Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι λες βρε Πελαγια τωρα,εμεις ακομη παλευουμε με τα λιωμενα κ εσυ μπουκιτσες;

Μπραβο σου παντως που το καταφερες γιατι εγω στον 1ο μεχρι 2 χρονων του τα ελιωνα ολα.Τα φρουτα να φανταστειτε ακομη τα λιωνω γιατι αλλιως ουτε να τα βλεπει δεν θελει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο ρε Πελαγία..Τα μωρά λένε μπορούν να μασήσουν και με τα ούλα..ούτως ή άλλως πίσω δεν έχουν δόντια και οι μεγάλοι με τα πίσω δόντια μασάνε..Αυτό που τα αποτρέπει απο το να πνιγούν είναι νομίζω η κατασκευή του φάρυγγά τους..και εμένα ο Ανδρέας μέχρι τα 2μισυ έτρωγε αλεσμένα κι ας είχε πλήρη οδοντοστοιχία..αντίθετα έχω δει μωρό 8 μηνών να τρώει χταπόδι..Εμένα ο μικρός δαγκώνει όλα τα τρόφιμα που βρίσκει μπροστά του, δεν πνίγεται αλλά κρατάει τα κομματάκια στο στόμα και κάποια στιγμή τα φτύνει όλα μαζί..οπότε δεν του δίνω μη αλεσμένα για να μην βάζω μπουγάδα...χαχαχα..

WlXFp3.png

FKNj.png

Κοριτσάρες τι μου κάνετε; Εγώ έχω τη μικρή μου άρρωστη με μπούκωμα και τρελές μύξες και με δυσκολία να κοιμηθεί τη νύχτα αφού βάζουμε και πιπίλα. Αλλά είναι κάπως καλύτερα, δε μπορώ να πω. Πήραμε και στολή νεράιδα των λουλουδιών και μας έφεραν και μια μαρουδίτσα δώρο οπότε έχουμε και εναλλακτική. Για το 3ήμερο θα την κάνουμε με ελαφρά για Βόλο, σιγά να μην κάτσω να σκάσω. Εύχομαι να είστε όλες καλά και τα ζουζουνάκια ακόμα καλύτερα. Έχετε καμιά ιδέα για καλό ντύσιμο για βάπτιση καθότι κλείσαμε εδώ και καιρό για 22 Μαίου ( ξέρω παίρνει διαλυτικά αλλά τα άτιμα δε μου κάθονται ), φιλακια σε όλες.

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

Καλησπέρα κορίτσια, μπεμπουλίνα περαστικά στο μωράκι σου κ με το καλό η βάφτιση. Εγω για τη βαφτιση του Άγγελου επειδή δεν ήθελα να έχω στη ντουλάπα άλλο ένα φόρεμα που θα φορούσα μόνο μία φορά κ θα το είχα χρυσοπληρώσει , νοίκιασα ένα από το be a celebrity, έχει μερικά ωραία κομμάτια αλλα το κακό είναι ότι έχει κυρίως μικρά νούμερα.

Δήμητρα συμφωνώ μαζί σου ότι μπορούν να μασάνε τα μωράκια μια χαρα κ χωρίς δόντια, κ εγω του δίνω κομματάκια πατατα κ καρότο βρασμένα φυσικα δεν τρώει το φαϊ του έτσι γιατί θα θέλαμε μία μερα ολόκληρη αλλα για να μαθαίνει. Επίσης του δίνω καρότο ωμό ολόκληρο και δαγκώνει κομματάκια τα οποία τα φτύνει.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, μπεμπουλίνα περαστικά στο μωράκι σου κ με το καλό η βάφτιση. Εγω για τη βαφτιση του Άγγελου επειδή δεν ήθελα να έχω στη ντουλάπα άλλο ένα φόρεμα που θα φορούσα μόνο μία φορά κ θα το είχα χρυσοπληρώσει , νοίκιασα ένα από το be a celebrity, έχει μερικά ωραία κομμάτια αλλα το κακό είναι ότι έχει κυρίως μικρά νούμερα.

Δήμητρα συμφωνώ μαζί σου ότι μπορούν να μασάνε τα μωράκια μια χαρα κ χωρίς δόντια, κ εγω του δίνω κομματάκια πατατα κ καρότο βρασμένα φυσικα δεν τρώει το φαϊ του έτσι γιατί θα θέλαμε μία μερα ολόκληρη αλλα για να μαθαίνει. Επίσης του δίνω καρότο ωμό ολόκληρο και δαγκώνει κομματάκια τα οποία τα φτύνει.

Aν σκεφείς τίποτα σε κανα πιο μεγάλο νούμερο θα σου ήμουν υπόχρεη.

image.php?type=sigpic&userid=24403&dateline=1295470336

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..

Τι κανετε?εμεις ειμαστε μια χαρα,σημερα μας χιονιζει απο το πρωι,τα μικρα μου ακομη κοιμουντε και εκανα ενα καφεδακι και καθησα λιγο να σας διαβασω και αφου προλαβενω να σας γραψω λιγα πραγματακια και για μας!

Οπως σας ειχα πει την τεταρτη εχει ο μεγαλος μου ο γιος γενεθλια και ειχα σκοπο να του τα κανω στο σπιτι με καλεσμενους γυρω στα 30-35 ατομα...τελικα μου προεκυψε δουλεια η οπια θα ειναι γυρω στις 15 μερες να μαζευω καπια τιμολογια εδω στον συνεταιρισμο και θα πηγαινω απο τις 8.30-4.30 οποτε παει το παρτυ τουλαχιστον για την τεταρτη γιατι ξεκιναω απο δευτερα!!!σκεφτομαι αν εχω κουραγιο να του τα κανω την κυριακη...αλλιως μετα το τελος της δουλειας...τα μικρα θα τα κραταει ο αντρας μου να δει πως ειναι να εχεις 3 παιδια μαζι τοσες ωρες..χιχιχιιχ σας αφηνω γιατι ξηπνησαμε ναπιουμε γαλατακι φιλιααααααααα

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Kαλα Πελαγια με τρελανες εμενα ο Νικολας ενα μπισκοτο του εδωσα μια μερα για δοκιμη και πνιγηκε, χε... κα και εγω επανω μου και απο τοτε δεν το ξανατολμησα:confused:

Ανια μου εαν εχει καλο καιρο αυριο θα παμε καμια βολτα στο Θησειο Πλακα καροτσαδα εαν οχι παμε Golden Hall??εαν θες στειλε μου με πμ το κινητο σου να σε παρω τηλ να κανονισουμε

Συμπεθερα μου τι ειδα βαπτιζεις την νυφουλα μου ????Αντε με το καλο οσο για φορεμα εγω το δικο μου το πηρα απο το STENIA στην Κηφισια εχει super ρουχα και πολυ ιδιαιτερα αξιζει τον κοπο να ριξεις μια ματια :-P:-P:-P

Μπισκοτακι θα μου πεις τελικα που μενεις γιατι εχω μπερδευτει:wink:

Ελα βρε Πόπη Πάτρα ειπαμε!!! Πατρινο καρναβαλι για παντα!! Σημερα πουθενα δε πηγαμε απο τη βροχη...ολη μερα μεσα..

Αλλα πολυ χαρηκα γιατι το μωρο μου περπατησε μονο του μεχρι τη κουζινα!! Μιλαμε για 10-12 βηματα!! Δεν υπαρχει!!

Βγηκε και το 3ο δοντι και επονται τα αλλα 3 πανω...

Κάνει και κολλα 5...έχει ξεφυγει το παιδι μου στα κολπα!!

Αυριο σκ@2α καρναβαλι θ αβγουμε μου φαινεται...

Καλα Λιλλυ η γκεισα με τρελανε ε>!!!

Μπεμπα περαστικα!!

Ανια καλη ιδεα για ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΑΛΛΑ πώς θα ερθω Αθηνα ρε γμτ..τωρα με τπτ..κλαψ

Επεξεργάστηκαν by mpiskotaki

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Χαιρεται κοπελουδια πως ειμαστε σημερα???

Εμεις παλι κυλησαμε σε φτερνισματα τρελες μυξουλες βηχα κτλ κτλ ευτυχως δοξα τον θεο δεν κανει πυρετο αλλα και αυτο το λιγο που κοιμοταν τωρα δεν υπαρχει μιας και δεν μπορει να αναπνευσει καλα:-(:sad::-(

Μπισκοτακι τι ειδα μας περασατε στα βηματα 12 ετσι:?::?: συγχαρητηρια:!:

Να ρωτησω κατι δινετε στα μωρα αρνι και κατσικακι:?::?:

θΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ........................................................................................

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Μπισκοτακι μπραβο στον μπεμπη σας ποθ περπατησε τοσα βηματα και εγινε και 10 μηνων μπραβο , εμενα το πουλακι μου αν και μπουσουλαει απο λιγο πιανεται απο δω και απο κει και τον βρισκεις στην αλλη ακρη του δωματιου δεν του αρεσει το μπουσουλημα οποτε περπαταει με κομπινες , σημερα εφτασε στο γραφιακι ποθ εχουμε στο σαλονι και τα αδιασε ολα ....

Επισης δεν φοβαμαι να μην πνιγει πια εχει μαθει να τρωει αν και δεν τρωει και την ποσοτητα αλλα ετσι μου τρωει καλυτερα , σημερα εχουμε μπιφτεκια με ρυζακι ποθ τα τρωει με ευχαριστηση...

Τα λεμε μετα γιατι τωρα θελει να παιξουμε φιλακια πολλα...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλησπέρα κορίτσια, σήμερα είχαμε παιδίατρο για εμβόλιο, ευτυχώς πήρε το Αγγελούδι μου 800 ολόκληρα γραμμάρια οπότε μου έφυγε το άγχος μην έχει τίποτα κ χρειαστούν εξετάσεις κ έπιασε κ τόπο ο κόπος μου που ταϊζω όλη μέρα. Μας ειπε τώρα να του ξεκινήσουμε κ αυγό. Αλήθεια εσείς τους δίνεται αυγό; Φοβόμαι μόνο μην κόλησε τίποτα γιατί ήταν δύο που βήχαν συνέχεια εκεί μέσα.

Εμείς χτες όπως είπα κ στην Πόπη όλη μέρα χωρίς ρεύμα κ ενώ ήρθε στις 19.30 κ περίμενα να ζεσταθεί το σπίτι κ το νερό να κάνω τον Άγγελο μπάνιο στις 22.30 ξανακόπηκε όλη τη νύχτα. :mad::-x:-x

Ρούλα πως πάει η δουλεια που ανέλαβες; Δεν μας είπες το έχει στρώσει εκεί;

Μαρία το έκανες τελικά το πάρτυ για την μικρή σου;

Ειρήνη πως πάει η δίαιτα; :lol::lol::lol:

Πελαγια στο μπιφτέκι τι του βάζεις;

Mpiskotaki συγχαρητήρια που περπατήσατε!!!!!!!!

Bibito ο μικρός σου πως πάει με το αυτάκι του;

Σας καληνυχτώ πάω για υπνάκο γιατί προβλέπω τη νύχτα ζόρικη ο Άγγελος έφαγε σημερα μόνο 100γρ από το φαγάκι του κ προβλέπω να θηλάζει όλη νύχτα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

ανια μου αυτο ειναι ευτυχιμα μεγαλο που εβαλε το μικρο σου 800 γρ..αυτα σε ενα μηνα μεσα??????ο γιατρος τι σου ειπε?εμενα ο μικρος εβαλε 350 και του λεω αρη ειναι καλα και λεει καλα σοβαρολογεισ οχι απλως καλα τελια....τοσο πρεπει να βαζει απο δω και περα...παντως αν τα πηρατε σε ενα μηνα αυτα νομιζω οτι ειναι πολυ πολυ καλα ....

Σημερα πρωτη μερα στη δουλεια...ολα καλα στην αρχη λιγακι ανχθωθηκα γιατι δεν γνωριζα το αντικειμενο κανω τα χαρτια στους αγροτες για να παρουν το επιστρεφομενο φπα απο τα τιμολογια τους!!!τελοσπαντων με δειξανε μια φορα και μετα ξεκινησα μονη μου...ολα τα εβαλα σε μια σειρα και μετα ηταν ενταξυ..δεν ειχε κοσμο ομως και πιστευω πως αυριο θα γινετε λιγακι χαμουλης αχχ ο θεος βοηθος!!χαχα βαρεθηκα να καθομαι να σηκονομαι αλλα κοριτσια παγωσααααααααααααααααααααα ειχε ενα κλιματιστικο το οπιο πρεπει να μην καθαριστικε ποτεεεεεεεεεεεε και δεν δουλευει δεν ζεστενοσουν ουτε καν αν πηγενεσ απο κατω να φανταστητε ημουν με 2 μπλουζες και μπουφαν και ετρεμα.. χερια και ποδια κοκαλο... ο προεδρος μου ειπε να φερω απο το σπιτι ενα μικρο αεροθερμο που εχω αντε να δω τι θα γινει και με αυτο/!!!το μονο που ευχομαι ειναι να μην αρρωστησω για τα παιδια πιο πολυ...τα μικρουλια μου τα πηγαν μια χαρα με τον μπαμπακα τους...το μεγαλο τον εβαλε να πεξει και να δει ντιβιντι και τα μικρα λιγο παρκο λιγο καροτσι ,νανι αλαγμα ,ταισμα!!!

Τελικα το παρτυ για τον μεγαλο το αναβαλω κοριτσια μαλλον την αλλη εβδομαδα αλλα την τεταρτη που ειναι τα γενεθλια του θα του παρω μια μικρη τουρτιτσα να σβησει τα κερακια με εμασ αι τα αδερφακια του!!!

Αυτα τα νεα μου κοριτσια μολις εκανα ενα μπανακι μπηκα λιγο να σας δω και παω για ξαπλα γιατι αυριο εχει εγερτηριο στις 7 πολλα φιλιααααααααα

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Μπιφτεκια με ρυζιιι??? Θα μας τρελανεις ρε Πελαγια!! Με κιμαααα??? Στο μωρο???

Ο παιδιατρος τι λεει???

Πολλη γκρινια αυτες τις μερες ρε κοριτσια...βγαζει και τα 4 πανω κι εχει ταλαιπωρια..ουτε κοιμαται καλα..τι θ ακανω..

Θα παμε χωριο τη Παρασκευη να αναλαβει λιγο η πεθερα ν αξεκουραστω να γραψω και τη παρουσιαση του μεταπτυχιακου γιατι το Μαρτη μαλλον ορκιζομαι με το καλο.

Καλα ε...gladiator ειναι καλυτερη στολη...εχει ενα υφος το πουλακι μου..για Χολιγουντ!! Αλλα δε του κανει πολυ καλα γιατι ειναι κοντη του (η 12 μηνων) ενω η αλλη 18 του κανει τζαστ...

Χτες που μετρηθηκαμε ειμαστε 83.5 και 11.200 ΦΤΥΞΤΕ ΦΤΥΞΤΕ!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...