Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

KAΛΗΣΠΕΡΑ!!

Περαστικά΄σε όλα τα αρρωστούλικα ρουθούνια και Χρόνια πολλά σε όλα τα γιορταζόμενα μέλη αλλά κ τις οικογένειες αυτών...εγώ έχω 24 του Φλεβάρη, 11 ο μπαμπάς μου και 15 η μαμά μου...

Κορίτσια μια που έχω το πεθερικό εδω και με έχει τρελάνει στα πέρα δώθε μήπως ξέρετε να μου πείτε το σωστό ύψος που πρέπει να είναι η περπατούρα σηλαδή το μωρό να κάθεται και λίγο με λιγισμένα κάπως τα ποδαράκια ή τελείως τεντωμένα???

Μέχρι τώρα ήταν τεντωμένα και εκείνη πήγαινε στις μύτες εκτός από το πάρκο που εκεί το πατάει το πόδι καλά αλλά δεν κάθεται πολύ ωρα αν δεν έιμαι εγω εκει κοντα....τα φώτα σας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα φτιάξω κάτι ανάμεσα σε cheese cake και τάρτα σοκολατα και θα το ονομασω τούρτα. Ειρήνη ξέρω ότι περισσέψει στο στέλνω τώρα που έπιασε το κρύο για τα καλά το δικαιούσαι :tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειμαι τιγκα!!!!!!Το φουλαρα στη σοκολατα το κορμι μου το θανατηφορο! Ε!!! Σημερα ειχε ο δικος μου αντρας γεννεθλια ιδια μερα με τη Δημητρα!!!

Χρονια πολλα Δημητρααααααα

31 εγινε το καμαρι μου!!!! Αχ! Μπουμπουκι τον πηρα και εγινε χουφταλο!

Πω πω..... 31 κι εγω ακομα 25(μεχρι το Μαιο του 2011, γιατι αυτον τον Μάιο λεω να γινω παλι 25...δε τα κλεισα καλα περσι και λεω να τα ξανακλεισω!!!!!)

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Τώρα ξεμπερδεψα με την κουζίνα, περιμένω να πάει 3.00 που ξυπνάει ο Άγγελος για γάλα,να θηλάσει και μετά να ξεραθώ.

Λίλυ εγώ την στράτα την έχω στο πιο ψηλό και τα πόδια του είναι τεντωμένα αλλα πατάει κανονικά όλη τη πατούσα του. Δεν ξέρω σίγουρα ποιο είναι το σωστό αλλα εγω σκεφτηκα ότι πρέπει να μοιάζει περίπου με το πραγματικό περπάτημα, δεν μου φαινόταν κ πολύ σόι να περπατάει καθιστός ή με λυγισμένα πόδια, τώρα τι να πω μπορεί να κάνω κ ΄λάθος...

Και ο δικος μου πατέρας στις 11 έχει γενέθλια.

Λίλυ μένεις Κω; αυτό το διάβασες;

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_3526.html

Ειρήνη να χαίρεσαι τον άντρα σου, κ εμένα αύριο το τεκνό γίνεται 32 ,εγώ τα έκλεισα ήδη τον Δεκέμβριο αλλά καλά λες και εγώ μάλλον του χρόνου πάλι τα 32 θα κλείσω γιατι το 33 δεν μου αρέσει, ή μήπως να κλείσω τα 27;

Επεξεργάστηκαν by ania

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Χρονια πολλα στους γενεθλιαζοντες! Να ζησετε σα τα ψηλα βουνα!

ΚΑλα,,,τι επαθα χτες..πηγαμε τζαμπο να παρουμε ασφαλειες για συρταρια και ειχε ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις στολες που παρηγγειλα απο ιντερνετ...και ειδα ποσο ηλιθια ειμαι τελικα...για να μη πηγαινω να κοιταω πρωτα!!

ΚΑλα να παθω!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα!!!! Όλη μέραααααα!!!!Αχ χτες ήρθα πρώτη μέρα στη δουλειά και σήμερα πάλι δουλειά μετά από 11 μήνες απουσίας...αχ πως προσαρμόζονται πάλι τα μυαλά μου οεο??? Μου λείπει και ο μπουμπούκος μου αλλά λέω οκ δεν θα τον βλέπω για 5 ωρίτσες (γιατί ξυπνάει 10 και εγώ σχολάω 3)

Απο δόντι ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ....!!!!! Έχουν φουσκώσει τα ουλάκια του από κάτω αλλά ακόμα περιμένουμε....

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

Διαφημίσεις

....Καλα τι γαιδουρα που ειμαι!!!

Δημητρουλα μου χρονια σου πολλα και καλα να εισαι παντα γερη και χαμογελαστη:P:p:p:p:p

Επισης χρονια πολλα στους αντρες σας και γενικα σε οσους γιορταζουν!!!

καλησπερα τι κανετε?εχω μερες να γραψω σας διαβαζω ομως καθε μερα..η κρυστιανα μου σημερα απο το πρωι δεν σταματησε να λεει μπαμπα ,μαμα ειμ αι πολυ χαρουμενηηηηηηηη...επισης κανει σαν το ινδιανακι..τα δοντακια μας εχουνε παραμεινει 8 ακομη μπουσουλαμε και αλονιζουμε ολο το σπιτι...ο Δημητρης εχει ενα μονο δοντακι και το 2ο τον ταλαιπωρει παρα πολυ να βγει ειναι ετοιμο εδω και πολυ καιρο αλλα δε λεει να σκασει μυτη ακομη... εχει πολυ γκρινια ο καημενουλης ουτε λεει τιποτα ουτε μπουσουλαει ακομη...ειπαμε οι γυναικες ειναι πιο εξυπνες σε ολα σε σχεση με τους ανδρες χαχαχα θα τα κανει και αυτος που θα παει....εγω κοριτσια θα τα ντυσω και τα 3 την επομενη τεταρτη 10-2 που εχει γενεθλια ο μεγαλος μου ο Σωτηρακης...πω πω κλεινει τα 4 το μωρο μου ποτε μεγαλωσεεεεε δεν το καταλαβα.... ¨( θα κανω δλδ μασκε παρτυ!!δεν θα ειναι πολυ ωραια???????θελω ιδεες κοριτσια για μπουφε αλλα κατι το οπιο να μην τριβετε δλδ να μην ειναι σφολιατα επιδη εχω φλοκατες επισησ και αν γεμισουν μεσα τριματα απο σφολιατα καηκα....οτιδηποτε αλλο κοριτσια τι βοηθεια σας!!!!φιλουθια!!!

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες,

Σήμερα αν κ το μικρούλι μου πάλι ξυπνούσε κάθε 2 ώρες σηκωθήκαμε στις 11.30! Ευτυχώς γιατί με το τραπέζι εχτες πολύ κούραση κ το είχα ανάγκη. Του έφερε η πεθερα μου μια στολή Μικι μαους κ έχει πολύ πλάκα, ίσως τον ντύσω με αυτη τελικά.

Ρουλίτσα αντε με το καλο το παρτυ, τωρα από φαγητα μπορείς να φτιάξεις κοτοπουλάκι πανε μπουκίτσες, πατατοκεφτεδες, λουκανικακια, κεφτεδακια, ατομικα πιτσακια με ζαμπον τυρι, ντολμαδακια, και τορτελινια . ΄

Πόπη για την Κυριακή αμα μιλαμε για οικογενειακη έξοδο εμεις μπορούμε απόγευμα γιατι ο άντρας μου το πρωί δουλεύει, κατα τις 19.00 ίσως; κ που να πούμε κανένα Mall που έχει προσβαση από Αττικη οδο κ δεν καπνίζουν ή κανένα παιδότοπο ή κάτι άλλο;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ania Μου σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου για την περπατούρα αλλά ακόμα πιο πολύ για το άρθρο για το νερό..καλά εσυ πως και έτσι το διάβασες?Εγω δεν είμαι μέσα σ'αυτές τις περιοχές ευτυχώς και πίνουμε μόνο εμφιαλωμένο από τότε που ήρθαμε γιατί το νερί της βρύσης έχει απίστευτα άλατα...να φανταστείς καινούρια στιρέλα και είναι για πέταμα...

Να σαι καλά κάι πάλι... αααα εμεις 4 δοντάκια έχουμε απόχθές και όλα πάνω χιχιχιχι

Διαφημίσεις

Είδες βρε Λϊλυ τι μας ποτίζουν; Και ακόμα χειρότερα τι τρώμε. Το διάβασα στο troktiko έχει πολλές φορές ειδήσεις που δεν τις λέει κανείς. Εγώ εδώ Αθήνα έχω σταματήσει να αγοράζω οτιδήποτε λαχανικό από Θήβα, Εύβοια, κ γενικά όπου περνάει ο Ασωπός μιλαμε για τρομερή μόλυνση κ πολύ επικίνδυνα τρόφιμα. Το ίδιο ισχύει κ με το νερό στον Ωρωπό.

Κορίτσια τι κάνετε το τσικνίζετε; Εμείς πήγαμε ταβέρνα αλλα νωρίς γιατί όλη η παρέα είχε μωρά και 9.00 ήμασταν σπίτι . Τώρα θελω γλυκόοοοοοοοο

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Αχ κοριτσια τι ωραια που βγηκατε εξω,εμεις εδω σπιτι δεν εχω καταλαβει οτι ειναι Αποκριες,αν ημουν Κοζαη τωρα σιγουρα θα ημουν εξω εκει ολος ο κοσμος γλενταει απο το πρωι κ εκει που ειναι η πλατεια στις καφετεριες ειναι ολοι εξω κ ψηνουν κρεατα,εδω δεν εχει τετοια πραγματα.

Επιτελους βγηκε το 6ο δοντακι μας,μενουν αλλα 2.

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες,τελικα πολλοι γιορταζουν το Φεβρουαριο κ εμενα η μαμα μου με την 3η μου την αδερφη εχουν γενεθλια στις 14,ωραια μερα.

Βρε Ρουλα τι μεγαλη διαφορα τα διδυμα σου,μερα με τη νυχτα το ενα απο το αλλο.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ακομα 30 σελιδα ρε κοριτσια!!>> Πάνε οι εποχες που γραφαμε και γραφαμε..

Εγω εχτες τσικνησα μονη με το παιδι το φιλετο κοτοπουλο στη σχαρα..ο αντρας εφημερία

(ενταξει ηταν εξω ολη τη βδομαδα ομως..)..Ηταν να παω σε φιλους αλλα βαρεθηκα να πω την αληθεια και εκανε και κρυο λεω ασε μη τη ξαναπατησω κ μου κρυωσει το παιδι..

Σημερα ειναι καλυτερα ο καιρος...16 θερμοκρασια αλλα ηλιος..ας ελπισουμε ν ακανει πιο πολλη ζεστη τη Κυριακη στο καρναβαλι ν αβγαλω το παιδι!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Hellooooo girls τι κανετε καιρο εχω να γραψω , σας διαβαζω αλλα ολο κατι γινεται και δεν γραφω ... Εμεις ειμαστε καλα , σχολασα πιο νωρις και ειπα να γραψω μιας που ο Οθωνακος ειναι στην νονα του...

Εδω εχω πολυ κρυο πολυ αερα αντε να ζεστανει λιγο ο καιρος γιατι δεν μοπυ αρεσει το κρυο. Αυριο θα παω να παρω στολη του μπεμπη ετσι για το καλο γιατι καπου δεν νομιζω να παμε με το κρυο....

Εμεις εχουμε τρια δοντακια το 3ο βγηκε χθες ισα ισα που εχει σκασει μυτη το πανω , καναμε και εμεις 3 βηματα μονοι μας αλλα φοβαται να αφησει πχ. το τραπεζι και να κανει κατι απλα κραταει το τραπεζι πιανει την καρεκλα και μετα αφηνει το τραπεζι , χθες εσερνε την καρεκλα και προχωρουσε... Και το μπλενδερακι πια δεν το κανουμε χρηση τρωει τα παντα κανονικα σε κομματακια .... αυτα απο μας τα λεμε μετα ξανα , παω να κανω καμια δουλεια πριν παω να παρω το παιδι .... φιλακια ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Ρε Πελαγία δε φοβασαι μη πνιγει το παιδι με τα κομματακια??!! Με τρια δοντια τι μασαει??!!

Εδω εμας εχει 2 κατω και 4 που βγαινουν τωρα πανω και παλι δε τον αφηνω απτα ματια μου οταν του δινω μπισκοτο!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...