Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρούλα μου να τον χαίρεσαι το μικρό σου το αντράκι να τον δείτε να μεγαλώνει γερό κ ευτυχισμένο!!!

Κορίτσια σας άρεσε η γκεϊσούλα?Πολύ γέλιο έκανα κάθε φορά που γελούσε με τα 2 δόντια της τα επάνω και τα σχιστά ματάκια...δόντια πλεόν έχουμε στο συνολο 4 κ όλα επάνω χιχι

Όταν πήγα κ είδα τον μπέμπη της Πελαγίας πριν κανα 3μηνο να τα τρώει όλα με το χέρι ζήλεψα αφανταστα και είπα θα πολεμήσω τον φόβο του μπαμπά...έτσι λόδω ζήλιας πλέον τρώμε ψωμι,μπισκότα χωρίς να την κοιτάμε και παρόλο που μπορεί να έχει μεγάλο κομμάτι το μασάει μέχρι να το μικρύνει..όσο για τα φαγητά δεν βάζουμε μπλέντερ απλά τα πατάμε με το πιρούνι δοκιμάζουμε και αν το μασάει το τρώει έτσι μισο-αλεσμένο!Μεγάλη ευκολία πάντως...

Αρχισα γυμναστήριο, βασικά πιλάτες και τέτοια αλλά η διάιτα θα την σώσει την δουλειά μόνο δυστυχώς...δεν πειράζει ξεσκάω και λίγο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσια απο την συναχομενοι οικογενεια(μπαμπας και μαμα γιατι ο μπεμπης καλα κρατει φτου φτου)

Ρουλακι μου να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου παντα καλα και ευτυχισμενος να ειναι μαζι με τα αδερφαφακια του ....

Εμεις ειμασατε καλα , στον υπνο καλα στο φαγητο οχι και τοσο καλα , χθες ειχαμε παει στην νονα του και δεν ετρωγε το φαγτο του , η μαμα της νονας του ετρωγε μανταρινι και την κοιτουσε περιεργα οποτε του εδωσε λιγο τι το ηθελε και του εδωσε μετα την τραωαγε να του δωσει και τελικα εφαγε μανταρινη και φαγητο οχι γρρρρρρρρρρρ....

Χθες τον ειχα παει σε ενα παρτυ της σχολης μου , ο κυριος κοιμηθηκε και οση φασαρια και να ειχε δεν ξυπνουσε με τιποτα και ολοι απορουσαν πως κοιματε με τοση φασαρια αφου τσιριζαν φωναζαν και ειχε και μουσικη , τελικα ξυπνησε οταν αρχισαμε να μαζευουμε στο τελος δηλαδη χαχαχα....

κοριτσια σας αφηνω θα σας γραχω μετα γιατι τωρα ειμαι πολυ χαλια τρεχει η μυτη μου και δακρυζουν τα ματια μου και αυτο με σκωτονει ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Κοριτσιααααααα καλησπερα που χαθηκατε???

Χρονια Πολλα και καλη Σαρακοστη να εχουμε:!::!::!:

Πως ειναι τα τεκνα σας και πως τα περασατε???

Εμεις το Σαββατο αφησαμε τον Νικολα στη γιαγια του και βγηκαμε εξω για φαγητο και χορο ειχαμε πολυ καιρο να βγουμε εξω και τα σπασαμε ολα που λενε ηταν τελεια......πηγαμε στο Cubanita στο Ψυρρη εχει ζωντανη μουσικη ενα συγκροτημα απο Κουβα οποτε φανταζεστε τι εγινε το προτεινω ανεπιφυλακτα τρελο κεφι φοβερο φαγητο:-P

Την Κυριακη ξυπνησαμε κατα της 11 πηγαμε για καφεδακι και μετα ο αντρας μου εφυγε για υπηρεσια και εγω πηγα να παρω τον Νικολακι μου......

Σημερα παλι το πρωι ειχε υπηρεσια ο καλος μου οταν ηρθε το μεσημερι πηγαμε στην μαμα μου για τα κουλουμα αετο δυστυχως δεν πεταξαμε αλλα καναμε μια τεραστια βολτα με το Νικολακι Ερμου-Πλακα-ΘΗΣΕΙΟ-ΨΥΡΡΗ μας

φαγαν οι δρομοι κοινως ;)

Να σας πω και τα ευχαριστα......οχι δεν ειμαι εγκυος ακομη αλλα ο Νικολας πια σηκωνεται συνεχεια και ενω μεχρι τωρα ηθελε να τον κρατας απο το χερακι για να περπαταει τωρα δεν θελει κανεναν σηκωνεται περπαταει 6-7 βηματα μονος του πεφτει ξανασηκωνεται και παει λεγοντας ειναι τελεια η αισθηση οτι το αγορακι μου ανεξαρτοποιειται σιγα σιγα:lol::lol:

Αυτα δεν σας ζαλιζω αλλο πολλα φιλακια:wink:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλή Σαρακοστή!!

Μετά από αρκετους μήνες με ξενύχτι, ο αντάρτης μου κοιμήθηκε χθές στις 11 το βράδυ, ξύπνησε στις 7, τον θήλασα και κοιμήθηκε ξανά και κοιμάται ακόμα!!

Να ανησυχώ??:)

Θα πάω να τον κοιτάξω σε λίγο!!

Ήμασταν μια εβδομάδα Αθήνα, όπως σας είπε και η Ειρήνη, και ξεπατώθηκα!!

Τρελό τρέξιμο και δεν με έφτασαν και οι μέρες για αυτά που ήθελα να κάνω!!

Αρρώστησε η μικρή μου, μετά η μπέμπα, η Ειρήνη και τέλος ο δικός μου....

Πολύ ωραία.....:-(

Και πρέπει να συνεχίσω με τις ετοιμασίες της βάπτισης!!

40 μέρες μείνανε!!

Πόσα κιλά προλαβαίνω να χάσω??:cool:

Ειρήηηνηηη κάνε εναν υπολογισμό!!!!!:lol:

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Διαφημίσεις

Λίλυ τέλειο το γκεισάκι σου!!!!!

Εύη τι κάντετε??

Πήγατε στο καρναβάλι??

Πελαγία περαστικά σας!

Πώς είναι ο μικρός??

Σοφία πως περάσατε στην Κοζάνη??

Ο μικρός είναι καλά με το αυτάκι του??

Δήμητρα πως είστε??

Καλά, τέλειες φατσούλες τα αγόρια σου!!!

Ανία έστρωσε καθόλου ο μικρός στον ύπνο του??

Με το θηλασμό πως τα πάτε??

Μόλις ξύπνησε ο μικρός....

Καλή μέρα σε όλες σας!!

9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Καλησπέρα κορίτσια, καλη σαρακοστή!

Πόπη μου μπράβο στον Νικόλα σου που περπάτησε!!! Αντε καλές βόλτες :D

Μαρία κ Ειρήνη καλό κουράγιο με τις ετοιμασίες αντε πλησιάζει ο καιρός, 40 μέρες ,πολύ λίγες ρε Μαράκι για δίαιτα και αμα κάνει και κρύο δεν βλέπω να προλαβαίνεις :tongue:

Εμείς κορίτσια μου τι να σας πω πολύ γκρίνια, και ακόμα χειρότερα πολλα νεύρα. Έχει γίνει το παιδάκι μου ένα τερατάκι. Στεναχωριέμαι πολύ σκέφτομαι τι έχω κάνει λάθος και φέρεται έτσι. Οταν δεν του δώσεις κάτι που θέλει ή δεν τον αφήσω να βάλει στο στόμα κάτι που έχει σκοπό τεντώνεται ολόκληρος κλαίει κ φωνάζει :-( Δεν ξέρω πως να τον αντιμετωπίσω για να μην υιοθετήσει αυτη τη συμπεριφορά. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι τραβάει μεγάλο ζόρι με τα δόντια, τη νύχτα ξυπνάει με κλάματα τούλαχιστον 3 φορές, προχτες του έδωσα depon κ έτσι κοιμήθηκε κ ίσως λέω να οφείλονται εκεί τα νεύρα του.

Θηλάζουμε ακόμα κανονικα κ μάλιστα τον τελευταιο καιρό πιο εντατικά γιατί πάλι μου κάνει νερα με το φαγητό, δεν τρωει ούτε ολόκληρη τη φρουτοκρεμα που πριν την άδειαζε .

Για Πάσχα κανονίσαμε να πάμε Γιάννενα κ Μέτσοβο , αντε να δούμε γιατί σήμερα που πήγαμε Λουτράκι 40 λεπτά δρόμο ο Άγγελος κοντευε να βγάλει καπνούς από τα αυτια, δεν ξέρω πως θα τι βγάλουμε 6 ώρες....

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Πόπη μου τα θερμά μου συγχαρητήρια..καλά πρέπει να είναι πολύ συγκινητική στιγμή..!!!

Μαρία μου καλή συνέχεια στα τρεξίματά σου σε καταλαβαίνω απόλυτα και μάλιστα 1 βδομαδα μετά τη δική μας βάφτιση εγω έγινα νουνά δε άλλη πόλη κιόλας κουβαλόντας εννοείται και την μικρή παντού...ήμουν και άρρωστη και παρόλ'αυτά δενέχασα ούτε γραμμάριο ούτε ακόμα έχω καταφέρει εγω...τώρα ελπίζω εσυ να δέιξεις μεγαλύτερη πειθαρχία και αυτοέλεγχο χιχι

Ανια μου μην ανυσηχείς πιστευω ότι το έχει η φάση και εμένα έχει ζωηρέψει πολύ και μάλιστα αφού είναι εδω οι παππούσες την έχουν καλομάθει ΠΑΛΙ και άντε να δω πως θα την μαζεψω τώραπου θα φύγουν....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλωσόρισες Thalaki πες μας για σας

Εμείς πάντως από περπάτημα νομίζω πως είμαστε λίγο μακριά ακόμα καθώς ο Άγγελος δεν στέκεται μόνος του, δεν έχει βρει ακόμα την ισορροπία του και για να περπατήσει ψάχνει και τα δύο μου χέρια για να κρατιέται.

Σήμερα αποκοιμήθηκε στις 22.00 έκανε ένα ξύπνημα στις 1.00 και μετα στις 5.00 και 8.30 καλά ήταν, και μέχρι τώρα είνια ήρεμο παιδί, για να δούμε τη συνέχεια... Μακάρι Λλίλυ μου να είναι φάση γιατί δεν θα το αντέξω να κάνει έτσι, δεν μπορώ να φανταστώ να μου το κάνει αυτό έξω σε κόσμο κ να μας κοιτάνε όλοι .

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερακια κοριτσακια:tongue::tongue::tongue:

Ανια μου μην ανυσηχεις τα ιδια κ χειροτερα μου κανει και εμενα ο Νικολας νομιζω ομως οτι η αιτια ειναι ο πονος που προκαλουν τα δοντια οποτε βαζουν στο στομα οτι βρουν μπροστα τους και το δαγκωνουν με μανια ευχομαι δηλ να μην παραμεινει αυτη η συμπεριφορα......

Και εμενα εχθες ηταν μεσα στην γκρινια δεν τον εκανες καλα πουθενα δεν ηθελε τιποτα ουτε καν τον μπαμπα του :!::!::!: επισης ειχε να φαει απο την Κ.Δευτερα το μεσημερι πηρα τον γιατρο του τα ειπα και μου ειπε ειναι δοντια μην ανυσηχεις δωσε του ντεπον να ανακουφιστει λιγο απο τον πονο και κανε υπομονη μεχρι να βγουν.......με τα πολλα εφαγε το μεσημερι ελαχιστα το απογευνα ενα γιαουρτακι με το ζορι και το βραδυ 100ml γαλα.......η νυχτα ηταν δυσκολη για μια ακομη φορα ,ξυπνησε στις 2 στις 4 και στις 6 που ευτυχως ηπιε 180ml γαλα εεεε μετα τον ετοιμασα να τον παω στην μαμα μου για να ερθω στην δουλεια ελπιζω να ξημερωσε καλυτερη μερα απο την χθεσινη:!::!:

Μαρακι-Ειρηνη ο καιρος περναει γρηγορα αδειαστε τα ντουλαπια και το ψυγειο μην υπαρχει τιποτα εκτος απο τα απαραιτητα και τα των παιδιων μονο ετσι θα πιασει τοπο η οποια προσπαθεια για απωλεια κιλων και εννοειται οτι σιγονταρουν και οι συζυγοι οχι εσεις να λυσσομανατε απο την πεινα και αυτοι να θελουν πιτσες διπιτα και κοκινιστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λιλουκα κουκλα η γκεισουλα κορακλα σου!!

THALAKI καλως μας ηρθες περιμενουμε αναλυτικα λεπτομερειες για σενα και το τεκνο σου !!!

Πελαγια Μπισκοτακι kai οι υπολοιπες που χαθηκατε????

XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAAXAXXAAXXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA

Καλα μιλαμε κοντευεται να με πεθανετε......ειδικα εσυ Ανια!!!!! αχχαχαχαχαχαχαχχαχα

Μαρια......ειδες τι εγραψε η Ποπη αδειαστε τα ψυγεια.......περιμενε με...το Σαββατο φτανουμε θα το αδειασουμε μαζι.....οτι εχεις μεσα θα τα φαμε!!!!!!!!!

Το δικο μου δυστυχως τ αδειαζει ο αντρας μου......πριν δυο βδομαδες του εκανε το καλο του παντελονι....χτες δε κουμπωνε!!!! Και δε του φαινεται ρε παιδια.....ακομα ωραιος ειναι και σφιχτος σφιχτος!

Ενταξει μωρε δε με λες και χοντρη!!! Καπως αφρατη! 73 κιλα ειμαι! (τα λεω και τα πιστευω!)

Τι να πω εχω χασει τι μπαλα με τη βαφτιση ελπιζω να τα προλαβω ολα! Και δε τα μπορω αυταααααααααα. αμα ειχα λεφταααααα θα τα εδινα ολα να μου τα αναλαβουν ανθρωποι που διοργανωνουν βαφτισια και γαμους και γω απλα θα διαλεγα σχεδια χρωματα κλπ! Εχω τοση δουλεια αυτη την περιοδο ουτε να κλ@##ω δε προλαβαινω!

Φευγουμε μεθαυριο για Μυτιληνη και πανω που ειχα παρει αποφαση να ξαναμπω στο αεροπλανο και να βαλουμε μονο το αυτοκινητο να παει με το καραβι....μου λεει ο Αλεξανδρος οτι δε μας βολευουν οι ωρες και ειναι δυσκολο να παρουμε αγκαλια το μωρο και να παμε απο Αλιμο Αεροδρομιο χωρις καρεκλακι αυτοκινητου 4,30 το πρωι!

Μιλαμε εχω μπει ισα με 45 φορες στο αεροπλανο...τελευταια φορα επαθα σοκ! Ειχα ενα φοβο! Αλλα τωρα.....και μονο στη σκεψη θελω να σοριαστω!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Μαρία ξεκίνα μόνη σου το άδειασμα γιατί η Ειρήνη κατεβαίνει με άγριες διαθέσεις, :lol::lol::lol:

Και εσύ ρε Πόπη άλλη φορά πρόσεχε τι γράφεις, ευτυχώς που έκανες τη διευκρίνηση "εκτός από τα απαραίτητα των παιδιών" γιατί αλλιώς δεν τη γλυτώναν ούτε και αυτά....

Πάντως Ειρηνάκι μην μασάς αμα είσαι απλώς αφρατούλα είναι μια χαρά και μέχρι την βάφτιση κ χωρίς άγχος προλαβαίνεις να γίνεις κ χοντρούλα :lol::lol::lol:

Πλάκα πλάκα κ εγω προσπαθω να χασω 2 σαμπρελάκια μικρά που έχω αλλα πρεπει πρωτα κ εγω να το αδειασω το ψυγειο γιατι έχω ακομα 1 1/2 κιλο παγωτό μέσα (παρφε σοκολατα κ το σερβιρω στον εαυτο μου με σιροπι σοκολατα )

Πάω να κανω τον ¨Αγγελο μπάνιο κ να την πέσει για ύπνο γιατι σήμερα κοιμήθηκε για μεσημέρι 11.30 - 14.30 κ από της 7.00 κουτουλάει.

Ο Άγγελος με δυσκολία κάθεται ξύνπιος πάνω από 3 -4 ώρες την ημέρα. Μετά το 4ωρο νυστάζει κ θέλει να κοιμάται κ τα δικα σας έτσι κάνουν;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...