Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσακια, σας έχασα, ο Αγγελάκος έχει δυο βράδια που κοιμάται καλά, ξυπνάει μόνο μία φορα, αλλα μου χάλασε τώρα τον μεσημεριανό ύπνο, κοιμάται μία ώρα με το ζόρι. Σήμερα τον βγάλαμε με το καρότσι βόλτα και αποκοιμήθηκε μετά από 45 λεπτά βόλτα και εμείς για να μην ξυπνήσει γυρνάγαμε σαν τις άδικες κατάρες την γειτονιά γύρω γύρω μεχρι που νύχτωσε και γυρίσαμε σπίτι, φοβόμουνα και μην κρυώσει. Με το που μπήκε το καρότσι σπίτι ξύπνησε...

Mpiskotaki περαστικά σας, εδώ από την Παρασκευή έχει έναν ήλιο απίστευτο αν κ το πρωί έβρεξε μετά πάλι καλοκαιριασε. Όσο για την γυναίκα, σήμερα που βλέπω το σπίτι σκέφτομαι ότι κ να την έπαιρνα πεταμένα λεφτά, την Παρασκευή σκοτώθηκα να το κάνω τζάμι κ σήμερα είναι λες κ έσκασε βόμβα...

Bibito περαστικά στον μαναρι σου, πως είναι ; παίρνει αντιβίωση;

Ωραία που όλα είναι καλά με την νονά και θα κάνετε τη βάφτιση, μακάρι να βρεις ημερομηνία να τήν κάνεις μαζί με τα γενέθλια.

Πόπη ο μικρός πως έιναι συνήλθε; κοιμάται το βράδυ;

Εγώ τον Άγγελο λέω να τον ντύσω χίπι - το παιδί των λουλουδιών , και αν δεν βρω στολή έτοιμη θα την κάνω αυτοσχέδια. Έχω σκεφτεί να βρω ένα μπλουζάκι κατά προτίμηση κίτρινο να ζωγραφίσω πάνω με μαρκαδόρο, λουλούδια, το σήμα της ειρήνης , καρδούλες , και θα του κόψω ένα τζιν που έχει να βάλω μπαλόματα, κ στο πατζάκι θα πρσθέσω ύφασμα να γίνει καμπάνα, αν βρω κ ένα πολύχρωμο γιλέκο κ κορδέλα γύρω από το κεφάλι... κ έτοιμος. Πήρα την ιδέα γιατί πήγα να του μετρήσω την περίμετρο στο κεφάλι με το μέτρο κ μου άρεσε πολυ έτσι όπως ήταν γύρω από το κεφάλι του σαν κορδέλα, είχε πλάκα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικα κοριτσια εκλεισα βαφτιση στις 18-04,στις 11.30 λιγο νωρις αλλα εχει κ αλλη πιο μετα.Ολη μερα μου εχου βγει τα ματια να παιρνω ιδεες για μπουμπουνιερες κ προσκλητηρια,εχω πορωθει,τωρα ομως ηρθε η ωρα να παω για 1 ωριτσα σιδερο γιατι δεν παει αλλο,ο αντρας λειπει οποτε δεν θα ενοχλω κανενα.

Ανια μου ο μικρος ειναι καλυτερα,θα παιρνει αντιβιωση για 5 μερες ακομη αλλα ευτυχως αυριο θα παει σχολειο γιατι εχω πολλες δουλειες(τρεξιματα με το σπιτι).

Ρουχα για την βαφτιση θα βγω τωρα να ψωνισω να επωφεληθω κ τις εκπτωσεις,εξαλλου ακομη κρυο θα κανει κ τον Απριλιο(ετσι θελω να πιστευω).

Τα δοντακια της μικρης μου ειναι ετοιμα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν βγαινουνε,το καημενο πρεπει να ποναει πολυ,αλλα δεν τον δειχνει,ειναι κ σκληρη.

Για το κοριτσακι μου ηδη εχω ψωνισει ενα τελειο φορεμα κοκκινο με ιδιο παλτο κ ασπρο πουκαμισο κ τωρα πρεπει να τις παρω κ παπουτσακια γιατι μεχρι τοτε σιγουρα θα εχει περπατησει.

Ευη εχεις δικιο για τη Μενεγακη,εχω τωρα ποσες μερες δεν ασχολουμε με την τηλεοραση,δν προλαβαινω,μονο παιζει αλλα δεν ακουμε γιατι εμεις φωναζουμε πιο πολυ απο αυτη,αφου σκεφτομαι πως οι απο κατω θα περιμενουνε πως κ πως να φυγουμε να ηρεμησουν.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Γεια σας κοριτσακια πως εισαστε???

BIBITO τελεια η ιδεα για βαπτιση μαζι με γενεθλια :Pειδα εκλεισες και ημ/νια αντε με το καλο και καλο κουραγιο με το ψαξιμο για μπομπονιερες κτλ www.mytree.gr ειναι το site του μαγαζιου απο το οποιο πηρα τα προσκλητηρια και τις μπομπονιερες εμεινα πολυ ευχαριστημενη εαν θες ριξε μια ματια!!!!

Mpiskotaki ειδα πηρατε καθισματακι αυτοκινητου και εμεις αλλα εκανα την απιστια μου στην MAXI COSI και πηραμε Recaro!!!

Aνια μου τι κανεις ειδα οτι ο Αγγελακος κοιμαται σερι αντε τυχερουλα ολα καλα πανε:-P:-P:-Pεμενα ο Νικολακης ακομη ταλαιπωρειται με μπουκωμα μυτουλας και τα παρελκομενα και χαλασε ο υπνος και ξυπναει 3-4φορες δηλαδη σαν να μην περασε μια μερα και ξανα απο την αρχη:-(:-(:-(

Καλησπέρα κορίτσια,

mpiskotaki ευχαριστώ, το ειδα το σαιτ με τις στολές, καλούτσικη φαίνεται, το καπέλο βεβαια δεν μου αρεσει, αλλα μπορεί να την παρω κ να κανω παραλλαγές.

Πόπη μου ευτυχώς κοιμόμαστε σχετικά καλά τις τελευταίες μέρες, εντάξει ένα ξυπνηματάκι δεν είναι τίποτα ασε που το θέλω κ εγώ για να θηλάζει κ λίγο γιατί τώρα με το φαγάκι έχει αραιώσει αρκετά τους θηλασμούς κ φοβάμαι μην μου κοπεί το γάλα.

Βγάλαμε άλλα 2 δοντάκια πάνω κ έτσι τώρα έχουμε 8. Εκείνο όμως που με έχει τρελάνει τελείως είναι που με κοιτάει στα μάτια όταν τον ρωτάω που είναι τα παπούτσια, η μπάλα, η πιπίλα , το πουλάκι σου κ ψάχνει κ τα βρίσκει , έχει πολύ πλάκα :-P:-P:-P

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

....βρε κοριτσια πειτε μου εαν συμβαινει και στα δικα σας μωρα????κανει πουπου 4-5 φορες την ημερα κανονικα οχι διαρροιες και τετοια να ανυσυχησω?????την αλλη βδομαδα εχουμε παιδιατρο και θα του το αναφερω αλλα για πειτε μου το εχετε και εσεις αυτο:?::?::?::?::?::?:

Πόπη εμένα το έκανε αυτό όταν έβγαζε τα πρώτα δόντια για λίγες μέρες. Τώρα κάνει 1 ή το πολυ 2 φορές την μέρα. Εσένα το κάνει συνέχεια ή μόνο αυτές τις μέρες; Το ότι δεν έιναι διάρροια πάντως είναι καλό. Μηπως τον παραταϊζεις;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

E οχι .... Ποπη ακριβως το ιδιο ηθελα α ρωτησω κι εγω ....εδω και μερικες μερες ειναι που κανει 4 φορες κακα και σημερα εκανε 5! Ρωτησα τον παιδιατρο μου ειπε φυσιολογικο! Εμας ειναι πολυ μαλακα τα κακακια αλλα κανα δυο φορες εχει κανει κανονικα!

Παρολο που με καθησυχασε ο γιατρος εμενα ολο κατι με ετρωγε.... ευτυχως που το ειπες και ηρεμησα αρκετα!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Καλημερουδια!!!

Παλι για σ@ατα μιλαμε??!! Κι εμενα καμια φορα κανει 3-4 φορες...εγω νομιζω ειναι απο το πολυ φαι παιδια..δεν εξηγειται αλλιως..γιατι τα δοντια να φερνουν διαρροια?? Απο το σφιξιμο?!! Χαχαχαχα...

Αλλαξαμε παλι στολη...δεν ειχε το σαιτ εκεινο ατον σωματοφυλακα και παρηγγειλα τον πειρατη...αντε να δουμε αν τον εχει κι αυτον!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Ευη νομιζω πως τα δοντια φερνουν διαρροια γιατι αλλιως δεν εξηγειται.Εμενα η μικρη μου κανει την ημερα 2 φορες κ τωρα εχει καποιες μερες κανει κ 4 φορες την ημερα,βαζει συνεχεια οτι βρει στο στομα της κ τα δοντακια φαινονται αλλα δεν εχουν βγει ακομη τα ατιμα κ την ταλαιπωρουν.

Ανια μπραβο για τα 8 δοντακια σας ,προηγειστε ολων μας.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

.....κοριτσια σημερα εχω ρεπο και απολαμβανω τον γιοκα μου απο το πρωι τωρα παιζει με τον μπαμπα του οποτε αδραξα της ευκαιριας να μπω λιγακι να τα πουμε ....απο οτι διαβασα λιγο πολυ ολες εχουμε ενα θεμα με τα πουπου:rolleyes: και εμενα την προηγουμενη φορα μου ειχε πει ο γιατρος οτι τα δοντια προκαλουν διαφορα τετοια αλλα μεχρι στιγμης ολα εχουν γινει εκτος απο την εμφανιση των δοντιων τι να πω:?::?::?::?::?

Την Κυριακη πηγαμε μια βολτα στο Θησειο να σας πω την αληθεια μου ηθελα να τον ντυσω αλλα τελικα το αφησα για αυτη την Κυριακη ελπιζω να εχει καλο καιρο γαι να το χαρουμε αληθεια βρε κοριτσια γιατι δεν κανονιζουμε να βρεθουμε ολες καμια φορα να γνωριστουμε απο κοντα και εμεις και τα παιδακια μας:wink:;-):wink:;-)

....η προταση μου ισχυει και για τα κοριτσια που δεν μενουν Αθηνα εαν ερθετε καμια βολτα προς τα μερη μας θα χαιρομουν παρα πολυ να σας γνωρισω:!::!::!:

Δημητρα Χρονια Πολλα να τα εκατοστησεις,να χαιρεσαι την οικογενεια σου.Να εισαι παντα ευτυχισμενη με ανθρωπους γυρω σου που σ΄αγαπανε!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!! Ένας ακόμα χρόνος πιο κοντά στην αιωνιότητα!!!

WlXFp3.png

FKNj.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Δήμητρα έχεις γενέθλιας; να τα εκατοστήσεις , να χαίρεσαι οσους αγαπάς και να σε αγαπούν ! Ανεμοδαρμενη υδροχοος και εσύ;

Και ο άντρας μου εχει αύριο γενέθλια, θα έρθουν τα πεθερικά μου να τους κάνω το τραπέζι οπότε παώ να ετοιμάσω από σήμερα το γλυκό γιατί αυριο δεν βλεπω να τα προλαβαίνω όλα. Θα φτιάξω κάτι ανάμεσα σε cheese cake και τάρτα σοκολατα και θα το ονομασω τούρτα. Ειρήνη ξέρω ότι περισσέψει στο στέλνω τώρα που έπιασε το κρύο για τα καλά το δικαιούσαι :tongue:

Πόπη εγώ για τη συνάντηση είμαι μέσα, το είχε προτείνει και η Ρούλα πιο παλιά κ ξέχασα να της απαντησω. Μακάρι να βρισκόμασταν όλες αλλα έχουμε πιάσει κ όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη :-P

Bibito πως είναι ο μικρός σου; Σημερα γιορταζε ο κουμπάρος μας κ είχαμε πάει και η βαφτιστήρα μας τα ίδια ωτίτιδα κ μάλιστα χωρίς να το καταλάβουν, ξύπνησε το μεσημερι πονούσε το αυτί της, την πήγαν στο γιατρό και είπε ότι είναι ωτίτιδα μάλλον της το γύρισε από τις μύξες.

Μαρία εσένα πως ειναι τα μικρά σου με την ίωση; είναι καλύτερα;

Πελαγία καλά εμείς δεν πρόκειται να μιλήσουμε :lol::lol::lol:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...