Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια αυτη την φορα απο Κατερινη.Το κοριτσακι μου το αφησα στη μαμα μου κ μου λειπειιιιιιιιιιιιιιιιιιΟμως δεν γινοταν διαφορετικα.Περασαμε τελεια Κοζανη εντυσα το γιο μου αρκετες φορες καρναβαλακι κ βγηκαμε εξω,το κοριτσακι μου μονο στο σπιτι γιατι εξω ειχε πολυ κρυο κ φοβηθηκα να μην κρυωσει γιατι ηδη εχει πολλες μυξουλες.Κ το 7ο δοντι ειναι ετοιμο κ την ταλαιπωρει,πιστευω πως αυριο θα σκασει μυτη κ θα μας μεινει το 8ο το οποιο κ αυτο ετοιμαζεται,αντε κ να ηρεμισουμε λιγο.

Πολυ τρεξιμο στην κοζανη,εψαχνα να βρω φορεμα για τη βαφτιση,ειμαι κ εγω λιγο χοντρουλα κ εχω λιγο παραπανω στηθος(το οποιο δεν λεει να φυγει)κ δυσκολευτηκα αλλα το βρηκα.

Εγω ειμαι στα 78κιλα τωρα,εχω χασει 18κιλα απο τη μικρη μου μενουν αλλα 2,αλλα εχω κ αλλα 4κιλα απο το γιοκα μου,ελπιζω μεχρι τη βαφτιση να τα χασω γιατι απο τωρα σταματησα τα γλυκα κ το βραδυνο,αντε για να δω τι θα γινει.

Πριν 10 μερες πηγα κ στο γιατρο να μου γραψει χαπια για το γαλα,ναι ειχα ακομη γαλα,οχι ποσοτητα αλλα αν το πατουσα εβγαζε κ νομιζα οτι γι΄αυτο δεν επεφτε το στηθος,τωρα κοντευουν να τελειωσουν τα χαπια(τα οποια βρε κοριτσια με εξασθενησαν πολυ,ιδιως την 1η μερα που το πηρα ειχα συνεχεια υπνηλια κ ζαλαδες)κ ελπιζω να πεσει λιγο γιατι με εχει κουρασει πολυ,ειχα φτασει κ 95D τωρα ειμαι στο 85D κ ειχα ξεκινησει εγκυμοσυνες με 75C,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Α διαλεξα κ φορεμα για τη βαφτιση για τη μικρη ενα του Aslani ροζακι με μαντω σαμπανι,της νονας της αρεσε μιας κ αυτη δεν μπορει να ψαχνει στα μαγαζια.

Ποπη τελειο το Cubanita,oταν ειμασταν στην Αθηνα πηγαιναμε με τη νονα της μικρης κ στο καλοκαιρινο κ στο χειμερινο,αν κ το καλοκαιρινο μου αρεζε πιο πολυ,παντως η μουσικη που παιζει ειναι πολυ ωραια.

Το καλοκαιρι που θα κατεβουμε για να βγαλουμε viza για την Αμερικη σιγουρα θα το επισκεφτουμε.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλωσόρισες Thalaki πες μας για σας

Εμείς πάντως από περπάτημα νομίζω πως είμαστε λίγο μακριά ακόμα καθώς ο Άγγελος δεν στέκεται μόνος του, δεν έχει βρει ακόμα την ισορροπία του και για να περπατήσει ψάχνει και τα δύο μου χέρια για να κρατιέται.

Σήμερα αποκοιμήθηκε στις 22.00 έκανε ένα ξύπνημα στις 1.00 και μετα στις 5.00 και 8.30 καλά ήταν, και μέχρι τώρα είνια ήρεμο παιδί, για να δούμε τη συνέχεια... Μακάρι Λλίλυ μου να είναι φάση γιατί δεν θα το αντέξω να κάνει έτσι, δεν μπορώ να φανταστώ να μου το κάνει αυτό έξω σε κόσμο κ να μας κοιτάνε όλοι .

Ανια μου μην ξεχνάς ότι έχεις ένα παιδάκι που το θηλάζεις..εγω όσο θήλαζα ναι μεν η μικρή μπορεί να κοιμόταν και 8ωρο και 9ωρο το βρ'αδυ αλλά μέσα στην ημέρα τίποτα..δηλαδή μπορεί να μην χόρταινε και να μην κοιμόταν και κουρασμένη απόόλο αυτο το βράδυ να έπεφτε ξερη...λέω εγω τωρα..εμενα τώρα με το μπιμπερό κοιμάται 2-3 φορές την ημέρα από ώρα συνήθως και μετα το κλασικό 8-9ωρο..

Πάντως της φιλενάδας μου που το θήλαζε ποτέ δεν κοιμήθηκε πάνω απο 4ωρο και μες την νύχτα...

Ρε κορίτσια εχω μπερδευτεί τελείως... καλά δηλώνω ότι είχα πολλές απουσίες πέρσυ με το διάβασμα κ την βάφτιση αλλά Μαρία και εσυ Ειρήνη τι σχέση έχετε?Η' μόνο η Μυτιλήνη σας ενώνει σαν τον ΟΤΕ ένα πράγμα...???

Κορίτσια μην αγχώνεστε όλα στο τέλος θα είναι τέλεια..αν θέλετε παντως την γνωμη μου που τα έκανα όλα μόνη μου 1. βάλτε δικά σας άτομα να δίνουν μπομπονιέρες πέφτει πολύ άρπαγμα κ 2.μην αγχώνεστε οι περισσότεροι δεν θα δουν τις λεπτομέρεις που με τόσο κόπο οργανώσατε αν το κάνετε ΄τελος μονο για σας τότε θέλει μόνο καλοπέραση κ όχι άγχος!

Καλημερακια κοριτσακια:tongue::tongue::tongue:

Λιλουκα κουκλα η γκεισουλα κορακλα σου!!

Να σαι καλά γλυκιά μου το αντράκι σου το έντυσες ?Και αν ναι που μπορούμε να το δούμε??

Γειά σας!!

Σιγά μην έστρωνε και ο δικός μου....

Κάθε 2 μήνες, περίπου, ρίχνει και έναν 10ωρο ύπνο, έτσι για να έχω δυνάμεις για τα επόμενα ξενύχτια!!!

Ευτυχώς που τρώει και δεν με παιδεύει και μ' αυτό!!

Κορίτσια, που τα μωράκια σας έχουν περπατήσει, τους φοράται παππουτσάκια μέσα στο σπίτι??

Σκέφτομαι να του φοράω, για να πατάει καλύτερα το πόδι γιατί εδώ και καιρό κρατάει και περπατάει!

........και αλωνίζει όλο το σπίτι και πάει στη βάση του τηλεφώνου και πρέπει οπωσδήποτε να τη ρίξει κάτω!

Και όταν τον "μαλώσω" (του λέω "όχι, δεν τα πετάμε κάτω" κ.α.) θυμώνει και βρήσκει κάτι πχ ένα παιχνιδάκι και το πετάει κάτω.

Μόλις του ξαναπώ όχι, το σηκώνει και το ξαναρίχνει.

Αυτό γίνεται όσο του λέω όχι:o!!

Αχ, τι με περιμένει.....

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Μαρία κ Ειρήνη καλό κουράγιο με τις ετοιμασίες αντε πλησιάζει ο καιρός, 40 μέρες ,πολύ λίγες ρε Μαράκι για δίαιτα και αμα κάνει και κρύο δεν βλέπω να προλαβαίνεις :tongue:

Το παλεύω όσο μπορώ!!

Έχω χάσει 5 κιλά, αλλά πρέπει να χάσω άλλα 5!!:-)

Μαρία ξεκίνα μόνη σου το άδειασμα γιατί η Ειρήνη κατεβαίνει με άγριες διαθέσεις, :lol::lol::lol:

Και εσύ ρε Πόπη άλλη φορά πρόσεχε τι γράφεις, ευτυχώς που έκανες τη διευκρίνηση "εκτός από τα απαραίτητα των παιδιών" γιατί αλλιώς δεν τη γλυτώναν ούτε και αυτά....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια για σας!Ειμαι καινουργια εδω! Εχω κ εγω μια μπεμπα που γεννηθηκε 4/4/09!!!

Καλως ήρθες!!

Πες μας για σένα και την μπουμπούκα σου!!

Μαρακι-Ειρηνη ο καιρος περναει γρηγορα αδειαστε τα ντουλαπια και το ψυγειο μην υπαρχει τιποτα εκτος απο τα απαραιτητα και τα των παιδιων μονο ετσι θα πιασει τοπο η οποια προσπαθεια για απωλεια κιλων και εννοειται οτι σιγονταρουν και οι συζυγοι οχι εσεις να λυσσομανατε απο την πεινα και αυτοι να θελουν πιτσες διπιτα και κοκινιστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άδειο τελείως το έχω το ψυγείο!!:-)

Μόνο τα απαραίτητα για τα παιδιά!!

Ευτυχώς είναι και ο άντρας μου σε δίαιατα και με βοηθάει αυτό!!:wink:

Λίλυ η Ειρήνη είναι νύφη μου!!

Έχει παντρευτεί τον αδερφό μου και η μπεμπούλα είναι ανηψούλα μου!!!!!!

Και θα βαπτίσουμε μαζί τα μωράκια μας!!

Έχει ξεκινήσει το τρέξιμο......

....... αλλά στο τέλος όλα θα είναι τέλεια!!

Έτσι Ειρηνάκι??:wink::-)

9B1dp2.png

Εμείς κορίτσια μου τι να σας πω πολύ γκρίνια, και ακόμα χειρότερα πολλα νεύρα. Έχει γίνει το παιδάκι μου ένα τερατάκι. Στεναχωριέμαι πολύ σκέφτομαι τι έχω κάνει λάθος και φέρεται έτσι. Οταν δεν του δώσεις κάτι που θέλει ή δεν τον αφήσω να βάλει στο στόμα κάτι που έχει σκοπό τεντώνεται ολόκληρος κλαίει κ φωνάζει :-( Δεν ξέρω πως να τον αντιμετωπίσω για να μην υιοθετήσει αυτη τη συμπεριφορά. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι τραβάει μεγάλο ζόρι με τα δόντια, τη νύχτα ξυπνάει με κλάματα τούλαχιστον 3 φορές, προχτες του έδωσα depon κ έτσι κοιμήθηκε κ ίσως λέω να οφείλονται εκεί τα νεύρα του.

Ανία μου έτσι κάνουν τα περισσότερα μωράκια!

Είναι και τα δοντάκια, αλλά ακόμα δεν μιλάνε και δεν ξέρουν πως να εκφράσουν το κάθετι που νιώθουν και αντιδρούν έτσι!!

Ο δικός μου που άρχισε να πετάει πράγματα από τα νεύρα του να δεις!!:rolleyes:

Αλλά μην ανησυχείς έχεις καιρό να του μάθεις τη σωστή και τη λάθος συμπεριφορά:wink:

Μετά το 4ωρο νυστάζει κ θέλει να κοιμάται κ τα δικα σας έτσι κάνουν;

Ναι και ο δικός μου έτσι!!

Τώρα κοιμάται από τις 12.30 και όπου να 'ναι θα ξυπνήσει και κατά τις 5-6 θα νυστάξει πάλι και θα κοιμηθεί!!

Πριν 10 μερες πηγα κ στο γιατρο να μου γραψει χαπια για το γαλα,ναι ειχα ακομη γαλα,οχι ποσοτητα αλλα αν το πατουσα εβγαζε κ νομιζα οτι γι΄αυτο δεν επεφτε το στηθος,τωρα κοντευουν να τελειωσουν τα χαπια(τα οποια βρε κοριτσια με εξασθενησαν πολυ,ιδιως την 1η μερα που το πηρα ειχα συνεχεια υπνηλια κ ζαλαδες)κ ελπιζω να πεσει λιγο γιατι με εχει κουρασει πολυ,ειχα φτασει κ 95D τωρα ειμαι στο 85D κ ειχα ξεκινησει εγκυμοσυνες με 75C,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Πότε σταμάτησες να θηλάζεις και έχεις ακόμα λίγο γάλα??

Πήρες τηλ το γιατρό σου να πεις πως σε πείραξαν τα χάπια??

Το δικό μου στήθος μετά τη γέννα της κόρης μου έπεσε αρκετά!

Και μίκρυνε κατά ένα νούμερο!

Θέλω να δώ αν θα μικρύνει και σ' αυτήν την εγκυμοσύν μετά το θηλασμό...

Αλλό ένα νουμεράκι να κατεβώ και θα είμαι οκ:-)!!

Καλό κουράγιο με τις ετοιμασίες και με το καλό και η δική σας βάπτιση!!

Λίλυ πάντα άξια!!

Βάπτισες αγοράκι ή κοριτσάκι??

Καλά τόσο τρέξιμο και δεν έχασες ούτε γραμμάριο??????:tongue::lol:!!!

9B1dp2.png

Μαρια σταματησα να θηλαζω στον 6ο περιπου αλλα ως κ τωρα ειχα λιγο γαλα,μην φανταστεις ποσοτητα αλλα αν το πατουσες εβγαζε λιγο,βεβεαια οταν πηγα να κανω το τεστ ΠΑΠ το κοιταξε κ μου ειπε πως αν δεν κοπει τελειως θα πρεπει να παρω τα χαπια κ ετσι εγινε,οσο για τις παρενεργειες δεν τον πηρα τηλ. γιατι τις εγραφε στο κουτι ως συμπτωματα κ οχι ως αντενδειξεις κ μια φιλη που πηρε τα ιδια ειχε τα ιδια συμπτωματα αλλα αυτης ο γιατρος την ειχε προειδοποιησει πως οταν θα τα παιρνει καλα ειναι να ειναι κ καποιος αλλος στο σπιτι.

Κ σε εσας κοριτσια ευχομαι να πανε ολα καλα με την βαφτιση σης,εμεις παντως τελειωσαμε με τα ρουχα μονο ο αντρας μου εμεινε αλλα κ αυτουνου του εχω βρει ενα τελειο κουστουμι με γραβατα ιδιο χρωμα με το φορεμα μου,φουξια.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Κοριτσαρες ημουνα χωριο...μολις μαζεψα τη φαρμα!! Θα σας γραψω αυριο αν προλαβω..

Εχω και νεα...πλεον περπαταμε, στριβουμε σηκωνομαστε απο γονατα και αλωνιζουμε το σπιτι...φαγαμε και 2 πεσιματα μεχρι τωρα με μελανιες..χαμος!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

mpiskotaki συγχαρητήρια που περπατάτε!!!, καλό τρέξιμο...

Μαρία εγώ από το ψάξιμο που έκανα για το θέμα παπούτσια, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όσο είναι σπίτι είνια καλύτερα να είναι ξυπόλητος, έτσι ο εγκέφαλος δέχεται καλύτερα το ερέθισμα για να περπατήσει κ μπορεί και κάνει καλύτερα τα βήματα. Από την άλλη είνια πολύ δύσκολη υπόθεση η επιλογή παπουτσιού κ παρότι του πήραμε απο τα μουγερ με 80 ευρω βλέπω οτι αν του τα φοραω πολυ ώρα του κάνουν σημάδι. Εμείς έχουμε ενδοδαπέδια θερμανση κ ετσι το πατωμα είνια ζεστό και δεν φοβάμαι να τον αφήνω ξυπόλητο. Όμως εναλλακτικα οι αντιολισθητικές καλτσουλες ειναι καλυτερες απο τα παπουτσια για μεσα στο σπιτι , έξω εννοειται παπούτσια.

Να σαι καλά Μαράκι με ξεάγχωσες λίγο, μου περιγραφεις τον γιο σου, ίδιος ο δικός μου. Και εμένα πεταει πράγματα είτε για παιχνίδι είτε από νευρα κ στον ύπνο ακριβως τα ίδια.

Μπράβο σου που έχασες 5 ολόκληρα κιλά, ελπίζω να μην τα βρει η Ειρήνη κ τα πάρει εκείνη :lol::lol:. Ειρήνη όλο σε πειράζουμε, μην δίνεις σημασία κ εσύ κούκλα θα είσαι στην βάφτιση!!!

Εμένα εχτες μου καρφώθηκε να γραφτώ γυμναστήριο αλλα δεν εχω κανένα της προκοπής κοντά μου κ για μακρια δεν με παίρνει :-(

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑχχ περπατησε ο Λοης θα τρελαθω! Αντε και σκαρφαλωμα να κανει!

Ανια μου δε παρεξηγουμαι...ισα ισα γελαω τοσο πολυ ετσι οπως τα λες! Και οσο για το γυμναστηριο ασε περασα κι εγω λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου και ειδα ενα εχει και Πιλατες....λεει κανει τρελο σωμα.....αλλα αγαπη μου εγω οχι για πιλατες δεν ειμαι...κανα διαδρομο αντε και κανα στεπ και πολυ μου ειναι...εκτος και αν αρχισω ξανα το μπασκετ(επαιζα 14 χρονια...αχ περασμενα μεγαλεια! Τωρα δε μπορω να παρω τα ποδια μου!)

Που να συνεχιζα και το καπνισμα δηλαδη..... μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος...μαχαιρι! Και απο τοτε ουτε να το δω δε θελω...καμια φορα ομως μετα το φαϊ και με τον καφε θα πηγαινε ενα! Αλλα κρατιεμαι.....ειμαι δυνατος χαρακτηρας!!!(μουαχαχαχα)

Η δικια μου η σουρλουλου κανει τοσα πολλα με τα χερακια της, επικοινωνει παρα πολυ με τον κοσμο γυρω της.....τωρα μολις αρχισε να σηκωνεται αμα κρατηθει απο καπου.... και επειδη αμα της κραταω τα χερια φευγει τρεχοντας την εχω με καλτουλες μεσα στο σπιτι! Ωραια τα θερμενομενα πατωματα!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Καλημερα και απο μενα !!!

Εμεις ειμαστε καλα πολυ καλα !!!!

Εμεις εχουμε πλεον 4 δοντια αλλα ερχονται και αλλα ειναι λιγο ανησυχος αλλα οκ καλο παιδι , και στο φαγητο ετσι και ετσι αλλα ολα οκ!!!

Με τον υπνο τα παμε καλα πλεον κοιμομαστε απο της 8 φτου φτου μην τον ματιαξω ξυπναει για βυζι αλλα οκ ειναι ησυχος και ξανακοιματε παλι σε λιγα λεπτα....

Μαρια και Ανια και μενα εινα τσαντιλας και επισης δεν με ακουει αλλα τον πατερα του μια χαρα τον ακουει ....

επισεις εμενα μου βγηκε και ντροπαλος μην του μηλισει κανενας αμεσως στριβει προς τα εμας , ουτα του χαμογελας σου χαμογελαει και αυτος με πολυ ναζι και δειχνει και τα δοντια του , αλλα δυστυχως κολπα δεν κανει και πολλα μιας που δεν καθετε να του μαθεις ολο θελει να φευγει .

Μαρια και μενα πιανετε και περπαταει ακομα και απο τον τοιχο μονο να ακουμπαει κατι να νιωθει επειδη ακομα δεν ειναι ετοιμος να περπατησει μονος του , χθες τον ειχα με το αυτοκινητακι του εξω http://s7.sears.com/is/image/Sears/05274759000 και πηγαινε μονος του .... Παντως δεν του φοραω παπουτσακια το καλυτερο ειναι ξυπολυτα και για παπουτσιακια θα του παρω αυτα http://www.robeez.com/EN-UK/ProductInfo.htm?PriceCat=4&Lang=EN-UK..

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Ευχαριστουμε ευχαριστουμε..

Καλημερουδια κοπελιες..κοιμηθηκε λιγο τωρα κι ειπα να κανω εναν καφε να κατσω να χαζεψω λιγο..να διαβασω κτλ..

Ο μπεμπινος αφηνεται συνεχεια και δεν τον προλαβαινω...κανει και ησυχια οταν κανει κατι και δεν τον ακουω..μονο οταν μπουσουλαει ακουγεται!!

Περπαταει περπαταει αλλα πρεπει να σηκωθει απο καπου για να ξεκινησει αλλιως δε σηκωνεται μονος του..χαχαχ..κανει και κατι πανω κατω να δυναμωσει τετρακεφαλους ο κακομοιρης..εχει γελιο..

Παντως ρε κοριτσια τι ειμαστε εμεις οι μαναδες...ελεος..ειπα σε μια γνωστη οτι περπατησε το παιδι (της οποιας εχει 40 μερες διαφορα με το δικο μου, ειναι πιο μεγαλο αυτηνης) και μου λεει α και ποσα βηματα κανει..και της λεω ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ, πριν 2 βδομαδες εκανε βηματα και λιγοτερο (αν ανατρεξω στα ποστ που σας εγραψα οτι πηγε κουζινα μονος του) και μου λεει μμμμ..αα..τελοσπαντων δαγκωθηκε,,,,χαχαχχαχα..

Ποποπο..μα να μη μπορει να κανει κατι το παιδι σου που εχει κανει ενα αλλο??!!! Μα γιατι??!! Δηλωνει εξυπναδα??!! Ελεος..δε τα μπορω αυτα..σοβαρα..

Αφου εχω παψει να λεω βαρος, υψος κτλ και διαφορα αλλα που κανει για να μη μας γλωσσοφανε (σα κουτσομπολα γειτονισσα ενα πραμα)..

Καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του και δε πρεπει να το πιεζεις να κανει κατι...

Εγω το δικο μου δε το πιεζω..εκει που καθομασταν σηκωθηκε κι εφυγε..ετσι απλα..εγω πισω του να μη πεσει τιποτε αλλο..

αλλα δε μπορω τις μαναδες που λενε...ααα εμενα το εκανε αυτο οταν ηταν χ μηνων...ααα αρχη ειναι ακομα μωρε ειναι μικροοο....ααα κι εμεις οταν το καναμε εκεινο ...

Τα νευρα μου!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...