Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μόλις γύρισα και έχω παγώσει σήμερα είχε κρύο λίγο όχι όπως τις άλλες μέρες ....

Ανια μου στο μπιφτέκι του βάζω διάφορα λαχανικά ότι θες μπορείς να βάλεις , πχ εγώ χθες έβαλα σπανακι-ντοματα-κολοκυθι-σελινο-κουνουπιδι-πιπεριες-καροτο-πατατα του έβαλα λίγο φρυγανιά τριμμένη για να σφίξει και έγιναν πεντανοστιμα χωρίς αλάτια χωρίς μπαχαρικά , όλα τα λαχανικά τα έτριψα εκτός το σπανάκι και το σέλινο που τα ψιλόκοψα...

Μπισκοτάκι ο κιμάς που περνώ είναι π.χ. μοσχάρι κότσι όχι άσχετος κιμάς απλά περνώ κρέας του μωρού και μου το παίρνει στο μηχάνημα τπτ ιδιαίτερο...

Ρουλακι άντε να δει και ο άνδρας σου πως είναι να είσαι μονός με 3 παιδιά!!!!

Έμενα ο δικός μου είναι άρρωστος και να δω ποιος θα μου κρατήσει το παΐδι τα πρωινά για να γίνει καλά αχ αχ τι θα κάνω???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόπη μου εγω του δίνω μοσχαρι, κοτοπουλο και αρνι...αλλα μικρό, το πέρνω απο το χωριό ντόπιο σιγουρεμένο (αφου η πεθερα ειναι χασαπισσα...φαντάζεσαι..). Αν δεν τοχεις σιγουρο, μη δινεις γιατι εχει πολυ λιπος. Εγω και το λιγο που εχει το βγαζω.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλησπερα κοπελιες!!

Σημερα πηγαμε παιδιατρο ολα καλα ψηλωσαμε παχυναμε βεβαια μολις ειδε την συριγγα ψιλοτσιριξε αλλα του περασε αμεσως:-P

Ο doctor μου ειπε να ξεκινησω και ψαρακι: σφυριδα και μπακαλιαρο φιλετο οποτε απο αυριο εχουμε καινουργιες γευσεις επισης μου ειπε οκ για αρνακι και κατσικακι τι τυχερες ειστε οσες ζειτε επαρχια τουλαχιστον ξερετε τι τρωνε τα παιδια σας:!::!::!:

Ανια μου εγω του δινω αυγο απο 8 μηνων βεβαια δεν ηταν και το καλυτερο του ετσι και εγω το εβαλα στη φρουτοκρεμα το εφαγε μια χαρα αλλες φορες του

το δινω με 2-3 μπισκοτακια μιραντα και παλι το τρωει :-P

Ρουλακι καλο κουραγιο με την δουλεια σου!!!

Δημητρουλα Bibito που χαθηκατε????

Μπισκοτακι δεν στελνεις και εδω λιγο καλο κρεατακι για τον Νικολα μου???

Καλησπέρα κορίτσια,

πολυ χάλια νιώθω σήμερα, λίγο ο καιρός, λίγο η κούραση μου την έχει δώσει... Ο Αγγελάκος έχει παλινδρόμηση σε έξαρση πάλι κ δεν πολυτρώει, γκρινιάζει.

Για να φτιάξω τα κέφια μου είπα να ψάξω λιγο για το Πασχα, λέμε να πάμε Μέτσοβο , έχετε πάει; ποιο καλό κορίτσι έχει να μου δώσει πληροφορίες;

Πόπη μου και εγώ νομίζω ότι το αρνάκι μπορεί να του πέσει λίγο βαρύ ίσως είναι καλύτερο το κατσικάκι αν κ ο κρεοπώλης μου ο επιστήμονας είπε ότι το καλύτερο ειναι για τα μωρα το μοσχαράκι, έχει την καλύτερη πρωτεϊνη, κολαγόνο, σίδηρο. Φαντάζομαι ότι κ τα ψάρια αν φυσικα δεν είναι ιχθυοτροφείου είνια μια πολυ καλη επιλογή. Εμάς μας είπε τον άλλο μήνα ψάρι.

Πελαγία κ δεν μου λες το μπιφτεκι πως του το ψήνεις; στο φούρνο το κάνεις;

Γιατι ρε μπισκοτάκι το βρίσκεις τόσο κακό το μπιφτεκάκι κ ρωτας τι είπε ο παιδίατρος . Εννοείτε ότι το κρεας είναι αυτό που θα έτρωγε κανονικά απλά περασμένο στη μηχανή, που είνια το κακό;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ανια μου στο φουρνο το ψηνο ....Λοιπον θα κανεις κολοκυθα με ρυζι , θα βρασεις το ρυζι για 10 μετα θα προσθεσεις την κολοκυθα και θα την αφισεις να βρασει με το ρυζι αλλα 5 λεπτα και ετοιμο , αλλη ιδεα ειναι να παρεις qaker να της το βρασεις με νερο η γαλα αν μπορεις να βγαλεις με το θηλαστρο να βαλεις μια μπανανα μεσα και ετοιμο , μπορεις να βαλεις και αλλα φρουτα μεσα , αλλη ιδεα ειναι η βιολογικες κρεμες οι οποιοες δεν περιεχουν ζαχαρι οπως της holle και της babynat , μπορεις επισης να της δωσεις κατσικισιο γιαουρτακι με λιγη μπανανα μεσα , η να κανεις τραχανα με ανθοτυρο

Λοιπον σας καλυνηχτω παω να διαβασω ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι κ εγω,απο Κοζανη αυτη τη φορα.Ηρθαμε για τις Αποκριες,ηδη ο γιος μου πηγε χθες σε ενα παιδικο παρτυ,ειναι πλεον πολυ καλα.Το αυτακι του ειχε μεν προβλημα οπως μου ειπε η παιδιατρος αλλα το παραλογο ειναι οτι αυτος δεν πονουσε καθολου.Μετα απο 10 μερες με πολλες τιμωριες εχει στρωσει λιγο χαρακτηρα,να΄ναι καλα η νταντα του Σκαι.

Αρνακι τρωμε κ εμεις αλλα μικρο σε ηλικια,καπως τα λενε αλλα δεν θυμαμαι κ της αρεσει πολυ,φυσικα το λιπος το βγαζω κ εγω,μικρες μπουκιτσες τρωει κ εμενα αλλα οχι οπως εσενα βρε Πελαγια μου.

Καλα Ευη 11,200γρ. φτου σας,πω πω εσεις μεγαλωσατε παρα πολυ,εμεις εχουμε στις 15-02 εμβολιο αλλα μαλλον δεν θα το κανουμε οχι γιατι ειναι Κ.Δευτερα αλλα γιατι θα την αφησω στη μαμα μου γυρω στις 10 μερες γιατι πρεπει οπωσ κ δηποτε να τελειωσω τις δουλειες για το καινουριο σπιτι κ με τη μικρη να ξυπναει στις 11.00 δεν προλαβαινω να κανω τιποτα,ασε που δεν εχω κ κανενα να μου την κρατησει.

Ανια κ εμενα η γιατρος μου ειπε πως απο εδω κ περα θα περνει γυρω στα 350γρ. το μηνα,οποτε εσεις τα πηγατε περιφημα,τζαμπα το αγχος σου.

Απο φαι καλα τα παμε κ το βραδυ γαλα πινει γυρω στα 400γρ. μια στις 9.15 100γρ. πριν τον υπνο ,μια στς 12.30-01.00 150γρ. κ μετα στις 6.00 το πρωι αλλα 150γρ. κ μερικες φορες της δινω κ στις 11.00 που ξυπναει κ αλλα πινει γυρω στα 80γρ.,καλα ειναι κ αυτα ομως.Εχει αρχισει ευτυχως κ να πινει λιγο νερακι παραπανω μη φανταστειτε πολυ γυρω στα 100γρ. την ημερα απο 30γρ. που επινε.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ρουλα κουραγιο με το κρυο ξερω δεν υποφερετε κ να ησουν ορθια κ περπατουσε κατι γνοταν αλλα καθιστη κ να γραφεις παλι καλα που πιανεις κ το στυλο.

Εδω απο το πρωι χιονιζει,ωραια που ειναι αλλα δεν το κραταει γιατι εκει που το ριχνει ωραια το γυρναει μετα σε χιονονερο κ τα χαλαει ολα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Σας εχασα..... αλλα μολις σας διαβασα!

Εχει ερθει η Μαρια-nmeb σπιτι με το μικρο και την μεγαλη και τον αντρα της, φανταζεστε τι γινεται σπιτι!!!!!! Το εκανε ανια μου το παρτυ!!!! Μας εφερε και απο αυτα που εφτιαξε για φαγητο, τα τσακισαμε!!! (Εδω μολις απαντησα στο πως παει η διαιτα!!!!)

Περασανε πολυ ωραια αλλα μαζευε η κακομοιρα δυο μερες!!!

Το μονο κακο σε ολη την ιστορια ειναι οτι φαγανε στο αεροδρομια της μυτιληνης μεγαλη ταλαιπορεια μεχρι να πεταξει το αεροπλανο.....γιατι κατι ειχε λεει και επρεπε να το δει μηχανικος! Επρεπε να φυγουν 8 παρα το πρωι και τελικα εφυγαν στις 14.00!!!!! Η Ειρηνη(η μεγαλη της) αρρωστησε συναχι βηχα πυρετο..... και ειναι το κακομοιρο απο τη Δευτερα χαλια.....Αφηστε που θελει να παιξει με την ξαδερφουλα της τη μπεμπα μου δηλαδη και δε μπορει....δεν την αφηνουμε να παει κοντα! Και η δικια γαμωτο ξεκαρδιζεται μολις την βλεπει την θελει τοσο πολυ........ Κριμα! Ευτυχως δεν εχει κολλησει ακομη αλλα σημερα θα παω να κοιμηθω με το μωρο στη μαμα μου! Μη παιζω και με την τυχη μου! Ο μπεμπης παντως....... ανταρτης! μπουσουλαει σηκωνεται αλλωνιζει ολο το σπιτι! Αλλα ειναι πιο αδυνατος απο τη δικια μου......και γκρινιαρουλης! Ειναι μεγαλος ηρωας η Μαρια! Εγω δε θα αντεχα στη θεση της!

Αυτα τα νεα σας ζαλισα! ΑΑΑΑ Αυγο τρωμε αλλα μας ειπε ο παιδιατρος εμας καθε δευτερη μερα να της δινω....ενω στο μπεμπη της μαριας καθε μερα αυγο..... Ο καθε παιδιατρος τελικα εχει τα δικα του δεδομενα!

Ευη μου αντε καλη επιτυχια με το γραψιμο καλη ξεκουραση και κυριως καλα κρασια......γιατι αν πας στο χωριο σε βλεπω ρεκλα ολη μερα! (Εγω παντως αυτο θα κανα)

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

καλησπεραααααααα....σημερα εχει γενεθλια το αντρακη μου κλεινει τα 4 η ψυχουλα μου που τα περιμενε τα γενεθλια του πως και πως..μαμακα ποτε θα ερθει η τεταρτη τα γενεθλια μου ελεγε αυτες τισ μερεσ γιατι τυο ειπα οτι ειναι την τεταρτη..σημερα λοιπον αποφασισα λογω οτι δουλευω να του παρω μια τουρτιτσα...με κερακια και φωναξα 2 φιλαρακια του...με τισ μαμαδες ηρθαν και οι νονοι του και 3-4 θειοι απο εδω τη γειτονια και τα καναμε ετσι μεταξυ μας χαρηκε το μωρο μου ομως τοσο πολυ.....περιμενε ποτε θα σβησει τα κερακια!!!!λεω να του κανω το παρτυ του την αλλη κυριακη που θα εχω τελιωσει με τη δουλεια....τα μικρα μου ο δημητρησ σημερα μπουσουλαει κανονικοτατα και λεει ατατατα δυνατα και με τρελενει...η κρυστιανα εχει γινει μια μικρη εξερευνητρια της αρεσει να ψαχνει τα παντα να ανοιγει συρταρια να ασχολιτε με τα ρουχα(ειναι μια μικρη νοικοκυρουλα)χαχαχχαχα μια χαρα ειναι απο υγεια ...εμεις αυγο τρωμε απο τον 8ο και τρωμε μερα παρα μερα...μονο τον κροκο ,τελικα οντως ειναι ειρηνη θεμα γιατρου γιατι τις κολιτησ μου τρωνε απο τον 9ο καθε μερα και ολοκληρο το αυγο....εμενα το τρωμε ευχαριστα...αληθεια κοριτσια αν σας πω οτι εγω τα εχω δωσει 2-3 φορες γιουβαρλακια με κιμα μοσχαρισιο λεω τον κρεωπολη αλλα δεν ξερω τι μερος κρεατος βαζει..εσεισ λετε να κανει το ποντικι κιμα??????? παρακαλω δωστε μου απαντηση...φανταζομαι πως εκανα βλακεια...ο καιρος εμας εδω μας εχει σαπισει στη βροχη ολη μερα ολη νυχτα δε σταματαει μας εχει μουχλιασει πια....η δουλεια σημερα ηταν σκετη ζ;αλουρααα με πολλα χαρτια μπερδεμενα και λαθη και καπια ατομα με παρα πολλα τιμολογια απο τις 10-2 ηταν ασταματητα...δεν σταματησα να διαβαζ να ελενχω και να γραφω!!!!

σας φιλω παω για ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ !!!!!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Διαφημίσεις

ΡΟΥΛΑ να τον χαιρεσαι!!

ΡΕ κοριτσια δε με χαλαει ο κιμας με χαλαει το μηχανημα..γιατι περναει ενα σωρο σαβουρα απο κει..οσο καθαρος κ ναναι ο χασαπης...ποσο πια να το καθαρισει?

Κκαλα κ το μπιφτεκι το πιανει με τα χερια κ το μπουκωνει?? Δε ξερω... μου φαινεται παρακινδυνευμενο..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Ρουλα ξεχασα κουκλα μου να σου γραψω να χαιρεσαι τον παιδαρο σου,να ειναι πολυχρονος κ παντα ευτυχισμενος.Να τα χαιρεσαι κ τα τρια τα παιδακια σου κ να ειστε παντα γεροι κ δυνατοι.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου,

Ρούλα χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον γιόκα σου , να είναι πάντα χαρούμενος κ υγιής , να τα εκατοστήσει !!!

Και σε μάς πολύ κούραση έχει πέσει, ο Άγγελος δεν ξέρω τι έχει πάθει κ χτες το βράδυ αποκοιμήθηκε με τα χίλια βασανα στις 2.00 , το μεσημέρι δεν πολυκοιμήθηκε , ούτε τρώει πολύ καλά... :-(:sad::-(

Μαρία περαστικά στην κορούλα σου, τι ταλαιπωρία τραβήξατε αλλα πάλι καλά που το εντόπισαν εγκαίρως...

Μpiskotaki έχεις δίκιο για την μηχανή του κιμά, κυρίως είναι επικίνδυνες αυτες οι παλιές που δεν έιναι ταυτόχρονα κ ψυγείο κ μένουν εκεί υπολείμματα ώρες μην πω μέρες κ φυσικά αλλοιώνονται κ τα παίρνει ο επόμενος...

Πάω να πείσω τον Άγγελο να αφήσει τα αμαξάκια και να προσπαθήσει να συγκεντωθεί στον ύπνο

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...