Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

τα χω παίξει σήμερα, έκανα γενική το σπίτι κ είμαι κ άυπνη ,όπως πάντα, και την Παρασκευή θα κάνω το τραπέζι σ΄ ενα συνάδελφο του άντρα μου και πάλι κόλαση θα γίνει...

Ποπάκι να χαίρεσαι τον άντρα σου, την Κυριακη κανονιζουμε για κανένα καφεδάκι ;

Πλησιαζουν κ τα γενέθλια των ζουζουνιών μας , το περιμένω πως κ πως !!!

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός ρε κορίτσια πότε κλωτσούσαν από την κοιλια κ πότε θα φυσάνε την τούρτα τους :roll:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι τί έχω πάθει με τα παπούτσια..του πήρα κάτι kickers..ωραιότατα δε λέω..και ελαφριά και ανατομικά και με πάτο με ελαστικότητα..έλα όμως που όταν του τα φοράω δεν περπατάει!!!!...με το που του τα βγάζω..τσουπ σηκώνεται και περπατάει..με το που τα φοράει κάθεται κάτω και δεν λέει να πατήσει τα πόδια του..έχει συμβεί σε καμιά???

WlXFp3.png

FKNj.png

Μωρε μπραβο σας;Εσεις σχεδον ολοι περπατατε!!!!!!!Θα πεφτει πολυ τρεξιμο εε;Εμεις ακομη μπουσουλωντας παμε,καλα ειναι αλλα θελει συνεχεια να ανοιγει τα ντουλαπια,για περπατημα εκει που παει να ξεκινησει κομπιαζει σταματαει κ καθεται για να παει στον προορισμο που εβαλε στο ματι μπουσουλωντας.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Εγώ πάλι τί έχω πάθει με τα παπούτσια..του πήρα κάτι kickers..ωραιότατα δε λέω..και ελαφριά και ανατομικά και με πάτο με ελαστικότητα..έλα όμως που όταν του τα φοράω δεν περπατάει!!!!...με το που του τα βγάζω..τσουπ σηκώνεται και περπατάει..με το που τα φοράει κάθεται κάτω και δεν λέει να πατήσει τα πόδια του..έχει συμβεί σε καμιά???

Κι εμένα έτσι κάνει..αλλα έξω χερι χερι περπαταμε, μονος οχι.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Μάλλον το κάνει γιατί με τα παπούτσια δεν έχει αίσθηση ότι πατάει, αλλά ούτε στο σπίτι μέσα δέχεται να τα πατήσει..τα βλέπω όμως να πάνε χαμένα γιατί τα πήρα και νούμερο 20 για να του είναι όπως πρέπει καθώς δεν είναι και πρώτο μπόι...οπότε μεχρι να τα συνηθίσει..θα έχει αλλάξει νούμερο..

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια!!!

Λοιπον αρχιζω ελπιζω να μην με σταματησει τιποτα και να γραψω αυτα που θελω.....

Λοιπον Μπισκοτακι το ebay ειναι πολυ χρησιμο και να το κανεις χρηση θελει μια πιστοτικη η μια προπληρωμενη , εγω παντος οτι θελω για το παιδι το βρισκω και σε πολυ καλες τιμες , πρωτα ψαχνω εκει και μετα βλεπω στα μαγαζια γιατι η τσεπη μας δεν αντεχει και πολλα και ευτυχως βρισκω και με συμφερει για λεπτομεροιες εδω ειμαι ρωτα οτι θες!!!

Μαρακι απο το νετ το βρηκα , αλλα τωρα δεν βρισκω και θα παραγγειλω ενα αλλο παπουτσακι για τον μικρο και αν δω ξανα θα σου πω αλλα τετοια μαρκα εχει σε ενα μαγαζι στην αθηνα απ'τι μου ειπαν μισο να το βρω δεςhttp://www.robeez.com/StoreLocator.aspx?PriceCat=4&Lang=EN-UK .... Καλα παει η σχολη!!!

Οσο για τα παπουτσια ανυπομονω να μου ερθουν του δικου μου να αρχισουμε της βολτες γιατι πλεον και εμεις κανουμε βηματα κρατωντας το χερι της μαμας αλλα ειναι πιο σταφερος !!!

Οσο για αυτο που λεγατε περι γειτονων και φιλων μωρε δεν παν να χ###στ###ν λεω εγω ... Εμενα μια μου ειπε οτι το παιδι μου δεν βγαζει δοντια επειδη φιλαζουμε ακομα ακουσον ακουσον μην τρελαθω!!!

Κοριτσια εσας πως πανε με το φαγητο?? Εμενα δεν τρωει αλλα αμα μας δει να τρωμε στο τραπεζι ζηταει και μεριμενει απο κατω σαν τα σκυλακια!!!!

Οσες θηλαζετε μεχρι ποτε σκεφτεστε??? Εγω μεχρι τα 2 αν ολα πανε καλα!!!!

Αυτα !!!

Καληνυχτα girls!!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Ξεχασα να σας πω οτι του πηρα οντοβουρτσα και πλενουμε τα δοντακια μας και του αρεσει πολυ , επισης μολις θα ευκερισω θα παω να του παρω γιο-γιο γιατι θελω φετος το καλοκαιρι να την βγαλουμε την πανα αν μπορεσουμε ελπιχω να κανω καλα και να μην βιαζομαι!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημέρα κοριτσακια, τι κανετε;

Εγώ όπως βλέπετε τέλος ο ύπνος, έχει αποσυντονιστεί ο οργανισμός μου κ δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ο Άγγελος ξυπνάει στις 4.00, θηλάζει, ξανακοιμάται κ για μένα ξεκινάει το βασανιστήριο, δεν μπορω να ξανακοιμηθώ με τίποτα. Θα γίνω τετράπαχη όπως πάει γιατί για να αναπληρώσω τον χαμένο ύπνο το ρίχνω στο φαγητό......

Για τον θηλασμό Πελαγία κ εγω το σκέφτομαι τελευταία, λέω όσο θα θέλει ο Άγγελος γιατι εμενα μου αρεσει αλλα σκέφτομαι απο την αλλη αν ξαναμείνω καποια στιγμη έγκυος κ δεν έχουμε αποθηλασει πως θα είναι. Όχι ότι το σκέφτομαι άμεσα αλλα η αλήθεια είνια ότι λόγω ηλικίας δεν έχω κ τρελα περιθώρια για το δευτερο.

Δεν είμαι σίγουρη βρε Πελαγία, αλλα μηπως είναι νωρίς για γιο γιο; Νομιζω , αλλα το λεω με επιφυλαξη, πως αν το κανεις νωριτερα απο οταν το παιδι εινια ετοιμο μπορει να είναι πρόβλημα. Θα διαβασω στο βιβλιο κ θα σου πω πιο σίγουρα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Συμφωνω με Ανια...ειναι νωρις βρε Πελαγιτσα για γιογιο, μεχρι να καταλαβει το παιδι οτι πρεπει να καθεται εκει γι ανα κανει κακα του πρεπει να περασει καιρος..εδω δε στεκονται πουθενα για 1 λεπτο θα σταθουν ν ακατσουν κιολας στο γιογιο!??Αμα κατσει οδικος σου στειλε τον μια φωτο!!

Παντως τα περπατησαμε τα παπουτσια τελικα, χωρις να παει μονος του βεβαια αλλα χερι χερι τοχουμε. Εχει φαει κατι πεσιματα ομως στο σπιτι..απιστευτα! Ευτυχως το κεφαλι τοχει τσιμεντενιο και δε κλαιει...οταν ειναι μονος του, γιατι οταν ειμαι μπροστα το μαμοθρεφτο κλαψουριζει για να τον προσεξω!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω..Είχε ανοίξει το ίδιο θέμα και στο πάρεντς και εδινε μια κοπέλα άρθρα που αποδείκνυαν πως τα μωρά απο την στιγμή που κάθονται, δηλαδή 5-6 μηνών έχουν σχετικό έλεγχο των σφιγκτήρων τους και πως αυτά που λένε οι ψυχολόγοι για τάχα κίνδυνο ομοφυλοφιλικών τάσεων αν τα πιέσεις να καθαρίσουν είναι τεχνάσματα των εταιρείων που έχουν βγάλει πάνες μέχρι και έξτρα λάρτζ νούμερο. Μην ξεχνάμε πως μέχρι πριν 30-35 χρόνια που οι πάνες μιας χρήσης δεν ήταν διαδεδομένες τα μωρά καθάριζαν μέχρι την ηλικία των 12 μηνών!!! (μάρτυς μου η μαμά μου). Εμένα ο Ανδρέας έβγαλε τελείως την πάνα στα 2 αλλά πολύ νωρίτερα είχε σταματήσει να κάνει τσίσα πάνω του το βράδυ και για κακά πάντα μου έλεγε και του έβγαζα την πάνα για να τα κάνει. Στον μπέμπη που λόγω πια εμπειρίας πιάνω τα προειδοποιητικά σήματα, απο 5-6 μηνών τον βάζω στην τουαλέτα ( γιατί απο το γιο-γιο σηκώνεται) για κακά, το βράδυ μένει στεγνός εδώ και 2 μηνες και κατά τη διάρκεια της μέρας συνήθως κρατιέται και κάνει τσίσα αν του βγάλεις την πάνα και τα κάνει πάνω του μόνο αν τον έχεις ξεχάσει για ώρα. Πάντως αν το δοκιμάσεται θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά θα ανταποκριθούν τα μικρά σας..

WlXFp3.png

FKNj.png

Τι λες βρε Δημητρα,εγω το γιο μου ακομη πανα του φοραω το βραδυ οσο κ να το προσπαθησα με τιποτα,ακομη κ τα κακα του στην πανα τα κανει γιατι λεει φοβαται στην τουαλετα,μπορει βεβαια να φταιω κ εγω γιατι τον πιεσα πολυ αλλα μεχρι εκει παμε,μακαρι αυτο το καλοκαιρι να καθαρισουμε τελειως γιατι εχω κουραστει να τον κυνηγαω.Για την μικρη δεν το σκεφτομαι ακομη,ακομη καλα καλα δεν μιλανε πως να μας δωσουν να καταλαβουμε οτι θελουν την αναγκη τους;

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

μου φαίνονται εν μέρει λογικά αυτα που λέει η Δήμητρα, και εμενα η μανα μου με έβαζε απο 7 μηνων στο γιογιο για κακα, βέβαια ήξερε τι ώρα μου ερχόταν η έμπνευση, γιατι ήταν ίδια κάθε μερα κ τότε με έβαζε. Εγω πάντως διαβασα πως όπως με όλα τα άλλα πράγματα, π.χ. δόντια, περπάτημα, ομιλία έτσι κ με την τουαλετα το κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό κ δείχνει τα σημάδια μόνο του. Είναι κακό να το πιέσεις γιατί μπορεί να πάθει δυσκοιλιότητα ή να φοβηθεί αλλα το να το βάζεις κ να μαθαίνει σιγα σιγα δεν λέει ότι είνια κακό. Αυτο για τις ομοφυλοφιλικες τάσεις πρώτη φορα το ακούω για να είμαι ειλικρινής. Επίσης όταν ήμουν έγκυος μου είχε πει η μαία ότι δεν πρέπει να βιαστεις αν το μωρο δεν είναι έτοιμο γιατί δεν έχουν την αίσθηση όπως εμείς ότι είναι κάτι που πρεπει να πεταχτει το θεωρούν κάτι δικό τους κ τους τρομάζει η ιδέα του αποχωρισμού.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Σίγουρα καθε πράγμα στον καιρό του..ίσως τα δικά μου έτυχε και τα δύο να είναι έτοιμα..απο την άλλη έχει δίκιο η Ανια που λέει πως πρέπει να πιάσεις τα σήματα..δε μπορείς δηλαδή να βάλεις 10 μηνών μωρό με τις ώρες στην τουαλέτα να περιμένει..Εγώ τον βάζω το πρωί με το που ξυπνάει οπότε κάνει τα πρωινά τσίσα που έχει μαζέψει όλο το βράδυ και συνήθως και κακά..αν δεν κάνει τον αφήνω και τον ξαναβάζω όταν τον δω να βγάζει αέρια. Πάντως η αλήθεια είναι πως όσο μικρότερο είναι το παιδί τόσο πιο εύκολα συνηθίζει. Αν το αφήσεις να παραμεγαλώσει συνηθίζει να έχει πάνω του κακά και τσίσα και δεν το ενοχλούν..γι αυτό και παλιά μαθαιναν γρήγορα γιατί με τις πάνες που τους φορούσαν με το που κατουρούσαν γινόταν μούσκεμα ρούχα-σεντόνια οπότε η μαμά τα αλλαζε αμέσως και συνήθιζαν να είναι καθαρά

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...