου δεν την πίεσα να καθαρίσει!

Ξεκίνησα όταν ήταν 3,5 και έκοψε την πάνα την ημέρα....

Το βράδυ καθάρισε πριν 6 μήνες περίπου.....

Από νεογέννητο δεν έκλαιγε ποτέ όταν ήταν λερωμένη και αργότερα κρυβόταν για να μην την καθαρίσω.....

Τι να πω......

Εμένα ο θηλασμός με κούρασε πολύ....

Σε 3 μήνες θα ξεκινήσω τον αποθηλασμό......

Αν και νομίζω πως θα είναι πολύ εύκολο!!!:tongue:

Χθές η μικρή άφησε το γάλα της στο τραπεζάκι στο σαλόνι (το πίνει σε ποτήρι με καπάκι και καλαμάκι) και πήγε ο μικρός και άρχισε να πίνει!!

Μόλις του το πήρα τσίριζε και το ήθελε πίσω!!:mrgreen:

Του πήρα παππουτσάκια τα βρεφικά της puma (όχι τα μαλακα) και όταν του τα φοράω δεν περπατάει, κάθεται κάτω και τα βγάζει!!!

Και φυσικά τρώει τα πάντα!!

Και τα δικά του φαγητά και φυσικά οτιδήποτε τρώμε εμείς!!

Όταν κρατάω πιάτο και πάω στο σαλόνι, η μικρή την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και ο μικρός τρέχει να έρθει!!

Ήθελα να ξερα που πάει τόσο φαί??!!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια καλα εχω χασει επεισοδια εσεις προχωρισατε στα γιο-γιο????....σας διαβαζω κατι κουλες ωρες αλλα δεν προλαβαινω να γραψω ημουνα το ΣΚ αρρωστη ειχα συνεχως ζαλαδες και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου τωρα παω δουλεια θα τα πουμε συντομα πολλα φιλια :P:p:p

AAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXX

Μπηκα να πω οτι γυρισαμε στο χαος! Πηρα αερα Μυτιληνιο και τωρα το μονο που θελω ειναι να περασουν οι μερες να ξαναπαμε στο νησι!

Εχει και μια ανελειτη γκρινια η μικρη! Αλλο πραμα ! Την καλομαθαμε στις αγκαλιες.....ενα πραμα να μη θελει να κοιμηθει στο κρεββατι της αλλα να ξερενεται στο παρκο της δε το χω ξαναδει! Ενω νυσταζει τριβει τα ματια της και με το ζορι κρατιεται ξυπνια εκεινη σηκωνεται στριφογυρναει και κουβαριαζει τα σκεπασματα.... ενα περιεργο πραμα! Εβγαλε και το πανω πλαινο το δοντι αλλα δε νομιζω οτι φταιει αυτο!

Δε ξερω ισως φταιει που βγηκαμε απ τα νερα μας! Θα τη ξαναβαλω σε ρυθμο που θα παει!

(και μεχρι να τη βαλω θα περασει ο μηνας θα κατεβουμε παλι στο νησι και μετα ποιος την μαζευει!!!)

Φευγω να παω κανα σουπερ μαρκετ γιατι σε λιγο θα τρωμε ελια και ξερο ψωμι οπως στον πολεμο! ουτε χαρτι υγειας δεν εχω.........και δεν εχω καμια συκια κοντα στο σπιτι να κοψω κανα φυλλο να το κανω παραδοσιακα, οπως τα παλια τα χρονια!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

kοριτσια για και απο μενα....εχω να γραψωωωω ουυυυ αλλα σας διαβαζω συνεχεια...συνχαρητηρια μανουλες για τα παιδακια σας που κανανε καινουργια κατορθωματα μην γραφω για ολα αναλυτικα γιατι ψιλινυσταζω κιολας....εμας τα νεα μας η μικρη ασματικη βροχιτιδα που γυρισε σε λαρυγγιτιδα περνουμε αντιβιωσουλα και 2 σιροπια και ο μικροσ υγρο στα αυτια του αντισταμινικες σταγονες..ο μεγαλος ευτυχωσ καλα...κατι ει¨ναι και αυτο...και εμεις φοβερη γκρινια για αγγαλιες ο μικροσ,η μικρη η καημενουλα οπου τη βαλεις δεν εχει προβλημα το μονο προβλημα της ειναι να ειναι ελευθερη να κανει αυτο που θελει,,,να αλλωνιζει με λιγα λογια ολο το σπιτι...μπουσουλιμα ολη μερα...ο μικρος τεμπεληςςςςςς μολις ξεκινησει και κανει 2 -3 βηματα μπουσουλοντας τσακ καθετε και ασχολιτε με κατι η ξαπλωνει..βαριεταιιιιιιιιι...ο μεγαλος αρχισε να ζηλευει παλι...πανω που ειχαμε στρωσει ...τα πειραζει ,τα παταει, τα σκουνταει και πρεπει να ειμαι συνεχως απο πισω...προχθες τσαλαπατησε τη μικρη και ουρλιαζε το καημενο...αχχχ κουραγιο...να ανοιξει για τα καλα ο καιροσ να κανουυμε και καμια βολτουλα...την παρασκευη που μας περασαμε πηγαμε ολ τουγκεδερ θεσσαλονικη στο ιποκρατειο ολα καλα μας ειπανε και δεν χρειαζετε να ξανα παμε ευτυχως το ειχα και αυτο ενα ανχος!!!

πωπ ωωω κοριτσια ποτε γινανε τα ζουζουνια μας 10 μηνων και κοντευουμε να σβησουμε τα πρωτα κερακια μας δεν το πιστευω...με εχουν τρελανει με τα καμοματα τους ειναι γλυκες!!!τα λατρευω και τα 3 τους..αυτα εν ολιγισ τα νεα τα δικα μας σας φιλωωωω!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Καλημέρα κορίτσια, γκρίνια και στα μέρη μας ατελείωτη.

Την Κυριακή το πρωί είχε φανταστική μέρα, λέμε πάμε μια βόλτα στο Αττικό Πάρκο, τι το θέλαμε, μας μούρλανε στη γκρίνια ο Άγγελος κ φύγαμε άρων άρων. Χτες το μεσημέρι δεν κοιμήθηκε καθόλου κ το βράδυ κατα της 24.00 τον έπιασε ένα κλάμα με τσιρίλα μαζί επί μισή ώρα, να μην μπορώ να τον κάνω καλα με τίποτα. Στο τέλος του έδωσα ντεπόν κ κοιμάται μέχρι τώρα, ήπιε μόνο μία φορά γάλα. Εγω είμαι σίγουρη πια ότι για όλα φταίνε τα δόντια...

Ρούλα περαστικά στα μικρούλια σου, πας ακόμα στη δουλειά ή τελείωσε;

Μαρία περαστικα κ στο δικό σου, κάτι κηλίδες κόκκινες είχε κ ο Άγγελος τις προηγούμενες μέρες, κυρίως στα πόδια κ στη πλάτη, κ εγω σκεφτόμουνα μήπως είνια καμία αλλεργία απο το αυγό. Βγήκαν οι εξετάσεις σας;

Ειρήνη με ελια κ ψωμι θα εισαι μοντελάκι στη βάφτιση, αντε υπομονή ένας μήνας περνάει γρηγορα.

Εμεις για πάσχα κλεισαμε Γιάννενα κ Μέτσοβο , το περιμένω πως κ πως θέλω να φύγωωωωωωωωω

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδια...σας γραφω τωρα που κοιμηθηκε ο μινι ταλιμπαν!! Δε πολυ μπαινω γιατι ετοιμαζω τη παρουσιαση για το μαστερ κι ειμαι λιγο στη τσιτα...τρεχω κιολας με καθηγητες κτλ..ορεξη ναχεις!

εΜΕΙς ολα καλα..περπαταμε ολο το σπιτι, πηγαινουμε σε ολα τα δωματια να παιξουμε, ξαναγυρναμε στο σαλονι, βλεπουμε τα ζουζουνια, ευτυχως τρωμε καλα, βολτες, αερα και γκρινια...ευτυχως οχι πολλη.

Αρχιζει να ανοιγει ο καιρος κανουμε ωραιες καροτσαδες στη παραλια, βγαλαμε και κατι φωτο τρομερες...ανυπομονω ν αξεμπερδεψω με καθηγητες να αρχισω να οργανωνω το αλμπουμ (ακομα δε τοχω φτιαξει ντροπη μου) αλλα πηρα κατι χαρτονια και αυτοκολλητα απο το scrapbooking, pistολακι σιλικονης και κατι υφασματινα ζωακια κι εχω πολλη ορεξη να ξεκινησω!!

Επισης χτες κατεβηκα κεντρο, ρωτησα για μπαλονια, διακοσμητικα κτλ παρτυ...ρε κοριτσια δεν εχουν τπτ για τα πρωτα γενεθλια...μονο γουινι και μικι και κλοουν...ελεος πια, εγω θελω κατι μονο μπεμπε, τυπου πριγκηπας, αλογακι κουνιστο και δε βρηκα! Ξερει καμια που θα βρω??

εΧει κι ενα ωραιο σαιτ www.photomemories.gr kataπληκτικο και θα τυπωσω μαγνητακια για προσκλησεις στα γενεθλια και δωρακια ενα μπλοκακι με το ονομα του παιδιου..τελεια!! Επιτελους κι ενα σαιτ της προκοπης και με πολυ καλες τιμες! Μου βγηκε στο φεις και το πατησα.

Αυτα απο μας..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Γειά σας κορίτσια!!

Ο μικρός είναι μια χαρά!

Οι εξετάσεις για το σίδηρο ήταν οριακές οι τιμές, η φεριτίνη ήταν πολύ καλή, αλλά θα πάρει συμπλήρωμα σιδήρου τελικά!

Οι κηλίδες στο σώμα του ήταν από τον πυρετό.

Η γκρίνια συνεχίζεται......

και η κούραση και οι αντοχές χτυπάνε κόκκινο.....

Συμφωνώ, τα δοντάκια τους πρέπει να είναι τελικά!!

Δεν εξηγείται διαφορετικά.......

Ρούλα πως είναι τα δικά σου??

Αχ, πότε πέρασε κιόλας ένας χρόνος και ετοιμάζουμε κιόλας γενέθλια???

Εεεεε???

Τώρα προσπαθώ να φτιάξω τα προσκλητήρια για τη βάπτισή του και γενικά έχω τρέξιμο....

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Δουλεια..... δουλεια δουλεια!

Σπιτι

Μπεμπα

Θελω να παω στην Καραιβικη....να μη με βρησκει κανεις να ειμαι ξαπλμενη σε μια τεραστειαααα παραλια και ψηνομαι!!!! Να μην ακουω κανενα! Αντε ας ακουω τη μπεμπα να πλατσουριζει!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Σπιτι

Μπεμπα

Θελω να παω στην Καραιβικη....να μη με βρησκει κανεις να ειμαι ξαπλμενη σε μια τεραστειαααα παραλια και ψηνομαι!!!! Να μην ακουω κανενα! Αντε ας ακουω τη μπεμπα να πλατσουριζει!!!

Θα ρθω να πιάσω τη διπλανή ξαπλώστρα..

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

Και εγώ την άλλη από την άλλη μεριά....

Εγώ κορίτσια ήμουν 3 μέρες σχεδόν όλη μέρα μόνη με τον Αγγελο γιατί ο άντρας μου δούλευε απόγευμα οπότε όπως καταλαβαίνεται ούτε χρόνος για να φτερνιστώ. Σήμερα έχει τόση γκρινια που δεν παλεύεται, όλη μέρα δεν έχει κοιμηθεί καθόλου κ τώρα αποκοιμήθηκε, μόνο που δεν ξέρω αν κοιμάται για μεσημέρι ή για βράδυ :confused:

Έχουμε ανοίξει κ δουλειές, φτιάχνουμε τον κήπο μας με χορταρακι για να έχει ο Άγγελος το καλοκαιράκι να παίζει.

Κορίτσια πως είναι τα μικρά σας; τα αρρωστούλια συνήλθαν;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Σπιτι

Μπεμπα

Καλησπερα Ειρηνακι Καραιβικη-Αρουμπα ειναι το επομενο ταξιδι που ονειρευομαι να κανω........οποτε η παραδιπλα ξαπλωστρα απο την δικη σου κατοχυρωνεται απο εμενα:D:D:D:D

Καλησπερα κοριτσουδια τι μου κανετε?????

Εμεις ειμαστε καλα ο Νικολας ειναι συνεχεια στην εξερευνηση του σπιτιου ανοιγει-κλεινει συρταρια ,ντουλαπια ,βγαζει εξω τα ρουχα τα ξαναβαζει ,βαζει στο στομα του τα παντα και γενικως το μικρο μας ανθρωπακι μας τρεχει αλυπητα απο το πρωι μεχρι το βραδυ ειχα μια κρυφη ελπιδα μεσα μου οτι με το περπατημα θα κουραζοταν και θα κοιμοταν σερι το βραδυ αλλα που τετοια τυχη η αυπνιες συνεχιζονται ακομη και ενας θεος ξερει μεχρι ποτε??

Ανια μου εσυ τι κανεις με αυτο το θεμα (θα σου στειλω με πμ το κινητο μου να με παρεις να κανονισουμε για βολτιτσα)νομιζω και το Μαρακι δεν κοιμαται επισης???

Μπισκοτακι σκεφτηκες τιποτα για τα γενεθλια????εγω σκεφτηκα να φερω κανεναν κλοουν-ταχυδακτυλουργο η λετε οτι ειναι πολυ μικρα ακομη για να καταλαβουν????μηπως βιαζομαι λιγακι????

......θα τα ξαναπουμε γιατι ειμαι στη δουλεια πολλα φιλακια!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα να σας πω οτι τρωμε ψαρι και του αρεσει πολυ πολυ πολυ ενω εχει κοψει τελειως το γαλα το βραδυ και πινει μονο πρωι 180gr.......

Εσεις πως τα πατε με φαγητα?????

Αχ καλα θα ηταν μια καραϊβικη...πιαστε μου και μενα ενα καλυβακι.

Κουραση ρε κοριτσια...δε προλαβαινω..συν εχω και τη παρουσιαση την αλλη βδομαδα και 21 Απριλη ορκιζομαι...δοξασοι!! Ειστε ολες καλεσμενες!! Θαχει τζερτζελο..

Ποπακι τρωμε κι εμεις..αλλα το κοτοπουλο το τσακιζουμε. Φαγαμε και ψωμι αλλα μη φανταστειτε μπουκια..τα ψιχουλακια,,,παντως το μασαμπουκωσε το ψωμακι! Λεει ο πατερας του οτι πρεπει να αρχισουμε το μασημα για να βοηθησει στην ομιλια...αλλα εμας δε θελει μπισκοτο που ειναι για μασημα! Κανει λες και του δινω σκ@τα!!!

Ενα σαλε να ξεσαλέ ρε παιδιαααα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Ωραια η Καραϊβικη κοριτσια,με τετοιο κρυο ειναι οτι πρεπει.

Ευακι καλη παρουσιαση ευχομαι κ με το καλο το πτυχιο!Ωραια ημερομηνια ορκιζεστε!

Μαρια ολα καλα με τη βαπτιση,ετοιμαζεσαι,εγω ακομη ψαχνω ελπιζω να τα προλαβω ολα.

Εμενα η μικρη χθες εφαγε κριθαρακι χωρις να το λιωσει η μαμα μου,καλα το ψωμι το τσακιζει,αυτη την εβδομαδα θα παω να την παρω,απο οτι μου λεει η μαμα μου παντως εχει βαρυνει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...