Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πελαγια τελεια τα παπουτσακια ..αλλα τα μαλακα για μεσα στο σπιτι οχι εξω...

Εχεις παρει καθολου απο αυτους? Τα νουμερα πώς ειναι ? Γιατι εγω εχω προβλημα στα παπουτσια...το 21 στα μποτακια ισα ισα του μπαινει τωρα, και το 23 του ειναι ανετο στα αθλητικα...αλλα ειναι βαρια μωρε και δε μπορει να συρει τα ποδια του εξω..

Μετα λενε να παρουμε ορθοπεδικα...ειναι πολυ βαρια για τα ποδαρακια τους και πανε σα βαριδια τα ποδια! Τι να πω..εχω 2-3 ζευγαρι απο μουγερ που τα εβαλε 2 φορες και μετα τον στενεψαν και τα φυλαξα..δωρο της γιαγιας..

Τελικα...τι να τους φοραμε στη βολτα οταν πρωτοπερπατανε? Π.χ εγω τον παιρνω απο το χερι και περπαταει κουτσα στραβα με τα παπουτσια αλλα κατι πιο ελαφρυ?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον αυτα τα παπουτσακια ειναι ειδηκα για το πρωτο περπατημα του παιδιου και ας ειναι μαλακα , διαβασα ενα σχετικο τοπικ στο parents δειτε http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20204 και ετσι κατελειξα σε αυτα παντος αν μπεις στο σαιτ που εβαλα πιο πανω θα δεις εχει απο τα δεξια κατι νουμε δες αν μπορεις να βγαλεις ακρη παντος εγω του πηρα το 21 που φοραει και το πηρα απο ebay εχει πολυ καλες τιμες αλλα και στο επισημο σαιτ μπορεις να τα παραγγειλεις εχει στην αθηνα ... επισης καλα ειναι τα pediped και τα bobux για πρωτα παπουτσακια ... Βρηκα και αυτο αν σου αρεσει http://www.diaper-eez.com/images/robeez/rbztreds_main.jpg ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημερα....!

Ευη μες το μυαλο μου εισαι....... κι εγω τα ιδια παθαινω αμα με ρωταει καποια για το τι κανει η μπεμπα στην ηλικια που ειναι! Δε μπορω καθολου το υφος που παιρνουν μερικες μαναδες! Αλλοτε επιδεικτικο και αλλοτε απαξιωτικο..... ελεος κυρια μου κοιτα να ναι γερο το παιδακι σου και ασε τα σχολια για αλλη φορα!

Ειδα τον Λοη στις φωτος σου και εμεινα αφωνη..... καταρχας εχει ομορφηνει πολυ.....φαινεται αντρας. Δεν εχω δει πολλα αγορακια στην ηλικια του να δειχνουν τοσο αντρακια! Φτου σκορδα στο αντρακι σου που εχει τετοια αναπτυξη....εχει ομως να παιρνει ετσι??? Ο μπαμπας του ειναι 2 μετρα!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

ΝΑι λες κι ειναι γραμμενο καπου τι κανει το καθε παιδι σε καθε σταδιο της αναπτυξης του!! Δε μιλαω για τα βασικα (γιατι υπάρχει τετοιος πινακας) αλλα για τα περαιτερω..

Πελαγια για πες για το e bay..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Δε σας ξεχνώ, δε μπαίνω και ιδιαίτερα, αλλά σας διαβάζω στα γρήγορα. Είχαμε πάει στους γονείσ μου για το 3ήμερο ξεκουράστηκα και ανανεώθηκα λιγάκι. Κάθε απόγευμα αν το επιτρέπει ο καιρός παμε για βόλτα και κούνια και πίνουμε και καφεδάκι. Αρχίσαμε και σηκωνόμαστε και περπατάμε και είμαστε όλο στην τσίτα οπότε πια το βράδυ χαζεύουμε καμιά ταινία και χαλαρώνουμε. Πείραμε παιδιά και κούνια για τη βεράντα και έχει ξετρελαθεί η μπεμπούλα. Βγάλαμε και δυο δόντια. Και σχεδόν τα πάντα τα τρώμε. Είμαστε όλοι καλα σας φιλώ καλά να περνάτε! Να σας πω κοιτάμε για προσκλητήρια για τη βάπτιση μας. Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ο ύπνος μας γίνεται όλο και καλύτερος.......

Χθές ξύπνησε στις 3 το πρωί και είχε όρεξη για παιχνίδι!

Μετά από 1 ώρα περίπου κοιμήθηκε.....

Εύη μου καλό τρέξιμο!!!

Μπεμπουλίνα με το καλό και η δική σας βάπτιση!!

Πελαγία πως πάει η σχολή??

http://www.diaper-eez.com/images/rob...treds_main.jpg ....

Που μπορώ να τα βρώ αυτά τα παππουτσάκια??

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Κοριτσια εγω που ειχα ρωτησει την παιδιατρο για παπουτσια μου ειχε πει μεσα στο σπιτι ξυπολητα ή με καλτσες για να παταει καλα το ποδι,για εξω μου συστησε το παπουτσι να ειναι μποτακι ωστε σε περιπτωση που στραβοπατησει να μην παθει καμια ζημια ο αστραγαλος γιατι οταν ειναι μικρα με το στραβοπατημα εχουν ενα θεμα,οχι οτι οταν μεγαλωσουν αλλαζουν αλλα οταν φτιαχνεται το ποδι κριμα ειναι να στραβοπατησει κ να ποναει κ μετα να φοβαται να περπατησει.

Στον μεγαλο μου εγω ειχα παρει GEOX κ ημουν πολυ ευχαριστημενη,τωρα γιατι μικρη δεν ξερω ακομη γιατι κ μποτακια κοριτσιστικα δεν ειναι κ ποθενα για τοσο μικρο παιδακι.

Ευακι μην ακους κανενα ζηλευουνε, κ βγαζουν κακιες,εσεις να ειστε καλα κ αστους αλλους να λενε.Η ζηλια να ηταν ψωρα λενε.....θα γεμιζε ολη η χωρα.

Σε λιγο θα αρχισουν να ψαχνουν τα ελλατωματα σας για να σας τη βγουνε απο πανω,ολα τα βλεπουν κ ολα τα σχολιαζουν αλλα εσυ βραχος, ειπαμε.

Συγχαρητηρια κ για το περπατημα, αλλα τωρα αρχιζουν τα δυσκολα,με θυμαμαι κ εμενα πισω απο τον Αποστολο να τρεχω για να μην χτυπησει,μονο αυτο εκανα,ετρεχα γιατι ο δικος μου σαν ταλλιμπανπου ειναι απο μικρος ετρεχε δεν περπατουσε,οπως κ τωρα φοραει κατι All star που του εχω παρει κ τα εχει συνδεσει με το τρεξιμο κ στο δρομο ολο τρεχουμε,πως νομιζετε οτι εχασα 18 κιλα,με πολυ τρεξιμο....

Μπεμπουλινα καλο ψαξιμο με τα προσκλητηρια κ εγω ψαχνω αλλα μεχρι στιγμης βρηκα πως θελω να ειναι αλλα δεν εχω καταληξει στο κειμενο.Κλεισαμε κ μαγαζι για τη βαφτιση-γενεθλια που θα κανουμε.Μειναν μονο μπομπονιερες κ προσκλητηρια.Εχει πεσει πολυ ψαξιμο.

Επεξεργάστηκαν by bibito

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Κι εγώ θα συμφωνήσω...Ακόμα και στο σάιτ της chicco, λέει πως τα παππούτσια τους είναι μόνο για έξω-παρά το ότι είναι απολύτως εύκαμπτος ο πάτος τους , τα είδα στο mothercare-και συστήνουν μέσα στο σπίτι να περπατάει το παιδί ξυπόλυτο. Παρεπιμπτόντως βρήκα στο Λητώ της Αγ.Παρασκευής κάτι αντιολισθητικά καλτσάκια που δεν έχουν απλά μικρές βεντούζες αλλά όλο το πέλμα καλύπτεται απο σιλικονούχο υλικό που δεν γλιστράει, σαν σόλα, και είναι σούπερ!!

WlXFp3.png

FKNj.png

Δημητρα δεν ξερω αν ειναι τα ιδια,δεν θυμαμαι τη μαρκα αλλα ηταν φτιαγμενα στη Βραζιλια,ηταν τελεια τα ειχα παρει στο μεγαλο κ ειχα σωθει γιατι δεν βγαιναν κ ευκολα απο το ποδι,αντιθετα με τις αντιολισθιτικες καλτσες που συνεχεια τουλαχιστον η μικρη της βγαζει.Ακομη κ στον υπνο δεν θελει καλτσες η δικια μου τις τραβαει,ενω ο αλλος αν δεν του φορεσεις καλτσες δεν κοιμαται,τις ζηταει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το αντράκι σου μπισκοτάκι!!!

Φαντάζομαι χαρά εσεις ε???

Ρε συ έχω μια και γω τη μοναδική γειτόνισσα η οποία δεν μπορεί να πάρει ανάσα όταν μιλάει..πάντα τα παιδιά της έιναι τα καλύτερα όπου ο γιος της είναι σκέτος ταλιμπάν και η κόρη 3 μηνών φοράει τα ρούχα της κόρης μου..γι'αυτήν η δικιά μου είναι αδύνατη κ το λέει κ παρα έξω φαντάσου!Επίσης μόνο αυτή έχει γεννήσει και μόνο αυτή έχει προβλήματα σοβαρά και πιστευει ότι όλοι ψάχνουν την παρέα της..εγω αναρωτιέμαι τόσο αυτοπεποίθηση-ψευδαισθηση από που την αντλούν οι άνθρωποι????

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια,

τρελές αϋπνίες μας δέρνουν... Ο Άγγελος ξυπνάει κάθε μία ώρα κ κλαίει, χτες ξύνπησε στις 4.00 έκλαιγε συνέχεια, τον κράταγα αγκαλια, τον κουνούσα, αποκοιμιόταν, με το που τον ακούμπουσα στο κρεβάτι τρελό κλάμα, σαν νεογέννητο με κολικούς ένα πράγμα :-(

Μπεμπουλίνα με το καλό η βάφτιση !

Εμένα κορίτσια μου τι δίνουν στα νεύρα κάτι κοπελιές που εχουν μωρά κάτι μήνες μεγαλύτερα απο το δικό μου κ ξαφνικά έχουν γίνει οι σούπερ έμπειρες μανες κ όλο συμβουλες κ οδηγίες σου δίνουν, έλεος πια το κόμπλεξ, κοίτα κυρά μου πως το έχεις το παιδί σου κ άσε με να μεγαλώσω το δικό μου όπως νομίζω εγώ, αχ το είπα κ ησυχασα γιατι δεν μπορω να τους το πω στα μούτρα :lol:

Διάβασα κατά τύχη στο forum ότι η φίλη bounitsa είνια έγκυος !!! Της εύχομαι καλή εγκυμοσύνη κ ένα γερό μωράκι, αλήθεια bounitsa χάθηκες...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια ειστε ολες καλα:?::?::?:

Πως προχωρησατε τοσο πολυ αυτες τις ημερες δεν σας προλαβαινω πια!!!

Εγω πολυ τρεξιμο αυτον τον καιρο κοριτσια και στην δουλεια αλλα και ολη την προηγουμενη βδομαδα εκανα προετοιμασιες γιατι το Σαββατο γιορταζε το στεφανι μου και εκανα τραπεζι για 20 ατομα:!::!: να φανταστειτε ακομη βαζω πλυντηρια πιατων.......ευτυχως αυριο θα ερθει η κοπελα που με βοηθαει γιατι το σπιτι ειναι σαν να εχει πεσει βομβα βεβαια περασαμε πολυ ωραια και αυτο ειναι που μετραει:-P:-P

Το ονομα μου θα το αλλαξω απο Ποπη σε ΒΕΓΓΟΣ ετσι με εχει καταντησει ο Νικολας , κοριτσια δεν τον προλαβαινω ενα μικρο ανθρωπακι τριγυρναει σε ολο το σπιτι και το κανει ανω κατω μηπως εχει βαλει σκοπο να γινει δρομεας λεω εγω η κοκορομανα τωρα????

Οσο για τις γειτονισες και τις εμπειρομανες ετσι δεν γινεται παντα ????

Υπαρχουν οι εξυπνες οι τα ξερω ολα οι εγω τα κανω τελεια ολα κτλ κτλ κτλ καθε παιδακι ειναι διαφορετικο , αναπτυσσεται με τους δικους του ρυθμους και εξελισσει την δικη του προσωπικοτητα οποτε τα υπολοιπα περισσευουν και τα σχολια τους θα πρεπει να σας αφηνουν αδιαφορες τουλαχιστον εγω ετσι λειτουργω σαν ανθρωπος!!!!

.....θα τα ξαναπουμε παω να κανω τον Νικολα μπανιο!!!!

Ευη που βλεπουν τα αλλα κοριτσια τον Λοη σου φωτο???θελω και εγω

Κι εγώ θα συμφωνήσω...Ακόμα και στο σάιτ της chicco, λέει πως τα παππούτσια τους είναι μόνο για έξω-παρά το ότι είναι απολύτως εύκαμπτος ο πάτος τους , τα είδα στο mothercare-και συστήνουν μέσα στο σπίτι να περπατάει το παιδί ξυπόλυτο. Παρεπιμπτόντως βρήκα στο Λητώ της Αγ.Παρασκευής κάτι αντιολισθητικά καλτσάκια που δεν έχουν απλά μικρές βεντούζες αλλά όλο το πέλμα καλύπτεται απο σιλικονούχο υλικό που δεν γλιστράει, σαν σόλα, και είναι σούπερ!!

Καλημερα :!::!::!: Τελεια αυτα τα καλτσακια τα εχω παρει και εγω και ειναι οτι καλυτερο για μεσα στο σπιτι οσο αφορα το εξω εγω του εφερα απο Αμερικη 2 ζευγαρια αθλητικα ενα tommy hillfiger kai ena nike και αυτα και του φοραω αν και η μητερα μου επιμενει να του παρω μουγιερ εγω με αυτα σας μεγαλωσα λεει ειναι ανατομικα και σχεδιασμενα ειδικα για το παιδικο πελμα τι να κανω θα παω να του παρω εαν και νομιζω απο την στιγμη που με τα αλλα περπαταει μια χαρα ποιος ο λογος αθλητικα ειναι στο κατω κατω........

Α!!!!!ΝΑ σας ρωτησω κατι των δικων σας παιδιων μυριζουν οι πατουσιτσες η μονο του δικου μου βρωμοποδαρακου(βεβαια πριν περπατησει δεν μυριζαν):?::?::?:

Geia sas κοριτσια!! Πηραμε τελικα παπουτσακια...ο αντρας μου επουδενι να του παρει με μαλακο πατο κι ετσι πηραμε κατι Falcotto san αυτα http://www.shopping.com/xDL-Naturino-Little-Kid%252FBig/5q0HwZAyJbEY3-icH9ThwQ== αλλα πιο ανοιχτοχρωμα. Μιση τιμη ειχανε ακομα αλλα δε τα λες και φτηνα..50 Ε, πολυ καλα ομως δερματινα και ανατομικα και σε σχεση με τα MOD8 πιο ελαφρια. Τα περπάτησε αλλά ακομα τα κοιταει περιεργα!

Η πωλητρια μου ειπε οτι για Πασχα επειδη ειναι νωρις φετος δε προκειται να βγαλουν πεδιλα οποτε ολα ετσι θα ειναι μεχρι το Πασχα.

Α, ξεχασα να πω εχουν αρκετα μεγαλη φορμα και του πηρα τα 21 που στ αMod δε του μπαινει με τη καμμια το 21.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...